Orijinalini görmek için tıklayınız : Oscar odulleri ne sekil de dagitiliyor:)
paradox
14-09-2009, 01:45 PM
Uyelere dagitilan bu oduller neye gore dagitiliyor, hangi kriterler baz aliniyor. bu oduller verilirken buna bir jurimi karar veriyor, yoksa sayin Topaz siz tekbasinizami buna karar veriyorsunuz? Veya verilen oduller ertesi gun neden geri aliniyor? Bizleri bu konuda aydinlatirsaniz mutlu oluruz efendim..
Saygilar...
Psk.SeyfettinTekin
14-09-2009, 02:33 PM
Uyelere dagitilan bu oduller neye gore dagitiliyor, hangi kriterler baz aliniyor. bu oduller verilirken buna bir jurimi karar veriyor, yoksa sayin Topaz siz tekbasinizami buna karar veriyorsunuz? Veya verilen oduller ertesi gun neden geri aliniyor? Bizleri bu konuda aydinlatirsaniz mutlu oluruz efendim..
Saygilar...
Saygılar benden sayın Paradox,ödül konusuna açıklık getirirseniz
ne ödülü olduğu,
kime dağıtılmış,
kriter derken ne kriteri,
jüri filan...
mesajınızdan hiç bir şey anlamadım..
daha açık yazarsanız ben de mutlu olurum.
Topaz
plüton
14-09-2009, 03:17 PM
Sayın topaz hiç yardımcı olmadığınızın farkındamısınız paradox nickli arkadaşımız gayet açık ve net bir soru sordu.
Psikoloji forumunda aktif üye, çok yazan üye, çok konu açan üye gibi gereksiz istatistikler tutmanın gereği ne bende bunu merak ediyorum.
Selina
14-09-2009, 03:47 PM
Saygilar...
Bende merak ettim canim arkadasim paradox,iyiki actin bu konuyu.
Degisiklikler yapiliyor ama biz üyelere anlatilmiyor
Saygılar benden sayın Paradox,ödül konusuna açıklık getirirseniz
ne ödülü olduğu,
kime dağıtılmış,
kriter derken ne kriteri,
jüri filan...
mesajınızdan hiç bir şey anlamadım..
daha açık yazarsanız ben de mutlu olurum.
Topaz
Sayin topaz,
paradox okadar acik yazmis,(ben bile anladim:D)
bunda anlamiyacak ne var...ben onu anlamadim:confused:
Ve buarada üyelerinize hic yardimci olmak istemiyorsunuz gibi geliyor.
ve sunuda demek istiyorum: ben size kac kere pm gönderdim ama siz bana birkerecik bile cevap vermeyi layik görmediniz
paradox
14-09-2009, 05:44 PM
Sayin Topaz.
Gormus oldugunuz uzre, diger arkadaslarimizda sitede ki yeni uygulamalardan haberdar edilmedikleri konusunu size iletmisler ki buda benim tek olmadigimin bir kanitidir.
Daha net olmami istemisiniz, oysaki sordugum soru gayet acik ve netti.Yinede maddelemek isterim anlamadigim ve sizin aciklamanizi rica ettigim konulari:
_Kisisel sayfalarimizda yer alan oduller bolumunde ki madeyi anlamakta gucluk cekip bu odulerin neye gore verildigi, hangi kriterlerin baz alindigi.
_Seviye puanlari verilirken neye gore verildigi..
_Tavsiye puaninin tam olarak icerigi..
_Duyuru bolunde ki bir duyuru okuya bilmek icin neden ozel sifreler istendigi..
_Size veya Admine pm atildiginda neden tenezul edilip yanit verilmedigi..
Diger arkadaslarimizin da belki bilmek istedigi konular vardir mutlaka.Sahsim adina en azindan bunlara yanit verirseniz cok sevinirim..
Saygilar...
paradox
14-09-2009, 09:40 PM
Sayin Topaz sistem de olmaniza ragmen size yoneltmis oldugumuz bir kac basit soruyu yanitlama lutfunda bulunmayisiniz, bende bizleri ciddiye almadiginiz izlenimi uyandirmaktadir..Bir supermod'un gorevi sadece uyeleri sisteden uzaklastirmak, uyari cezasi vermek olmamali kanimca.Uyelerin forumun isleyisi, forum icinde ki degisiklik ve yenilikler hakkinda bilgilendirilme taleplerinin de karsilanmasi gorevlerinizin kapsami icinde oldugu dusuncesindeyim...
Yigit
29-04-2015, 10:02 PM
Tazmanya canavarları bolca alıyor hakederek alıyor.
alpha
16-05-2015, 01:36 PM
Bende merak ettim canim arkadasim paradox,iyiki actin bu konuyu.
Degisiklikler yapiliyor ama biz üyelere anlatilmiyor
Sayin topaz,
paradox okadar acik yazmis,(ben bile anladim:D)
bunda anlamiyacak ne var...ben onu anlamadim:confused:
Ve buarada üyelerinize hic yardimci olmak istemiyorsunuz gibi geliyor.
ve sunuda demek istiyorum: ben size kac kere pm gönderdim ama siz bana birkerecik bile cevap vermeyi layik görmediniz
Sanırım gün geçmiş eskiden hoşunuza gitmeyen şeyleri sizde yapar olmuşsunuz. Bende sessizsakin ile ilgili soru sordum cevap yok. Sessiz sakin neşeli aktif bir üyeydi. 4 farklı nickle üye olduğu belirtilmiş. Nedir o nickler paylaşır mısınız ? Farklı niclerle ne gibi faaliyetlerde bulunmuş. Menfaat üyelere hakaret vs bir durum mudur ? Bi çok fprumda bulundum çoğunda yetkili birininde bizzat kurucusuydum böyle bir uygulama yoktur.art niyet yoksa ( bir görüşüne destek maksatlı vs..) Tesbit edildiğinde üyeye uyarı verilir diğer üyelikleri silinir sessiz sakin halledilir.
bu tür müdahaleler bi yerde kişisel algılanır ve hoş olmaz yok üyenin hiç kıymeti yok siler geçerim diyorsanız siz bilirsiniz..
alpha
16-05-2015, 05:23 PM
Diğer nickleri sorma sebebim ne amaçlı kullanıldığını anlamak istediğimdendir . Kendisiyle görüşemediğimiz içinde sorma şansımız kalmadı. Sizde kendini seversiniz bilirim konuya hakim olduğunuzdan içinizde rahat ama benim içim rahat değil. bu kızcağız her gün burda takılıp belki sohbet belki stres atma maksatlı bir düzen içindeydi dostları vardı . ben şimdi çıkış yapsam bir daha uuğramasam kimse eksikliğimi hissetmez ama onunki hissedilecek
kafanet.
16-05-2015, 05:41 PM
bu kızcağız her gün burda takılıp belki sohbet belki stres atma maksatlı bir düzen içindeydi dostları vardı . ben şimdi çıkış yapsam bir daha uuğramasam kimse eksikliğimi hissetmez ama onunki hissedilecek
tek üyeliklede takılıp stres atılabiliyor insanlarla birşeyler paylaşılabiliyor.
evet dostları sevenleri vardı ama bu bir yanlış yaptıysa cezalandırılmayacağı anlamına gelmez değil mi?
alpha
16-05-2015, 05:49 PM
Yanlış kişiden kişiye değişir size yanlıştır bende yanlış olması için belli şartlara bağlıdır. Bu yorumlar yönetici arkadaşlarındır belki eleştiriler hoşlarına gitmez . Ben kendimce bazı tecrübelerden yola çıkıyorum bazı detaylarıda bilemeyeceğim için konuyu burda bırakıyorum..
Selina
16-05-2015, 06:48 PM
Sanırım gün geçmiş eskiden hoşunuza gitmeyen şeyleri sizde yapar olmuşsunuz. Bende sessizsakin ile ilgili soru sordum cevap yok. Sessiz sakin neşeli aktif bir üyeydi. 4 farklı nickle üye olduğu belirtilmiş. Nedir o nickler paylaşır mısınız ? Farklı niclerle ne gibi faaliyetlerde bulunmuş. Menfaat üyelere hakaret vs bir durum mudur ? Bi çok fprumda bulundum çoğunda yetkili birininde bizzat kurucusuydum böyle bir uygulama yoktur.art niyet yoksa ( bir görüşüne destek maksatlı vs..) Tesbit edildiğinde üyeye uyarı verilir diğer üyelikleri silinir sessiz sakin halledilir.
bu tür müdahaleler bi yerde kişisel algılanır ve hoş olmaz yok üyenin hiç kıymeti yok siler geçerim diyorsanız siz bilirsiniz..
Lütfen tarihe bakarmısınız ,ben ozaman daha yeni üye ve yönetim de delidim :) .
alpha
16-05-2015, 07:09 PM
:) farkındayım. değişen ne peki (=
Selina
16-05-2015, 07:15 PM
:) farkındayım. değişen ne peki (=
Tartışmak istiyorsanız özele gelin