PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ben emel bn hariç çok kişi war bnde

emelramo
27-06-2009, 01:22 PM
ben ha bire gölgeler görüyorum sesler duyuyorum sanki biri beni tutacak arkamda bekliyo uyku bitti artık sosyal hayatım çok kötü herkesi kırıyorum düsenemiyorum cewap weremiyorum bi soruyaboşlukta gibiyim bi çocuk gibi korkuyorum ben bende degilim bütün duygularım bitti sanki hepsi öldü bana bi cvp yazınn lütfennnnnnnn

9 ŞUBAT
27-06-2009, 02:30 PM
sevgili emel aramıza hoş gelidin ,geçmiş olsun .
hiç profesyonel destek almayı duşundunmu ,yapacagın en iyi hareket en kısa zamanda bir uznana başvurmak olacaktır ,bizlerde elimizden geldigince sana destek olmaya çalışırız .

ismiralda
27-06-2009, 08:32 PM
emel sorunlarının bazısını bende yaşıyorum işte evde süper mutlu biri gibiyim.beni gören geldineşe kaynağımız diyor.ne çektiğimi birde bana sor.başımı yastığa koyup saatlerce uyumamak sıradan bişi.iligili ilgisiz her şeyi kafama takmak öyle.
bakalım diyorum zaman.hep bişeylerle meşgulolup kafayı daıtmaya çalışıyorum,böyle işte:)

Elizabeth
08-12-2009, 08:47 AM
emel sorunlarının bazısını bende yaşıyorum işte evde süper mutlu biri gibiyim.beni gören geldineşe kaynağımız diyor.ne çektiğimi birde bana sor.başımı yastığa koyup saatlerce uyumamak sıradan bişi.iligili ilgisiz her şeyi kafama takmak öyle.
bakalım diyorum zaman.hep bişeylerle meşgulolup kafayı daıtmaya çalışıyorum,böyle işte:)

kendimi okudum bi an ben hep içime atarım evde hiç belli etmem annemin yanında güler odama gider ağlarım bu çok kötü bi durum ama kendimi iyi hissetmiyorum mutlu olunca bile mutlumuyum şimdi?mutlu olmak bu mu?biraz mutlu oldum kesin kötü bişey olucak falan gibi düşüncelere dalıyorum:mad: