Psikolojik Yardıma İhtiyacım Var Mı?

1. PSİLAL
    PSİLAL
    Neden psikolojik yardıma ihtiyaç duyuyoruz? Bu yardım tatminkar düzeyde oluyor mu?
  2. firar
    firar
    psikolojik yardıma ihtiyac duyarız nasılki bir bedensel rahatsızlığımızdan dolayı doktora gideyorsak psikolojik rahatsızlığımızda çözemediğimiz durumlarda bu alanlarla uzman kişilerden yardım alabiliriz
  3. Paylaşmak
    Paylaşmak
    kesinlikle gidilmelidir. vakanın durumuna göre acileyeti belirlenmelidir. bu bir çare aradığımızın işaretidir. ve iyi bir başlangıçtır. ümitsizlik içinde olmıyalım paylaşmak çok güzel bir şeydir.
  4. delimiyimneyim
    delimiyimneyim
    Benim sorunlarım var arkadaşlar bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olurlarsa sevinirim... Çocukluğumda bir beyin ameliyatı geçirdim ve o günden beri çok asabi bir yapıya sahibim olur olmaz herşeye sinirleniyorum....Bunun yanısıra tanıştığım yada tanıdığım insalrın bir gün bana zarar verebileceklerini düşünüyorum...Çevredeki bir çok insanın gereksiz yere kalbini kırabiliyorum özellikle sinirlendiğimde söylediğim cümlelerin nerelere gideceğini düşünmüyorum bile...Çok fazla hareketli ve enerjik biriyim.gülmeyi ve eğlenmeyi seviyorum fakat günün her hangi bir zaman diliminde birşeye sinirlenirsem o günüm kafamda allak bullak sorular ve sorunlar yüzünden berbat oluyor.. bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum
4 sonuçtan 1 ile 4 arası