Orijinalini görmek için tıklayınız : herkeze kuçak dolusu sevgi benden :)
{_fatma_}
01-12-2007, 05:00 PM
merhaba arkadaşlar..
bende aranıza katıldım..inşallah benide aranızda görmekten mutlu olursunuz.. ismim fatma.. yaşım 19.. sıcak kanlı bir insanım.. kendimi sevdirmeyi bilirim.. inşallah güzel vakit gecireceğim bu forumda.. eminim ki bana çok yararı olucak bu güzel formun.. site yönetimine teşekkür ediyorum.. sevgiyle kalın...
Mustyizmir
01-12-2007, 05:03 PM
merhaba arkadaşlar..
bende aranıza katıldım..inşallah benide aranızda görmekten mutlu olursunuz.. ismim fatma.. yaşım 19.. sıcak kanlı bir insanım.. kendimi sevdirmeyi bilirim.. inşallah güzel vakit gecireceğim bu forumda.. eminim ki bana çok yararı olucak bu güzel formun.. site yönetimine teşekkür ediyorum.. sevgiyle kalın...
hoş geldin bakalım kanın ne kadar sıcak görcez:) sevgiyle kalın deyip gelmemezlik etme emi
{_fatma_}
01-12-2007, 05:38 PM
etmem tabiki bak hala burdayım :D
babyrose
01-12-2007, 06:03 PM
aramıza hoşgeldin canım.tabiki senin gibi sıcak kanlı birini aramızda görmekten mutluluk duyarız:)
{_fatma_}
01-12-2007, 06:08 PM
sağol babyrose hoşbulduk..:)
YAĞMURR
01-12-2007, 07:10 PM
hoş geldin canım inş hepimiz biribirimizle güzel paylaşımlarda bulunuruz..
elohir93
01-12-2007, 09:11 PM
hoşgeldin aramıza yağmurcum:D
{_fatma_}
02-12-2007, 02:26 AM
sizin gibi güzel insanların arasında güzel vakit gecirmemek mümkün mü :) daha yeni geldim siteye hemen aranıza kabul ettiniz teşekkürler :)
{_fatma_}
02-12-2007, 07:40 PM
teşekkür ederim beyer.. şuan ihtiyacım olan şeyler senin söylediklerin.. eğer bulursam demicem bulucağıma eminim.. kıymetini çok iyi bileceğim emin olabilirsiniz :)
9 ŞUBAT
03-12-2007, 11:58 AM
hoşgeldin fatmacığım
aramıza hoşgeldin saygıyı , sevgiyi, seviyeyi, güzel arkadaşları, dostluğu
burada bulacaksın. kıymetini bil;)
aramıza hoş geldn fatma , tum kalbimle beyer e katılıyorum .
biricik
03-12-2007, 12:00 PM
aramıza hoşgeldin fatma senin çok pozitif olduğunu hissediyorum inşallah öylesindir güzel paylaşımlar dileğiyle:D
{_fatma_}
04-12-2007, 05:57 PM
aramıza hoş geldn fatma , tum kalbimle beyer e katılıyorum .
teşekkür ederim megan.
aramıza hoşgeldin fatma senin çok pozitif olduğunu hissediyorum inşallah öylesindir güzel paylaşımlar dileğiyle:D
hoşbulduk biricik çok teşekkür ederim :) inşallah hislerinde yanıltmam seni :)
yalnız ben avatarında karamsarlık seziyorum canım yanlış mıyım?
avatarlar insanın iç dünyasını da yansıtır kimi zaman...!!! ;)
{_fatma_}
04-12-2007, 06:08 PM
hoşgeldin sitemize fatma;)
teşekkür ederim sevde
Hoşgeldin aramızaaa :)
teşekkür ederim ateş.
arkadaşlar bu ara malesef biraz yoğunum sadece girip bakıyorum siteye.. yakında inşallah paylaşımlarda bulunmaya calışacağım..şuan için beni mahzur görün.. :)
{_fatma_}
04-12-2007, 06:11 PM
yalnız ben avatarında karamsarlık seziyorum canım yanlış mıyım?
avatarlar insanın iç dünyasını da yansıtır kimi zaman...!!! ;)
evet bu ara biraz karamsarım..hatta belki bunalımdayım :) ama iyi olmaya başladım..:D peki senin avatarından ben ne anlamalıyım.. düşündüm ne anlasam diye ama bir türlü bulamadım.. :D
avatarım tam olarak beni anlatıyor diyebilirim...:D
erkeklere bir süre sonra sırtımı dönmeye başlamışımdır hep...
avatarımdaki kızla rollerim birebir uyuşuyor gibi diyebilirim...
biricik
04-12-2007, 06:14 PM
seni karamsar görmek kötü mutlu ol:p
pcshik
04-12-2007, 06:54 PM
aramıza hoşgeldin fatmaa :D burada senin gibi güzel insanlar mevcut, ve mutluluğun adresini oluşturuyorlar ... paylaşımlarını bekleriz..
bu arada ateş senin sayende avatarlara dikkat eder oldum.. seninkini hep merak ediyordum açıklamasınıda buldum :)
{_fatma_}
05-12-2007, 01:47 AM
hoşbulduk.. :) tşk ederim..inşallah elimden geleni yapıcağım..ateş avatarının anlamı gercekten ilginç :) biricik inşallah mutlu olucam bundan sonra :)