Orijinalini görmek için tıklayınız : çok fena
kadriyeizm
26-10-2009, 07:07 PM
depresyon ilacımı almadığımda kendimi tanıyamıyorum,ilaölarımla ancak normal olaibliryorum daha ne kadar süreyele alıcam bunları hiçbri fikrimyok
paradox
26-10-2009, 10:07 PM
depresyon ilacımı almadığımda kendimi tanıyamıyorum,ilaölarımla ancak normal olaibliryorum daha ne kadar süreyele alıcam bunları hiçbri fikrimyok
Gecmis olsun..Ne kadar suredir kulaniyorsunuz antidepresanlari aceba?Uzun sureli kulanimlarda bazi ilaclar bagimlilik yapa biliyor.Almadiginiz donemlerde kotu hisetmeniz bu nedenden ola bilir.Doktorunuz sizde tam bir iyilesme gormedigi surece ilaclarinizi birakmayiniz.Aksi halde depresif semptomlar tekrarliycaktir.Doktor gozetiminde doz azaltimiyla birakma yolunu secmeniz sizin icin en dogrusu olucaktir..
Sagliklar dilerim...
lukakerem
02-07-2011, 07:48 PM
ilaçlarla ancak normal olabildiğinize göre en azından demek ki ilaçlar sizin üzerinizde işe yarıyo....gibi bi iyimser yaklaşımda bulunsam...?
elmaelma
03-07-2011, 04:57 AM
Doktor gozetiminde doz azaltimiyla birakma yolunu secmeniz sizin icin en dogrusu olucaktir..
Sagliklar dilerim...
İlaçlarını almadığında kendini tanıyamazsın paradoxun dediği gibi doktor gözetiminde yavaş yavaş bırakacaksın.