Orijinalini görmek için tıklayınız : Stress ve nefret Odasi
SonsuzLuk
16-06-2013, 05:36 PM
Nefret ediyorum Acımasiz insanlardan....!
emilyyy
16-06-2013, 08:47 PM
allah kahretsin ...kahretsin...herşeyden herkesten nefret ediyorum istemiyorum yaşamak falan lanet olsun
emilyyy
18-06-2013, 09:38 AM
bazen kendi isyan edişlerime bile isyan edesim geliyor...arada acıdan hepimiz acizleşiyoruz galiba... :)
emilyyy
21-06-2013, 09:28 AM
bugün herkes çekilsin etrafımdan herkes... kimseyle muhattap olmak istemiyorum ...biri kalsın ...bize dokunan olmasın
Bırak Gitsin
21-06-2013, 05:11 PM
şu arkadan iş çevirip ayağını kaydırmak için uğraşan insanları bi odaya kapatım aylarca işkence yapasım geliyor sizin gibi insanların allah binbir türlü.... neyse bela okumayayım...
emilyyy
21-06-2013, 08:54 PM
yahu düşüncesizsin işte. ..çöpe yanan izmarit atılır mı be adam adayı :mad:
emilyyy
23-06-2013, 10:29 AM
nefret etmekten nefret ediyorum yihhaaaaaaaaaaaaaaaa :D
kabiliyet
23-06-2013, 10:41 AM
hayatı seviyorum
emilyyy
25-06-2013, 08:34 PM
bana baksana sen..
Yetmez senin aklın bni anlamaya uzak dur...
nefret
26-06-2013, 09:36 AM
nefret ediyorum
emilyyy
26-06-2013, 09:47 AM
mutlu olmak varken Mutsuzluktan yakınanlardan..............
Bırak Gitsin
26-06-2013, 10:09 AM
pişkin pişkin konuşupta suçlu olduğu halde üste çıkmaya çalışan insanlardan nefret ediyorum hatta onları bi odaya kapatıp işkence yapasım geliyor :mad:
nefret
26-06-2013, 12:46 PM
herşeye limon olan insanlardan nefffret ediyorum
Limonella
26-06-2013, 01:43 PM
nefret de bir sevgidir o yuzden nefret etmeyecegim cunku sevmiyorum .
nefret
26-06-2013, 02:05 PM
nefret de bir sevgidir o yuzden nefret etmeyecegim cunku sevmiyorum .
eğer gerçekten nefret sevgi ise herşeye limon olanlardan tiksiniyorum sevgili limonella
Limonella
26-06-2013, 02:32 PM
eğer gerçekten nefret sevgi ise herşeye limon olanlardan tiksiniyorum sevgili limonella
Oyledir....
emilyyy
26-06-2013, 10:29 PM
Allah kahretsin bu bitkinliği...
Bıktım
protagonist
26-06-2013, 11:54 PM
hazırladığım onca ankete, anketi uygulamak için verdiğim mücadeleye, oluşturduğum envantere, problem listesine, 300 sayfalık kitabı çalışmama rağmen hakkıyla notumu vermeyen hocama bütün öfkemi haykırıyorumm...
emilyyy
27-06-2013, 10:23 AM
gece canavara dönüşen benden haz etmiyorum yahu :)
ezelyıldırım
27-06-2013, 11:03 AM
çok utanıyorum ben şimdi :/ müzik dinliyim en iyisi
yucelsozer
27-06-2013, 02:55 PM
Sosyal Fobinin Paradoksları
İnsanların gözünden düşme korkusu diye bilinen sosyal fobi, ip üstünde yürümeye benzer çoğu zaman. Diğer insanlar size bakarken, ip üstündeki cambaz titizliğinde onların gözündeki yerinizi korumaya çalışır, iç dünyanızdaki değersizlik ve yetersizlik çukuruna düşmemek için uğraşırsınız. İşte o anda dikkatinizi dağıtacak bir şeylerin çıkma ihtimalinin korkusu daha ipin üstüne çıkmadan sarar tüm bedeninizi. Bu korkuyla ve heyecanla ipin üstüne çıktığınızda ise sizi alkışlayanları değil kuyudan size el sallayanları görürsünüz ilk olarak. Sonrasında dengenizi kaybedersiniz ve durum istenmediğiniz şekilde sonuçlanır, kendini gerçekleştiren kehanet ortaya çıkmış olur. Devamını oku... (http://psikolojienstitusu.com/kurumsal/psikoloji-enstitusu-yazilari/77-sosyal-fobinin-paradokslar.html)
blacklife
27-06-2013, 05:14 PM
En başta elimde olsa ÖSYM yi bir kaşık suda boğarım.Benim bütün bunalımlarımın ana kaynağısın.Senin yüzünden yaşayabileceğim birçok mutluluğu elimin tersiyle yittim.Neyse umarım bunca şeye değer...
kimyasal_silah
27-06-2013, 10:46 PM
kendisi eleştiren ama eleştiriye açık olmayan 20 yıllık arkadaşımdan bıktımmmm...
Bülent
28-06-2013, 01:39 AM
"canki kanki panpa başkan reis gibi" içten olmayan samimiymiş gibi yapılarak söylenen laflardan ve söyleyen kişilerden hazetmiyorum.
emilyyy
28-06-2013, 11:21 AM
ağla kalbim belki geçer
nefret
02-07-2013, 05:06 PM
kötüyüm yaa kötyüm dün bugün yarın hep kötüydüm ve malesef öyle kalıcam
inançlı olmaya çalışıyorum ama sormadan edemiyorum niyeeeee
niye hem bu kadar kötü bir hayat yaşatıp hemde yaradan rabbim canımı almıyor niye
illahkim intiharmı o zamanda cehennem diyor bu taraf cehennem diğer taraf cehennem niyee niyeee
nefret ediyorum herşeyden
emilyyy
02-07-2013, 06:50 PM
muhtaçlık hissinden ihtiyaç duyma hissinden nefret ediyorum. .. muhtaç olduğum insanların bni ezmelerinden bıktım
emilyyy
04-07-2013, 01:39 AM
Allahım ne yapsam kendimi nerelere vursam Yarabbi...bn böyle olmasını hakedicek ne yaptım. ..
Deli olmak üzereyim sen sabır ver Allahım dayanamıyorum. ..gücümüde aldı götürdü
emilyyy
04-07-2013, 08:36 AM
anlaşılamadık kahretsin...yerle bir et sende canın sağolsun
Limonella
04-07-2013, 03:54 PM
Benim hakkimda kim kotu dusunuyorsa Allah'a havale ediyorum !
iLgiNc
04-07-2013, 05:02 PM
:mad: Üst komsumun balkon yıkayacağım diye, benim balkonumu çamur içinde birakmasindan nefret ediyorum ! :mad:
emilyyy
05-07-2013, 08:44 AM
beni anlamayıp anlamış gbi yorum yapanlardan nefret etsem olmaz tiksinsem olmaz ne yapayım yaa ne ? :mad:
nefret
05-07-2013, 09:11 AM
defolup gitmesi gerektiği halde kendini haklı gören
sorada hertarafa çamur olup bulaşan aşşağılık insanların
benn ne yaptım aptallığına sığınmasından tiksiniyorum
DarwinW
05-07-2013, 07:09 PM
var olamamaktan nefret ediyorum
emilyyy
06-07-2013, 08:50 AM
evli erkeklerin başka bayanlara yönelmelerinden iğreniyorum
ezelyıldırım
20-07-2013, 04:23 PM
bazen herkesden nefret ediyorum başı çekiyosun onların arasında keşke seni hiç tanımasaydım
gloxinia
12-08-2013, 02:18 AM
Streaearaeraersgjksjhjkgtjdzeeesssszzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzz
Bathory
12-08-2013, 01:51 PM
Çok kötüyüm, kendimden uzun boylu erkeklerden nefret ediyorum... bu durum beni mahvediyor, kahrediyor... sevgilimin tipi değilim, bu da beni çok geriyor, sinirlerimi herşeyimi altüst ediyor. Allah kahretsin
Bathory
12-08-2013, 01:52 PM
Beni, çok sevdiğim kızın tam olarak beğeneceği tip olarak yaratmadığı için Tanrıdan bile nefret ediyorum!!!!!!!!!!!!1
ezelyıldırım
15-08-2013, 05:38 PM
istediğim gibi yaşayamıyorum ve bundan nefret ediyorum
prenses
18-08-2013, 12:15 AM
Biktim artık kıskanç insanlardan, tahammülüm yok artık!!!
Çocuk bakmayı birak, seslerini duymak bile istemiyorum
Biktırdınız!!!
Bu hayatta olmak istemiyorum, baska bir yerde
Yanında huzur ve sevgi duydugum bıriyle hayata
Devam etmek istiyorum..
mexi43
18-08-2013, 01:07 PM
annemle babamın bana baskı yapmasından arkadşlarımın ve düşmanlarımın benim hakkımda sürekli dedikodu yapmasından nefret ediyoruuuum herkezin vurmasındaaan laf atmasından nefret ediyorum
Kimene
18-08-2013, 02:02 PM
Kimseden nefret edemiycek kadar yorgunum...
alevvela
18-08-2013, 02:08 PM
Kendimden nefret etmeyim yeter:)
karasevgi
18-08-2013, 03:53 PM
bu kadar aykırı olmamızdan nefret ediyorum
shutup
18-08-2013, 06:16 PM
Birilerinden nefret etmek için biraz fazla üşengecim ^-^
müzmin umutsuz
04-09-2013, 05:53 PM
ben stresimi kusarsam forum çöker
yorum
11-09-2013, 12:02 AM
Ah nerden başlasam acaba bu içimdeki öfkeyi ve stresi atabilirim.Bir yanda benle üzülecek bir sürü insan diğer yanda hergün eriyen ben...içimdeki bu acıyı bu hüznü atamıyorum. uğraştım çabaladım ama olmuyor.basa sarıyorum.Başkalarına yardımcı olmaya adasamda bu beni bir yere kadar tatmin ediyor.Onların gözümün önünde olmaları beni mahvediyor. hergün yüzüne gülüyor olduğumu görmek öldürüyor beni, ben yaşama bağlı biri değilim, zaten dünya ya yeterince kötülüğüm dokunmuş. ve yok olmayı gerçekten hak ediyorum. daha ii insanlar daha hak eden birileri yaşamalı.
tedavülden kaltık.biz artık olmamamız gereken ama olan şeyiz...şey'im...Beni anlamaları değiştirmiyor kimsenin. sadece istediğim, benim kendi hayatımla alakalı şeyleri bırakın ben uygulayayım. benim üzülmeyin bağ kurmayın...neden tercihlerim doğrultusunda yanımda değilde karşımdasınız?
neden sevgimi kullanıyorsunuz? Siz benim iyiliğimi düşünmüyorsunuz kendi içinizde oluştuğunuz ütopya yüzünden bırakmak isteiyorsunuz.siz acı çekmeyesiniz diye benim acı çekişimi göz yumamazsınız...
Hergün kötü olmak ve sabrımın taşması için yaptığım saçmalıklardan da bıktım...kendinden bıkan kaç insan var? kaç insan nefes aldığı için lanet oluyor...Kaç insan çevresindeki yalan insanlara karşı yalancı gülümseyişlerle hayatını yaşıyor? mesleği olan yürüyen nefes alan insanları görmek dahi işkence çekmeme vesile oluyor....İnsanlar bu aptal hayaıt hak etmiyor..onlara haksızlık..neden kimse görmüyor neden farknda değil, doğru ya farknda olsan ne yazar..çünkü eğer farkında olursa tek şey vardır yapılack onuda kimse cesaret edemez...işte ben tam bu nokta da başkaldıranım..bırakın beni de cesaretmi kırmayı...bırakın da biraz olsun içimdeki ben olayım..seçimlerimde yüreklendirin.... belki de anlatsam bile anlayayacaksınız...çünkü her insan kendi bacağından asılıyor...ateş tüştüğü yeri yakar...gerisi sadece ancak sızlatır...
penguen
11-09-2013, 12:08 AM
sana olan nefretimi nasıl anlatsam bilemiyorum resmine bile tahammül edemiyorum senin gördüğüm an sinirlerimi bozuyorsun tez zamanda gebermen dileğiyle :o
yorum
11-10-2013, 10:57 PM
ne diye getirdin yarattın beni ha acı çekmek için mi ?
yorum
11-10-2013, 11:16 PM
olmuyor işte :( her anımız tartışma huzursuzluk.:(
elmaelma
11-10-2013, 11:34 PM
Her şeyi söylemek serbest mi burda neyse şöyle ifade edeyim .................................................. .............................
montevo
12-10-2013, 11:14 AM
ben stresimi kusarsam forum çöker
çocukken rüzgar oalyım su olayım taş olayım deridm.ama kıyamet kopunca onlarda acı çekecek diye yine üzülürdüm halime.şimdi kalkıp bunlar hiç yokmuş gibi davranmak deveye hendek atlatmak gibi bişey
yorum
13-10-2013, 03:02 PM
Ulan Allah belanızı versin, lanet olsun sizleree,,,lanet olsun. size muhtaç edene de böyle beni yapana da lanet olsun. nedir benim çektiğim bir gün değil iki gün değil, ölsemde kurtulsam be...nedir lan her günn...
yorum
13-10-2013, 03:11 PM
Her aynaya baktığımda beni yarattığın için nefret edeceğim senden...Her saniyem senden uzaklaşarak ilerlicem....
yorum
17-10-2013, 02:19 PM
“Daha anlayamamıştı sonunda ölüm olan bir hayatta mutlu son olamazdı. Kimse için. Ama yine de insanlar, kendilerini kandırmak için hayatlarını dönemlere bölüyorlar ve ancak o dönemlere mutlu sonlar uydurabiliyorlardı. Oysa hayat, her bölümünde ayrı bir hikâyenin döndüğü neşeli bir dizi değil, sonunda herkesin öldüğü ve katilin bulunamadığı sıkıcı bir filmdi…”
Hakan Günday - Kinyas ve Kayra
yorum
19-10-2013, 12:54 AM
gece yarısı kapıya attığın gün aramizdaki bütün bağ kopmustu. beni o gün öldürmüştün geri dönüşü olmayan bir kaybı yarattın.
benim oğul olarak hatalarım senin bir baba olarak başarısizligindir.
yorum
25-10-2013, 09:26 PM
geldiğim noktaya bak :(
yorum
27-10-2013, 01:04 AM
boşa kürek çekiyorum.:(
yorum
04-11-2013, 04:01 PM
Hadi bakalım, baban öldükten sonra git mezarına, o verdiği her şey size boğazınızda kalır umarım.
Sen ölmedin, huzura kavuştun, değmeyen insanlardan kurtuldun. Nefret ediyorum onlardan nefret etmeye ama ediyorum.
kirikkalpler
13-11-2013, 07:05 AM
senden nefret ediyorum derken bile halen seni seviyorum lanet olsun lanet olsun yasattiklarina allah seni kahretsin!!!bin beter ol ! elden ayaktan duste benden af dile...
yorum
13-11-2013, 10:09 AM
galiba benim hayatım onarılmaz dokunulamaz büyük bir enkaz.
ezelyıldırım
14-11-2013, 01:04 PM
kimyacıdan nefret ediyorum , ondan nefret ediyorum, gerizekalı iki kişiden nefret ediyorum , odadakı kızlardan nefret ediyorumm!!
ezelyıldırım
19-11-2013, 07:32 PM
son günlerde iyice içime kapandım şu vize haftası geçse ankaraya gitsem kendime gelsem sevdiğim insanları tanıdık şeyleri tanıdık bir şehri görmek bana o kadar iyi gelicekki.. bir de kafamdaki adamı söküp atabilsem daha mutlu olucam. herşeyin hayırlısı derlerya çok içten diyorum şimdi onu herşeyin hayırlısıı.. İnşallah bir gün olmak istediğim yerde olmak istediğim kişilerle mutlu güzel huurlu sağlıklı bir yaşam sürdürürüm. #MekanınCennetOlsunNejatUygur
karamsar
03-02-2014, 10:03 PM
kırık kalpler durağında inecek var :))
osmangazi
04-02-2014, 10:28 AM
Ben de diyorum bir insan nasıl 7000-8000 mesaj atabilir demek buralarda kasıyorsunuz mesajı :)
9 ŞUBAT
04-02-2014, 03:59 PM
Ben de diyorum bir insan nasıl 7000-8000 mesaj atabilir demek buralarda kasıyorsunuz mesajı :)
Söz konusu 7000-8000 mesaj olunca doğal olarak bu yorumu ustume alıyorum (ama hiç alınmadım ),aşağı yukarı 7-8 sene burada olan biri için pek te fazla bir mesaj sayısı görülmemeli .
Eger her gun duzenli mesaj atan biri olsaydım her halde bugun 10 000 leri çoktan aşmış olurdum .
Siteyi kurduğumuz ilk günlerde site de in cin top atıyordu ,kardeş sitemizdeki ve diğer sitelerden davet ettiğimiz arkadaşlarımızla siteyi bugünlere getirdik .
İnşallah sizlerin de katkısıyla daha da ilerilere taşıyacağız .
Nazar etme ne olursun ,tıkla senin de olsun .
osmangazi
04-02-2014, 09:00 PM
Söz konusu 7000-8000 mesaj olunca doğal olarak bu yorumu ustume alıyorum (ama hiç alınmadım ),aşağı yukarı 7-8 sene burada olan biri için pek te fazla bir mesaj sayısı görülmemeli .
Eger her gun duzenli mesaj atan biri olsaydım her halde bugun 10 000 leri çoktan aşmış olurdum .
Siteyi kurduğumuz ilk günlerde site de in cin top atıyordu ,kardeş sitemizdeki ve diğer sitelerden davet ettiğimiz arkadaşlarımızla siteyi bugünlere getirdik .
İnşallah sizlerin de katkısıyla daha da ilerilere taşıyacağız .
Nazar etme ne olursun ,tıkla senin de olsun .
Teşekkür ederim güzel temennin için. Gen.tr nin bu forumla bir alakası var mı teması birebir aynı sayılır.
montevo
04-02-2014, 09:28 PM
kafayı tekrar bozduk,resetledik resmen.hemde yok yere
yorum
04-02-2014, 11:20 PM
ahh ahh içimde yangın yeri, gerçekten niyee böyle?? bu hastaneye yatmam mecburi mi? niye hastalıklar var...Sadece nedenini bilmem yeter di ama niye bilmiyorum. niye hep soru işareti aklımda...Delirecek hissiyatı kapladı beni, odamdan bile çıkasım yok, çevremdeki insanlar değiştiğimi söylüyor, kendimi aynada görünce yorumdan eser kalmadı ki? değişim demek bile az...
karamsar
05-02-2014, 07:09 PM
Ben nefret etmeyi sevmiyorum. Bu güne kadar en sevdiğim, uğruna canımı vereceğim insan diğer yandan en nefret ettiğim insan aynı zamanda. öyleydi diyelim. nefret ederken içinizde büyük bir sıkıntı hissediyosunuz. stresli ve gergin oluyorsunuz. nefret ettiğiniz kişi hiç acı çekmiyor bu durumdan. bütün yük sizin üstünüzde. bende affettim. affedince öğrendim ki, onu değil kendimi affettim aslında. kendime iyilik yaptım.
sizde affedin, ne olursa olsun. kendinize iyilik yapın. nefret bir yüktür. atın bu yükü omuzlarınızdan.
9 ŞUBAT
06-02-2014, 02:48 PM
Teşekkür ederim güzel temennin için. Gen.tr nin bu forumla bir alakası var mı teması birebir aynı sayılır.
Evet gen.tr ve bu site uzman psikolog sezai beyin .Bende o sitedeyken tabiri caizse bu siteye transfer oldum ve kurucu uye olarak o günden bugüne kadar hep buralardayım .
Buranın teması ilk kurulduğu günden beri aynı ,ancak oranın formatı çok çok farklı idi zaman içerisinde bulletin sistemine geçiş yapıldı ,burada hazır bir şablon vardı ve sezai bey aynı şablonu biraz daha genişleterek oraya uyguladı .
Zaten bir çok uye hem oraya hem buraya uye ,bazen bende o siteye gittiğimde karıştırdığım çok oluyor .
Ama iki siteyi karşılaştırırsak gen tr eski günlerinden çok uzaklaşmış sanki bir magazin sitesi gibi ,oysa burası çok daha sakin huzurlu bir ortam sunuyor gelenlere .
Bizi cazip kılan da ,bu huzur aile ortamımız .
montevo
24-02-2014, 10:20 PM
ben şidmi birisini kör bıçakla doğramak sitiyorum desme bu konuya uyar mı
prenses
05-03-2014, 11:01 PM
En sinir oldugum şeylerden biri
Bi konuya girip cevap yazarsın
Sonra biri gelip senin yazdiklarını başka şekil ama aynı anlamda yazmış,
Sanki hiç yazılmamış gibi !!!!
9 ŞUBAT
06-03-2014, 06:31 PM
ben şidmi birisini kör bıçakla doğramak sitiyorum desme bu konuya uyar mı
Kesinlikle uyar ,hiç canını sıkma .
Hatta kör bıçağa ilaveten ,kör testereyi de yanına alman işini garantiye bağlar .Hadi bakalım kolay gelsin .
prenses
08-03-2014, 09:43 PM
Seni ilgilendirmez, ne soruyosun?
Demek vardı..
prenses
09-03-2014, 01:51 PM
Cokmu merak ediyosun, dur söylim. O bu saatte gelmiyor.
Cok beklersin..
alevvela
09-03-2014, 02:31 PM
herşeyi bana yıkmışsiniz paranız daireleriniz batsın. ulan biraz merhamet insan olun biraz sorumluluk sahibi olun ama sizde ne arar. bildiğiniz sefa sürmek. kim aç kim tok umurunuzda değil,
Yorummmmmmm :(
protagonist
09-03-2014, 05:32 PM
Annemiiiii çoookkk özledimmmmmmmmmmmm
Ayrılıklardan nefret ediyorummmmmmmm
iLgiNc
09-03-2014, 05:53 PM
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
prenses
16-03-2014, 05:06 PM
sana bisey diyeyim mi bebegim,
gel karsima gec, ve yüzüme karsida öyle saygisizca davran..
sIkIyosa ??
susuyorsam senden dolayi degil, ben istedigim icin..
ama yeter bu kadar hosgörü..
saftirik ergen ne olacak..
sevinme sebeplerimden biride sizin gibilerden kurtulmak olacak.. bitince..
prenses
28-03-2014, 10:58 PM
Bundan sonra ne hos görü
Ne herhangi en ufak bi yardim
Ne anlayis
Bitti..
Bir daha da senin icin bisey yaparsam..
Hic bisey!!
Dilerim bunlari yasarsin
Ha zaten bin tane kazik yedin :)
Ama aklin basina gelmiyor iste..
Sen daha cooook kazik yersin, cünkü sana müstehak!!
prenses
29-03-2014, 01:40 AM
Ne haliniz varsa...
karamsar
29-03-2014, 01:45 AM
Beni öldürmeyen acı önce süründürdü, sonra düşündürdü, biraz garipleştirmekle beraber değiştirdi ve güçlendirdi. sen bana yapabileceğin en büyük şeyi yaptın. halbuki ben oyuna yeni başlıyorum.
yorum
08-04-2014, 02:35 AM
bu ağrılar yüzünden uyku diye birşey kalmadı bende. gecem gündüzüm girdi bir birine :-( o fizik tedavi doktoru böyle acılar içinde kalsa da bende izlesem. sanki cebinden çıkıyor. gelde sövme!!!
prenses
08-04-2014, 03:32 PM
Bazı insanlar vardır, kendini nasıl görürlerse
Karşındakinide öyle görürler..
Kendini bişey sanmaktan karşındakini anlayamazlar bile.
Egosu yüksek asıl sizin gibilere denir işte.
Sana kusura bakma diyen birinin asla egosu yüksek olamaz bi kere bunu ögrende gel.
Daha kendi sorunlarının farkında olmayan karşındaki herkesin
egosu yüksek diye tanımlar başkada bi açıklaması yoktur bunun.
Heleki karşında bir bayana bile nasıl davranacagını bilmiyorsan,
Kusura bakma ama zavallıda sensindîr o zaman ve sana yaşatılanlarda
Sonuna kadar müstehaktır..
Daha büyümen lazım, çocukluğuna veriyorum ; )
karamsar
08-04-2014, 05:36 PM
Evet ben kötü birisiyim, hiç bir şeyi bilmiyorum. Her şeyin en iyisini bilen sizlersiniz ve herşeyin en güzeline siz layıksınız.
Mutlu olacaksanız böyle kabul edin ama lütfen beni rahat bırakın artık.
Kimseyi kırmak, kimseyle savaşmak istemiyorum. Eğer bir savaşa gireceksek bununda bir anlamı olmalı dimi?
Sebepsiz bir savaşta kimse yara almasın. Savaşı ben kazanacak olsamda bundan bir mutluluğum yok.
Lütfen herkes artık kendi işine baksın.
Küçücük ordularınızla kocaman kalelere savaş açıyorsunuz. fethetmek için değil, yıkmak için.
Bu anlamsız tavrınıza anlam veremiyorum. Kalemin önünden gidin ve kendi sınırlarınızı koruyun.
eğer savaş istiyorsanız, kendi kalenize de saldırılabileceğini düşünün.
Bu cümleler son iyimser cümlelerim, bu son barışçıl sözlerimdir.
Bundan sonraki ilk saldırıda savaş kuralları geçerlidir.
Rabbim biliyor ki ben böyle birşeyi istemiyorum.
prenses
08-04-2014, 09:25 PM
Aaaay sanirsin cok iyi cok ılımlı.
Kimseyi kırmak istemiyormuş,
valla mı???!
Önceki söylediklerinde, hakaretler suçlamalar havada uçuşurken iyiydi?
Savaşmış. Ya ne savaşı? Cocukmuyuz
Diye sorucam, evet sen çocuksun.
Savaşmakmış bilmem neymiş.
Azcık olgun ve düzgün biri olsaydın, kusura bakma
Diyosam hoşgörüyle karsilar konuyu kapatırdın.
Ne bu böyle dengesiz cocuksu tavirlar.
Hey allahım ya, hep beni buluyorlar zaten, anlayıştan yoksunlar..
karamsar
08-04-2014, 10:50 PM
Olsun, Ben kırık kalbimi alır ve susarım. Yine de kimseyi kırmak istemiyorum.
Evet bir savaş başladı ve yara aldım. Olsun, Oklarınız bitince gidersiniz...
Bir insanı üzmek çok kolaydır, Zor olan mutlu etmektir..
prenses
09-04-2014, 12:03 AM
Bir daha muhattap olmak istemiyorum.
Hakkımda yanliş yorum yapmayin
sessizsakin
12-04-2015, 09:24 PM
Yoruldum artık gerçekten bazı şeyleri kaldıramıyorum. Benimde bir canım var bende insanım. Taş değiliz ki. Duygularımız var. Sevdiğim şeyler olduğu gibi sevmediğim şeylerde var. Zoruma gidiyor bazı şeyler. Çok sıkılıyorum bu durumdan. Bende kızıyorum. Sinirleniyorum. Eridik, bittik lan valla gençliğimizi yaşayamadık ki. Güzel günler nerdesin? Çok var mı daha gelmene?
sessizsakin
12-04-2015, 09:37 PM
İyi bir şey yaptığınızı sanıyorsunuz ama hiç de iyi bir şey yapmıyorsunuz ve bir insanı üzüyorsunuz. İki günlük dünya da gülmek, mutlu yaşamak varken üzülmek niye? Ne diyebilirim ki böyle gelmiş böyle gider. Elimden bir şey gelmiyor. Elbet bir gün düzelir hep böyle gidecek hali yok ya.
Talihsiz
30-10-2015, 11:43 AM
Bu hayati yasamak zorunda kaldigim için kendimden nefret ediyorum. Caresiz olduğum için kendimden nefret ediyorum.
Talihsiz
02-11-2015, 09:25 PM
O kadinin sacini basini yolmak istiyoruuuuuuuuum.
soulfly
23-07-2016, 05:24 PM
Sevgi mi gösterdinizde şimdi neden bu kadar sinirleniyorsun diyosunuz
soulfly
23-07-2016, 05:32 PM
Nefretimin sebebi sizsiniz şuan bu durumda olmamın nedeni sizsiniz şimdi sizinde hoşunuzu gitmiyo bu halim biliyorum ama keşke biraz yapmadan önce düşünseydiniz beni belki hiçbir şey bu kadar büyümezdi.beni mahvediyorsunuz.sözleriniz,davranışlarınız beynimin içinde dönüp duruyor.odaklanamıyorum bu düsünceler yüzünden.sizden nefret ediyorum.beni kendimden nefret ettirdiniz.Bu durumda olmamın nedeni aynı zamanda sizsiniz.
Talihsiz
20-08-2016, 04:40 PM
Herkesten herşeyden nefret ediyorum. İyi gibi görünen kötü niyetli insanlardan da nefret ediyorum.
NarcissisticLady
03-04-2017, 05:50 PM
İnsanoğlundan nefreeeeeeeeeeeettttttttttttttt ediyorum baylar bayanlar :)
Moond
03-04-2017, 08:40 PM
nefret çok yoğun bir duygu insanlara bu kadar yoğun anlam yüklemedim hiç. ilgi alanım değiller fena halde geride insanların %80 i.
ronsard
03-04-2017, 09:15 PM
İnsanoğlundan nefreeeeeeeeeeeettttttttttttttt ediyorum baylar bayanlar :)
aynen ben de.
Cerastes
14-04-2017, 03:57 AM
Allah'ın laneti zalimlerin üzerine olsun. Allah onları kıyamet günü kör olarak haşretsin inşallah. Onlar kendilerini çok iyi biliyorlar.
Çilekkız
14-04-2017, 06:05 PM
Yine terkedildimmm yine benim için çabalanmadıı yine ilk fırsatta vazgeçildimm yine sevilmedim
karamsar
15-04-2017, 04:05 PM
Allahım, sen benim ne demek istediğimi çok iyi anlıyosun. fazla bişi istemiyorum. az bi el atta şu çukurdan çıkayım. Amin...
nickname
08-05-2018, 09:04 AM
İntihar edemicek kadar aciz ve korkak olduğum için kendimden nefret ediyorum.