PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : boğulyorummmmmmmmmm

gadriel
20-12-2009, 06:01 PM
nefes alamıyorummm kendimi sürekli birşeyler boğuşurken ile buluyorumm
hayatım düzende diil kpss ye girecemmm ama hiçbirşey yapmıyorum birini seviyorum ama imkansızzzz aman bosver demek istiyorum yapamıyorummm:mad:

Hayko_lik
20-12-2009, 06:17 PM
Hangimiz her an bişeylerle boğuşmuyoruz ki?

Bence siz çok sıkılmışsınız problemlerinizi kocaman bir yığın halinde görmeyin.Kpss için ne yapacağım bu kadar konuyu nasıl yetiştireceğim nasıl çalışacağım diye düşünerek vakit kaybetmeyin.Hemen bir yerden başlayın.Parçalara bölün ve parçadan bütüne gidin.Bir parçayı bitirdiğinizde kendinizi ödüllendirin.

Yapamıyorum diye düşünmeyin yapmak için uğraşın emek verin yenilirseniz tekrar tekrar başlayın en azından mücadele edin.

Kişisel gelişim kitaplarını seviyorsanız onları okumanızı tavsiye ederim;)

okb_magduru
20-12-2009, 08:01 PM
bende artık çok bıktım sürekli yolda giderken serviste giderken arkadaşlarım bişey anlatırken çalışmalarda hocalarımı dinlerken derste okulda otururken yemek yerken tv seyredek pc oynarken müzik dinlerken kitap okurken hayatımın boş olmadını farkediyorum AMA BU DOLULUK TAMAMEN YARARSIZ BİR DOLULUK sürekli düşünüyorum sürekli düşünüyorum hemde aşırı düşünüyorum şuan bunları yazarken bile bişeyler düşünüyorum ve bundan kendimi alıkoyamıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum çok aşırı düşünüyorum hemde okadar çok aşırı düşünüyorum ki kendimi bi an içib kaybediyorum garip şekillere bürünüyorum belki nolcak benim halim??????????

gadriel
20-12-2009, 08:53 PM
en kötüsüde sabit birşey düsünmemek en cok bu yoruyor ya
evet düzenli çalışmam gerekiyooor ama yapmıyorum çünkü olmayacak gibime deliyorr.
kişisel gelişim kitaplarını okumayı severdim ama arttık çok saçma geliyooo basit geliyo onu yap bunu yapma
hayatın güzelleşir filan yapaıyorumm

Hayko_lik
20-12-2009, 11:03 PM
Çalışmaya başlamadan olup olmayacağını nerden biliyorsun ki?
Sen elinden geleni yapp 2 ihtimal var ya olur ya olmaz
ha olmazsa ne dersin
elimden geleni yaptım ama olmadı.Şunu yapmadımda bundan olmadı demekten daha iyidir.
En sevdiğin kitabı tekrar okumayı denedin mi?
Yada sevebileceğin türde kitaplar denee hiç değilse kafanı dağıtır.

okb_magduru
20-12-2009, 11:29 PM
metal fırtına oku

emilyyy
06-07-2013, 09:37 AM
bende boğuluyorum ama nefeste alıyorum sonunda çok şükür