PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Akineton

okb_magduru
07-02-2010, 10:23 PM
arkadaşlar bundan 2 hafta önce akineton aldım suratım bi hayli kötüydü kullandım 3 tane sonra suratım bayağı bi düzeldi sonra yine bozyuldu ben bıraktım içmeyi ama suratım baya bi bozuldu bi kaç gün önce kuantum fiziğini okudum biraz yararı oldu ama sonra yine bozuldu akinetona bugün sabah 2 akşam iki olarak başladım ilk başta bayağı bi düzelme oldu suratım derim parlaklaştı suratım zayıfladı sonra yine bozuldu benim bu hastalığımın adı ney bilmiyorum bana evham hemde aşırı derecede evham var diyolar ama ben bunu ispatlıyabiliyorum lise birdeyken hiç ilaç içmemişken kızlar bana aşık oluyolardı şimdi olmuyolar lise birdeyken 100 üzerinden 5 alıyodum sınavlarda şimdi 0 çekiyorum ama ne doktorum ne başkası inanmıyo anlattıklarıma ama insanlar bana gülüyolar sokakta suratıma okulda adım deliye çıktı kurtulmak istiyorum artık

ararat
12-02-2010, 12:58 PM
okb senin sorunun nedir anlayamadım ama ilaçlarını kendi kendine başlayıp bırakma ,daha kötü hissetmene neden olabilir.

goffee
14-02-2010, 01:34 PM
doktorun seni ciddiye almıyorsa doktorunu değiştirmelisin.
bu konuda ciddiyim doktorlarda insan bazen saçmalıyorlar.
bu arada ararat arkadaşımız dogru söylemiş eger bir ilaç alıp bir bırakıyorsan yanlış yapıyorsun.
bazı ilaçlar iyileşme saglanıncaya kadar kesinti yapmadan kullanılmalıdır yoksa işe yaramazlar.