Orijinalini görmek için tıklayınız : Alışveriş takıntım..!!
Kibele-77
23-10-2009, 05:16 PM
Merhaba ben siteye yeni üye oldum, bir sorunum var ve bunu paylaşmak istedim, özellikle profosyönel arkadaşların yorum ve desteklerine ihtiyacım var... Bu sıkıntımdan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum, aslında bunun bir hastalık olduğunu bile kabul etmiyordum bi kaç güne kadar.. Yıllardır çalışıyorum birikmiş tek kuruşum yok, çünkü ben para biriktiremiyorum. Aldığım şeyleri hep indirimden seçtiğim için önceleri çok normal geliyordu, çünkü gerçekten asla sezondan bişey almam mutlaka sezon sonu yada outlet lerden alışveriş yaparım ama yine de 3 çanta makyaj malzemem olmuş ve her renkten bi kaç tane var.. Çok zor durumdayım çalışıyorum fakat nerdeyse asgari ücrete, nasıl alışveriş yaptığıma gelince tabi ki kredi kartı ile, lanet olası kredi kartı iptal ettirsem çok zor anlarda gerçekten ihtiyacım olabilir..Ben nasıl kurtulacağım bu dertten bir bilen varmı?
BBAHAR
26-10-2009, 04:07 PM
öncelikle geçmiş olsun.seni anlıyorum alışveriş yapmak senin elinde değil.belki birşeylerden hırsını alıyo olabilirmisin acaba?
muhakkak profesyonel bi yardım almanı tavsiye ederim.çok yakın arkadaşım da eşi ile yaşadığı problemlerden dolayı kenidini alışverişe vermişti.şu an boşandılar fakat ev ve ararabalarını satmak zorunda kaldılar tüm bu alışveriş borçlarını ödeyebilmek için.gecikmeden yardım almanı tavsiye ederim.geçmiş olsun
9 ŞUBAT
26-10-2009, 05:46 PM
aramıza hoş geldiniz ,ne yazikki profesyonel arkadaşların pek vakitleri olmadıgı için sık sık giremiyorlar siteye .
evle ilgili sorunlar koşesinde alışveriş hastalıgı ile ilgili yazılar var ,oraya bir goz atmanızı oneririm mutlaka yararı olacaktır .
Minnie
27-10-2009, 07:57 AM
Merhaba ben siteye yeni üye oldum, bir sorunum var ve bunu paylaşmak istedim, özellikle profosyönel arkadaşların yorum ve desteklerine ihtiyacım var... Bu sıkıntımdan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum, aslında bunun bir hastalık olduğunu bile kabul etmiyordum bi kaç güne kadar.. Yıllardır çalışıyorum birikmiş tek kuruşum yok, çünkü ben para biriktiremiyorum. Aldığım şeyleri hep indirimden seçtiğim için önceleri çok normal geliyordu, çünkü gerçekten asla sezondan bişey almam mutlaka sezon sonu yada outlet lerden alışveriş yaparım ama yine de 3 çanta makyaj malzemem olmuş ve her renkten bi kaç tane var.. Çok zor durumdayım çalışıyorum fakat nerdeyse asgari ücrete, nasıl alışveriş yaptığıma gelince tabi ki kredi kartı ile, lanet olası kredi kartı iptal ettirsem çok zor anlarda gerçekten ihtiyacım olabilir..Ben nasıl kurtulacağım bu dertten bir bilen varmı?
Hayatınızdaki bir boşluğu alışveriş ile doldurmaya çalışıyor olabilirsiniz. Neden alışverişi 1 numaraya çıkardığınızı bulup çekip çıkarmamız lazım. Yardım almak isterseniz özelden yazabilirsiniz.