Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşk,Heyecan vs Lütfen Yardım :)

cwkodx
22-12-2009, 11:56 AM
merhaba arkadaşlar,
ben uzun zamandır bir kızı seviyorum.çok görüştüğüm bir kızdı eskiden ama taşındılar vs ayrı kaldık :(
uzun zamandır yüzyüze görüşmediğim birisi.
ve ona interntten açılmak durumunda kaldım mecburen ve istemeyerek vs.
verdiği tepki arkadaş oalrak görüyorum..

şimdi doğum gününden birkaç gün sonra onun yanına gideceğim inş.
bilmediğim bir şehir, nerelerde ne vardır vs bilmiyorum.
nerede taklırız nerede görüşürz bilmiyorum çok fazla ama biraz araştıracağım tabi gitmeden.,

ama asıl mevzu o değil,konu bulurum konuşacak çok şeyimiz var.
ama ben çok heyecanlanıyorum şimdiden:D
oraya gidince naparım bilmiyorum.
bu heyecanı nasıl yenebilirm.
en ufak bi olumsuzlukta kilitlenir kalırım herhalde.

bu heyecanı nasıl yenebilirm?
kızı kendimden çok daha üstün görüyorum belkide bu yüzden heyecanlanıyorum bukadar.,

neolur yardımcı olun.hayatımda ilkkez deniyorum böyle bişiyi.
hadi lütfen ::):)

MRWBKR
22-12-2009, 12:02 PM
Kaç yaşındasın ve seni arkadaş olarak gördüğünü söyleyyen bir kızın arkasından neden gidiyorsun? Kız neden kabul ediyor? Garip...

badee
22-12-2009, 02:17 PM
Öncelikle kıza olan sevgin yoğun ama kızın pek öle değil gibi.Sana arkadaş olarak görüyorum seni demiş.Senin oraya gideceğinden haberi varmı?tepkisi ne olur acaba, bunu bir düşün istersen derim.Sonra oraya gittiğinde seni ağırlayacak kişi odur.Onun bildiği bir şehir ve seni gezdirecek olanda odur.Heyecan yapma,onun senden bir üstünlüğü yokki,sen rahat ve olduğun gibi ol yeter..

cwkodx
22-12-2009, 07:58 PM
yaşlarımız 18,mevzu o değil.
kız beni arkadaşı olarak görüyor tamam okey.
ben en imkansız gördüğüm şeylerde bile bir umut aramışımdır.%100 imkansız demiyorum ama çokta umutluyum da demiyorum...
önemli olan onlar değil.kızn gideceğimden haberi var.
---
benim asıl istedğim bana asıl lazım olan,heyecanlanma gibilerinden cevaplar değil.daha çok beni rahatlatabilecek,heyecanımı yenmemi sağlayabilecek birşeyler.
ben normalde çok rahat birisiyimdir,çokta soğukkanlıyımdır yanımda adam öldürseler heyecanlanmam,mantıklısı neyse gereği neyse onu yaparım mesela
ama ilkkez heyecanlanacağımı hissettim.
yani gözümün önünde hayal edince onu,çok heyecanlanacağımdan adım gibi eminim.
bu heyecanı yenmenin tek yolu gidip o heyecanla yüzleşmektir bunu çok iyi biliyorum.ama alt alternatif yolları yokmu sizce ? :)

goffee
23-12-2009, 01:33 AM
merak etme ilk birkaç saniye heyecanlanırsın sonra kızla muhabbet etmek daha cazip gelir heyecanın geçer.
bu arada henüz çok gençsin. başka bir şehre biz kız için kalkıp gidiyorsun iyi yada kötü diyemem çünkü tanımıyorum durumunu bilmiyorum.
hayrlısı olsun diyorum.

devhis
23-12-2009, 01:58 AM
Pardonda sen nereye gidiyorsun?
Arkadaş olarak görüldüğün yere mi yolcusun?
Bence önce seni sevgili olarak görsün,sonra yolculuk yap.
Arkadaşı olarak gidiyorsan sen bilirsin.