PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Stress ve nefret Odasi

Sayfa : 1 2 3 4 [5] 6 7

intihar
11-09-2008, 07:41 PM
atomçekirdeği neyin var?

atomcekirdegi
11-09-2008, 07:53 PM
Buranın daimi bir elemanı olarak yine burdayım..Artık kendimden,herşeyden şüphe eder oldum..
O kadar kötüyüm ki size anlatamam,o kadar çok birine sarılıp ağlayasım var ki;ama yanımda hiç kimse yok sarılabileceğim..
Kalabalık içinde kuytu,köhne bir yalnızlık benim çektiğim..Herkes varla yok arası;boşa nefes alışverişleri...
Eğer gerçek olsalardı;şuanda yanımda olur,bana sarılır ve destek olurlardı...Ben de böyle kendi içime gömülmek zorunda kalmazdım...Herkese "mutlu"culuk oynamak zorunda kalmazdım..
Gücüm tükeniyor,sabır desen çok olmuş beni terkedeli...Hayatımda güzel birşeyler görmeye,gösterilmeye o kadar çok ihtiyacım var ki...

Kendimi terketmek istiyorum,başka bir hayat,başka bir ben olsun istiyorum...Şuan hayatımdaki herkesi ve herşeyi silip unutmak,yerine taptaze,huzur dolu bir ben olsun istiyorum...

Hep sevdiklerim için birşeyler yapmaya çalıştım,dileklerini daha onların gönlündeyken gördüm ve onlar dile getirmeden ben ayaklarına getirdim..Ama gördüm ki,kimse sen ne dilersin,buna ihtiyacın olabileceğini düşündüm demiyor..Sevdiklerimin kalbi taştan da katı..Herkes kendi havasında...Bense patlamaya hazır bir bomba...
Evde ağlayamıyorum çünkü "mutlu"culuk oynuyorum,okulda ağlayamıyorum çünkü "mutlu"culuk oynuyorum..
Ama o kadar yoruldum ki,içimdekileri size nasıl tarif edeceğimi bile bilmiyorum..Size yazıyorum,bir siz anlıyorsunuz beni...Bir size oynamıyorum çünkü beni düşünüyorsunuz...
Biri bana söylesin nolur...Sen haketmiyorsun düşünülmeyi,şefkat görmeyi bunlar sana çok desin susup oturacağım yerimde...
Sözün özü bugün çok mutlu olamam gerekirken ben yine uçurum kıyılarında geziniyorum...
Allah'ım nolur biri tutsun ellerimden;benim için çok geç olmadan..

sevdenur
11-09-2008, 08:05 PM
Atom'cum mutluluk oyunu bir yere kadar sürüyor, her ne kadar kendini tutsanda muhakkak bir yerde patlak veriyor. Ağlamaktan çekinme bence, en azından evinde ağlamalısın, kendini o kadar sıkma. Ağlamakmı geldi içinden, git odana kapat kapıyı ağla annenin görmesini istemiyorsan, ama ağla ve içini boşalt canım. Ağlayamamak kötüdür, kendininde dediği gibi kendini sıka sıka artık patlamaya hazır bomba gibi oluyorsun, ruhun bunalıyor. Dışa akıtmadığın gözyaşları, içine zehir misali akıyor. Sanırım hala alışamadın yeni ortamına, belki sebeplerden, belki içine sinmediğinden bilemiyorum. Ama alışıcaksın eminim. Biz seni seviyoruz. Dilediğin zaman buraya yaz içini boşalt, en azından uzaktada olsa dostların olduğunu unutma...

intihar
11-09-2008, 08:13 PM
atomçekirdeği biz hep yanındayız

atomcekirdegi
11-09-2008, 08:27 PM
Teşekkür ederim intihar,sevdenur...Sizler de olmasanız ben kime sığınırım...
Evde ağlayamam,hem annem beni anlamaz hem de yeni çıktı zaten depresyondan,şimdi bir de benim yüzümden girmesin..
Ama dedim ya sarılıp ağlamaya ihtiyacım var hem de çok...Ama yanımda kimse yok..Erkek arkadaşım bile...
Bazen diyorum keşke o benim beklediğim gibi destek olabilseydi bana...Ama illa gözüne mi sokmam lazım...Bugün gördü yüzümdeki o donuk ifadeyi diyemez miydi,kalk seni bi hava almaya götüreyim,için açılsın..Ya da beni güldürebilmek adına çabalasın..
Bugün ilk defa buradan ayrılmayı düşündüm..Herşeye rağmen buradayım diyordum..Burada yapacaklarım var diyordum..Ama bugün şeytan dedi ki stajyerliğin kalkınca iste tayin dön istanbula..Sanki orası beni paklayacak mı hayır..
Yürekten desteğe ve dualara ihtiyacım var..İçimde o kadar çok şey var ki anlatamıyorum...

atomcekirdegi
11-09-2008, 08:28 PM
Hem belki erkek arkadaşım da sıkılmıştır benden..Bı kızın da bir türlü başı salim olmadı diye düşünmüştür..Ama ne yapayım sorunlarımı ben yaratmıyorum ki...

Anlıyorsunuz beni değil mi,bari siz anlayın arkadaşlar nolur..

intihar
11-09-2008, 08:29 PM
istanbula gel ben hep yanında olurum :)

atomcekirdegi
11-09-2008, 08:31 PM

sağol intiharcım....

intihar
11-09-2008, 08:34 PM
biz seni anlıyoruz, hatta seni en iyi anlayanlar bizleriz bundan şüphen olmasın

atomcekirdegi
11-09-2008, 08:35 PM
biz seni anlıyoruz, hatta seni en iyi anlayanlar bizleriz bundan şüphen olmasın

O yüzden size mutluculuk oynamıyorum ya..Siz beni olduğum gibi biliyorsunuz..İçimden geçen aslında dışarıya pek çoğunu anlatmadığım şeyleri...Belki adımı,yüzümü bilmiyorsunuz ama olsun..
Adımı yüzümü bilenler kıymet bildi mi sanki...

eliftetik
11-09-2008, 09:34 PM

şeker merhaba taa nerde arkadaşımdayım ordan bile erdim yettim yine mekana uğradım sana ve tüm arkadaşlara selamlar

eliftetik
11-09-2008, 09:36 PM
Stres odası..Ey oda sana söylüyorum..Yetmedimi aldığın stresler.Onları alınca nasıl hissediyon..Streslimi?:D
Al sana stres daha..Çalışmaktan yoruluyorum artık..Yeter be..eşşek olsaydım daha az çalışırdım..

estağfurlaaah bedende güç oldukça çalışıp kazanmak gerek

iyi akşamlar

birmelek
11-09-2008, 10:20 PM
Atomcum bu pek ilgili davranmayan sevgilin, mardin'de olan eski sevgilin mi yoksa?

Ağla be güzelimmm korkmaaa..evde ağlayamıyorsan, okulda ağlayamıyorsun...git otur bir parka, görme kimseyi, isediğin kadar ağla. Ya da gece olmasını bekle ağlamak için, yatağına girdiğinde serbest bırak gözyaşlarını..onlar içinde kaldığı sürece huzursuz olmaya devam edeceksin. Hem şöyle bir düşün; mutlu olmak için çok sebebin var aslında...Ataman olduğunda nasıl seviniyordun..Eminim ataman olmadığı zamanlarda şu atamam olsun başka derdim kalmaz da demişsindir. Kendini öğrencilerine ada canım..onlarla mutlu olmayı öğren. Şimdi her bir öğrencinde ayrı bi hayat hikayesi vardır..daha yakın olmaya çalış onlara..eminim bir zaman sonra kendi sıkıntılarını unutmaya başlarsın.

atomcekirdegi
12-09-2008, 12:33 AM
Atomcum bu pek ilgili davranmayan sevgilin, mardin'de olan eski sevgilin mi yoksa?

Ağla be güzelimmm korkmaaa..evde ağlayamıyorsan, okulda ağlayamıyorsun...git otur bir parka, görme kimseyi, isediğin kadar ağla. Ya da gece olmasını bekle ağlamak için, yatağına girdiğinde serbest bırak gözyaşlarını..onlar içinde kaldığı sürece huzursuz olmaya devam edeceksin. Hem şöyle bir düşün; mutlu olmak için çok sebebin var aslında...Ataman olduğunda nasıl seviniyordun..Eminim ataman olmadığı zamanlarda şu atamam olsun başka derdim kalmaz da demişsindir. Kendini öğrencilerine ada canım..onlarla mutlu olmayı öğren. Şimdi her bir öğrencinde ayrı bi hayat hikayesi vardır..daha yakın olmaya çalış onlara..eminim bir zaman sonra kendi sıkıntılarını unutmaya başlarsın.

Yok canım benim,eski erkek arkadaşımla görüşmüyorum..Ama Allah vere de karşılaşmasak..Sonuçta aynı şehirde yaşıyoruz..
Şuandaki erkek arkadaşımdan bahsediyorum..Çok fazla olmadı başlayalı zaten..
Benim için debir ağlama duvarı şart sanırım...
Ağlayamayınca insan o kadar yoruluyor ki...Başım çok ağrıyor hepsi kendimi sıktığım için sanırım...Bilmiyorum ki canım..Nasıl anlatayım içimdekileri nasılkelimelere dökeyim inan bilmiyorum..Öyle çaresiz,sessiz yaşıyormuş gibi yapıyorum...

akşamcı
12-09-2008, 09:15 PM
AZRAİl (YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY) oku ibret al..!
YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY (gerçekliğini araştırmadım.)
*adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya.... adam arka tarafa biner.....
şöför - eee hemşerim kimsin nereye gidersin...der....
yolcu - ben Azrailim..canını almaya geldim der......
şöför alaycı bir tavırla
- sen mi Azrailsin der..yaw senin gibi Azrail olurmu hiç der....
yolcu sakin bir tavırla
-sen daha önce Azrail gördünmüde tarif ediyorsun der... ve ekler yolcu - inanmadın bana öylemi der....
şöför - inanmadım tabii der......
yolcu - o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der.....
gerçekten de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir yolcu daha alır.. ama yolcu ön tarafa oturur...olaylar bundan sonra daha da enteresanlaşır.....
şöför yanındakine...
- ee sen klimsin nereye gidersin der....öndeki
- abi ben merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adım felanca der......
şöför - yaw şu arkadaki adam bana Azrailim diyo görüyonmu şu herifi hem iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor zibidi der....
öndeki arkaya bakar ama kimse yoktur....
öndeki - abi arkada kimse yokki.....
şöför hışımla arkaya bakar ve
- körmüsün be adam arkada oturuyorya der.....
öndeki arkaya bir daha bakar ve
- abi senin kafan iyimi yoksa dalga mı geçiyorsun der...
bu sefer arkadaki söze girer....
- gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şöföre.
şöför bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar....
arkadaki şöföre...
- hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacam der.....
şöför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan.....

sonra....

sonra ne olmuş biliyormusunuz?????

adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar...

akşamcı
12-09-2008, 09:50 PM
Evet açılmadı sanmıştım

sevdenur
12-09-2008, 09:56 PM
AZRAİl (YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY) oku ibret al..!
YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY (gerçekliğini araştırmadım.)
*adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya.... adam arka tarafa biner.....
şöför - eee hemşerim kimsin nereye gidersin...der....
yolcu - ben Azrailim..canını almaya geldim der......
şöför alaycı bir tavırla
- sen mi Azrailsin der..yaw senin gibi Azrail olurmu hiç der....
yolcu sakin bir tavırla
-sen daha önce Azrail gördünmüde tarif ediyorsun der... ve ekler yolcu - inanmadın bana öylemi der....
şöför - inanmadım tabii der......
yolcu - o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der.....
gerçekten de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir yolcu daha alır.. ama yolcu ön tarafa oturur...olaylar bundan sonra daha da enteresanlaşır.....
şöför yanındakine...
- ee sen klimsin nereye gidersin der....öndeki
- abi ben merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adım felanca der......
şöför - yaw şu arkadaki adam bana Azrailim diyo görüyonmu şu herifi hem iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor zibidi der....
öndeki arkaya bakar ama kimse yoktur....
öndeki - abi arkada kimse yokki.....
şöför hışımla arkaya bakar ve
- körmüsün be adam arkada oturuyorya der.....
öndeki arkaya bir daha bakar ve
- abi senin kafan iyimi yoksa dalga mı geçiyorsun der...
bu sefer arkadaki söze girer....
- gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şöföre.
şöför bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar....
arkadaki şöföre...
- hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacam der.....
şöför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan.....

sonra....

sonra ne olmuş biliyormusunuz?????

adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar...
Çok güzeldi sağol akşamcı...:D İyi geldi stres atmaya:D

eliftetik
12-09-2008, 10:02 PM
Evet açılmadı sanmıştım

akşamcı akşam şeriflerin hayır olsun kardeeeş

akşamcı
12-09-2008, 10:04 PM
Saolun arkadaslar napıyosunuz beni özledinizmi eliftetik sen nasıl oldun

eliftetik
12-09-2008, 10:13 PM
Saolun arkadaslar napıyosunuz beni özledinizmi eliftetik sen nasıl oldun

kocakarı gibi oldum akşamcı içim hır hır ötüyo yıllardır bu kadar hasta olmamıştım yavaş yavaş geçiyor galiba. doktora gitmemek için direniyorum ilaç içmemek için.sen nasılsın nasıl gidiyor işler

akşamcı
12-09-2008, 10:17 PM
Nasıl gitsin canım çalışıyoruz. Bende diş ağrısıyla boğusuyorum gene daha geçmedi aylardır.

intihar
12-09-2008, 10:20 PM
Nasıl gitsin canım çalışıyoruz. Bende diş ağrısıyla boğusuyorum gene daha geçmedi aylardır.

bir uzmana git

eliftetik
12-09-2008, 10:20 PM

allah şifa versin dişten çok çektim en sonunda kurtuldum şükür

dişe çıksana çekilirmi o ızdırap

akşamcı
12-09-2008, 10:47 PM
Gitiim canım hergün dişçilerdeyim zaten antibiyotik verildi.ilaçlar bitince çekilecek

eliftetik
12-09-2008, 11:39 PM
herkese hayırlı geceler

ey forum halkı

eliftetik
12-09-2008, 11:41 PM
hayırlı geceler..+ geçmiş olsun.

banamı geçmiş olsun

g1z4y
12-09-2008, 11:44 PM
herkese hayırlı geceler

ey forum halkı

iyi geceler ablacım nasılsın?

eliftetik
12-09-2008, 11:44 PM
Yanlışmı oldu..Grip diyen sizmiydiniz..Yanıldım herhalde.pardon

yo doğru öksürüyorum millette bıktı hastalığımdan forumda yaz yaz

teşekkür ederim deprasyon

eliftetik
13-09-2008, 12:05 AM
İyi hadi çuvalladım diye sırtıma ter basmıştı..:o

okadarda değil canım.allahın sersem kulu elif hastamıymış değilmiymiş bilmek zorundamı mıllet siz

eliftetik
13-09-2008, 12:06 AM
iyi geceler ablacım nasılsın?

iyiyim canım benim sen nasılsın

g1z4y
13-09-2008, 12:08 AM
iyiyim canım benim sen nasılsın

sağol ablacım son 2 gündür iyim allaha şükür. yarında okul yok, hatta dershanede yok sahura kadara forumda kalırım demiştim ama sohbet edilcek bir şey yok ki. sıkıldım çıkıyım dedim bende.

sevdenur
13-09-2008, 12:43 AM
Hemen şimdi Allah'ımın canımı almasını çok isterdim...:'(Amin

eliftetik
13-09-2008, 12:48 AM
Hemen şimdi Allah'ımın canımı almasını çok isterdim...:'(Amin

aa tabi canım hele o can bir boğaza dayansında görbak nasıl oluyor

birini darattık geçtiğimiz haftalarda hastaneye oda senin gibi düşündü sonra hastanede dana gibi bağırdı kulağına küpe oldu

sıkıntını anlıyorumda sizin gibi gençlerin ağzında böyle şeyler duymak istemiyorum. sevdecim nurcum

sevdenur
13-09-2008, 12:52 AM
aa tabi canım hele o can bir boğaza dayansında görbak nasıl oluyor

birini darattık geçtiğimiz haftalarda hastaneye oda senin gibi düşündü sonra hastanede dana gibi bağırdı kulağına küpe oldu

sıkıntını anlıyorumda sizin gibi gençlerin ağzında böyle şeyler duymak istemiyorum. sevdecim nurcumBüyük haksızlık yaşadım abla. kaldıramayacağım gibi. Çok üzgünüm ve gerçekten şuan hiçbirşey gözüme ölüm gibi güzel görünmüyor.

eliftetik
13-09-2008, 01:01 AM
Büyük haksızlık yaşadım abla. kaldıramayacağım gibi. Çok üzgünüm ve gerçekten şuan hiçbirşey gözüme ölüm gibi güzel görünmüyor.

ah be yavrum bu yaş ne ihanetler ne haksızlıklar ne insanlar gördü bir şey olmaz merak etme .bunlar seni hayat yolunda silahlandırıyor dayanıklılık kazandırıyor. geçer merak etme bi mutlu olursun bi mutsuz derken hayatın kendisi bu. bu haline hayıflanma sana bir şey söyliyeyimmi kendi adıma vallahi şahsen kendi başıma gelenlerden hiç hayıflanmıyorum tabi arada efkar oluyo ayrı bir şey.fakat duygusuz duyarsız mutlu bir et yığını olmaktansa böyle efkarlı ama yüreği duyarlı bir elif olmayı tercih ettim ve ederim.

sanada tavsiye ederim canım

sevdenur
13-09-2008, 01:03 AM
Yaşadığınız haksızlık..suç unsurlumuydu?
Kesinlikle değildi... Haklı yere olsa bu derece üzülüp kahretmezdim..:(

akşamcı
13-09-2008, 01:03 AM
kime ne diyecem bilemiyorum artık herkes bunalımda herkesin bi derdi var. allah herkese yardım etsin ne diyim.

sevdenur
13-09-2008, 01:10 AM
ah be yavrum bu yaş ne ihanetler ne haksızlıklar ne insanlar gördü bir şey olmaz merak etme .bunlar seni hayat yolunda silahlandırıyor dayanıklılık kazandırıyor. geçer merak etme bi mutlu olursun bi mutsuz derken hayatın kendisi bu. bu haline hayıflanma sana bir şey söyliyeyimmi kendi adıma vallahi şahsen kendi başıma gelenlerden hiç hayıflanmıyorum tabi arada efkar oluyo ayrı bir şey.fakat duygusuz duyarsız mutlu bir et yığını olmaktansa böyle efkarlı ama yüreği duyarlı bir elif olmayı tercih ettim ve ederim.

sanada tavsiye ederim canım

Ablacım bende küçük sayılmam yaş olarak, 78 doğumluyum ve bu yaşıma kadar pek mutlu bir insan olduğumu söyleyemem ama bu yaşıma gelebildim şükür. Fakat hakıszlığa ne zaman uğrasam hep böyle kendimi bir türlü toparlayamıyorum.

rockkk
13-09-2008, 01:11 AM
ewtttt katılıyorumm hem de çokk.hatta bazısı ne yaptığını bilmiyor kötü kötü bakıyor sana ve çoğu insan ters.dışarı çıkmadan neşeli olan ben dışarı çıkıp geri döndüğümde sinirli gergin huzursuz oluyorum.illa sinirimi bozucak bişi oluyor.insanlar öyle sıkıntılı olabilir ama kendi kendilrine dert edip üzülmek yerine başkalarına saldırıyolar

sevdenur
13-09-2008, 01:11 AM
@sevdenur merak ettim..Haksızlığa uğratılma sebebini..kısmi açıklayabilirmisin?
Önceden yapmış olduğum bence doğru olan şey için yargısız infaz yapılması.

akşamcı
13-09-2008, 01:14 AM
sendemi öyle bakıyosun millete

eliftetik
13-09-2008, 01:15 AM
sendemi öyle bakıyosun millete

haydi şu hikayeyi tamamlıyalım biraz sıkıntılarınızı unutun

rockkk
13-09-2008, 01:20 AM
herkes aynı durumdaysa kim bu ortamıları gerenler :D

bazen onu da düşünüyorum herkes bundan şikayetçiyse kim haklı diyorum kendimi haklı görüyorum.bi ortama gireyim illa tek bi kişiyi görüyorum kendim gibi.diğerlerin hepsi aynı geliyor.bu ortamda bu ve bunun gibiler olsa hiç bi sorun olmaz diyorum içimden..her ortamda aynı şeyi düşünürüm.

9 ŞUBAT
13-09-2008, 10:07 AM
[QUOTE=rockkk;38697]herkes aynı durumdaysa kim bu ortamıları gerenler :D

rockkk duşuncende çok haklısın,herkes kendince haklıyım diye hareket ediyor böyle oluncada uzlaşmak çok zor duruma geliyor,
oysa herkes biraz daha hoşgörulu olsa şu anda konuşulan birçok konu söz konusu dahi olmayacak , ama ne yazıkki yaşanılan şu ortamlarda bu çok zor .
inşallah en kısa zamanda bu toplumsal sinirliligi biraz olsun ustumuzden atarız,
herkese mutlu gönlunce bir gun dilerim.

rockkk
14-09-2008, 05:09 PM
bugün çok mu sıcak bana mı öyle geliyor :( ne dışarı çıkmak istedim ne evde durmak.hiçbişi istemedim bugün.uyumak ve hissetmemek istedim.bnm psikolojim çok çabuk çöküyor.dün mutluydum bugün tatsız tuzsuzum ya..üfff...

intihar
15-09-2008, 06:13 PM
hayat sen bir yalansın... insanlarda senin gibi... ben lanetliyim, sen saçmasın... çare yok, ölümde çare değil, yaşamakta... ne nedir bilmiyorum...

BETÜLL
15-09-2008, 06:20 PM
hayat sen bir yalansın... insanlarda senin gibi... ben lanetliyim, sen saçmasın... çare yok, ölümde çare değil, yaşamakta... ne nedir bilmiyorum...

bu şu anki düşüncen,yarın hepsini unutucaksın,hayat bir yalansa,senin yazdıklarında yalandan ibaret,gelip geçicek,yalan şeyler için üzülmeye değmez,lanet diye bir şey yoktur,neyin ne olduğunu anlarsın.daha yaşın küçük.

g1z4y
15-09-2008, 06:32 PM
Geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel... !!!

Stres atabilmem için sadece buna ihtiyacım var :(

atomcekirdegi
15-09-2008, 07:02 PM
Sinirliyim stresliyim....Sıkıldım bunaldım.....Ay yeter artık yaaaaaaaa...Öfkeden köpürüyorum....Bazen keşke Lost'a düşseydim diyorum,y ada illa bana bişey mi olması gerek kıymetimin bilinmesi için...

tatlışey
15-09-2008, 07:17 PM
Sinirliyim stresliyim....Sıkıldım bunaldım.....Ay yeter artık yaaaaaaaa...Öfkeden köpürüyorum....Bazen keşke Lost'a düşseydim diyorum,y ada illa bana bişey mi olması gerek kıymetimin bilinmesi için...

cnm biz bilioruz snn degerini mutsuzken snn yazdıklarınla gülüorum vede mutlu oluom bizim için degerlisin :)unutma;)

atomcekirdegi
15-09-2008, 07:19 PM
cnm biz bilioruz snn degerini mutsuzken snn yazdıklarınla gülüorum vede mutlu oluom bizim için degerlisin :)unutma;)

Sağol canım benim..Keşke yanımda olan insanlar da diyebilse bunu..Ama onların hep benden daha önemli işleri var..:mad:

sevdenur
15-09-2008, 07:43 PM
Sinirliyim stresliyim....Sıkıldım bunaldım.....Ay yeter artık yaaaaaaaa...Öfkeden köpürüyorum....Bazen keşke Lost'a düşseydim diyorum,y ada illa bana bişey mi olması gerek kıymetimin bilinmesi için...atom cahilliğimi mazur gör...:o Lost ne canım?

atomcekirdegi
15-09-2008, 07:48 PM
atom cahilliğimi mazur gör...:o Lost ne canım?

Hani bir dizi var ya,Issız adaya düşen uçak ve kurtulanların o adada yaşadıklarını konu alıyor..O dizi canım..

sevdenur
15-09-2008, 07:55 PM
Hmm ben pek tv izlemiyorum canım. O yüzden bilemiyorum.

Peki bu ilgisizliklerinin seni üzdüğünü hiç paylaştınmı yakınlarınla?

atomcekirdegi
15-09-2008, 08:09 PM
Hmm ben pek tv izlemiyorum canım. O yüzden bilemiyorum.

Peki bu ilgisizliklerinin seni üzdüğünü hiç paylaştınmı yakınlarınla?

Ben bu tarz şeyleri ifade edemiyorum sanki yaptıklarını başlarına kakmış gibi oluyorum o yüzden şaka yollu söylüyorum ancak..

sevdenur
15-09-2008, 08:15 PM
Fakat birazda olsa incindiğini belli etmez isen, onlar nasıl bilebilir. Tamam insan bazı şeylerin, özellikle ilginin kendiliğinden olmasını istiyor, ama belki onlar ilgilendiklerini sanıyorlar, sana yettiklerini sanıyorlar, kimbilir. Sen sesini çıkarmadığın zaman, hayatından memnun olduğunu düşünüyorlar haliyle. Kendinde bahsetmiştin üzüntümü belli etmiyorum, pnlar üzülmesin diye diyordun. Bence birazda olsa belli et biraz ilgiye şefkate ihtiyacın olduğunu.

eliftetik
15-09-2008, 08:25 PM
hayırlı akşamlaar efendim herkese

bu akşam nasılım e hamdolsun karnımı doyurdum şu anda sevdiğim bir şarkıyı dinliyorum epey eskidir hala severim TAHT KURMUŞUN KALBİME EN GÜZEL YERİNDESİN.

e iki oğlumla bugün sohbet hatta gitar fasıl da yaptık

sadece yine çok sevdiğim birini üzmelerine üzüldüm.

atomcekirdegi
15-09-2008, 08:34 PM
Fakat birazda olsa incindiğini belli etmez isen, onlar nasıl bilebilir. Tamam insan bazı şeylerin, özellikle ilginin kendiliğinden olmasını istiyor, ama belki onlar ilgilendiklerini sanıyorlar, sana yettiklerini sanıyorlar, kimbilir. Sen sesini çıkarmadığın zaman, hayatından memnun olduğunu düşünüyorlar haliyle. Kendinde bahsetmiştin üzüntümü belli etmiyorum, pnlar üzülmesin diye diyordun. Bence birazda olsa belli et biraz ilgiye şefkate ihtiyacın olduğunu.

İşte ben de gösterebildiğimi düşünüyorum ama demek ki öyle değilmiş..Bilmiyorum canım yaa..

atomcekirdegi
16-09-2008, 08:22 PM
Ben bu odadan hiç çıkamıyorum ki..Burada kalmama en son sebep olan da çok sevgili müdürüm...
Okulun da senin olsun Mardin'in de...

sevdenur
21-09-2008, 12:02 AM
Şuan öyle sinirliyimki, elime geçse yakıcam birilerini...:mad::mad::mad:

akşamcı
21-09-2008, 12:08 AM
yıkma sevdenur noldu ya bu ne şiddet ne celal

sevdenur
21-09-2008, 12:21 AM
yıkma sevdenur noldu ya bu ne şiddet ne celal

Senin imzanı görünce sinir filan kalmıyor bende akşamcı...:p

akşamcı
21-09-2008, 12:23 AM
Kalmasın tabi canım ne gereği var üzülceksin salla sende

sevdenur
21-09-2008, 12:31 AM
Şimdi rahatladım... Hey insanlar, ne olursa olsun haksızlık karşısında susmayın. Yeri geldiğinde muhakkak lafı yerine koyun...

psikosomatik
21-09-2008, 12:33 AM
zümer suresi/36 stresin,sıkıntının gitmesine bire bir deva gibi.. :rolleyes:

sevdenur
21-09-2008, 12:36 AM
zümer suresi/36 stresin,sıkıntının gitmesine bire bir deva gibi.. :rolleyes:

Sağol psikomatik paylaştığın için...;)

BeYaZ_KeLeBeK
21-09-2008, 12:47 AM
bütün vücudum ve ruhum ağrıyo....

dayak yemiş gibiyim....bu kadar acı fazla bana......

psikosomatik
21-09-2008, 01:43 AM
Ve sen yine denendiğinde;
Ve yine kalbin daraldığında;
Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında;
Ve yine ne yapMan gerektiğini bilemediğinde;
Uzun uzun düşün...
Ve hatırla Yaradanını...!
ALLAH kuluna kafi değil mi?

psikosomatik
21-09-2008, 01:46 AM
Sağol psikomatik paylaştığın için...;)

rica ederim :rolleyes:

eliftetik
21-09-2008, 01:49 AM
herkese hayırlı geceler ve sahurlar ben artık yavaş yavaş çıkayım

ikarus
21-09-2008, 10:01 PM
Sevgili atomçekirdeği...

Öylesine güzel aktarmışsın ki hislerini seni anlayamamak için anlama kıtlığı olmalı insanın içinde, yazını okurken ,hüzünlü gözlerin, umuda uzanmaya hazır ellerin ve yüreğindeki sıcaklık şekillendi us'umda ....Öylesine isterdim ki yanında olmak ..Ankara dayım desen ...çıkıp gelirdim hiç vakit kaybetmekszin ...

Dualarımda olacak beliren resmin... ruhun içre ....Yalnız değilsin ...

Sevgiler ...

atomcekirdegi
21-09-2008, 10:27 PM
Sevgili atomçekirdeği...

Öylesine güzel aktarmışsın ki hislerini seni anlayamamak için anlama kıtlığı olmalı insanın içinde, yazını okurken ,hüzünlü gözlerin, umuda uzanmaya hazır ellerin ve yüreğindeki sıcaklık şekillendi us'umda ....Öylesine isterdim ki yanında olmak ..Ankara dayım desen ...çıkıp gelirdim hiç vakit kaybetmekszin ...

Dualarımda olacak beliren resmin... ruhun içre ....Yalnız değilsin ...

Sevgiler ...

Çok teşekkür ederim İkarus..İnan yalnız olmadığını bilmek,seni n yüzünü görmeden de anlayabilen insanların var olabileceğini hatta var olduğunu bilmek bütün hüzünleri dağıtıyor....

rockkk
22-09-2008, 09:37 PM
canım sıkılıyor şu an üff..sürekli saçımla oynuyorum ama sdc şimdideğil hep elim orda boynum tutulcak die korkuyorum.tv izlerken fln da sürekli yani.sıkıldım bundan..istemeden elim saçıma gidiyor beynim yönlendiriyo sanki.annem de farketmiş ablam niye öyle yapıyosun demişlerdi.öylece kalırsın bak fln..niye böyle bişi yapıyorum acaba ya sürekli:(

intihar
30-09-2008, 02:34 PM
sana inanıyorum, beni duymazlıktan mı geliyorsun?.. affet... elimden birşey gelmiyor... uzaklardayım... aslında nerde olduğumun önemi yok haklısın... ama çare?..

atomcekirdegi
06-10-2008, 10:42 PM
Çok gerginim..Çok korkuyorum aklım çokkkk ama çoookkkk karışık...Karışık ama sorun benden kaynaklanmıyor bu sefer...Allah'ım hayatımdan çıkardığım insanlar neden ısrarla karşıma çıkmaya çalışıyor...Nolur mutluluğumu,huzurumu ve sevdiğimi elimden almasına izin verme Allah'ım...

atomcekirdegi
07-10-2008, 01:22 AM
Mide ve bağırsak sistemim resmen iflas etmiş durumda yine..Ne hassas midem var yaa,strese bile tahammül edemiyor :mad:
Kafamdaki sorular da nihayet bulsa şu olayın ardındaki gerçek nedeni bir çözebilsem rahatlayacağım..
Uyuyamıyorum da ama yarın da iş var nasıl gidilecek??
Yatıp tüm bildiğim duaları okursam uykum gelir mi acaba?
Sizler de bana dua ederseniz feraha çıkarım belki Allah'ın izniyle..
Bakalım uyuyabilecek miyim,uyuyamazsam yine buradayım....

paradox
07-10-2008, 01:42 AM
Mide ve bağırsak sistemim resmen iflas etmiş durumda yine..Ne hassas midem var yaa,strese bile tahammül edemiyor :mad:
Kafamdaki sorular da nihayet bulsa şu olayın ardındaki gerçek nedeni bir çözebilsem rahatlayacağım..
Uyuyamıyorum da ama yarın da iş var nasıl gidilecek??
Yatıp tüm bildiğim duaları okursam uykum gelir mi acaba?
Sizler de bana dua ederseniz feraha çıkarım belki Allah'ın izniyle..
Bakalım uyuyabilecek miyim,uyuyamazsam yine buradayım....

Canim bendede ayni oluyor,ne zaman biraz gerilsem,stres yasasam hemen baslar mide kramplarim..
Elbette ederiz senin icin dua canim..Allahin izniyle insallah biran once toparlanirsin...

atomcekirdegi
07-10-2008, 01:42 PM
Canim bendede ayni oluyor,ne zaman biraz gerilsem,stres yasasam hemen baslar mide kramplarim..
Elbette ederiz senin icin dua canim..Allahin izniyle insallah biran once toparlanirsin...

İnşallah...Ama hala değişen birşey yok,hatta bu mevzu kafamda zincirleme sorunlara yol açtı..Uffff serseri mayın gibiyim,nerede patlayacağım belli değil..Deli olacağım yaaaa :eek:

MeLiCoNi
07-10-2008, 11:15 PM
ouf bunaLdııım.. uykum vaaaaaaaar.. ödevLer var.. =( ama ben ikisinide yapmıyoruuumm ! :D

BETÜLL
20-10-2008, 10:36 PM
puzzle aldım eğlenmek için,strese girdim yapamıyorummmmmm:p

BETÜLL
22-10-2008, 10:28 AM
güya özel hava yolu şirketleri çoğalınca uçak biletleri ucuzluycaktı.hani nerde hepsi bir dünya para.iki günlüğüne gidiş gelişim.540 ytl.ama yürüyerek de olsa giderim aklıma taktım bir kere.anneme gidicemmmmmmmmm

paradox
22-10-2008, 02:03 PM
güya özel hava yolu şirketleri çoğalınca uçak biletleri ucuzluycaktı.hani nerde hepsi bir dünya para.iki günlüğüne gidiş gelişim.540 ytl.ama yürüyerek de olsa giderim aklıma taktım bir kere.anneme gidicemmmmmmmmm

Canim umarim bir saglik sorunu filan yoktur anneciginin..

atomcekirdegi
22-10-2008, 02:16 PM

Ablacım umarın herşey yolundadır.

BeYaZ_KeLeBeK
22-10-2008, 07:13 PM
çok gerginim sabahın 8inden beri...

üst kattaki insan vari canlılar evi başımıza yıktılar sabahın 8inde:mad:

paradox
22-10-2008, 07:26 PM
çok gerginim sabahın 8inden beri...

üst kattaki insan vari canlılar evi başımıza yıktılar sabahın 8inde:mad:

Aynen bende bu sekilde basladim gune malesef.yan dairede ki mahluklar yuzunden,yataktan korkunc bir matkap sesiyle firlayarak kalktim resmen...

BeYaZ_KeLeBeK
22-10-2008, 07:30 PM
Aynen bende bu sekilde basladim gune malesef.yan dairede ki mahluklar yuzunden,yataktan korkunc bir matkap sesiyle firlayarak kalktim resmen...

matkap falan olsa anlarım yine hani mecburi bir durumdur..tadilat vardır vs..

bunlar tamamen keyfiii...küçük torunları gelmiş pat pat pat koşmalar,eline demir mi vermişler artık ne olduğunu anlamadığım bir cismi yere atmalar....sanki tavanı yarıp tepeme düşecek o ne ise artık:mad:

alt kattakiler ayrı üsttekiler ayrı dert...alttakiler de sabahın 3,5 unda hahahaahaa hoohoohohoo gülmeler yüksek sesle konuşmalar,o saatte koltukları çekmeler...öyle böyle değil yani....

bunlara insan bile demek istemiyorum yaa:mad:
mecburum sanki ben çekmeye gecenin ve sabahın bir köründe bunların gürültüsünü!!!

hayal peres
28-10-2008, 01:57 AM
coooooooooooooooooooooooooook süküüüüüüüüüüüüüüüüüür beniiiiiiiiiiiii anlayan birilerivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar icim daraliyor arkadaslar icimdeki stresi nasil atacagimi bilemiyorum ama en azindan burada haykirabiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

atomcekirdegi
28-10-2008, 08:26 PM
Aslında kendimi nereye çeksem oraya gideceğim..Bi tarafım sakinken bir tarafımda da sorular,sorular,sorular...Hepsi de neden? ile başlayan?
Ufff takıldım mı takılıyorum işte;belki de takılacak bişey yok ama işte bilmiyorum :(

busra14
29-10-2008, 03:58 PM
senden nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vaz geçiyorum seni sevmektennnnnnnnnnnnn

smilee
30-10-2008, 09:31 PM
ya ben bitanemin ii olmasını istiyorummmmmmm kurtulsun artık bu durumdan çıldırıcam ya elimden bişey gelmiyorrr :(:(

goodnews
30-10-2008, 09:35 PM
Her şeye rağmen bazılarının pişman oldugunu bilmek güzel:D

goodnews
01-11-2008, 03:28 PM
Ben her zaman böyle.. Ben her zaman seni çok istiyorduummm!!

pcshik
01-11-2008, 03:44 PM
haklısın atomçekirdeği sorular sorular bitmek bilmez cevap gelmez karışıklıklar oooooooooffffff şu hayatttt...

yok goodnews kimseyi hiçkimseyi istemiyorum ben artık uzak kalsın herkes benden..

bağırmak istiyorum sadecee

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

rockkk
01-11-2008, 07:27 PM
ÖFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :p

heart_warming
03-11-2008, 04:13 PM
ne yapsam bu stresı atamam herhalde yaaagff

pcshik
03-11-2008, 08:01 PM
bir of çeksem garşıkii dağlar yıkılııııırrrrrr !!!

sevdenur
06-11-2008, 07:58 PM
Moralim çok bozuk. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Kendimi dünyanın en enayi insanı olduğumu düşünüyorum. Vede en aptalllll......:(:mad:

paradox
06-11-2008, 08:30 PM
Moralim çok bozuk. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Kendimi dünyanın en enayi insanı olduğumu düşünüyorum. Vede en aptalllll......:(:mad:

Hayirdir Sevdenur, kotu birseymi oldu, nedir bu kadar seni uzen veya kizdiran?

atomcekirdegi
07-11-2008, 05:57 PM

Ben dün yaptım onu canım,bağıra bağıra,hıçkıra hıçkıra ağladım.Ama hiçbirşey değişmedi.Artık ağlamak için bile çok yorgunum...
Sanki hissizleştim...Uyumak ve yüz yıllar boyunca uyumak istiyorum.
İçimdeki fırtınayı tarif dahi edemiyorum.Velhasıl-ı kelam,kötüyüm hem de çoook.Artık ne zaman nasıl iyi olacağımı ben de bilmiyorum...

9 ŞUBAT
07-11-2008, 06:10 PM
Ben dün yaptım onu canım,bağıra bağıra,hıçkıra hıçkıra ağladım.Ama hiçbirşey değişmedi.Artık ağlamak için bile çok yorgunum...
Sanki hissizleştim...Uyumak ve yüz yıllar boyunca uyumak istiyorum.
İçimdeki fırtınayı tarif dahi edemiyorum.Velhasıl-ı kelam,kötüyüm hem de çoook.Artık ne zaman nasıl iyi olacağımı ben de bilmiyorum...

bunlar hayatın cilveleri ne yazıkki böyle acılar sıkıntılar çekerek olgunlaşıyor insan yeterki sabretmesini bilin ,birde şunu duşunun beterin beteri var .

pcshik
07-11-2008, 09:46 PM
ağlamak içindeki o birikmişliği sanki gözyaşlarıyla atıyorsun gibi bir his veriyor kimi zaman gözlerinden dökülüyor o kötü şeyler bir boşalma bir rahatlama hissediyorsun.. gerekli birşey yerinde.. ama bazen öyle anlar oluyor ki ağlamaya bağırmaya çağırmaya kırmaya dökmeye o kadar ihtiyacınız oluyor, ama ne gözünüzden bir damla yaş akıyor ne de kılınızı kıpırdatabiliyorsunuz.. hissis hissis duygusuzca bakıyorsunuz etrafa.. işte o çok kötü ve son sıralar ben böyleyim.. duygusuzca dolaşıyorum..

goodnews
08-11-2008, 08:50 PM
çooookkk sıkıldıımmm :( ağlasam mı gülsem mi bilmiyorumm offf yaa off :(

eliftetik
08-11-2008, 08:56 PM
çooookkk sıkıldıımmm :( ağlasam mı gülsem mi bilmiyorumm offf yaa off :(

gül figen gül

her darlığın arkasında bir genişlik vardır onu güler yüzle karşıla

julianna
09-11-2008, 12:56 PM
merhaba arkadaşlar... burada iyi vakit geçireceğime inanıyorum.:)

intihar
09-11-2008, 01:12 PM

sen inanıyorsan sorun yok demektir...

BETÜLL
09-11-2008, 01:13 PM
hoşgeldiniz...evet burada iyi vakit geçirirsiniz...

eliftetik
09-11-2008, 01:17 PM

hoşgeldin julianna

why me
09-11-2008, 01:58 PM
seni bu gun o kadar özledim ki kalbim sıkıstı bir ara =)

nerdesiinnnn gozum yollardaaaaaaa :rolleyes:

fatos
10-11-2008, 03:54 PM
herkese merhaba:)

eliftetik
10-11-2008, 07:15 PM
herkese merhaba:)

hoşgeldin fatoş

intihar
10-11-2008, 11:16 PM
ben lanetlenmiş bir gereksizim...

why me
10-11-2008, 11:25 PM
SENİ ÇOOOOK ÖZLEDİM MELEĞİİMM... DUN UNUTULMAZ BİR GÜNDÜÜÜÜÜÜÜÜ :p

SENİİİİİİİİİİİİİİİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKK
SEVİYORUM....

aysenur
11-11-2008, 01:19 AM
Ooffffffffffffffffff Yyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sitede Kimse Yokmuuuuuuuuuuuuuuu
Nerelerdesiniz Arkadaşlar.canim Sıkıldı Yyyaaaaa

ben burdayım ama cvp yasamadım bır turlu adım aysenur

aysenur
11-11-2008, 01:21 AM
şükürler olsun sesimi duyurdum:)

benımı duydun gumuş

aysenur
11-11-2008, 01:27 AM
şükürler olsun sesimi duyurdum:)

benı duyan varsa bırses verın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa

intihar
11-11-2008, 02:06 AM
ben duyuyorum seni

CaaLaa
16-11-2008, 03:48 AM
Aoufffffffffffffffffffffffff skıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oglum senı waryaaaaaaaaaaa senııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııııııı ouffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffffff :d:d:d:d

negatif
17-11-2008, 11:53 PM
:d:dooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffff:d:d:d

_BeTaLiZa_
18-11-2008, 10:42 AM
uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr iş çekilirmi şimdi ya üşüdüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmm hooofffff

ebruli
18-11-2008, 05:05 PM
Nefret ediyorum herkesten

9 ŞUBAT
18-11-2008, 05:10 PM

e-psikoloji .com uyeleri hariç dimi .

eliftetik
18-11-2008, 05:18 PM

o da geçici duygu ebruli

tıpkı adın gibi insan oğlu da ebrulidir ton dan tona girer

çok yakında herkesi sevgiyle kucaklarsın

atomcekirdegi
19-11-2008, 08:18 PM
Çok öfkeliyim çokkkkk:mad:

atomcekirdegi
19-11-2008, 08:26 PM
Hatta herkese ve herşeye resti çekesim var :mad:

BETÜLL
20-11-2008, 08:11 AM
uykuuuuu; nereye kaçtın bu gece?:(

atomcekirdegi
21-11-2008, 11:57 PM
2 gündür değiien hiçbir şey yok.Canım ölesiye sıkkın.Tabir-i caizse kafam bi milyon.Ben çok sıkıldım kafamdaki bu cevapsız sorulardan:Arıyorum günlerdir bu sorular nerden beynimin hangi köşesinden çıkıyor diye ama öyle bir dağılmışlar ki zihnimin en ücra köşelerine kaynağı bile bulamıyorum...
Aradığım şey çok değil,bana yetecek kadar,bi parçacık huzur...
Çok yorgun hissediyorum kendimi..Kendimi hesaba çekecek takatim dahi kalmadı..
Dilimde tek bir sözcük;"bilmiyorum"...Bu bilmiyorumlardan da kurtulmak istiyorum artık..."Ohh bee"ler kaplasın cümlelerimin baş köşesini...
Bir çıkış yolu olmalı şöyle uzun vadeli bir saadet için :confused:

ekvator
26-11-2008, 04:05 PM
Hiç Bazen Sık Çok Sık
0 1 2 3
1. 3
2. 2
3. daha fazla uyurum
4. 2
5. 0
6. 0
7. 0
8. 0
9. 3
10. 3
11. 0
12. 1
13. 1
14. 2
15. 1
16. 1
17.0
18. 3
19. 0
20. 1

benim stresime de yorum yapar mısınız?

Nefertiti
03-12-2008, 11:54 PM
ALLAH'ım .......değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için cesaret...
değiştiremeyeceklerimi kabul edebilmem için sabır..
ikisini birbirinden ayırmak için akıl ihsan eyle. ...

Aminnnnnnnn

böcük
03-12-2008, 11:58 PM
aminnnnnnn ne kadar güzel bir dua o öyle...

suzansuzyyyy
08-12-2008, 10:13 PM
arkadaşlar madem herkes burada bişey sorabilir miyim yeni konu açmadan..depersonalizasyondan kurtulmus arkadaslar var mı aranızda.yeni üyeyimde herkesle burda ırtıbata geceyım dedim..selamlar buarada...

kasımpatı
16-12-2008, 08:18 PM
sinirliyim, kızgınım, şaşkınım.. ölmek istiyorum ya ben uff...

_ZeuS
17-12-2008, 12:34 AM
itinayla cana kıyılır acısız kansız bir ölüm sizinde hakkınız.
irtibat:0 900 909 90 90 lahavle vela kuvvete

pınarr
17-12-2008, 06:10 PM
bu sınavlardan ölecem artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

üniversite olmasınn

böcük
17-12-2008, 06:20 PM
ya ama ben yaptıklarımın karşılığını alamayıcak mıyım yaaaa neden herşeyin e güzelini ben yapıyorum da bana güzeliyle karşılık verilmiyo ya uff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fedakar olmaktan bıktım bu ne yaaaaaaaaaaaaa:(

_ZeuS
17-12-2008, 11:07 PM
hayko cepkinin huysuz virjinle görücü usulünde bağırdığı gibi çığırmak istiyoum.:o

colcicum
20-12-2008, 03:43 AM
[B][/B
merhaba herkese ben yeniyim ve girer girmez stes odasını farkettim ilk işim yazmak oldu gerçekten stes atabilcek miyim bilmiyorum ama adı bile güzel sagolun yaaaaaaaaaaaa
az da bağırıyım bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyiymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :);)

BETÜLL
20-12-2008, 02:22 PM
hoşgeldin colcicum...
şimdi de stresimizi atalım.:Dya bu ev işleri bitmez mi yaaaaaaaa.:(bu ne çamaşır bu ne ütüüüüü.az giyin az kirletin biraz beeeeee.yürümeyin toz uçuyo sonra halılardaannnn.:mad:süpüremiyom diyom anlamıyonuzmuuuu.bir gönüllü gelse şimdi benim zili çalsa,ben senin şimdiye kadar yaptığın iyiliklerin karşılığıyım.bu gün yerleri ben silicem dese ne güzel olurrrrrrrr:rolleyes:

eliftetik
20-12-2008, 02:44 PM
[B][/B
merhaba herkese ben yeniyim ve girer girmez stes odasını farkettim ilk işim yazmak oldu gerçekten stes atabilcek miyim bilmiyorum ama adı bile güzel sagolun yaaaaaaaaaaaa
az da bağırıyım bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyiymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :);)

hoşgeldin aramıza colcicum

_ZeuS
20-12-2008, 05:16 PM
tarzan jane i seviyor.

anql_15
22-12-2008, 03:39 PM
offffffffffffffffff cnmmmmmmmm sıkkkınnnn öllmekkk istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:( hyt sıkıcı yhaaaaaaaaaaaaaaaaa

eliftetik
22-12-2008, 04:46 PM
offffffffffffffffff cnmmmmmmmm sıkkkınnnn öllmekkk istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:( hyt sıkıcı yhaaaaaaaaaaaaaaaaa

hey 15li o istediğin şey olursa daha çok canın sıkılır sonra burada ne güzel bırbirimizle enerji alışverişi yapıyoruz hayat niye sıkıcı olsun sık uğra belki burada senin selamına ihtiyacı olan birileri vardır esirgermisinki selamını

susamsokagi
22-12-2008, 09:37 PM
Canım sıkıldıgı ıcın buradayım...

negatif
22-12-2008, 09:43 PM
OTOMATİĞE BAĞLAMIŞ MODDA YAŞAMAKTAN GAAAAAAAAAAAAKKKKK GELDİİİİİİİİ YA BANAAAAAAAAAAAAAA:mad:EY HAYAT NEREYE SAKLADIN İYİ SÜRPRİZLERİNİ

böcük
23-12-2008, 11:09 PM
şuanda kendime hem sinir oluyorum hem de kendime hayranım beni son zamanlarda süreklli ağlatan çığrımdan çıkaran bir akradaşım var hiç birini hak etmiyorum her seferinde ertesi gün gelip özür diliyor sırf psikoloji problemleri de oldğu için 13 senelik arkadaşlığmız göze alamıyorum ama bunda derdin arasında bir de kafayı yiyorum yaa nasıl bir imtahandır yarabbim sen sabır verrr....(aminnn)

_ZeuS
24-12-2008, 05:28 PM
bağırmak istiyorum da burada nasıl bağırılır ki.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞAĞĞĞAĞAĞAĞAĞAĞĞĞHĞHHHÖHÖH ÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖFDÖWGHÖFDWÖGFDW:GVDF:VF:DV:FD :

elohir93
24-12-2008, 10:07 PM
içmde bir sıkıntı var ve gittikçe büyüyor hadi hayırlısı

atomcekirdegi
24-12-2008, 10:07 PM
İçinden çıkamadığım şeyler var.Offf düşünmekten yoruldum.Çünkü hiçbir faydası yok :mad:
Düze çıkmak istiyorum,nolurrr :(

Nefertiti
24-12-2008, 10:28 PM
Masamdaki resimde anne ve babasının önünde duran...... saçları dağılmış ,umarsızca gülümseyen küçük kız çocuğunun yerine geçip orada kalmak... ve hiiiiççççç çıkmamakkkk..... istiyorum.....

Evilpuppet
24-12-2008, 11:00 PM
bööööööööööööööööööööööööööö

Nevermind
25-12-2008, 03:12 AM
allahım nolcam ben nereye gidiyorum :(

rockkk
25-12-2008, 03:27 AM
bi garibim.anlatamıtyorum.offffffff.yaşamıyorum sanki.köşeye sıkışmış gibiyim

susamsokagi
25-12-2008, 05:28 PM
şuanda kendime hem sinir oluyorum hem de kendime hayranım beni son zamanlarda süreklli ağlatan çığrımdan çıkaran bir akradaşım var hiç birini hak etmiyorum her seferinde ertesi gün gelip özür diliyor sırf psikoloji problemleri de oldğu için 13 senelik arkadaşlığmız göze alamıyorum ama bunda derdin arasında bir de kafayı yiyorum yaa nasıl bir imtahandır yarabbim sen sabır verrr....(aminnn)
zor bir durum ama sen ayakta kalamazsan arkadasina da faydan olamazki...arkadasindan dolayi daraldiginda seni oyalayacak sinirlerini bozmamani saglayacak alternatifler uretebilirsin...ornegin ben muzik dinliyorum boyle durumlarda hic bir sozu isitmedigimde dolayisiyla ne kimseye kiziyorum nede bana soylenen sozlerden dolayi moralim bozuluyor....hayat hep guzel olsun...cekilir mi cekilmez...:D

atomcekirdegi
25-12-2008, 08:38 PM
Stres hat safhada.Ne yapacağımı bu durumdan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum.Kimseye de anlatamıyorum derdimi.iyice kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi...Hislerim bile kördüğüm haline geldi sanki...Tarifsizim...

_ZeuS
25-12-2008, 09:15 PM
Bağırmak...Bağırarak çıldırmak en sonunda da patlayıp milyonlarca parçaya ayrılmak istiyorum.

susamsokagi
25-12-2008, 09:59 PM
su an cok sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmm......................... .............insanlar istemeden onlara yardim etmekten nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmm....neden boyleyim neden ....ama onlar ne yapiyor burunlarini kivirarak seni dinlemiyorlar bile....neyse.......sanirim hersey diploma bir de onluk ozaman gorurum hi iste bende ozaman hic kimsenin sorusunu cevaplamiycam......

atomcekirdegi
26-12-2008, 09:56 PM
Kafamçok karşık,kendimi baskı altında hissediyorum ve göz göre göre yanlış kararlar vermekten çok korkuyorum..
Sadece mutlu ve huzurlu bir hayatım olsun istiyorum...Sanırım çok şey istedim :(

atomcekirdegi
27-12-2008, 12:09 AM
Eliimde sadece parçalanmış ruhum ve bu yüzden iki yakası bir türlü bir araya gelmeyen hayatım var.Bu stres odasında kalmam için yeter de artar bile sanırım.

Nefertiti
28-12-2008, 01:00 AM
++++++/-------%%%%%xxxxxx = ???? :rolleyes:

Bİ ŞEY YAPMALIIII... :confused:

plüton
02-01-2009, 02:42 PM
Beni arttık sevmeyen bir insanı hala seviyorummmmmmm beni unutan bir insanı hala unutamıyorummmmmmmmmm kafayı yiceeeeeemmmmmmm yeterrrr çıkkkk gittttt aklımdaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn!

goodnews
02-01-2009, 06:07 PM
Git ona git benden selam söyle selam söyle.. aramasın artık beni hiç beni öyle beni öyle!!!

BETÜLL
03-01-2009, 11:22 PM
sıkıldım hep uyumaktan offffffffffffffffffffffffffffffffffffff

plüton
04-01-2009, 12:06 AM
Aah ahhh uykum olsada şimdi uyusam mışıııııııııııl mışıııııııııl :D

busra14
06-01-2009, 03:30 PM
offffffffffffffffffffffffffffff çok sıkılıyorum ya offfffffffffffffffffffffffffffffff

anql_15
06-01-2009, 07:01 PM
offfffffffffffffffffffffhayattt çok sıkcıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı bıktımmmmmmmmmmmmm zevk almıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

atomcekirdegi
06-01-2009, 07:08 PM
Yine stresli,yine stresli...Bir yüz yıl boyu uyumak,unutmak ve unutulmak istiyorum..

dipsizkuyu
08-01-2009, 01:25 AM
kandırıldım .oda da boş çıktı ki ne bekliyordum,
bana bu odanın resmini yapabilirmisin. ABİDİN.duvara asayım diyorum.:rolleyes:

dipsizkuyu
09-01-2009, 12:40 AM
bugün sana uğramıycam,mazeretim var asabiyim ben..kızdınmı. sanmam sen zaten bunun için varsın..:rolleyes:

NAR_K
09-01-2009, 12:49 AM
kelimeler anlamsiz geliyorsa ve hicbirseyi degistirmicekse ...
SHGUIHDUOEHFOB08UV8UTNUJNGNFJMNFMM DSJIFRPJFGMPGPJ[0WI0 MMCVKMVPRIGU=[N F LFIRPDJG9-5 nbvdunodn9v8i- fmgvkfdngmap ugut-i..diyip sacmalamak istiyorummm

dipsizkuyu
09-01-2009, 02:18 AM
kelimeler anlamsiz geliyorsa ve hicbirseyi degistirmicekse ...
SHGUIHDUOEHFOB08UV8UTNUJNGNFJMNFMM DSJIFRPJFGMPGPJ[0WI0 MMCVKMVPRIGU=[N F LFIRPDJG9-5 nbvdunodn9v8i- fmgvkfdngmap ugut-i..diyip sacmalamak istiyorummm

önce kelime vardır diye başlıyor...yaşamın başlangıcı: .kelimeden önce yalnızlık vardı ve kelimeden sonrada var olmaya devam etti..yalnızlık kelimenin bittigi yerde başladı; kelimeler yalnızlıgı unutturdu,ve yalnızlık kelimeyle birlikte başladı insanın içinde.,kelimeler yalnızlıgı anlattı,ve yalnızlıgın içinde eriyip kayboldu..,yalnız kelimeler acıyı dindirdi..ve kelimeler insanın aklına geldikiçe;yalnızlık büyüdü dayanılmaz oldu...:rolleyes:

NAR_K
09-01-2009, 07:02 AM
önce kelime vardır diye başlıyor...yaşamın başlangıcı: .kelimeden önce yalnızlık vardı ve kelimeden sonrada var olmaya devam etti..yalnızlık kelimenin bittigi yerde başladı; kelimeler yalnızlıgı unutturdu,ve yalnızlık kelimeyle birlikte başladı insanın içinde.,kelimeler yalnızlıgı anlattı,ve yalnızlıgın içinde eriyip kayboldu..,yalnız kelimeler acıyı dindirdi..ve kelimeler insanın aklına geldikiçe;yalnızlık büyüdü dayanılmaz oldu...:rolleyes:

aynen oyle diyorum.. baska kelime bulamiyorum : )

mmontessori
09-01-2009, 02:47 PM
dün değil evvelsi gün

dipsizkuyu
09-01-2009, 03:17 PM
geçiyordum odanın önünden.sana ihityacım yok şu an.ama beni çağırıyorsun kendini bilmeden.önemi yok ben seni biliyorum beni rahat bırak lütfen..:)

Dreamcatcher
10-01-2009, 04:51 PM
ihtiyacım olan kum torbası,ve koşmak iyi gelecek bana

ElinKizi
12-01-2009, 10:38 AM
ihtiyacım olan hasta muamelesi yapılmaması ama anlatmak ne mümkün...

Dreamcatcher
14-01-2009, 08:57 PM
şöyle karşıma istediğim kişiyi alsam
bir dövsem bir dövsem

Dreamcatcher
15-01-2009, 01:55 PM
koşmak,koşmak,koşmak stresimi alabilir

plüton
15-01-2009, 05:14 PM
Yüzmek istiyoruuuum. Ama soğuktan hasta olmakta istemiyorum. Napıyımm

ElinKizi
15-01-2009, 07:07 PM
yüz yaa bişi olmaz.. sanki yüzmeyince hasta olmayacak mısın?? en azından bahanen olur :):)

plüton
15-01-2009, 07:16 PM
Atlasam karadenize sanki hiç derdim kalmayacakmış gibi geliyor bana,

Dreamcatcher
29-01-2009, 10:36 AM
stres odası burası dedim geldim.Nasıl atılır bu stres ve sıkıntı ki sebebini biliyor olduğum için çaresinin çoook zor olduğunuda biliyorum.yazmak rahatlatıyor şu an beni sadece bu

g1z4y
29-01-2009, 12:33 PM
heyyy hayat yeter artık bırak beni örselemeyi daha çok küçüğüm, dayanamıyor bana yaptıklarına küçük bedenim...

paradox
29-01-2009, 06:18 PM
heyyy hayat yeter artık bırak beni örselemeyi daha çok küçüğüm, dayanamıyor bana yaptıklarına küçük bedenim...

Canim benim ya kiyamam sana.Nedir seni bu kadar uzen?

deathdream
29-01-2009, 09:01 PM
OOOFFF oofffff bu ne dünya kardeşim böylee :(

NAR_K
30-01-2009, 01:30 AM
gelllll geeeeeeellllll geeeeeeeeel artikkkkkkkk ! affetim dee ..unuttum deee ..gecti deee :(

g1z4y
30-01-2009, 11:44 AM
Canim benim ya kiyamam sana.Nedir seni bu kadar uzen?

nolsun ablacım etrafımdaki insanlardan tiksinir oldum artık, hiç mi normal insan kalmadı yaa...bencillik sarmış ortalığı...yalnız kaldım iyice çevremde. ayrıca hastalıklarım başıma dert oldu uğraşmaktan sıkıldım artık. daha hayata atılmama çok varken ben şimdiden kendimi hayatın içinde buldum bile.

paradox
30-01-2009, 05:58 PM
nolsun ablacım etrafımdaki insanlardan tiksinir oldum artık, hiç mi normal insan kalmadı yaa...bencillik sarmış ortalığı...yalnız kaldım iyice çevremde. ayrıca hastalıklarım başıma dert oldu uğraşmaktan sıkıldım artık. daha hayata atılmama çok varken ben şimdiden kendimi hayatın içinde buldum bile.

Canim benim sen yasina gore oldukca olgun bir gencsin..Senin yalniz kaldigin hissine kapilmana neden olan, belki de cevrendeki insanlarin senin kadar donanimli olmamasindan kaynaklaniyordur.Bu seni uzmesin, aksine ozel hisettirsin kendini..Inaniyorum ki Allahin izniyle en kisa zamanda sagliginada kavusacaksin.Luften kendini bu kadar yipratma...

g1z4y
30-01-2009, 09:35 PM
Canim benim sen yasina gore oldukca olgun bir gencsin..Senin yalniz kaldigin hissine kapilmana neden olan, belki de cevrendeki insanlarin senin kadar donanimli olmamasindan kaynaklaniyordur.Bu seni uzmesin, aksine ozel hisettirsin kendini..Inaniyorum ki Allahin izniyle en kisa zamanda sagliginada kavusacaksin.Luften kendini bu kadar yipratma...

çok teşekkür ederim ablacımmm...bazen özel hissediyorum ama karşılaştığım olaylar bu düşüncemi de alıyor...umarım iyileşirim ablacım teşekkür ederiim...

atomcekirdegi
30-01-2009, 10:28 PM
Çok korkuyorum,ayrıca halletmem gereken o kadar çok şey var ki...Bilmiyorum kafam allak bullak,düşüncelerim düğümleniyor,yutkunamıyorum şimdiki zamanı..
"Neden"ler " bundan sonra ne olacak"lar arasında nefes lamadan koşturuyorum..Somut bir delile kurban edeceğim meçhulumü...OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!

meltem_81
02-02-2009, 06:49 PM
benimde hayatım karmakarışık...8- 9 yıllık sevgilim bipolar hastası ilaç almıyor,çalışamıyor sosyal çevresel problemleri var evlenemedik bu yüzden...hayatımız med-cezir manzaralarından ibaret... o öyle durumdayken bende kendi hayatıma yön vermekte zorlanıyorum.ama isyan yokkkkkkkkk. savrulmak yok sağa sola,pişman olacağım,kendimi suçlu hissedeceğim maceralarda aramıyorum mutluluğu... hayvan barınağına ücretsiz bakıcı olarak kayıt yaptırdım sahipsiz hayvanlara yemek verip bakımlarınla ilgileniyorum haftada bir gün olsa bile...çevremizde azeri çocuklar var okula alınmayan... onlara en azından hafleri öğretmeye çalışıyorum vakit buldukça... DURUM ÖYLEDE KÖTÜ BÖYLEDE bari oturup ağlayıp sızlanacağıma bir işe yarama çabalarım,benim en büyük STRESS atma metodumdur...

dipsizkuyu
03-02-2009, 12:13 AM
benimde hayatım karmakarışık...8- 9 yıllık sevgilim bipolar hastası ilaç almıyor,çalışamıyor sosyal çevresel problemleri var evlenemedik bu yüzden...hayatımız med-cezir manzaralarından ibaret... o öyle durumdayken bende kendi hayatıma yön vermekte zorlanıyorum.ama isyan yokkkkkkkkk. savrulmak yok sağa sola,pişman olacağım,kendimi suçlu hissedeceğim maceralarda aramıyorum mutluluğu... hayvan barınağına ücretsiz bakıcı olarak kayıt yaptırdım sahipsiz hayvanlara yemek verip bakımlarınla ilgileniyorum haftada bir gün olsa bile...çevremizde azeri çocuklar var okula alınmayan... onlara en azından hafleri öğretmeye çalışıyorum vakit buldukça... DURUM ÖYLEDE KÖTÜ BÖYLEDE bari oturup ağlayıp sızlanacağıma bir işe yarama çabalarım,benim en büyük STRESS atma metodumdur...

gerçekten çok özverili bir davranış.sizi alkışlıyorum...en kısa zamanda yaşamınızda herşeyin düzelmesi dileğiyle..

meltem_81
03-02-2009, 05:31 PM
gerçekten çok özverili bir davranış.sizi alkışlıyorum...en kısa zamanda yaşamınızda herşeyin düzelmesi dileğiyle..

tşk ederim dipsizkuyu...( mesajlarını ilgiyle okuyorum..)

plüton
11-02-2009, 11:56 AM
Bu can sıkıntısı canımı sıkmaya başladı. Nepayım ben yeter arttık.

plüton
13-02-2009, 01:45 PM
hastaneye giderken bi hastalığım yoktu şimdi sinir krizleri geçiriyorum. bu ne saçmalıktır böyleeeeee

FleckmarFugitive
18-02-2009, 08:57 PM
Dünya senin ....... üstünde yaşıyanları tek tek taramak istiyorum ödevleri yok etmek istiyorum okulu bombalamak istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sırma
18-02-2009, 09:07 PM
Dünya senin ....... üstünde yaşıyanları tek tek taramak istiyorum ödevleri yok etmek istiyorum okulu bombalamak istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kardeş aman ha okulları bombalama.. zaten tek umudum eğitim.. okulum olmasa ben ne yapacam bu yalan dünyada :confused::confused::(

BRAVEHEART
23-02-2009, 12:56 PM
Bir ateş yakalım ki cümle dertler kül olsun.

YADELLER
27-02-2009, 01:13 AM
[sıze="7"][/sıze]
asla birşeyleri ertelemeyin
sevmeyi, seviyorum demeyi,affetmeyi,gülmeyi,evlenmek isteyipte karar veremeyenler evlenmeyi,çocuk sahibi olmayı ,kuşlara baktıkça yaşamak ne kadarda güzelmiş demeyi,
mutluluğuuuuuuuuuuuuuuuuu
ertelemeyin arkadaşlar............................

hoyrat
01-03-2009, 12:38 AM
aynada kendini görmelisin ah sen cinayet sebebisin neden tevazu göstereyim ah sen ihanet sebebisin....ya da ben :(

gosdeem2006
01-03-2009, 05:38 PM
Selam arkadaşlar, bu sabah gördümki kafamda saç kıran olmuşum:( stres yaptım galiba bu aralar...

masall
08-03-2009, 12:43 PM
madem stres atılıyor burda ozaman yetttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerr rrrrrrrrrrr ya sev ya bırak benııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııı

elohir93
11-03-2009, 05:32 PM
ben hep beklemeliyim galiba:S

Sırma
11-03-2009, 05:37 PM
[sıze="7"][/sıze]
asla birşeyleri ertelemeyin
sevmeyi, seviyorum demeyi,affetmeyi,gülmeyi,evlenmek isteyipte karar veremeyenler evlenmeyi,çocuk sahibi olmayı ,kuşlara baktıkça yaşamak ne kadarda güzelmiş demeyi,
mutluluğuuuuuuuuuuuuuuuuu
ertelemeyin arkadaşlar............................

offfffffffffffffff :(

chenn
11-03-2009, 09:47 PM
niye kimse anlamıyorrr niye ben kendimi anlatamıyorum yaaaeni

melancholy
20-03-2009, 10:55 PM
ühü moralim çok bozuk:(

intihar
20-03-2009, 11:58 PM
genelde sorunlar insanlardır o yüzden canı sıkılır insanın boşver takma derim insanları, bana der ki sende insansın, bende derim, o zaman hissettir insan olduğumu...

NAR_K
21-03-2009, 12:46 AM
neden yalan konusup seni seviyorum dediki .. neden koskoca bi yalana beni inandirdi ki .. :(

hoyrat
21-03-2009, 03:35 PM
biiim baaam boooommmm :D :D :D

atomcekirdegi
23-03-2009, 12:09 AM
Kendimi nehirler dolusu gözyaşı karşılığında iade etmek istiyorum..Lütfen.....

paradox
23-03-2009, 12:45 AM
Kendimi nehirler dolusu gözyaşı karşılığında iade etmek istiyorum..Lütfen.....

Canim ya bu evlilik durumu seni iyice strese soktu sanirim.Bir soz vardir:En kotu karar bile kararsizliktan iyidir diye.
Yipratma bu kadar kendini.Bir karar al ve arkadana bakmada ilerle cikolata guzelim:)

hoyrat
23-03-2009, 01:05 AM
offff şu ödevi yapıcam diye canım çıktı şurda 3 gündür sürünüyorum ya
bir yazamadım şunları salladıkça sallıyorum
ne ödev veriyorsunuz kardeşim ya ne işimize yarıyor ki
1saattir anca kalem ve kağıdı hazırladım
üffff yapsam da uyusam artıkkkk

atomcekirdegi
23-03-2009, 01:19 AM
Canim ya bu evlilik durumu seni iyice strese soktu sanirim.Bir soz vardir:En kotu karar bile kararsizliktan iyidir diye.
Yipratma bu kadar kendini.Bir karar al ve arkadana bakmada ilerle cikolata guzelim:)

Bilmiyorum canım benim,hiç birşey bilmiyorum.Tek gördüğüm şey avuç avuç gözyaşım...Öyle çok ağlıyorum ki şuan,benden bağımsız süzülüyorlar sanki yanklarımdan...Kötüyüm çok kötüyüm...Bu sefer düze çıkabilecek miyim bilemiyorum...

BeYaZ_KeLeBeK
23-03-2009, 01:25 AM
Bilmiyorum canım benim,hiç birşey bilmiyorum.Tek gördüğüm şey avuç avuç gözyaşım...Öyle çok ağlıyorum ki şuan,benden bağımsız süzülüyorlar sanki yanklarımdan...Kötüyüm çok kötüyüm...Bu sefer düze çıkabilecek miyim bilemiyorum...

canımmmm tam yatacaktım bir bakayım dedim buraya...seni gördüm tesadüfe bak...görüşemiyoruz son zamanlarda....

sıkıntılısın yine...canım benim....konuşuyoruz görüştükçe biliyorsun ne diyeceğimi bilemiyorum sana:o tek söyleyebildiğim hislerine ve mantığına kulak ver....biliyorum çok zor bir süreç bu.....benden iyi kimse bilemez biliyorsun....

herşey olacağına varır canım...üzme kendini diyemiyorum pek çünkü elinde olmuyor insanın.....ben sana güveniyorum...en doğru kararı alacağından eminim...senin mantığın senin kalbin güzeldir çünkü...ve bir o kadarda doğru....

paradox
23-03-2009, 06:30 PM

Canim, anliyorum inan seni.Sinirlerin cok yiprandigi icin kendini boylesine kotu hissediyorsun.Kendini bu kadar baski altinda hissetme, bu ruh haliyle zaten saglikli kararlar alinamaz.Bir sureligine dondur herseyi, kafani topla biraz..
Ayrica elbette ki duze cikicaksan, lutfen bu kadar karamsar ve umitsiz olma.Unutma ki ihtiyacin oldugu her an yanindayiz, destegiz ve seni cookk seviyoruz....

barafranga
24-03-2009, 07:37 AM

sevgili atom çekirdeği farkettimki devamlı bir sitem içindesin!senden ricam KENDİNE ACIMAKTAN VAZGEÇ!lütfen...

Mehtap
24-03-2009, 09:16 PM
ben bu dengesizlikle nasıl başa çıkacağım bir gün iyi bir gün kötü offfff yaaaa

chenn
24-03-2009, 10:12 PM
hala kafam karışıkk yaa aklımdan geçenleri yapamıyorum yineee...

kabukitaiko
26-03-2009, 12:30 AM
kusura bakmayın ama bu forum çok tırışka
stress odasında değişik fontla yazdığı için mutlu olan insanlar var
şaka mı bu?

NAR_K
26-03-2009, 04:30 AM
son zamanlarda forumda herkes birbirine asagilayici yorumlar yapiyor nedense..

"stres odasi" herkes istedigi gibi takilsin stresini atsin .

bloody tears
28-03-2009, 07:47 PM
bazen insanın kaydecek birşeyim yok demesi nedir diye merak ediyorum acaba benim artık kaybedecek birşeyim yok mu? sizce kaydecek birşeyim yok demek nedir bence hayata dair yaşanılmak istenilen şeylerin artık yaşamamak istenmesi.

antik2002
28-03-2009, 08:05 PM
eşim tarafından aldatıldım ve ayrıldım ilk zamanlar moralim çok bozuldu unutmaya çalıştım ve de unuttum sandım fakat ara sıra bazen bende takıntı oıluyıor yaptığı kötülük rüyama da girebiliyor anımsamamaya çalışıyorum unutacağımı umuyorum ama unutamıyorum benimle paylaşabilecek bu olayları emin olan kişilerle paylaşmak istiyorum

bloody tears
28-03-2009, 09:35 PM
1 haftadır yurttaki odamdan dışarı çıkmıyorum sizce ciddi bir sorun var mı olabilirmi?dışarı çıkmak başkalarıyla konuşmaktan kaçıyorum neden oluyor bu bilmek istiyorum:S:(

g1z4y
29-03-2009, 12:24 AM
gel miniki geeel geeeel gel !!!

atomcekirdegi
30-03-2009, 12:46 PM
Lütfen hafızamı ve hislerimi alın benden..Alın ki dursun şu gözyaşlarım...

plüton
30-03-2009, 01:00 PM
Lütfen hafızamı ve hislerimi alın benden..Alın ki dursun şu gözyaşlarım...

Galiba içinizde çok büyük bir sıkıntı var. allah yardımcınız olsuın.

unisom diye bir uyku hapı var gece tam gündüz yarım-çeyrek atarsan bildiğimiz bir robot oluyor insan:) vaktinde benim çok işime yaramıştı :)

sevdenur
04-04-2009, 08:14 PM
.....................

BETÜLL
05-04-2009, 06:56 PM
canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrr

nedensiz sebebsiz,boşluklar içindeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

atomcekirdegi
10-04-2009, 09:40 AM
Yardıma ihtiyacım var ama kimseden yardım isteyemiyorum...İsteyemedikçe de daha çok daralıyorum,nasıl çıkacağım ben bu işin içinden hiç bilmiyorum....

g1z4y
10-04-2009, 09:27 PM
Yardıma ihtiyacım var ama kimseden yardım isteyemiyorum...İsteyemedikçe de daha çok daralıyorum,nasıl çıkacağım ben bu işin içinden hiç bilmiyorum....

ablacımmm ablacımmmm biz varız unuttun mu yoksa hıh öyle olsun:( ne zaman yardım istediğinde yardım etmedik:(

atomcekirdegi
10-04-2009, 10:45 PM
ablacımmm ablacımmmm biz varız unuttun mu yoksa hıh öyle olsun:( ne zaman yardım istediğinde yardım etmedik:(

Bu öyle bir durum değil; Somut bir yardıma ihtiyacım var ablacım..Çünkü sıkıntımın sebebi de çok somut :(

chenn
11-04-2009, 05:04 PM
hava çok güzel herkes dışarda geziyor..bense evde sıkılıyorum.gidecek bir yerim bi arayacak arkadaşım yok şimdi:( ufffffffff...

NAR_K
11-04-2009, 06:48 PM
aradigim sevgiyi buldugum halde yasamama izin vermiyorlar:(

plüton
11-04-2009, 08:39 PM
Off bu dünyada kaç yılımdaha böyle geçecek. Beterin beteri vardır, yinede şükür.

intihar
13-04-2009, 07:10 PM
lanet olsun insanlara, hayata, kendime...

Econ_82
28-04-2009, 04:17 PM
gün boyu stresliyim. derslere kendimi vermiyorum. ama vermediğimde de rahatsız oluyorum. üniversitede okuyorum.

insanlara içimi açıp rahtlamıyorum.

kendime de içimi açıp rahatlamıyorum. böyle olduğumu kabullenemiyorum galiba.

sunumlar sınavlar başlıyor yavaş yavaş.

ne yapmalıyım..

stresliyim

atomcekirdegi
30-04-2009, 09:47 AM
Benden bu sözcükleri duymaya alıştınız biliyorum bunun için ben de çok üzülüyorum ama çok strsliyim.Beni yoran üzen herşey katlanarak büyümeye devam ediyor..Uykularım bozulmaya başladı.Çok keyifsizim.Kimseyle konuşasım bile gelmiyor.Sürekli bir off çekip duruyorum.Yaşadıklarımın benim başıma geldiğine inanamıyorum....
Allah'ım sen sonumu hayır et.

pınar ayça
30-04-2009, 03:40 PM
BIKTIM İNSANLARDAN KENDİNİ BİŞEY SANMALARINDAN SANKİ DÜNYADA SADECE ONLAR VAR YAŞIYO NEFRET EDİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUMSUSUNCA DA ÜSTÜNE GELİYORLAR AAAAAYYY:mad:

atomcekirdegi
30-04-2009, 07:13 PM
Biri bana yardım etsin noluur.Boğuluyorum sanki...Keşke ben beni ve aklımdaki herşeyi unutsam.
Çok kötüyüm anlatamıyorum bile şuan neler hissettiğimi.Sanırım aklımı yitireceğim..

amelia
30-04-2009, 07:53 PM
Biri bana yardım etsin noluur.Boğuluyorum sanki...Keşke ben beni ve aklımdaki herşeyi unutsam.
Çok kötüyüm anlatamıyorum bile şuan neler hissettiğimi.Sanırım aklımı yitireceğim..

insan aklını bilinçli bi şekilde mi yitirir:confused:

anlatamadığın şeyler kabullenemediğin şeyler olabilir mi?

harmonyy
30-04-2009, 08:47 PM

Atomçekirdeği nolur kendini bu kadar üzme .. şuan sıkıntının ne olduğunu biLmiyorum ama umarım düzelir ve kendini ii hissedersin .. herşey gelip geçici bu hayatta . herzaman bugünde gelip geçicek demeyi unutma .. seni üzenin ne olduğunu bilsem beLKi daha çok yardımcı olabilirdim ..Hiç bişeyi takma kafana .. aL bi tane çukulata ye beLki rahatlarsın (:
kendini daha önceleride ii hissettirdiğin şeyleri yapmayı dene ..Mutlu görmek istiyoruz seni ..

Nefertiti
30-04-2009, 11:08 PM

Canımm,daha iyimisin..msn'em açık,müsait olunca gel konuşalım biraz,özledim seni.:)

9 ŞUBAT
01-05-2009, 10:11 AM

sevgili atom ,uzun zamandır goremiyorum seni sıkıntılarının kaynagınıda galiba tahmin edebiliyorum ,eger öyleyse sabretmeye ve sıkıntılarını bizle paylaşmaya çalış ,şu anki ruh hali içinde bir çozum bulamayabilirsin ama olaylara dışarıdan bakan bizler sana yardımcı olabilecek noktaları daha kolay farkedebiliriz .

BETÜLL
01-05-2009, 11:01 PM
yorgunum,hep yorgunum,çok yorgunum,yazarken bile yoruluyorum,parmağımı kıpırdatmak istemiyorum,keşke yapmam gereken hiç iş olmasa,kendi vücudumu taşıyamıyorum24 saat uyumak istiyorummmmmm:(

penta
02-05-2009, 01:23 PM
her zaman olduğu gibi geç uyandım. değişiklik olsun diye önce kahvaltı şimdi çay içiyorum. sonraki zamanlarda da, önce çay içip sonra kahvaltı yapmayı deniycem.
okula otobüsle değilde yürüyerek gitmek istiyorum, ama yaklaşık 2 saat süreceği için buna sonra karar vermem lazım.
yağmurlu bi cumartesi, hiç hoş değil. ama etrafta çekici bi "nemli hava kokusu" var.

plüton
03-05-2009, 04:06 AM
Ekrana bakmaktan gözlerim ağırıyor ama hiçte uykum yok uyku hapıda almak istemiyorumm. Ne yapayım kafayımı yiyim yaa

goodnews
09-05-2009, 10:19 PM
geçmişiii hüzzzünn sensizz yaşanmış her bir günnn
Sendenn başka artıkk düşemem AŞKAAA !

harmonyy
09-05-2009, 10:25 PM
yeter yeter yeter .. neden çekiliyorum artık .. tepkimi gösteremiyorum .. olması gerekeni yapmıyorum .. eski kendimi istiyorum .. değiştim ..yada bilemiyorum .... kendimi uçurumdan aşağı bırakmak istiyorum .. rüzgar .... kendime gelmeliyim ..

goodnews
09-05-2009, 10:53 PM
ellerimde kan gözümdenn akarr kime ne ? Banane? Bu aşkkk beni yorarrr...:(

Ezgi..
11-05-2009, 03:33 PM
meeerrrhabaaaaaa arkideşleeeeerrrrr:)

yasoş
11-05-2009, 06:15 PM
çaresiziiiiiiiiiiiiiim

olasılıksız
25-05-2009, 09:01 PM
aptalllllllllllllllllll artık bir şey söylee neyin ne olduğunu bileyim..........senin yüzünden bende aptal oldumm .....(yada farkına vardım)...
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fff