Orijinalini görmek için tıklayınız : aklım almıyor...
barafranga
24-03-2009, 11:42 AM
burda dikkat ettiğim tek şey memnuniyetsizliklerin konuşulması hayatta hiçmi mutlu olmadınız mutlu etmediniz yanlızca şikayet ve ahkamlar var ben kendimi katı kalpli sanırdım asıl katılık kendine acımaktır madem böyle bir yer açılmış rahat olun burası anladığım kadarıyla deşarj olmak amaçlı açılmış bir site haykırmak zor değil cılız sesle şikayet edeceğime haykırarak dertlerimden arınmayı öğrendim ben bekleyenden çok beklenen olmayı isteyenden çok istenilen olmayı öğretti zaman bana başkası ne düşünecek diye kelimelerime kilit vurmamayı öğrendim söyleyecek sözü olan olumlu ve huzur veren insanlara ihtiyacı var kainatın...öyle birini bulursanız benide haberdar etmeyi unutmayın:)
goodnews
24-03-2009, 03:10 PM
Zaten insanlarda sorunlarını hafifletmek için burdalar. Konuşarak, anlatmaya çalışarak rahatlayacağımızı düşünüyoruz. Sorunlarımızı anlatırkende zaman zaman karamsar olmamız gayet doğal bence.. Sen yaşamadan insanların hissettikleini anlaman mümkün değil.
"cılız sesle şikayet edeceğime haykırarak dertlerimden arınmayı öğrendim ben bekleyenden çok beklenen olmayı isteyenden çok istenilen olmayı öğretti zaman bana başkası ne düşünecek diye kelimelerime kilit vurmamayı öğrendim " demişsin. O zaman bu deneyimlerini burada paylaş ki bizde yararlanalım. Şikayetin varsa bu durumu düzeltmek için çabala! Yardımcı ol buradakilere!
barafranga
30-03-2009, 09:47 AM
zaten insanlarda sorunlarını hafifletmek için burdalar. Konuşarak, anlatmaya çalışarak rahatlayacağımızı düşünüyoruz. Sorunlarımızı anlatırkende zaman zaman karamsar olmamız gayet doğal bence.. Sen yaşamadan insanların hissettikleini anlaman mümkün değil.
"cılız sesle şikayet edeceğime haykırarak dertlerimden arınmayı öğrendim ben bekleyenden çok beklenen olmayı isteyenden çok istenilen olmayı öğretti zaman bana başkası ne düşünecek diye kelimelerime kilit vurmamayı öğrendim " demişsin. O zaman bu deneyimlerini burada paylaş ki bizde yararlanalım. şikayetin varsa bu durumu düzeltmek için çabala! Yardımcı ol buradakilere!
yaşamadığımı nerden çıkardınız!!!yanlızca yaklaşım şeklimiz farklı sorunlara saldırı cümleleri seni rahatlatıyorsa sorun değil:)
goodnews
02-04-2009, 08:46 PM
yaşamadığımı nerden çıkardınız!!!yanlızca yaklaşım şeklimiz farklı sorunlara saldırı cümleleri seni rahatlatıyorsa sorun değil:)
yaşamadın derken o kişinin yaşadığı sorunları demek istedim. Kendinde belli çapta sorunlar yaşamış olabilirsin ama yaklaşım şekilleri farklı olabildiği gibi yaşanılan sorunlarda farklı olabiliyor. Saldırı cümlesi olarakta kullanmadım sadece düşündüklerimi yazdım. Belki biraz garip oldu ama o an öyle düşündüm. *şu anda da öyle düşünüyorum.. yanlış bişi yazdığımı düşünmüyorum. Sadece deneyimlerini paylaş bizde öğrenelim dedim..
barafranga
06-04-2009, 09:00 AM
yaşamadın derken o kişinin yaşadığı sorunları demek istedim. Kendinde belli çapta sorunlar yaşamış olabilirsin ama yaklaşım şekilleri farklı olabildiği gibi yaşanılan sorunlarda farklı olabiliyor. Saldırı cümlesi olarakta kullanmadım sadece düşündüklerimi yazdım. Belki biraz garip oldu ama o an öyle düşündüm. *şu anda da öyle düşünüyorum.. yanlış bişi yazdığımı düşünmüyorum. Sadece deneyimlerini paylaş bizde öğrenelim dedim..her kurduğum cümle ayrı bir deneyimi saklıyor okumayı dene lütfen...
NAR_K
07-04-2009, 07:18 PM
her insanin farkli oldugunu unutuyoruz galiba.. i
insanlari olduklari gibi kabul edelim, paylasimlarina saygi duyalim ve elimizden geldigince onlari anlamaya calisarak, yardim edelim.
buna benzer isyankar mesajlarla onlarin durumunu daha cikmaza sokabiliriz..
sibel
07-04-2009, 07:37 PM
her insanin iyi yada kötü deneyimleri olmusdur hayatinda ama bide insanin o anki ruh haline baglidir yazmis olduklari yada anlatmis olduklari cok mutlu olan yada olmus insanlarinda bazen moralinin bozuk oldugu anlar oluyor ona görede iletisim kuruyor bi sekilde
pollyannafans.com sitesine de bir bak istersen..
amelia
12-04-2009, 09:11 AM
insanları küçümsemek istemiyorum ama herkeside aynı kefeye koyamıyorum:D
malahit
13-04-2009, 01:51 AM
ooooo :eek:
görmedim duymadım bilmiyorum mu desem,yeni üye olarak hiç ses etmeden kaçsammı:confused:
ama yok o zaman ben ben olmamki:D
mutlulukları görmekte birbirimize yardımcı olsak daha güzel olmazmı?
veya dertleri paylaşırken empatiyi kullansak cok mu zor sizce:confused:
barafranga
13-04-2009, 10:23 AM
Onlarında sizin seviyenize gelmeleri için zamana ihtiyaçları var
umut etmemi sağlayan mesajın için teşekkür ederim...
biçare
13-04-2009, 06:17 PM
ben bu siteye üye olmadan önce kendimi daha karamsar daha mutsuz görürdüm.ama bu gün geldiğim nokta (tabi doktorum ve ilaçlarında etkisi var)kendimi çok iyi hissettiriyor.ben burda kendime bile itiraf edemediğim bir çok şeyi paylaştım.sanki paylaştıkça daha da rahatladım.evet kimi kederleri kimi sevinçleri paylaştım anladığım tek şey bu form bana çok şey öğretti.her kesin hikayesinden iyi yada kötü dersler çıkardım kendime.bu formda olan herkesi çok seviyor ve onlara sonsuz sevgilerimi gönderiyorum.
rockkk
13-04-2009, 06:53 PM
naparsam yapayım karamsarım işte..tersi olamıyorum,mutlu bir olayda bile bir olumsuzluk payı bırakıyorum..hoşnutmuyum bundan? tabiiki hyr..öyle olmak istemesemde beyin yapımı düzeltemiyorum..istemediğin bi yapıda olmak,istemediğin bir ruh halinde olmak o kdr zor ki..ben böyleyim işte diyip kabullenmiş değilim..sdc kendimi rhtsız olduklarımla ve deneyimlerim sonu analiz ettim..öyle olmamaya çabalıyorum başarmasamda çabalıyorum işte..olmuyor,çabalamaktan yoruluyorum,ama karamsar olmaktanda yoruluyorum..iki ucu çıkmaz bir durum..zor bir ruh hali..blemiyorum..ama öyle etrafına çatan sinirini onlardan çıkaran biri değilim,olumsuzluğum sdc kendimle alakalı..beynimi sıkmakla..uyurken bile beynimi sıkarak uyuyorum yeni farkettim bunu da..dedim ya kimseye zararım yok..kendimden başka.
malahit
13-04-2009, 10:38 PM
rica ederim.görevim site üyelerini mutlu etmek.ama şunu belirteyim.eskiden bende dediğin gibi biriydim ama değiştim.senin gibi oldum.dediğin noktaya gelmek zor iş.bir zihniyet değişimi gerekiyor ve çok zor bir süreç.üstelik bazılarının bunu gerçeklerştirecek maddi ve manevi altyapısıda yok.ben bu noktaya 3 yıllık bir tedavi 2 defa hastanede yatış.yüzlerce makale yazı okuyarak, birçok terapiye katılarak geldim.bu söylediğiniz bir dönüşüm.insanın kafasını değiştirmesi.bu çok zor bir şey.aslında tedavi dedikleride bu.kafayı değiştirmek.
bende değişme cabasında olanlardanım.tam değiştim diyemem iniş ve çıkışlar hep var ama bence de öenmli olan bakış açısını değiştirmek..
güllerdiyarı
13-04-2009, 11:17 PM
evet ya birazda moral lazım,zaten psikoloji ağırlıklı bir site adi davranın oynayacağız
http://www.dailymotion.com/video/x5pcml_sinan-yilmaz-kolbasti-klip_music
güllerdiyarı
13-04-2009, 11:26 PM
oynayalım ama oynatmayalım
bizim buraya hastane yakın varsın oynatalım nihatcığım
güllerdiyarı
13-04-2009, 11:35 PM
biz ne yapacağiz.burda hastane bile yok
nihat arkadaşım sen merak etme ben iki kişilik oda ayarlarım, aynı oda da oynamaya oynatmaya devam nasılım
uykum geldi bu arada,iyi geceler
malahit
14-04-2009, 12:26 PM
neşeli yazılar görmek ne güzel..
barafranga
22-04-2009, 11:40 AM
de ne jamais abandonner!!!
barafranga
24-04-2009, 09:10 AM
buda ne demekse
asla pes etme!!!demek:D