Orijinalini görmek için tıklayınız : Chat bölümü
plüton
09-08-2009, 11:39 AM
Chat bölümünde insanlar dertlerini anlatıyor rahatlıyordu, bu foruma eğlenmek için kimse üye olmuyordu herkesin büyük problemleri, büyük acıları var, bu forumun chat bölümü kiminin sosyal hayata açık tek penceresiydi mithat denen bu adam bunun vebalini nasıl ödeyecek bilemiyorum.
Kapanmasını destekliyorum bu şartlarda açık kalmasının bir anlamı yoktu zaten. Ne diyeyim yazıklar olsun buna sebep olana.
birmelek
09-08-2009, 01:26 PM
İstediklerini gerçekleştirmeyi başarmışlar. Bravo onlara (!)
xwezayi
09-08-2009, 02:41 PM
formun kapatılmasının yerine böyle davranışları olan insanların forumdan atılması
gibi bir çare bulunamazmıydı.
Selina
09-08-2009, 03:10 PM
formun kapatılmasının yerine böyle davranışları olan insanların forumdan atılması
gibi bir çare bulunamazmıydı.
ne yaziki birkac degisik niklerle üye oluyor
Müdavim
09-08-2009, 03:16 PM
Durmadan burada olabilecek bir süper moderatör ve banlama yetkisi olursa chat kapatmaya gerek kalmaz.
xwezayi
09-08-2009, 03:18 PM
insanların paylaşımı gerçekleştirmek için girdikleri bu siteye böyle biri nasıl bulmuş giriş yapmış. psikopat, psikolojik çöküntü yapabilecek biri
thrapi25
09-08-2009, 03:29 PM
kapanması kötü oldu bu tarz kişilerin geçte olsa banlanması iyi ama aslında sürekli mod olsa o zaman çok geç kalınmadan banlanmış olur ama yinede daha güzel hale geldi
drifter
09-08-2009, 03:38 PM
Üzüldüm gerçekten chat bölümünün kapanmasına ..
EnForcer
09-08-2009, 03:44 PM
Merhaba.
Bu siteye üye olmadan da takip ediyordum. Yaklaşık 1 sene oluyor sanırım. O zamanlar mithat adında bi üye vardı ki şimdi sanırım bu nihat olmuş. Zamanında bi kaç kişi mithata karşı çıkınca hemen hemen bütün forum onlara saldırıyordu. Çok iyi hatırlıyorum bir keresinde sırf kendi aralarında şakalaştılar diye o mithat denen adam hepsine hakaret etmişti ve hemen hemen bütün forum mithatı desteklemişti. O kişilerin forumdan atılmasını istiyordu çoğu kişi ve sanırım sonunda banlanmışlardı. bir süre takip edemedim çünkü. O kişileri forumda çoğu kişi sadece düşünceleri için istemiyordu. Mithat denen kişinin yaptığı onca haksızlığa rağmen banlanan onlar oldu. Şimdi ise onu kötülemenizin bir anlamı yok. Birçok üyelik alarak herkese sen mithatsın değil mi? diye sorular soran bu kişiyi siz bu kadar göklere çıkarmıştınız zamanında... Eh kimseyi tanımasam da bu forumda, forumun şimdiki durumu taa o zamanlardan belliydi diyorum.
Sürç-ü lisan eylediysem affola...
Müdavim
09-08-2009, 03:45 PM
Enforce a katılıyorum. Zamanında yanlış kişilerle uğraşmak yüzünden oluyor bunlar...
plüton
09-08-2009, 05:46 PM
Merhaba.
Bu siteye üye olmadan da takip ediyordum. Yaklaşık 1 sene oluyor sanırım. O zamanlar mithat adında bi üye vardı ki şimdi sanırım bu nihat olmuş. Zamanında bi kaç kişi mithata karşı çıkınca hemen hemen bütün forum onlara saldırıyordu. Çok iyi hatırlıyorum bir keresinde sırf kendi aralarında şakalaştılar diye o mithat denen adam hepsine hakaret etmişti ve hemen hemen bütün forum mithatı desteklemişti. O kişilerin forumdan atılmasını istiyordu çoğu kişi ve sanırım sonunda banlanmışlardı. bir süre takip edemedim çünkü. O kişileri forumda çoğu kişi sadece düşünceleri için istemiyordu. Mithat denen kişinin yaptığı onca haksızlığa rağmen banlanan onlar oldu. Şimdi ise onu kötülemenizin bir anlamı yok. Birçok üyelik alarak herkese sen mithatsın değil mi? diye sorular soran bu kişiyi siz bu kadar göklere çıkarmıştınız zamanında... Eh kimseyi tanımasam da bu forumda, forumun şimdiki durumu taa o zamanlardan belliydi diyorum.
Sürç-ü lisan eylediysem affola...
Benimde nihatla bazı tartışmalarım oldu herkes nihatı destekledi, aslında bu nihatın insanlara iyi görünme gayretinin neticesiydi chatta herkesle konusup güya ilgileniyordu ben nihatın tek bir maksadını farkettim, kızlardan msn almak, chat geçmişine bakın onlarca kızdan msn istedi, burda suçlu olan nihata en başından beri ses çıkarmayan site yönetimidir. İnsanlar dertlerine derman olmak için üye oluyorlar buraya bir sapığa msn vermek için değil, bu insanın zor durumdaki insanlardan msn alması engellenmeliydi. Neyse olan oldu umarım bundan sonra daha sıkı kontrol edilir kötü amaçlı insanlar.
biçare
10-08-2009, 09:58 AM
chat'i sürekli kullanmasamda devamlı okuyordum.bende kaldırılmasına üzüldüm.
rOm@ntik_sErSeRi
10-08-2009, 01:02 PM
yaşın yanında kuruda yanıyo malesef
Siyahi
10-08-2009, 01:45 PM
bir çok rumuz alarak forumu karıştıran birinin chatbox`un kaldırılmasına üzülmesi gerceekten garip adam banlanmış fakat yazmaya devam ediyor..
nacizane bir fikir: chatbox`un kaldırılması yerine onlinesi yüksek ve konuya duyarlı bir yetkili atanıp sorun çıkaranların bu yetkili tarafından forumdan uzaklaştırılması daha uygun olurdu.
Psk.SeyfettinTekin
10-08-2009, 05:08 PM
Merhaba,
Chat bölümünü tekrar açacağız,ancak lütfen sahip çıkınız,kendini bilmez üç beş kişiye meydanı bırakmayın,bizi hemen PM ile uyarın,çünkü her an portalda olma fırsatımız olmayabiliyor..ayrıca şunu da hatırlatmak istiyorum,alem sanal ama reel alemden daha fazla iz bırakıyoruz sanal da olsa,herhangi bir suç duyurusunda bulunulduğunda tabiri caizse sorumlu olan elle konulmuş gibi bulunabiliyor..zaten bunların böyle olduğunu biliyorsunuz..
Sevgilerimle
Selina
10-08-2009, 06:24 PM
Merhaba,
Chat bölümünü tekrar açacağız,ancak lütfen sahip çıkınız,kendini bilmez üç beş kişiye meydanı bırakmayın,bizi hemen PM ile uyarın,çünkü her an portalda olma fırsatımız olmayabiliyor..ayrıca şunu da hatırlatmak istiyorum,alem sanal ama reel alemden daha fazla iz bırakıyoruz sanal da olsa,herhangi bir suç duyurusunda bulunulduğunda tabiri caizse sorumlu olan elle konulmuş gibi bulunabiliyor..zaten bunların böyle olduğunu biliyorsunuz..
Sevgilerimle
ellerinize saglik bunu yazdiginiz icin,beni ve diger arkadaslarida mutlu ettiniz.
dediginiz gibi olsun,ben krullara uyarim..sorun degil benim icin,ve sanirim diger arkadaslarda benim gibi kurallara uyar
ellerinize saglik bunu yazdiginiz icin,beni ve diger arkadaslarida mutlu ettiniz.
dediginiz gibi olsun,ben krullara uyarim..sorun degil benim icin,ve sanirim diger arkadaslarda benim gibi kurallara uyar
Elimizden geldiğince... :) ;)