PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu normal bişeymi yardım edermisiniz

dilnbtu
10-12-2009, 12:37 AM
Bende çok çekingenim böyle arkadş ortamlarına girerken hiç sohbetlere katılamıyorum cevap verirken saçmlayabiliyorum..Konuşcak bişey bulamıyorum arkadaşlarım hep olaylar anlatıyolar arkadaşlarıyla yaptıklarını falan ama ben anlatamıyorum çünkü galiba pek vakit geçirmiyorum okul dışında.bir yere davet etsem gelmiceklermiş gibi geliyo..Ben çevrem genişlesin istiyorum birsürü arkadaşlarım olsun falan onlarla vakit geçireyim.özellikle erkeklerden çok çekiniyorum konuşamıyorum pek ben onlarlada arkadaş olmak istiyorum nasıl olabilirim.ve bu diğer sorunlarımı nasıl aşabilirim.bu normal bişeymi ve atlatılabilirmi

goffee
10-12-2009, 01:02 AM
sütün süt olması normal bir şey yogurdun yogurt olması normal birşey ama sen yogurt istersen sütü mutlaka mayalamalısın.
karşı cinsle konuşurken heyecanlanıp saçmalıklar yapman bana normal geldi çünkü bende böyle şeyler yaşadım.
ama bunun uzun sürmesi normal olmayabilir.
bende uzun sürdü. normal değildim.
ancak kendi cinsimle hiçbirzaman böyle sorunlar yaşamadım.
sanırım sen aynı sorununu kendi cinsinlede yaşıyorsun?
eğer öyleyse buda normal gelmedi.
birde şunu söyleyeyim.
herşeyin kusursuz olması gerektiği takıntım yüzünden birşeyleri becerememe korkusu yaşadım. becerememe elime yüzüme bulaştırma korkusu yüzünden insanlardan uzun süre uzak durdum.
taki yanlış şeyler düşündüğümü anlayana kadar.

dilnbtu
10-12-2009, 01:10 AM
kızlarlada öle ama erkeklerlerdeki kadar diyil hiç diilse 1 2 cümle söleyip arkadaş olabiliyorum:(:o

Minnie
10-12-2009, 02:33 PM
Bende çok çekingenim böyle arkadş ortamlarına girerken hiç sohbetlere katılamıyorum cevap verirken saçmlayabiliyorum..Konuşcak bişey bulamıyorum arkadaşlarım hep olaylar anlatıyolar arkadaşlarıyla yaptıklarını falan ama ben anlatamıyorum çünkü galiba pek vakit geçirmiyorum okul dışında.bir yere davet etsem gelmiceklermiş gibi geliyo..Ben çevrem genişlesin istiyorum birsürü arkadaşlarım olsun falan onlarla vakit geçireyim.özellikle erkeklerden çok çekiniyorum konuşamıyorum pek ben onlarlada arkadaş olmak istiyorum nasıl olabilirim.ve bu diğer sorunlarımı nasıl aşabilirim.bu normal bişeymi ve atlatılabilirmi

onu yap bunu yap demek doğru olmaz çünkü sizi tanımıyorum kişisel özelliklerinizi, aile yapınızı ve geçmişinizi bilmiyorum yardım almak isterseniz eğer yardımcı olabilirim.

MRWBKR
10-12-2009, 02:42 PM
onu yap bunu yap demek doğru olmaz çünkü sizi tanımıyorum kişisel özelliklerinizi, aile yapınızı ve geçmişinizi bilmiyorum yardım almak isterseniz eğer yardımcı olabilirim.

afedersin minnie mesleğin nedir

Minnie
10-12-2009, 04:35 PM
bence anlattıkları biraz normal ..sanırım sorunun bişey söylediğin zaman sanki yanlış bişey yapacanda rezil olacan korkusu...buda senin sacmalamana neden oluyo ve konuşmnanı engelliyor..ama unuttuğun birşey var arkadaşların seni tanıyor veolduğun gibi kabul etmişler sen ne dersen de saçma gelmez onlara anladınn...yani kendini kasmana gerek yok ..biraz daha cesarete ihtiyacın var bence, eğer çekingenliğini kırarsan sorun ortadan kalkar...tabiii bu benim yorumum ....

yaşamak bir uyum savaşıysa,zorlanmada bunun bedelidir...

kişinin kendisi bütün bunların farkında olabilir ama eyleme geçemiyor olabilir bu durumda profesyonel yardıma ihtiyaç var demektir

9 ŞUBAT
10-12-2009, 05:20 PM

bu anlattıkların bir çok gencin başına gelen çok normal olaylar ,bunların mutlaka bir sebebi vardır ve genellikle çocukluk donemine dayanmaktadır ,biraz çaba ve uzman destegiyle kolaylıkla atlatılabilir .

uyelerimizden sayın minnie nin tavsiyelerini dinlemeni oneririm .

dilnbtu
10-12-2009, 08:29 PM
teşekkürler herkeze minnie siz piskologmusunuz yrdm ederseniz svinirim