PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : depresyona kantaron

dertli 76
06-11-2009, 04:11 PM
hafif ve orta dereceli depresyonlarda kantaron otu birebir.ben aktardan çayını aldım depresyon olmamı engelliyor.hergün içiyorum.tavsiye ederim.

okb_magduru
27-11-2009, 04:52 PM
(ben aurorix kullanıyorum)

aurorix mi aurorix bildiğim kadarıyla piyasadaki tek monoamin oksidaz inhibitörü

deli_yaban
27-11-2009, 11:08 PM
naltarnatif tıp denen bir şey var uleeen. mutlaka işe yarayacak bir şey vardır ormanda. normancıyım.

kararsız
09-09-2012, 03:18 PM
sarı kantaronun antidepresan etkisinden faydalanabilmek için hapını kullanmak gerektiğini okumuştum. çünkü bitkide etken maddeler suya geçemiyor, bu nedenle çayını içtiğimizde bitkideki depresyona iyi gelen maddeden faydalanamıyoruz. o nedenle bitkiyi direkt almamız lazım

Kimene
09-09-2012, 03:33 PM
Kantoron, depresyon ve daha pek cok rahatsizlikta hastayi rahatlatan bir bitkidir.Fakat kulaniminda son derece dikatli olunmasi gerekmektedir.Bazi ilaclarla birlikte kulanildiginda, etkile$imi istenmiyen sonuclar vere bilir.Bildigim kadari ile, hamilelikte de kulanimi sakincali...

pinokyoo
10-02-2013, 02:19 PM
ben gecen yil hapini ictim cok yararini gormustum ama biraktim sonra bu yil yine kotu olunca ginkgo biloda ile ictim cok carpinti yapti yine biraktim