Orijinalini görmek için tıklayınız : sahura kadar oturanlar kulübü:)
plüton
21-08-2009, 04:20 AM
Anlatın bakalım sahurda ne yediniz ne içtiniz davulcuyu duydunuzmu, sahura uyanabildinizmi, hiç yattınızmı yoksa sahura kadar bekledinizmi, acıktınızmı, susadınızmı? :)
hoyrat
21-08-2009, 12:48 PM
ben sahura kadar oturmayı düşünüyordum aslında ama yorgundum uyudum. davulcunun sesini de duydum hatta o ses beni biraz atdergin eder laf aramızda :D
bu gece oturmayı planlıyorum, iftardan sahura kadar da yemeyi düşünüyorum :D
Ben davulcunun sesini bile duymamışım valla... Annem şaşırıyor benim uyku halime doğrusu... :D Daha sonra annem kaldırdı :)
9 ŞUBAT
21-08-2009, 12:56 PM
Anlatın bakalım sahurda ne yediniz ne içtiniz davulcuyu duydunuzmu, sahura uyanabildinizmi, hiç yattınızmı yoksa sahura kadar bekledinizmi, acıktınızmı, susadınızmı? :)
ilginç bir başlık olmuş ,öncelikle herkesin ramazan ı kutlu olsun bu mubarek ayda her şey gonlunuzce olsun .
soruna gelince ,yıllardır oldugu gibi sahura kalkmadım biraz yorgun oldugum için davulcuyuda duymadım .zaten sahura kalkmamaya kendimi şartladıgım için pek davulcuyu duymuyorum çok nadiren uyanıksam denk geliyorum .
ramazanın başlamasıyla bir çogumuz bugunleri sanki farklıymış gibi duşunuyor ,oysa sıradan gunlerden hiçbir farkı yok .
dun işlerimin yogunlugundan akşama kadar ne yedim nede içtim ,ramazandan bir farkı yoktu ,ama psikolojik olarak nedense biraz etkilendim oysa dunden hiçbir farkı yok ,
birde en onemli nokta bence ramazanı gerçekten yaşayabilmek ,kotuluklerden uzak ,insanları uzmeden kırmadan ,yardım ederek paylaşmaya çalışarak dolu dolu yaşamak gerek .
plüton
22-08-2009, 04:41 AM
Sahuru boluda bir dinlenme tesisinde berbat yemekler yiyerek yaptım. :D
goodnews
23-08-2009, 06:15 PM
Sahurda bir arkadaşımı telefonla uyandırdımmm :)
Ve gece gece annemin yaptıgı pilavı yedikten sonra onla mesajlastım:D
-tulu-
07-09-2009, 10:09 AM
:) :) :) :)
Wissenschaftler
07-09-2009, 11:27 PM
Ne özeldir şu sahur
Uzaktan güzeldir davul
Et öyle güzel olmaz kavur
Geceleri tıkın, günde aç dur.
plüton
08-09-2009, 10:02 PM
Ne özeldir şu sahur
Uzaktan güzeldir davul
Et öyle güzel olmaz kavur
Geceleri tıkın, günde aç dur.
Güzel ramazan manisi olmuş. Tebrik ederim.
sorunlugenc
09-09-2009, 02:03 AM
merhaba!!!sizleri bu gece sahura ben kaldırayım dedim:Dherkeze afiyet olsunnn iyi geceler:)
Wissenschaftler
09-09-2009, 02:24 PM
Pilavını iyi saç, sekize dek aç ben
Akşam iftar olursa durma kaç benden
Buugün ramazan, olmamak olur mu seksen?
Beş tabak koy iki kişiysen iki tabak ye teksen.
chenn
13-08-2010, 01:47 AM
hadi bakalım kimler var aramızda el kaldırsın...ve neler yapıyoruz anlatılsın:)
ben önce biraz roman okuyorum bi süre radyo dinliyorum ev sıcak olunca ikide bi dolanıyorum balkona mutfağa (her kalktığımda serin bi su içiyorum) buzdolabının içini es geçiyorum yksa atıştırmalara başlıcam:) tvde bişi olmayınca da netteyim işte..
malahit
13-08-2010, 02:38 AM
hadi bakalım kimler var aramızda el kaldırsın...ve neler yapıyoruz anlatılsın:)
ben önce biraz roman okuyorum bi süre radyo dinliyorum ev sıcak olunca ikide bi dolanıyorum balkona mutfağa (her kalktığımda serin bi su içiyorum) buzdolabının içini es geçiyorum yksa atıştırmalara başlıcam:) tvde bişi olmayınca da netteyim işte..
aman mümkünse atın beni denizlere, almayında bu klübe:)))
yoksa işe geç kalmalar başlayacak, sabah kalkmak eziyet zaten:)
chenn
13-08-2010, 03:19 AM
cnmcımm sen burda olduğun sürece bzdensin :) yat artık madem sbha zombi gbi olcan yoksa:) bnde tatildeyim ya ondan..yoksa 19gün sonra bu saatlerde olamam buralarda..iş başka..dinlen cnm hadi...ii gecelerrrrr
Hydra
13-08-2010, 03:38 AM
Şİmdi şöyle bir durum var.Sahura kadar oturuyorum.Sahurdan sonrada oturuyorum.İşin garip tarafı erken kalkıyorum.Bazen insanlığımdan şüphe ediyorum.Sağlık sektörü beni bu hale getirdi :)
Sahura kadar;
Kitap okuyorum
Telefonda konuşuyorum :
Yazılar okuyorum
Sigara içiyorum
Radyo dinliyorum
Dizi seyrediyorum.( bu aralar Grey's anatomy e takıldım)
Arada yiyorum
Nutella yiyorum
Sayamadığım bir sürü şey daha var:D
Dikkat ederseniz nutella yemeyi birşey yemekten saymıyorum.Nefes almak gibi bişey benim için :)
malahit
13-08-2010, 09:40 AM
cnmcımm sen burda olduğun sürece bzdensin ) yat artık madem sbha zombi gbi olcan yoksa) bnde tatildeyim ya ondan..yoksa 19gün sonra bu saatlerde olamam buralarda..iş başka..dinlen cnm hadi...ii gecelerrrrr
yazını görmeden uyumusum zaten..ben hep geç yatanlardanım ama bu günlerde yetmiyor uyku bana::s
Şİmdi şöyle bir durum var.Sahura kadar oturuyorum.Sahurdan sonrada oturuyorum.İşin garip tarafı erken kalkıyorum.Bazen insanlığımdan şüphe ediyorum.Sağlık sektörü beni bu hale getirdi :)
Sahura kadar;
Kitap okuyorum
Telefonda konuşuyorum :
Yazılar okuyorum
Sigara içiyorum
Radyo dinliyorum
Dizi seyrediyorum.( bu aralar Grey's anatomy e takıldım)
Arada yiyorum
Nutella yiyorum
Sayamadığım bir sürü şey daha var:D
Dikkat ederseniz nutella yemeyi birşey yemekten saymıyorum.Nefes almak gibi bişey benim için )
arkadaşlardan biliyorum sağlık sektörü insanı farklı br hayata sürüklüyor ama...ama sı var yani.nasıl nutella yı ihmal etmıyorsanız düzenli olmasada arada uyumayı ihmal etmeyin:)
9 ŞUBAT
13-08-2010, 02:45 PM
Herkese selamlar ,her ne kadar sahura kadar oturanlardan degilsemde yazınızı gorunce bir selam verip geçmeden edemedim .
Ben yıllardır sahura kalkmam ,bende alışkanlık oldu .Ancak geç yatarsam o zaman yatmadan bir muddet once bir iki lokma atıştırıp öyle yatarım ,eger gece kalkarsam bir iki bardak su içer yatarım .
Yıllardır bu şekilde alıştıgımdan kış olsun ,yaz olsun oruç tutarken hiç zorluk çekmiyorum hatta aksine vucudumun çok daha rahat ettigini farkediyorum ,öyleki bayramdan sonra bile bir muddet daha oruç tutmaya devam ediyorum .
Herkese hayırlı ramazanlar dilerim .
Hydra
13-08-2010, 03:38 PM
yazını görmeden uyumusum zaten..ben hep geç yatanlardanım ama bu günlerde yetmiyor uyku bana::s
arkadaşlardan biliyorum sağlık sektörü insanı farklı br hayata sürüklüyor ama...ama sı var yani.nasıl nutella yı ihmal etmıyorsanız düzenli olmasada arada uyumayı ihmal etmeyin:)
Aslında uyuyorum ama az uyuyorum.Zamanla uyumanın vakit kaybı olduğunu düşünmeye başladım.Aslında ortalama 6,5 7 saat uyumaya dikkat ederim.Bazı durumlarda hatta genel olarak daha az uyuyorum.Suçu sektöre attım :)
Nutella konusunda o başka birşey.Onu ihmal edemem :)
Herkese selamlar ,her ne kadar sahura kadar oturanlardan degilsemde yazınızı gorunce bir selam verip geçmeden edemedim .
Ben yıllardır sahura kalkmam ,bende alışkanlık oldu .Ancak geç yatarsam o zaman yatmadan bir muddet once bir iki lokma atıştırıp öyle yatarım ,eger gece kalkarsam bir iki bardak su içer yatarım .
Yıllardır bu şekilde alıştıgımdan kış olsun ,yaz olsun oruç tutarken hiç zorluk çekmiyorum hatta aksine vucudumun çok daha rahat ettigini farkediyorum ,öyleki bayramdan sonra bile bir muddet daha oruç tutmaya devam ediyorum .
Herkese hayırlı ramazanlar dilerim .
Buradan şunu anlıyorum; organizmamız şekillendirebilinir :)
chenn
14-08-2010, 02:09 AM
bugün yine sıcak...uyku yok..sbh ta güneş sonrası uyunmuyo deli oluyorum yaa..
Hydra
14-08-2010, 02:16 AM
bugün yine sıcak...uyku yok..sbh ta güneş sonrası uyunmuyo deli oluyorum yaa..
Güneş sonrası uyumaktan öte gözlerim ışığı algılamadan yatmam gerekiyor benimde.Zira ışığı görerek uyuyan vücut dinlenmiyor olabildiğince..:)
malahit
14-08-2010, 03:03 AM
hey ben geldım:)napıyorsunuz?
malahit
14-08-2010, 03:04 AM
Aslında uyuyorum ama az uyuyorum.Zamanla uyumanın vakit kaybı olduğunu düşünmeye başladım.Aslında ortalama 6,5 7 saat uyumaya dikkat ederim.Bazı durumlarda hatta genel olarak daha az uyuyorum.Suçu sektöre attım
Nutella konusunda o başka birşey.Onu ihmal edemem :)
bir dönem uyku vakıt kaybı dıye 3-4 saat uyusam cok uyudum diyordum:) ama artık yaşlandım 5-6 olsun istıyorum:)
Hydra
14-08-2010, 03:34 AM
bir dönem uyku vakıt kaybı dıye 3-4 saat uyusam cok uyudum diyordum:) ama artık yaşlandım 5-6 olsun istıyorum:)
Yaşlanmadınız yaş aldınız lütfen :)
chenn
14-08-2010, 12:46 PM
Güneş sonrası uyumaktan öte gözlerim ışığı algılamadan yatmam gerekiyor benimde.Zira ışığı görerek uyuyan vücut dinlenmiyor olabildiğince..:)
kesinlikle katılıyorum..uzmanlar iyi bir dinlenme için ışık ve sesten arınmış ortamda uyunmasını tavsiye ediyorlar vücut ancak böyle iyi dinlenebiliyormuş.Ben azıcık ışık sızsa dahi uykuya dalamam..Evdeki herkesle bu yüzden tartışırım..bütün fişleri prizden çekerim televizyonun stand by düğmesini bile kapatırım:)
Hydra
14-08-2010, 04:34 PM
kesinlikle katılıyorum..uzmanlar iyi bir dinlenme için ışık ve sesten arınmış ortamda uyunmasını tavsiye ediyorlar vücut ancak böyle iyi dinlenebiliyormuş.Ben azıcık ışık sızsa dahi uykuya dalamam..Evdeki herkesle bu yüzden tartışırım..bütün fişleri prizden çekerim televizyonun stand by düğmesini bile kapatırım:)
Bu biyolojik saatimizle ilgili.Beynimiz sağ ve sol yarım kürelerinde bulunan gözlerimizin 3 cm gerisinde kalan suprakiazamatik çekirdek var.Bu çekirdek biyolojik saatin merkezi.Gün ışığı gözlerimizden bu merkeze ulaştığında melatonin hormonu seviyesi azalır ve vucud uyanmaya başlar.Ben sabaha kadar oturduğum için o gün ışığını görüp vücudumun uyanmaması adına göz bandı takıyorum :) Yoksa vücudum uyanmaya çalışırken ben uyumaya çalışıyorum zor oluyor:)
9 ŞUBAT
14-08-2010, 05:29 PM
Evet ,şekillendirilebilinir .
Yıllarca aynı şekilde davranınca vucudda kendine gore bir sistem geliştiriyor ve ona uymaya başlıyor .
Yılların getirdigi alışkanlık çok işime yarıyor ,geçmiş senelerde yalnız kaldıgımda yazın yine oruç tutardım ve pek rahatsız olmazdım ,hem yılların birikimi hemde oruç tutmayı sevmemden dolayı pek sorun olmuyordu .
Şimdi bu alışkanlıgın avantajlarını yaşıyorum .
Hydra
14-08-2010, 06:10 PM
Alışkanlıklarımın avantajını yaşadığım pek az oldu ama bende avantaja dönüştürebileceğim alışkanlıklar yapmalıyım
malahit
14-08-2010, 10:05 PM
Yaşlanmadınız yaş aldınız lütfen :)
yaş almak mı:) eh bayagı yaş aldım o zaman:)))))
Hydra
14-08-2010, 10:15 PM
yaş almak mı:) eh bayagı yaş aldım o zaman:)))))
Kabul edemem :) az biraz yaş aldınız :)
malahit
14-08-2010, 11:27 PM
Kabul edemem :) az biraz yaş aldınız :)
:)))))
selam millett ....:))))........
hosgeldın
malahit
14-08-2010, 11:50 PM
hoşbulduk naberr :)))).........
iyi olma cabası.sen nasılsın?
chenn
14-08-2010, 11:55 PM
iyi olma cabası?
ii olma çabası...tuttum bunu sevdim:D
bende de yorgunluk var misafir vardı...bulaşıkları makineden boşaltacak halim yok ama bi makinelik daha var tezgahın üzerinde ooffff:(
malahit
15-08-2010, 12:05 AM
ii olma çabası...tuttum bunu sevdim:D
bende de yorgunluk var misafir vardı...bulaşıkları makineden boşaltacak halim yok ama bi makinelik daha var tezgahın üzerinde ooffff:(
tamam yardıma geleyımmı:)
ama sende makinada ki çamasırları asar mısın benı m için:)
chenn
15-08-2010, 12:09 AM
tabi kiiii....ıslak çamaşırları ben asarımmm serin serin mis kokulu:) ama makine sıcak mutfak sıcak...
malahit
15-08-2010, 12:16 AM
tabi kiiii....ıslak çamaşırları ben asarımmm serin serin mis kokulu:) ama makine sıcak mutfak sıcak...
tamam değişiriz soru n değil:)
chenn
15-08-2010, 12:42 AM
saol cnm bnmmm gelmiş kdr oldun:)
bn kartanesi nin çamaşırları asıp bnm bulaşıklardan kurtilim diye pc başında mayışırken bi de baktım ki...annem yıkıyo kardeşim duruluyo:)) sıcaktan bunaldık serinleyelim dedik başladık diyolardı...e bari bende makineyi boşaltiim ayıp olmasın dedim..işler bitti........
malahit
15-08-2010, 01:06 AM
oyy kıyamam size gelip bi el atam barii : ))))))))..........
önce hanginize gelem...
eh ben alısıgım,bitmez benım çamasırlar..okb malum: ((
saol cnm bnmmm gelmiş kdr oldun: )
bn kartanesi nin çamaşırları asıp bnm bulaşıklardan kurtilim diye pc başında mayışırken bi de baktım ki...annem yıkıyo kardeşim duruluyo:)) sıcaktan bunaldık serinleyelim dedik başladık diyolardı...e bari bende makineyi boşaltiim ayıp olmasın dedim..işler bitti........
:) iyi olmus bende hallettım:)
pekerpekmez
15-08-2010, 12:45 PM
Valla sahura kadar oturacağıma uyurum,uyku gibisi yok
chenn
15-08-2010, 02:42 PM
gece yorgunluktan uyumuşum..bi uyandım annem çabuk kalkın su için diye bağırıyodu ezan başladı 2bardak su içtim ancak:( demek ki ben uyuyunca evde herkes uyuyomuş:D susadııııımmmmmmmmm
Hydra
15-08-2010, 03:39 PM
gece yorgunluktan uyumuşum..bi uyandım annem çabuk kalkın su için diye bağırıyodu ezan başladı 2bardak su içtim ancak:( demek ki ben uyuyunca evde herkes uyuyomuş:D susadııııımmmmmmmmm
:):)Bu durum daha başıma gelmedi umarım gelmez
malahit
15-08-2010, 04:12 PM
sahurda yoktunuz ortalarda:)
kaldım tek basıma:)
Hydra
15-08-2010, 04:16 PM
Sahuru ben hazırlamak istedim o yüzden içerideydim.Birde gecenin köründe telefon trafiği yaşadım (:
malahit
15-08-2010, 04:42 PM
Sahuru ben hazırlamak istedim o yüzden içerideydim.Birde gecenin köründe telefon trafiği yaşadım (:
mazeretler sıralanmış: ))
iyi öyle olsun bakalım: )bende bir daha kalamam sahura zaten:)
Hydra
15-08-2010, 05:11 PM
mazeretler sıralanmış: ))
iyi öyle olsun bakalım: )bende bir daha kalamam sahura zaten:)
neden ki ? :(
malahit
15-08-2010, 05:16 PM
neden ki ? :(
kalamam çünkü sahura kadar oturmak 3 saat uyku ile işe gitmek demek:)
Hydra
15-08-2010, 06:02 PM
kalamam çünkü sahura kadar oturmak 3 saat uyku ile işe gitmek demek:)
Tabi haklısınız.Gitmeden bir uğrayın iki lafın belini kıralım sonra yatarsınız :)
Hydra
15-08-2010, 06:49 PM
gece kimse olmuyo diye girmedim ben ..bileydim beni beklediğinizi gelirdimm :)..))))
sağlık olsun =)
chenn
15-08-2010, 07:13 PM
neyse bu gece otururz inş:) tatlı benden...
Hydra
15-08-2010, 07:38 PM
Tatlı mı ? :) Oturmaz mıyım :D
malahit
15-08-2010, 11:24 PM
Tabi haklısınız.Gitmeden bir uğrayın iki lafın belini kıralım sonra yatarsınız :)
sahura kalmasamda 1-2 ye kadar burda olurum genelde:)
malahit
15-08-2010, 11:25 PM
ne tatlısı:)
Tatlı mı ? : ) Oturmaz mıyım : D
ya sen yıne nutella dicen:) sus bir haftadır nutella yer oldum: ) :p yemek için bahane ararmısım bende: ))))
Hydra
16-08-2010, 12:31 AM
O zaman yaşasın nutella birliği :) yuppii yıh yıh
malahit
16-08-2010, 12:37 AM
hiç sorma kartanesi yaa ...
inan ben bile iftarda yedim nutella kendime inanamadım : )...nasıl canım çektii .....
öyle çok konuşuyosunuzki tatlıyı ben bilem yediysem herkes yer ..: )
evet ya, o kadar sözü geçiyorki:) tatlıyı zaten severimde nutella ile iftar sahur yapar oldum:)
O zaman yaşasın nutella birliği :) yuppii yıh yıh
hıh senin yüzünden..başla bakalım diyet panoları açmaya.nutella yıyıp nasıl kilo alınmaz:)
Hydra
16-08-2010, 01:13 AM
evet ya, o kadar sözü geçiyorki:) tatlıyı zaten severimde nutella ile iftar sahur yapar oldum:)
hıh senin yüzünden..başla bakalım diyet panoları açmaya.nutella yıyıp nasıl kilo alınmaz:)
Söz konusu nutella ise ondan gelecek zarara boynum kıldan ince.Tıbbi görüşüm bu noktada biter :)
nakşidil
16-08-2010, 01:24 AM
Söz konusu nutella ise ondan gelecek zarara boynum kıldan ince.Tıbbi görüşüm bu noktada biter :)
baştan kilo alacağınıza inanırsanız zaten aldınız kiloyu beyin gücünüzü devreye geçirin ve nekadaryerseniz yiyin kilo almyacaksınız .ama gerçekten buna inanın ve beyninize tenbihte bulunun.denenmiştir.....
chenn
16-08-2010, 01:45 AM
ye cnmcım ne olacak en tatlı sabahlarrrrrrr...diyo ya reklam..seratonin (di galiba) salgılayalım:D
malahit
16-08-2010, 01:47 AM
Söz konusu nutella ise ondan gelecek zarara boynum kıldan ince.Tıbbi görüşüm bu noktada biter : )
he işine gelmeyince hemen bitiyor tıbbi görüşün:)
baştan kilo alacağınıza inanırsanız zaten aldınız kiloyu beyin gücünüzü devreye geçirin ve nekadaryerseniz yiyin kilo almyacaksınız .ama gerçekten buna inanın ve beyninize tenbihte bulunun.denenmiştir.....yok ben kendim için demedim:) demek beynimizi kandırcaz..ah onu bi kandırabilsem başka şeyler için kullanırdım kandırma hakkımı:)
malahit
16-08-2010, 01:49 AM
allah hala mı tatlı muhabbeti...kardeşim yokmu başka konu yapmayın yaaa
hydra hep senin başının altından çıkıyo bunlar bilesinn ..: )
ya sahurdada sarelle yiyecem yaa ,yazıktır bana ..yapmayın..:(
bu kaçınılmaz oldu zaten:)
ye cnmcım ne olacak en tatlı sabahlarrrrrrr...diyo ya reklam..seratonin (di galiba) salgılayalım:D
sadece seratonin salgılayacaksak daha fazla yiyelim:)
nakşidil
16-08-2010, 01:50 AM
yok ben kendim için demedim:) demek beynimizi kandırcaz..ah onu bi kandırabilsem başka şeyler için kullanırdım kandırma hakkımı:)
bence yapabirsiniz
malahit
16-08-2010, 01:51 AM
bence yapabirsiniz
evet yapabiliriz de , de si var..yapabilsem kendi adıma zaten sorunlarımı aşardım.demekki beceremiyorum:)
chenn
16-08-2010, 01:53 AM
Çikolata: Stresin bir numaralı düşmanı. Kendinizi kötü hissediyorsanız hemen bir parça çikolata yiyin. Çikolata flört etmek gibi bir şey. Bir kalem yemek yeterli, mutluluk hormonu "seratonin" anında beyinde dolaşıma çıkıyor.
bunu buldum doğruymuşum...
bende hiç beynimi kandıramıyorum ki.............
malahit
16-08-2010, 01:59 AM
Çikolata: Stresin bir numaralı düşmanı. Kendinizi kötü hissediyorsanız hemen bir parça çikolata yiyin. Çikolata flört etmek gibi bir şey. Bir kalem yemek yeterli, mutluluk hormonu "seratonin" anında beyinde dolaşıma çıkıyor.
bunu buldum doğruymuşum...
bende hiç beynimi kandıramıyorum ki.............
çikolatayı çok severim de benim seratonin de sorun var galiba:)))))
malahit
16-08-2010, 01:59 AM
vicdansızlarrrr...........:(
etmeyin kıymayın banaaa :)
şeker hastası değilsen ye gitsin ya:)))
chenn
16-08-2010, 02:01 AM
tadımlık tadımlık bişi olmasss:D
malahit
16-08-2010, 02:02 AM
tadımlık tadımlık bişi olmasss:D
kandırma, başladımı durmak zor:))))
nakşidil
16-08-2010, 02:04 AM
tüm sahura kadar oturanlar kulübü sizlere tatlı sahurlar......renkli geceler hoşca kalın ......sevgimle dua ile....
malahit
16-08-2010, 02:07 AM
çok bilmiş...kapa şu muhabbeti :(.........
şeker hastası olaydım zaten vahh vah halime :)
afedersin...
ama mümkün olmayan bişey istedin..çenemi kapamam mümkün değil:))))
Hydra
16-08-2010, 02:12 AM
allah hala mı tatlı muhabbeti...kardeşim yokmu başka konu yapmayın yaaa
hydra hep senin başının altından çıkıyo bunlar bilesinn .(:
ya sahurdada sarelle yiyecem yaa ,yazıktır bana ..yapmayın..:(
Ama napıyım.Aklım fikrim nutella öyle birden kaçırıveriyorum ağzımdan
yok ben kendim için demedim:) demek beynimizi kandırcaz..ah onu bi kandırabilsem başka şeyler için kullanırdım kandırma hakkımı:)
Sanırım öle.Nutella tıp falan anlamıyor (:
Arkadaşlarım bol bol hormon salgılıyoruz işte ne güzel.Gerçi çaktırmayın.Bitter çikolatalar daha iyi ve sağlıklı (:
chenn
16-08-2010, 02:12 AM
tmmm ciddi olup şu tatlı muhabbetini kapatalım bari..sayımız düşüyo baksanıza:) ii geceler nakşidil...dualarından istiyorum...ben sahura dek burdayım..dün bi uyudum ev halkı kalkamadı..bgn nöbetteyim yine:) arada mutfağa gdp masa hazırlıyom:)3ten sonra da yiyecekleri hzaırlarım tamam:)
malahit
16-08-2010, 02:15 AM
sende benim gibi gevezesinde ondandır :p
hadi daaa ..başka muhabbet bulun....:(
valla seni rahatsız ediyorsa sana karsı susabilirim..
muhabbeti sen bul ama yiyecek olmasın...:)
malahit
16-08-2010, 02:16 AM
tmmm ciddi olup şu tatlı muhabbetini kapatalım bari..sayımız düşüyo baksanıza:) ii geceler nakşidil...dualarından istiyorum...ben sahura dek burdayım..dün bi uyudum ev halkı kalkamadı..bgn nöbetteyim yine:) arada mutfağa gdp masa hazırlıyom: )3ten sonra da yiyecekleri hzaırlarım tamam: )
oldu başka..benim kalkıp yatmam gerekiyor diye yapıyorsun dimi bunu bana:)
bak sabah gelip gıcık gıcık chenn diye bağırarak uyandırırım erkenden seni:p
chenn
16-08-2010, 02:20 AM
öğlene kdr buamazsın beni:D:D
ya izin ver n'olur şurda keyif süreceğim 15gün kaldı..sonra iş güç...bu saatlere bnde kalamicam ki.......
yazık kıyma banaaa
chenn
16-08-2010, 02:30 AM
bnde pc yi kapatim en iisi bi annem bi babam gelip gidip yat diolar:( herkese ii gecelerrrrrrrrrr
malahit
16-08-2010, 02:34 AM
öğlene kdr buamazsın beni:D:D
ya izin ver n'olur şurda keyif süreceğim 15gün kaldı..sonra iş güç...bu saatlere bnde kalamicam ki.......
yazık kıyma banaaa
hım iyi keyfini sür..: )
yok ya sende ne rahatsız edecek benii ...bozul diye söylemedim ,afedersin ..:)
yarın buluşuruz....
inş.
oldu bulusalım, hangi cafede:p : )))
bnde pc yi kapatim en iisi bi annem bi babam gelip gidip yat diolar: ( herkese ii gecelerrrrrrrrrr
ya desene ben uyuyunca aç kalıyoruz diye: )))
malahit
16-08-2010, 02:37 AM
evet gittiniz yine:(
hydra sen ve ben uykuda sorunluyuz galiba...hadi ben hbs yim:) su gunlerde agrılarım var da, agrım olmasada geç uyuyorum...
Hydra
16-08-2010, 02:36 PM
evet gittiniz yine:(
hydra sen ve ben uykuda sorunluyuz galiba...hadi ben hbs yim:) su gunlerde agrılarım var da, agrım olmasada geç uyuyorum...
Aslına bakarsanız ben uykuyu boşuna zaman kaybı olarak görüyorum bu yüzden 5 6 saat bana yetiyor.
HBS için geçmiş olsun.Anladığım kadarıyla HBS ile ilgili değil sizde benim gibi geç yatmayı seviyorsunuz :)
malahit
16-08-2010, 04:58 PM
Aslına bakarsanız ben uykuyu boşuna zaman kaybı olarak görüyorum bu yüzden 5 6 saat bana yetiyor.
HBS için geçmiş olsun.Anladığım kadarıyla HBS ile ilgili değil sizde benim gibi geç yatmayı seviyorsunuz :)
yok bu günlerde ağrılarımın olmasıda etken.ama evet uykuyu vakit kaybı görenlerdenim:)
bu arada nickim değişti: ) yoksa başkası adına yazmıyom:)
Hydra
16-08-2010, 08:06 PM
yok bu günlerde ağrılarımın olmasıda etken.ama evet uykuyu vakit kaybı görenlerdenim:)
bu arada nickim değişti: ) yoksa başkası adına yazmıyom:)
Anladım.Çok geçmiş olsun.Eski nikiniz güzeldi ama
malahit
16-08-2010, 10:28 PM
Anladım.Çok geçmiş olsun.Eski nikiniz güzeldi ama
teşekkürler ama bu benim tercihim...artık bana yapışmış bir yüzdü:) eh yeni bir nick ve yeni bir hayat:p
Hydra
16-08-2010, 11:23 PM
teşekkürler ama bu benim tercihim...artık bana yapışmış bir yüzdü:) eh yeni bir nick ve yeni bir hayat:p
Hayırlı olsun o zaman :)
malahit
16-08-2010, 11:25 PM
Hayırlı olsun o zaman :)
teşekkr ederim o zaman::) umarm herkes çabuk alışır...
Hydra
16-08-2010, 11:39 PM
teşekkr ederim o zaman::) umarm herkes çabuk alışır...
Ben alıştım bile :)
chenn
17-08-2010, 12:28 AM
bnde değiştirmek istiyorum nickimi ya evde deşifre oldum:( bnle dalga geçiyolar nasıl oluyo?? ama herkes bni bi başkası sanacak onu da istemem ne yapsam ki....şu tatil bitse diyorum..daha haziranda bi gelse diyodum oysa..
malahit
17-08-2010, 12:31 AM
bnde değiştirmek istiyorum nickimi ya evde deşifre oldum:( bnle dalga geçiyolar nasıl oluyo?? ama herkes bni bi başkası sanacak onu da istemem ne yapsam ki....şu tatil bitse diyorum..daha haziranda bi gelse diyodum oysa..
benım mazeretim vardı.bilmiyorum yönetim napar...ama heryerde ben kartanesi dıyorum insanlar tanısın diye..
chenn
17-08-2010, 01:34 AM
hımm hayırlı olsun cnm..güle güle kullan.....
malahit
17-08-2010, 02:08 AM
malahit ..isminin anlamına baktım şimdi...çok hoşmuş..
böyle düşünürsek sana yakışıyor demektirr..
ismin sana enerji ,neşe getirsin ve bizede bir parça bulaşır inş. ...:)
çok teşekkür ederim işteöyle:)
ee napıyorsunuz bu gece bakalım uyudunuz mu:)
lokum
17-08-2010, 02:16 AM
Ben de sahura kadar oturuyorum acep kulübe üye olabilir miyiz. Hatta sahurdan sonra bile biraz oturuyorum durumum nedir :)
malahit
17-08-2010, 02:19 AM
Ben de sahura kadar oturuyorum acep kulübe üye olabilir miyiz. Hatta sahurdan sonra bile biraz oturuyorum durumum nedir :)
desene sen klup başkanı bile olabilirsin:)))
lokum
17-08-2010, 02:21 AM
Valla artık bi kadro açacanız bana.. :) ingilizcem de var iyi seviyede işe yarar mı ?
malahit
17-08-2010, 02:25 AM
Valla artık bi kadro açacanız bana.. :) ingilizcem de var iyi seviyede işe yarar mı ?
ben yedek klubesindeyim, asıl üyelere soralım:)
sahura kadar beklemeyen ama geç yatanlardanım:)
eh yatma vaktımde gelmiş..
iyi gecler herkese.
lokum
17-08-2010, 02:41 AM
Bu saatte yatılır mı yaw :)
Hydra
17-08-2010, 03:01 AM
Bu kulübün başkanı olmaya adayım :) Ben ve malahit her gece tükkanı kapatıp öyle gidiyoruz:)
Hydra
17-08-2010, 03:15 AM
beni unuttun aşkolsun yaa ..yapılırmı bu bana
her akşam gelmiyom diye:(
Hiç unuturmuyum aşk olsun :)
Ben nöbetçiyim burada.Sırf sizi yormamak için:) Tükkanı kolaçan ediyorum:D
malahit
17-08-2010, 09:04 AM
Bu kulübün başkanı olmaya adayım :) Ben ve malahit her gece tükkanı kapatıp öyle gidiyoruz:)
ben oyumu sana veriyorum..
anahtarıda sen al.dükkanı kapatacagız diye beklemeyeyim diyorum yine bekliyorum yahu:)))
Hydra
17-08-2010, 04:26 PM
ben oyumu sana veriyorum..
anahtarıda sen al.dükkanı kapatacagız diye beklemeyeyim diyorum yine bekliyorum yahu:)))
(: İşte bağlılık bu olsa gerek
chenn
17-08-2010, 04:47 PM
bnde hydra ya verdim gittiiii:D
malahit
17-08-2010, 05:32 PM
konuyu açan sensin:): haksızlık etmeyelim yinede:):
Hydra
17-08-2010, 07:53 PM
Ah teşekkür ederim.
Sizi mahçup etmeyeceğim.Sabahlara kadar tükkanı koruyup kollayacağım :) Nazar boncuğu asacağım :)
IDDQD
17-08-2010, 09:18 PM
Bu konuyu görünce içimde başka bir konu klüp açma isteği uyandı: "Sahurda osura osura uyuyanlar klübü"
Hydra
17-08-2010, 09:54 PM
aynen bende, oyum senindir...:)
yakışır sana .....
Çok teşekkür ederim :)
Bu konuyu görünce içimde başka bir konu klüp açma isteği uyandı: "Sahurda osura osura uyuyanlar klübü"
Bu kulube üye olamam ama desteklerim :)
lokum
17-08-2010, 11:37 PM
bu gece beni azad edin..kendimi iyi hissetmiyorum.........
pek iyi bi gün değildi benim için........
ilaç aldım etkisinide baya gösterdi zaten ,birazdan da devrilip yatarım......
en iyisi bu.........
size iyi muhabbetler..........:)
iyi geceler... biz nöbet tutarız
malahit
17-08-2010, 11:44 PM
bu gece beni azad edin..kendimi iyi hissetmiyorum.........
pek iyi bi gün değildi benim için........
ilaç aldım etkisinide baya gösterdi zaten ,birazdan da devrilip yatarım......
en iyisi bu.........
size iyi muhabbetler..........:)
iyi uykular...
yarın beklerız:)
lokum
18-08-2010, 12:45 AM
Malahit sende mi Leyla ? Yani uyudun mu manasında ...
malahit
18-08-2010, 12:49 AM
burdayım hala.
lokum
18-08-2010, 12:51 AM
Ne güzel...Sabaha kadar oturan kulübünün birden fazla üyesinin uyanık olması psikolojik ve sosyolojik açıdan beni rahatlatıyor...Bir de Hydra lazım di mi
malahit
18-08-2010, 12:54 AM
Ne güzel...Sabaha kadar oturan kulübünün birden fazla üyesinin uyanık olması psikolojik ve sosyolojik açıdan beni rahatlatıyor...Bir de Hydra lazım di mi
evet hydra nerde?
ya sabaha kadar oturamam.işte uyurum sonra. sen çalışmıyor musun?(afedersin pek kimseyi tanımıyorum da)
lokum
18-08-2010, 12:58 AM
evet hydra nerde?
ya sabaha kadar oturamam.işte uyurum sonra. sen çalışmıyor musun?(afedersin pek kimseyi tanımıyorum da)
Çalışıyorum ama bu aralar öğrenciler yok biraz rahatız.. :)
malahit
18-08-2010, 01:00 AM
Çalışıyorum ama bu aralar öğrenciler yok biraz rahatız.. :)
hım anladım.bizde tam tersıne okullar acılacak diye cok yogunuz:s
acılsa da kurtulsak:D
Hydra
18-08-2010, 01:00 AM
Buradayım.Özür dilerim nöbet yerimi bırakmam genelde :):)
lokum
18-08-2010, 01:01 AM
Ne güzel... Sahura kadar oturanlar dedik teker teker karanlığa gömülüyorlar...
Hydra
18-08-2010, 01:14 AM
Ben buradayım.Aydınlıktayım sesime gelin :)
malahit
18-08-2010, 01:19 AM
Buradayım.Özür dilerim nöbet yerimi bırakmam genelde :):)
ne o yoksa nöbette uyudunmu:)
bende burdayım hala, giderken söylerim:)
Hydra
18-08-2010, 01:23 AM
ne o yoksa nöbette uyudunmu:)
bende burdayım hala, giderken söylerim:)
Uyumadım tabi ki de içim kazındı azımı besliyordum :)
malahit
18-08-2010, 01:25 AM
Uyumadım tabi ki de içim kazındı azımı besliyordum :)
kesin nutella yiyiyordun...senin yüzünden her gece yer oldum:D
madem burdayız güzel birşeyler konusalım.bir konu bulun hadi...
lokum
18-08-2010, 01:26 AM
Konu bulayım. Aşk hakkında konuşsak biraz olar mı?
lokum
18-08-2010, 01:38 AM
Konuyumu beğenmediniz yoksa nutellaya devam mı?
Hydra
18-08-2010, 01:40 AM
Olur ben her konuda konuşabilirim.Size uyarsa forum hakkında konuşalım :) Aşk da olur
Hydra
18-08-2010, 01:41 AM
Evet yedim ama bir kaşık :)
lokum
18-08-2010, 01:44 AM
Nutella en azından terketmiyor di mi :p
malahit
18-08-2010, 01:44 AM
Konu bulayım. Aşk hakkında konuşsak biraz olar mı?
olabilir benim için.
malahit
18-08-2010, 01:45 AM
Konuyumu beğenmediniz yoksa nutellaya devam mı?
arada yemek hazırlıyorum da:)
malahit
18-08-2010, 01:45 AM
Nutella en azından terketmiyor di mi :p
hayırdır aşk acısımı?
ama nutella tatlı:)
Hydra
18-08-2010, 01:46 AM
Bende merak ettim.Aşk acısı mı?
Nutella terketmez :)
lokum
18-08-2010, 01:48 AM
Aşık olmanın aslında hoşlanmak olduğuna inanan birisiyim. Belki de yalandır diyorum. Ama aşık olduğunu zanneden insanlar zamanla birbirlerini severler devam ederler ya da nefret eder bitirirler di mi? doğru muyum ?
Hydra
18-08-2010, 01:50 AM
Ben aşkın anlık olduğunu düşünüyorum.Devamında sevgi olacağını düşünüyorum
malahit
18-08-2010, 01:51 AM
Aşık olmanın aslında hoşlanmak olduğuna inanan birisiyim. Belki de yalandır diyorum. Ama aşık olduğunu zanneden insanlar zamanla birbirlerini severler devam ederler ya da nefret eder bitirirler di mi? doğru muyum ?
paralel düşünüyoruz.bence aşk bir anlık yüksek voltaj:p
yani sana benzemesine, senin gibi olmasına gerek yok.hatta tanıdıkça nefret edebilecegın kadar sana ters de olabilir.ama yinede görunce dizlerinin titremesine, hızlanan kalbine hakim olamazsın...
oysa sevgi.zaman ister,emek ister.tanırsın , tanıdıkca hayatında önem arzeder.
elhasıl hiç aşk peşinde değilim, sevgi bence aslolan:)
malahit
18-08-2010, 01:55 AM
aşk konusunda devam edebiliriz de hydrayı yakalmısken ciddi bir sorum var..
şu günlerde ciddi uyku sorunum var.yani masanın altına kıvrılıp uyusam ,24 saat uyusam derdindeyim..
oysa her zaman düzensiz ve az uyuyan biriyim.belkide işimin su aralar yogunlugu, veya ramazan , veya hbs den verimsiz uyku,veya depresyon,veya sıcaklar olabilir.dikkat etmeye çalışıyorum ama 1 haftadır yerdemi geziyorum göktemi bilmiyorum...bir tavsien varmı? durum cok vahım ya:s
lokum
18-08-2010, 01:55 AM
Tebrik ediyorum güzel cevaplar. Aşkı yeni nesil bizler açıklarken elektrik alam olarak söylüyoruz. Mühim olan elektiriği almak değil , evam ettirmektir ki bu da dediğiniz gibi altyapıyla alakalı süreklilik arzeden bir durum. Aşık olmak vardır. Ama fanilere olan aşk bir anlıktır. Çünkü kusur görülür tılsım biter.
malahit
18-08-2010, 02:00 AM
Tebrik ediyorum güzel cevaplar. Aşkı yeni nesil bizler açıklarken elektrik alam olarak söylüyoruz. Mühim olan elektiriği almak değil , evam ettirmektir ki bu da dediğiniz gibi altyapıyla alakalı süreklilik arzeden bir durum. Aşık olmak vardır. Ama fanilere olan aşk bir anlıktır. Çünkü kusur görülür tılsım biter.
ben yeni nesil degılım.:)
ama Rabbani aşk dışında aşka inanmıyorum, biter gider...
Hydra
18-08-2010, 02:04 AM
aşk konusunda devam edebiliriz de hydrayı yakalmısken ciddi bir sorum var..
şu günlerde ciddi uyku sorunum var.yani masanın altına kıvrılıp uyusam ,24 saat uyusam derdindeyim..
oysa her zaman düzensiz ve az uyuyan biriyim.belkide işimin su aralar yogunlugu, veya ramazan , veya hbs den verimsiz uyku,veya depresyon,veya sıcaklar olabilir.dikkat etmeye çalışıyorum ama 1 haftadır yerdemi geziyorum göktemi bilmiyorum...bir tavsien varmı? durum cok vahım ya:s
Acizane bir kaç fikrimi iletiyim ;
Uyku probleminizin bir çok sebebi olabilir.
Vücut sürekli uyku istemesi durumunda çeşitli fizyolojik durumların gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
İşlerinizin yoğun olması,HBS, özellikle verimsiz uyku sizi bu duruma getirmiş olabilir.Nedenler bu şekildeyse gerekli çözüm yolları üretebiliriz.
Yalnız uyku probleminiz uzun süre devam ediyorsa yani sürekli olarak uyumak istiyorsanız derhal biyokimayasal kan testi yaptırmanız gerekebilir.TSH,T1,T2 gibi hormon düzeylerinize bakılması gerekir.Ayrıca eğer uzun süre süren kabızlığınız varsa bu da sebep olabilir.Çünkü serotonin kalın barsaklarda da üretilir.Uzun süre kabızlık problemi hastada serotonin düzeyinin düşmesine akabinde sürekli uyku halinin gelmesine neden olabilir.Bunlara ek olarak şeker seviyesinizi debilmekte yarar var.
Bunların haricinde eğer uyuma durumunuz orucunuzu açtıktan sonra gerçekleşiyorsa kan şekerinizin oynaması kanın mideye doğru hücüm etmesi ve iftar sofrasında ki yemeklerin ağırlığına göre uyku gelmesi de gayet normaldir.
Bu anlamda daha açık bilgi verirseniz daha net yardımcı olabilirim
Saygılar
lokum
18-08-2010, 02:07 AM
ben yeni nesil degılım.:)
ama Rabbani aşk dışında aşka inanmıyorum, biter gider...
Yeni nesil derken yaşadığımız çağ manasında... Ben de çok yeni bir nesil sayılmam. Size katılıyorum . Saman alevi ve ateş böceği bana dünya aşklarını anlatan en güzel örneklerdir...
Ne diyor Fuzuli;
karban-ı rah-ı tecridiz hatar havfın çekip
gah mecnun gah ben devr ile nevbet bekleriz.
(mecnun ile ben, soyutlanmışlık yolunun kervanıyız. yolkesiciler saldırıp da tekilliğimizi bozmasınlar diye bazen o, bazen de ben, sıra ile şu dünyanın aşk nöbetini tutuyoruz.)
Hydra
18-08-2010, 02:12 AM
Budur :):)
malahit
18-08-2010, 02:12 AM
öncelikle ilgin için teşekkürler..
sık sık uyku problemi yaşıyorum, genelde az uyusamda dönem dönem böyle her dakka uyuma istegi olabiliyor.kansızlık ta kabızlıkta var unutmusum.
yalnız depresyona girdiğimde ilaç almadıgım halde resmen sızar durumda 72 saat rekoru bile kırmıslığımda var:s
tam tersine acıkmamama ragmen acken yani orucluyken daha cok uyuma istegı oluyor.çok agır beslenen ve cok yiyen biri degılım bu arada.
iş saatlerınde bu durum ciddi sıkıntı vermeye başladı:(
malahit
18-08-2010, 02:14 AM
Yeni nesil derken yaşadığımız çağ manasında... Ben de çok yeni bir nesil sayılmam. Size katılıyorum . Saman alevi ve ateş böceği bana dünya aşklarını anlatan en güzel örneklerdir...
Ne diyor Fuzuli;
karban-ı rah-ı tecridiz hatar havfın çekip
gah mecnun gah ben devr ile nevbet bekleriz.
(mecnun ile ben, soyutlanmışlık yolunun kervanıyız. yolkesiciler saldırıp da tekilliğimizi bozmasınlar diye bazen o, bazen de ben, sıra ile şu dünyanın aşk nöbetini tutuyoruz.)
müsadenizle eski bir anım.17 yaşımda aşık oldum,o da bana aşıkdı.ama baska sorunlardan devam etmedik.ve 8 yıl sonra evlenme istegi ile geldi.belkıde yasanmamıslıklardan dolayı hala aşk devam ediyordu.hala elim ayagım titriyordu gördüğümde.ama evlenmedim.çünkü ömrümü paylaşmak istediğim biri değildi:)
Hydra
18-08-2010, 02:15 AM
sık sık uyku problemi yaşıyorum, genelde az uyusamda dönem dönem böyle her dakka uyuma istegi olabiliyor.kansızlık ta kabızlıkta var unutmusum.
yalnız depresyona girdiğimde ilaç almadıgım halde resmen sızar durumda 72 saat rekoru bile kırmıslığımda var:s
tam tersine acıkmamama ragmen acken yani orucluyken daha cok uyuma istegı oluyor.çok agır beslenen ve cok yiyen biri degılım bu arada.
Dönem dönem demişsiniz bu önemli bir nokta.
Hemogramınızdaki hemoglabin değerlerini değerlendirmek gerekir.Kansızlık durumları yorgunlukla beraber sıkıntı verebilir.
En yakın zamanda dahiliye uzmanına görünmenizi tavsiye ederim.Zira sıkıntı yaratacak durumlar söz konusu olabilir.
lokum
18-08-2010, 02:16 AM
Benim konumu alabora ettiniz :) ama ben de size yardımcı olayım bari. Yardımcı olayım derken önce hayretler içinde bakmam lazım :eek: 72 saat mi???? insan aşık olsa aşkını unutur :p (konuları da bağlayayım dedim)
malahit
18-08-2010, 02:19 AM
Dönem dönem demişsiniz bu önemli bir nokta.
Hemogramınızdaki hemoglabin değerlerini değerlendirmek gerekir.Kansızlık durumları yorgunlukla beraber sıkıntı verebilir.
En yakın zamanda dahiliye uzmanına görünmenizi tavsiye ederim.Zira sıkıntı yaratacak durumlar söz konusu olabilir.
tekrar teşekkürler..
Benim konumu alabora ettiniz : ) ama ben de size yardımcı olayım bari. Yardımcı olayım derken önce hayretler içinde bakmam lazım :eek: 72 saat mi???? insan aşık olsa aşkını unutur :p (konuları da bağlayayım dedim)
alabora falan etmedim.iki konuyuda aynı anda konusabılecek kadar zekiyim:p evet 72 saat.hemde komada gibi uyurken annem basımda kızım kalk bişeyler ye, bari tuvalete git diye yalvarıyordu:)))depresyonla zaten insan hiçbirşey düşünmek istemiyor..
lokum
18-08-2010, 02:24 AM
vay be... uykuya aşık olmak bu herhal... :p
Hydra
18-08-2010, 02:25 AM
Bir konu bu kadar güzel bağlanamazdı.Lokum bu geceki alkışlarım size :)
rammstein_s
18-08-2010, 02:25 AM
way be burası çok güzelmiş ya benide klübe alsanıza bende sahura kadar oturuyorum benimde internetim var:D:D
Hydra
18-08-2010, 02:26 AM
way be burası çok güzelmiş ya benide klübe alsanıza bende sahura kadar oturuyorum benimde internetim var:D:D
Klubün başkanı olmaya aday biri olarak sizi aramızda görmekten zevk duyarız.Öncelikle doldurulması gereken evraklar var :)
Birde nutellayı seviyorsanız kabul edilirsiniz.Şimdiden demem gerekiyor:)
malahit
18-08-2010, 02:28 AM
vay be... uykuya aşık olmak bu herhal... :p
det..uyku vakit kaybı bence.ama elimde değil işte bazen.oysa 1 -2 saatlik uykularla yasardım gençliğimde: )))
Bir konu bu kadar güzel bağlanamazdı.Lokum bu geceki alkışlarım size :)
katılıyorum alkışlar lokuma: )
way be burası çok güzelmiş ya benide klübe alsanıza bende sahura kadar oturuyorum benimde internetim var: D: D
oo aldık bile aramıza.yeterki sen iste: )
lokum
18-08-2010, 02:28 AM
Serbest üye kaydı var burda... Sen de üye oldun zaten ama konular derin ve birden fazla ... Hepsini aynı anda düşünmek lazım. Hayırlı olsun
malahit
18-08-2010, 02:29 AM
Klubün başkanı olmaya aday biri olarak sizi aramızda görmekten zevk duyarız.Öncelikle doldurulması gereken evraklar var :)
Birde nutellayı seviyorsanız kabul edilirsiniz.Şimdiden demem gerekiyor:)
bu gece nutellamı bitirdim, ama yarın alırım.atmayacaksınız dimi beni yaka paça:))))
malahit
18-08-2010, 02:33 AM
Serbest üye kaydı var burda... Sen de üye oldun zaten ama konular derin ve birden fazla ... Hepsini aynı anda düşünmek lazım. Hayırlı olsun
olsun o bir okb li.ben kanatlarımın altına alırım onu.hem o sinek gördüğünde '' aa sinek ''demek yerne az önce nereye kondu ondan önce nereye konmustu diye karmasık düşünebilecek kadar zeki:))) nerdenmi biliyorum, söylemem:p
rammstein_s
18-08-2010, 02:34 AM
Nutellayı sevmeyen ottur ya nutella sevilmezmi sahur die yemiom bu ara yakıyo böğrümü gündüz :D
rammstein_s
18-08-2010, 02:36 AM
Hmm çok güzel bi ortam burası ya insan kendine kızıyor neden daha önce diil diye
lokum
18-08-2010, 02:37 AM
olsun o bir okb li.ben kanatlarımın altına alırım onu.hem o sinek gördüğünde '' aa sinek ''demek yerne az önce nereye kondu ondan önce nereye konmustu diye karmasık düşünebilecek kadar zeki:))) nerdenmi biliyorum, söylemem:p
Vay be SKOOKBK yeni bir grup oluşuyor. :) OKB yi de görünce aklıma Kulak burun boğaz geliyor ne alakaysa :p Heralde saatle alakalı
günün sözü:
OKB oldum demeyecen ne olacam diyecen
malahit
18-08-2010, 02:38 AM
Nutellayı sevmeyen ottur ya nutella sevilmezmi sahur die yemiom bu ara yakıyo böğrümü gündüz :D
yanmayacak kadar ye sende:)
Hmm çok güzel bi ortam burası ya insan kendine kızıyor neden daha önce diil diye
zararın neresınden dönsen kardır...
birde beni susturmayı becerırseniz ortam tam olacak:)))
malahit
18-08-2010, 02:40 AM
Vay be SKOOKBK yeni bir grup oluşuyor. :) OKB yi de görünce aklıma Kulak burun boğaz geliyor ne alakaysa :p Heralde saatle alakalı
günün sözü:
OKB oldum demeyecen ne olacam diyecen
bu söze güldüm gece gece...ben sonra anlatırım ne olundugunu:) ama hiç merak etme o gruba almayız seni.zaten bence heveslenmede.pekde janjanlı pakette sunulan bişey degıl:)
rammstein_s
18-08-2010, 02:42 AM
Nie susturalım ki güzel konusuyosun gaza geldim ben şimdiden :D
Hydra
18-08-2010, 02:43 AM
OKB konusunda dönen muhabbete içimden bir insan çıkarmış gibi güldüğüm için yan taraftaki insanları uyandırdım ve uyarı aldım :):)
Nutella sahurda abartılmamalı aksi taktirde gerçekten böğrü yakmaz deler :)
Bir de malahit acil durumlarda nutella hattı açacağım.Klubün bir hizmeti meraklanma :)
lokum
bu söze güldüm gece gece...ben sonra anlatırım ne olundugunu:) ama hiç merak etme o gruba almayız seni.zaten bence heveslenmede.pekde janjanlı pakette sunulan bişey degıl:)
Emrah edebiyatı yapasım geldi Kimsesizzzzzz... Allah esirgesin diyecem de hayırlısı demekde de fayda var. Bu arada ben de yavaş yavaş yağ yakıyorum herhal.. :p Allah tüm OKB li vatandaşlarımıza yardım etsin. Onlarki Anafartlarda.... yaa ben cidden su kaynatıyorum heralde :)
malahit
Nie susturalım ki güzel konusuyosun gaza geldim ben şimdiden :D
yok sustur valla çekinme sustur, yoksa ben İGK klubu,işe geç kalanlar klubu baskanı olacagım:)))
rammstein_s
18-08-2010, 02:44 AM
okbsiz bi hayat ne güzel olur ohh mis
Hydra
18-08-2010, 02:45 AM
Allah muhabettinizi arttırsın
malahit
18-08-2010, 02:45 AM
OKB konusunda dönen muhabbete içimden bir insan çıkarmış gibi güldüğüm için yan taraftaki insanları uyandırdım ve uyarı aldım :):)
Nutella sahurda abartılmamalı aksi taktirde gerçekten böğrü yakmaz deler :)
Bir de malahit acil durumlarda nutella hattı açacağım.Klubün bir hizmeti meraklanma : )
tabi acil hattı şimdiye dek acmadıgın kabahat: )
ya baskası deyınce alınıyorum ama okb lılerle şakalasmak hoş.güldünüzse ne mutlu bana:) sizin farketmedıgınız noktalardır eminim: )bilme başka yaşamak başka çünkü...
malahit
18-08-2010, 02:47 AM
Emrah edebiyatı yapasım geldi Kimsesizzzzzz... Allah esirgesin diyecem de hayırlısı demekde de fayda var. Bu arada ben de yavaş yavaş yağ yakıyorum herhal.. :p Allah tüm OKB li vatandaşlarımıza yardım etsin. Onlarki Anafartlarda.... yaa ben cidden su kaynatıyorum heralde :)
: )))) komsular benide uyaracak.bırak komsuları gülüyorum diye gecen davulcu duyup ta noluyor demesin gece gece:)
Hydra
18-08-2010, 02:47 AM
tabi acil hattı şimdiye dek acmadıgın kabahat: )
ya baskası deyınce alınıyorum ama okb lılerle şakalasmak hoş.güldünüzse ne mutlu bana:) sizin farketmedıgınız noktalardır eminim: )bilme başka yaşamak başka çünkü...
Çok doğru buyurdunuz.Bilmek başka yaşamak başka
malahit
18-08-2010, 02:48 AM
okbsiz bi hayat ne güzel olur ohh mis
ah ah nerde...keşke çok kolay olsaydı.ama sen azmet..
Allah muhabettinizi arttırsın
yok ben yavastan kaçma durumundayım:)
malahit
18-08-2010, 02:49 AM
Çok doğru buyurdunuz.Bilmek başka yaşamak başka
bana sorsanız okb konusunda ihtisas bile yapabilirim,:))) ama hiç işime yaramıyor.hatta bu yuzden psıkıatrılerınde dedikleri işe yaramıyo, fazla araştırdım sanırım:)))
rammstein_s
18-08-2010, 02:49 AM
şurda hissettiğim hava gülümsemek hep gülün emi hep mutlu olun çünkü insan gülmeyi hak edebilecek kadar mükemmel bi varlk
Hydra
18-08-2010, 02:53 AM
bana sorsanız okb konusunda ihtisas bile yapabilirim,:))) ama hiç işime yaramıyor.hatta bu yuzden psıkıatrılerınde dedikleri işe yaramıyo, fazla araştırdım sanırım:)))
Nutellayı literatüre soktuğum an iyileşmeyi o zaman göreceksiniz :)Umut tüketilmemeli.
şurda hissettiğim hava gülümsemek hep gülün emi hep mutlu olun çünkü insan gülmeyi hak edebilecek kadar mükemmel bi varlk
Ne de güzel buyurdunuz.İnsan mükemmel bir varlık.
malahit
18-08-2010, 02:55 AM
teşekkürler.sende buna layıksın..
bende sayende cok guldum iki dakkada abı yaptın ya benı:))))
rammstein_s
18-08-2010, 02:57 AM
avatar o kadar ilgimi çekmemişti dediğim gibi sadece umutsuzluğ çağrıştırdı bana :D gece vakti bende çok güldüm kendime
malahit
18-08-2010, 02:57 AM
evet güzel sohbet için herkese teşekkürler, eğlendim, bilgilendim ve en önemlisi kendimi yalnız hissetmedim:)
ama saat yine gec olmus, ufaktan çenemi tutup kaçıyorum ben.allaha emanet olun.
malahit
18-08-2010, 02:59 AM
avatar o kadar ilgimi çekmemişti dediğim gibi sadece umutsuzluğ çağrıştırdı bana :D gece vakti bende çok güldüm kendime
farketmedım sanma, hangı gs avatarı koyayım diye ugrasırken benimkını görmemişsindir:)))
sus da yatayım:p
yarın cevap yetistiririm ben sana:)
rammstein_s
18-08-2010, 02:59 AM
tamamdır :D iyi geceler
lokum
18-08-2010, 03:42 AM
Bu arada Sivassporluyum hem de Fenerliyim ikisi de GS düşmanı...
rammstein_s
18-08-2010, 03:47 AM
düşman olabilirsiniz ama okb li kardeşinizi ligin ilk haftasında üzmenize gerek yoktu.
not:malahit abla tekrar tekrar özür bilirsin bu antidepresanlar adamı ne hale sokuyor bunun da nasıl olduğunu yaklaşık 1 saat önceki vaziyet açıklıyo :D
lokum
18-08-2010, 03:50 AM
düşman olabilirsiniz ama okb li kardeşinizi ligin ilk haftasında üzmenize gerek yoktu.
not:malahit abla tekrar tekrar özür bilirsin bu antidepresanlar adamı ne hale sokuyor bunun da nasıl olduğunu yaklaşık 1 saat önceki vaziyet açıklıyo :D
Malahit abla mı.. oohoo bir OKB insanı bu kadar çabuk muhabbet sağlarmış. Rammstein kardeş :) canını sıkma zaten Beşiktaş ya da Trabzon şampiyon olur. Dolayısıyla sen OKB lileri sevenler derneğinden çıkma. :))
rammstein_s
18-08-2010, 03:54 AM
tamamdır.Nerden öğrendim diye sorsana iki cümlemde kendisinie abi die yazmam doğrultusunda abla olduğun öğrendiğim bir insandır kendileri.saolsun söyledikleri çok yararlı oldu bana :D
lokum
18-08-2010, 03:55 AM
:) :) :)
rammstein_s
18-08-2010, 03:57 AM
Nası bi durum olduğunu sen düşün :D 1 saattir gülüyom kendime :D
malahit
18-08-2010, 10:01 AM
Bu arada Sivassporluyum hem de Fenerliyim ikisi de GS düşmanı...
oo bu sivaslılarda doğuştan böyle heralde.yani hem sivasspor hem fb taraftarı dostlarım varda sivastan..
tamamdır.Nerden öğrendim diye sorsana iki cümlemde kendisinie abi die yazmam doğrultusunda abla olduğun öğrendiğim bir insandır kendileri.saolsun söyledikleri çok yararlı oldu bana :D
çaktırma:p çaktırma damdan düşünenin halinden damdan düşen anlarmış veya eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlarmış : ))) nerden düşmek istiyon karar ver: )))
malahit
18-08-2010, 10:03 AM
Nası bi durum olduğunu sen düşün :D 1 saattir gülüyom kendime :D
o kadarcık mı? ben seni her gördüğümde kendimi abi hissedip gülersem diye korkuyorum: ))))
malahit
18-08-2010, 02:31 PM
ooo muhabbetin dibine vurmuşsunuz,ben yokken ....:)
allah muhabbetinizi artırsın,,iyiki yoktum haa ...ck ck ........:(
ne zaman ne olacagı belli olmuyorki..sende gitme bir daha:):
rammstein_s
18-08-2010, 05:00 PM
damdan düşiim ben bide eşek neden düştün diye çifte vurabilir :D
malahit
18-08-2010, 07:13 PM
damdan düşiim ben bide eşek neden düştün diye çifte vurabilir :D
:))) tamam damdan düş: ) iteyimmi atlar mısın:p
rammstein_s
18-08-2010, 07:55 PM
blöf yapiim ayağım takılsın kendim düşiim :D
chenn
18-08-2010, 09:58 PM
ayyhh nihayet gelebildimm..ama kimse yok galibaaa:D
bnsz neler oldu burda bakim...
malahit
18-08-2010, 10:14 PM
blöf yapiim ayağım takılsın kendim düşiim :D
tamam tamam düşme sen bakim:)
ayyhh nihayet gelebildimm..ama kimse yok galibaaa:D
bnsz neler oldu burda bakim...
hosgeldın nerelerdesın ya?
chenn
18-08-2010, 10:17 PM
evde rahat diilim demştm ya:( biras dikkat çekmiim dedim..herkes teraviye gtti bnde bura geldim:) 15gün sora özgürüm inş:)
nasılsınızzzz ne var ne yokkkkk
malahit
18-08-2010, 10:19 PM
evde rahat diilim demştm ya:( biras dikkat çekmiim dedim..herkes teraviye gtti bnde bura geldim: ) 15gün sora özgürüm inş:)
nasılsınızzzz ne var ne yokkkkk
idare ediyoruz şükür diyeyim kendi adıma.
tamam şansını zorlama sen:) 15 gun beklicez:)
lokum
18-08-2010, 10:20 PM
Konuyu dağıtmayalım be kaldığım yerden devam ederim.
OKB OKB dedikleri
Bir Malahit Bir de Ramstein
İsteyene ve antidepresanı
Bana Hydra gerek Hydra
şiiri mahvettim :)
malahit
18-08-2010, 10:24 PM
OKB OKB dedikleri
Bana Hydra gerek Hydra
:))))
l okum beyin mesajları
o kuyanı gülümsetir yazdıkları
k im hayatı sevmek isterse
u nutmadan araştırmalı bu yolu
m utluluk kendi içinde onu aramalı: )
rammstein_s
18-08-2010, 10:26 PM
sizleri alkışlıyorum bu akşam edebi yönümüz ağır olacak herhalde aman taşlama olmasın
lokum
18-08-2010, 10:27 PM
:))))
l okum beyin mesajları
o kuyanı gülümsetir yazdıkları
k im hayatı sevmek isterse
u nutmadan araştırmalı bu yolu
m utluluk kendi içinde onu aramalı: )
Çok teşekkkkkürler sağolun varolun :p oylarınız bana , foruma deniz getirecem :o
chenn
18-08-2010, 10:28 PM
alkışşşşşşşşş....işi epey ilerletmişsiniz..
malahit
18-08-2010, 10:31 PM
sizleri alkışlıyorum bu akşam edebi yönümüz ağır olacak herhalde aman taşlama olmasın
sen önce şu nickin ne demek onu yazsana mehmet? yalnıs yazcam diye yazmıyomda.eh yeni nesil işte:p
Çok teşekkkkkürler sağolun varolun :p oylarınız bana , foruma deniz getirecem :o
ufak atta civcivlerde yesin ya...yürü dedikse bu kadar da koşma:p
alkışşşşşşşşş....işi epey ilerletmişsiniz..
evet öyle oldu
not:ya ben neden herkese laf yetiştiriyom, biri beni durdursun: ))))
rammstein_s
18-08-2010, 10:40 PM
Rammstein müzik grubu alman rock eskiden dinliodum nick ta o zamanlkardan kalma :D
neden dinliodum die sorarsan bangır bangır kafa dağıtıyodu tğrkçe şarkılar bazen boğazımda düğümlenme gibi hadiseler yaşatıyor panik atak gibi bişeler oluyodu :D
rammstein_s
18-08-2010, 10:41 PM
abla adminle konuşalımda benim nicki pis okbli olarak deişsin çok hoşuma gitti ya cidden :D
malahit
18-08-2010, 10:45 PM
abla adminle konuşalımda benim nicki pis okbli olarak deişsin çok hoşuma gitti ya cidden :D
ya ben sana pis okbli demeye devam edebilirim ama yeni gelen biri okb li olupta beni yalnıs anlarsa:) arada dayak yemeyim anlayıssız üye diye senin yüzünden pis okb li:)
bugun ellerini kaç kere yıkadın bakim: )
ya öyle bir konuya parmak bastınki, admine daha yeni nickimi değiştirttim.kartanesiolmak tım ben malahit oldum.şimdi beni karıstırma adminde sanacak üyeleri ayaklandırıyom.sonra sitenin kapısına bi kilit vuracaklar açıp giremicem:)))
rammstein_s
18-08-2010, 10:46 PM
bugün ellerimi çok yakamadım annemin başıının etni yedim anne şunu yaptım orucum bozulurmu diye :D
malahit
18-08-2010, 10:48 PM
bugün ellerimi çok yakamadım annemin başıının etni yedim anne şunu yaptım orucum bozulurmu diye :D
he he tahmin ediyorum:)
ay iyiki annen değilim, cekemem valla:p
benim annemde beni çekemiyorda: )))
deminki msja ek yapmıstım oku: )
rammstein_s
18-08-2010, 10:49 PM
abla tuvaletten sonra ellerimi 3 kere yıkıyorum ortalama ama bu takıntı azaldı birazcık.benim okb düşünce durumunda ağır şu aralar mesela geçen ''cins'' kelimesini duydum aklıma 3 harfliler geldi hemen nas suresini okudum 5-6 kere
rammstein_s
18-08-2010, 10:50 PM
ya şimdi deişim moduna giriyom bunu da mı deişşsem dediydim admine gerekli açıklamayı ben yaparım :D
rammstein_s
18-08-2010, 10:53 PM
bide insanlar korktuklarında bi iki hareket yaparlar ya başparmağını azdına götürür bi ara onu 300 kere yapıodum :D
malahit
18-08-2010, 10:54 PM
abla tuvaletten sonra ellerimi 3 kere yıkıyorum ortalama ama bu takıntı azaldı birazcık.benim okb düşünce durumunda ağır şu aralar mesela geçen ''cins'' kelimesini duydum aklıma 3 harfliler geldi hemen nas suresini okudum 5-6 kere
ya şimdi deişim moduna giriyom bunu da mı deişşsem dediydim admine gerekli açıklamayı ben yaparım :D
allahım nedir su okb ve okb lilerden çektiğim: ))) seni anlıyorum merak etme.
malahit
18-08-2010, 10:55 PM
bide insanlar korktuklarında bi iki hareket yaparlar ya başparmağını azdına götürür bi ara onu 300 kere yapıodum :D
300 mu yuh artık: )
ya sende sayma ,bulaşma, kontrol ...bütün okb ler var mı yoksa?
chenn
18-08-2010, 10:55 PM
bnm süre doldu kaçıyoreee...sze bol muhabbetler arkidişlerrrrrrr..kib..
malahit
18-08-2010, 10:57 PM
bnm süre doldu kaçıyoreee...sze bol muhabbetler arkidişlerrrrrrr..kib..
yine gel bekleriz:)
rammstein_s
18-08-2010, 10:58 PM
güle güle
abla saymadım da onu 2 3 dakikada 1 tane yaptığım için ortalama bi şey söledim.saymaya kalktım kendime yuh dedim uğraşmıyorum artık :D
rammstein_s
18-08-2010, 10:59 PM
ama abla çoğu war bide orjinaller ki sorma :D
malahit
18-08-2010, 11:07 PM
ama abla çoğu war bide orjinaller ki sorma :D
bilmem mi, allahımın manyagı:))))))))))))))))))
Hydra
19-08-2010, 12:02 AM
OKB OKB dedikleri
Bana Hydra gerek Hydra
Lal olur dilde
Olmazsa içte
Kalırsa söz yürekte
Umut gelir alır
Manidar olur Hydra sözde... (:
malahit
19-08-2010, 12:53 AM
bugun herkes uyudu galiba hydra:)
rammstein_s
19-08-2010, 12:55 AM
ben geldim abim bilgisayardaydı onu ikna etmek zamanımı aldı biraz :D
malahit
19-08-2010, 01:00 AM
ben geldim abim bilgisayardaydı onu ikna etmek zamanımı aldı biraz :D
hoş geldin pis okb:)
nasılsın bakalım:)
rammstein_s
19-08-2010, 01:02 AM
iyiyim ya... klübün 1 numaralı gerekliliğini yerine getiriyorum sahura kadar beklemek :D
malahit
19-08-2010, 01:10 AM
iyiyim ya... klübün 1 numaralı gerekliliğini yerine getiriyorum sahura kadar beklemek :D
bugun uyeler izne mi cıktı ne, yoklar baksana...
bende yavastan kacmayı dusunuyorum:)
Hydra
19-08-2010, 01:11 AM
bugun herkes uyudu galiba hydra:)
Ben buradayım ama yoğunum arada bakınıyorum :)
rammstein_s
19-08-2010, 01:11 AM
olabilir ben konusmiim en iisi çünkü ben konusunca 1-2 saat çıkamıyosun:D
malahit
19-08-2010, 01:16 AM
olabilir ben konusmiim en iisi çünkü ben konusunca 1-2 saat çıkamıyosun:D
haklısın beni güldürüyorsun..ama lokum eksik..
rammstein_s
19-08-2010, 01:20 AM
o da erken gidenlerden yazmış efkarlıyım diye ondan olabilir
rammstein_s
19-08-2010, 01:24 AM
burda konusmak bana o kadar ii geldi ki dün akşam bugece abim bilgisayarın başından kalkana kadar bayağı bi kızdım ona
malahit
19-08-2010, 01:29 AM
burda konusmak bana o kadar ii geldi ki dün akşam bugece abim bilgisayarın başından kalkana kadar bayağı bi kızdım ona
aile faciasına yol acmayalım da:)
rammstein_s
19-08-2010, 01:32 AM
yok yahu bişe yapsam önceden yapardım zten :D onun bu zamanlaması öldüreck beni :D
malahit
19-08-2010, 01:39 AM
bakıyorum iyi kaynaştınız allah bozmasın ...
aa sende aramızdasın.seni dışlayan mı varki cadı:)
rammstein_s
19-08-2010, 01:54 AM
tamam abla anladım bu gece iyiyim işteöyleyede asla abi demicem :D
malahit
20-08-2010, 12:50 AM
noldu sahurcular? görev yerini terk mi ettiniz.?
rammstein_s
20-08-2010, 01:38 AM
saat 01:38 itibarı ile emir ve görüşlerinize hazırım komutanıım
malahit
20-08-2010, 01:41 AM
saat 01:38 itibarı ile emir ve görüşlerinize hazırım komutanıım
abın o zman mı kalktı pc den:)
rammstein_s
20-08-2010, 01:42 AM
:) evet abla aynen öle oldu verdim gazı yarın işte uyklucan die dayanamadı yattı :D
malahit
20-08-2010, 01:45 AM
:) evet abla aynen öle oldu verdim gazı yarın işte uyklucan die dayanamadı yattı :D
o zaman senın gibi bı kardes bana da lazım:)
rammstein_s
20-08-2010, 01:51 AM
abla şey dicektim ben sana .hastayım diosunda doktor bey istirahat vermedimi sana ya bi kendini toplasan
malahit
20-08-2010, 02:05 AM
abla şey dicektim ben sana .hastayım diosunda doktor bey istirahat vermedimi sana ya bi kendini toplasan
dr hanım vermedi bende istemedım.sonucta özel sektor.ee nıye yatmıyon bu saatte dersende agrılardan uyuyamıyom:(
rammstein_s
20-08-2010, 02:12 AM
geçmiş olsun abla napacan bari ilaçlarını aksatma
not:bayan doktora bey dedim ne olcak bu halim benim yaaa :D
rammstein_s
21-08-2010, 03:49 AM
ee sahurcular nerdesiniz dünden beri mesaj atılmamış buraya
Hydra
21-08-2010, 03:56 AM
Ben buradayım ama sanırım sindirim problemi yaşıyorum :) Anlayacağınız kendime izin verdim :P
rammstein_s
21-08-2010, 04:01 AM
geçmiş olsun:)
ama hani biraz tanhalaşmış sanki bu aksam biraz
Hydra
21-08-2010, 04:09 AM
Teşekkür ederim :) Bu aralar sindirim sistemim bana ahkam kesmeye çalışıyor.Bende aklı başına gelsin diye nutellayı kestim.Bakalım kim daha güçlü :)
Bence de tenhalaşmış ama olsun ben şimdi avazım çıktığı kadar bir türkü çığırırım sessizlikten eser kalmaz :) insan olarak tenha diyorsanız orasına birşey yapamam.Zira ben şarkı söyleyince siz bile kaçabilirsiniz :D
rammstein_s
21-08-2010, 04:15 AM
yok yok pisbi okbli olabilirim ama asla kaçmam :D bu arada nutela yok bende tahin hlva yedim yanacak bööğrüm bütün gün hem sesin o kadar da kötü olammaz
Hydra
21-08-2010, 04:18 AM
Midemin hoşlanacağı şeyleri yapmayacağım.Görecek gününü :P Sesim gerçekten çok kötüdür.Başına gelen bilir :)
rammstein_s
21-08-2010, 04:21 AM
bak önemli olan sesin tonu diil ne söylediğidir.Bi tenor feryat figan bassa çığlığı acıdan bak işte bu dayanılmaz olur.
Neşeli bir kurbağa vraklasa bile güzeldir o bence
Hydra
21-08-2010, 04:24 AM
Peki.Bunu siz istediniz :)
rammstein_s
21-08-2010, 04:28 AM
elbette ama içinzde neşeyle midenizdeki ağrı ile söyleyin
Hydra
21-08-2010, 04:31 AM
elbette ama içinzde neşeyle midenizdeki ağrı ile söyleyin
:) :) :) Tamam ilginç bir deneyim olacak.
rammstein_s
21-08-2010, 04:36 AM
aslında bi zıtlığın resmi olur gibi geldi bana bu durum ağrı ve neşe bunu başarabilen insan polyanna'dır heralde bide başarırsan sen
Hydra
21-08-2010, 04:37 AM
aslında bi zıtlığın resmi olur gibi geldi bana bu durum ağrı ve neşe bunu başarabilen insan polyanna'dır heralde bide başarırsan sen
Yarın deneyeceğim bakalım .
Polyanna konusunda ben ona yüksek doz morfin verildiğini düşünüyorum :)
rammstein_s
21-08-2010, 04:41 AM
morfin+rivotril :D kendisi deli hapı oluomus: D
Hydra
21-08-2010, 04:43 AM
morfin+rivotril :D kendisi deli hapı oluomus: D
Rivotril antiepileptik bir ilaç.Morfinle beraber verirsek sanırım polyanna uçar:D
rammstein_s
21-08-2010, 04:45 AM
hemde bi daha inmez :D
Hydra
21-08-2010, 04:53 AM
Evet gider gider gider.... :)
chenn
21-08-2010, 11:50 PM
slm mileettt ii gecelerrr hepiniseee...
hoyrat
21-08-2010, 11:52 PM
iyi geceelerrr :D