PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım edin lütfen? kafayı yicem yoksa...

sehr-i_hüzün
26-04-2009, 01:47 PM
arkadaslar be bir okb hastasıyım sürekli birseyleri kontrol ediyorum beni cok sıkıyor ne olur yardım edin bana yoksa kafayı yicem gece uykumdan kalkıp televizyon acıkmı yok kapı kilitlendimi kontrol ediyorum siimdide bulasık makinesinin kapısı acımı diye kontrol etmeye basladımmm artık gücüm tükenmeye basladıne olur yardım edin bana lütfen?

therapi25
26-04-2009, 01:51 PM
evet okb hakkında çok şey biliyom ama bu gün çok şey yazdım..... tekardan yazmak zor geliyo bana çet sayfasında konuşalım gel oraray :D

sehr-i_hüzün
26-04-2009, 01:52 PM
evet okb hakkında çok şey biliyom ama bu gün çok şey yazdım..... tekardan yazmak zor geliyo bana çet sayfasında konuşalım gel oraray :D

ordayımda cevab verem kimse yokkii off yaaa

therapi25
26-04-2009, 01:54 PM
ordayımda cevab verem kimse yokkii off yaaa

var olmazmı bak oraya... ordayız hepimiz.....

sehr-i_hüzün
26-04-2009, 01:56 PM
var olmazmı bak oraya... Ordayız hepimiz.....

nasıl kullanacagımı bilmiyorum yeni üye oldum onun için

pınar ayça
26-04-2009, 07:01 PM
çet sayfası ana sayfada üstte

amelia
27-04-2009, 11:00 AM
arkadaslar be bir okb hastasıyım sürekli birseyleri kontrol ediyorum beni cok sıkıyor ne olur yardım edin bana yoksa kafayı yicem gece uykumdan kalkıp televizyon acıkmı yok kapı kilitlendimi kontrol ediyorum siimdide bulasık makinesinin kapısı acımı diye kontrol etmeye basladımmm artık gücüm tükenmeye basladıne olur yardım edin bana lütfen?

okb hastalığının sebebi çocuklukta evhamlı insanların yanında fazla vakit geçirme ve onları bi şekilde kendi hayatına uyarlama olabilir diye düşünüyorum.benim ki sadece bi düşünce tabi

sizin takıntılı olduğunuz şeyler genelde evhamlı ev hanımlarının karşılaştığı can sıkıcı bi durum gibi görünüyor.

mesala kapı kilit limi diye kontrol ederken ne düşünüyosunuz mesala düşmanlar canavarlar hırsızlar eve girerler falan filan gibi mi:)

bulaşık makinesinin kapısı açık kalırsa ne olur diye düşünüyosunuz
bunları da yazarsanız sizi daha iyi anlayabileceğimizi düşünüyorum.

nacizane tavsiyem işin bitince sesli olarak kapıyı kapattım ve telaşlanıcak bişi yok gibi kendinize telkin ler verin ve ne olursa olsun bi daha da gidip bakmayın
o verdiğiniz telkini kendinize imzalı belge gibi kabul edin.