Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım...
canlı cenaze
18-07-2009, 06:43 PM
Ben chatbox ı göremiyorum.acaba sorun benim pc de mi yoksa yapmam gereken bi işlemmi var.fikri olan var mı???
Siyahi
18-07-2009, 07:32 PM
Ben chatbox ı göremiyorum.acaba sorun benim pc de mi yoksa yapmam gereken bi işlemmi var.fikri olan var mı???
Merhaba canlı cenaze ChatBox`u görememenin 3 engeli olabilir..
1. Bağlantının çok düşük olmasından dolayı.
2. kullandığın işlemcinin bazı dosyalarının silinmiş olması ihtimali.
3. bilgisayarının özellikleri çok düşükse ve pc` eski ise ondan dolayı chatbox`un açılımı zaman aşımına uğraması...
_____________________________________
Kullandığın pc`nin yenimi eskimi olduğu konusunda ve işlemci ne olduğu konusunda bilgilendirirsen umarım yardımcı oluruz.
Kullanılan işletim sistemleri : Vista ve Windows`un değişik versiyonları..
Saygılar.
canlı cenaze
19-07-2009, 08:03 AM
siyahi öncelikle sağolasın.
laptopum windows xp yeni formatlandı sayılır. . .ama sanırım bağlantıdan kaynaklanıyor olmalı sorun.çünkü zaman zaman internet bağlantısında problem yaşıyorum.
açıkçası bağlantının chatbox a etkisi olacağını tahmin etmemiştim o nedenle acaba yapmam gereken bi işlemmi var diye düşündüm.yardım için tekrar sağol.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.