Orijinalini görmek için tıklayınız : merhabaaa
zeynooo
10-12-2007, 05:40 PM
Ben de yeniyim arkadaşlar, psikolojisi dalgalı olan biriyim. Baktım burası tam bana göre bir yer galiba. Hepinize selamlarımı sunuyorum...
9 ŞUBAT
10-12-2007, 05:43 PM
Ben de yeniyim arkadaşlar, psikolojisi dalgalı olan biriyim. Baktım burası tam bana göre bir yer galiba. Hepinize selamlarımı sunuyorum...
aramıza hoş geldin zeynooo , hiç yabancı gelmedin bana .
zeynooo
10-12-2007, 05:46 PM
valla nerden tanıyo olabilirsiniz bilmiyorum ama ben doğru düzgün bir psikoloji forumu bulmak için bir kaç yere üye olmuştum belki ordan çağrışım yapmıştır:)
9 ŞUBAT
10-12-2007, 05:52 PM
valla nerden tanıyo olabilirsiniz bilmiyorum ama ben doğru düzgün bir psikoloji forumu bulmak için bir kaç yere üye olmuştum belki ordan çağrışım yapmıştır:)
tamam galiba hatırladım , psikoloji .gen .tr uyesiydın galiba
bizim diger kardeş sitemiz ,
inşallah burayı seversin , duşuncelerini ve katkılarını bekliyorum .
İnşAllah bu sefer aradığını bulmuşsundur :)
babyrose
10-12-2007, 06:03 PM
aramıza hoşgeldin
üyeliğin hayırlı olsun
zeynooo
10-12-2007, 06:04 PM
hoşbulduk sanırım burada kalırım. psikolojisi bozulunca insan hep bi arayış içerisine giriyor.aslında çok kötü sayılmam ama tekrar nüfüz etti az da olsa hastalığım ve bunun önüne geçmeliyim.
mavigece
11-12-2007, 02:36 AM
hoşgeldin zeyno..:)umarım sitemizin sana faydası olur ve hastalığını atlatırsın...güzel paylaşımlar dilerim...
Nefertiti
11-12-2007, 09:11 AM
hoşbulduk sanırım burada kalırım. psikolojisi bozulunca insan hep bi arayış içerisine giriyor.aslında çok kötü sayılmam ama tekrar nüfüz etti az da olsa hastalığım ve bunun önüne geçmeliyim.
Zeyno hoş geldin aramıza.Neşeli ve enerji dolu olduğun hissine kapıldım nedense.:)
Eğer öyleyse bizide motive et..
Sıkıntını çabuk atlatman konusunda bizde sana elimizden geleni yapalım canım
Güzel paylaşımlarını bekliyoruz.
zeynooo
11-12-2007, 11:17 AM
bronz ve mavigece teşekkür ederim:) ben de sizleri motive etmek isterdim bunun içinde elimden geleni yaparım desteğiniz için teşekkürler. aranıza katılmaktan mutluluk duyarım. umarım güzel vakit geçiririz.:)
butterfly
11-12-2007, 09:35 PM
zeynooo hoşgeldin