PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden????

Nefertiti
22-11-2007, 06:15 PM
NEDEN !!!

*Yüzmek zayiflatiyorsa balinalar neyi yanlis yapiyorlar?:D

*Misir yagi misirdan, ayçiçek yagi ayçiçeginden elde ediliyorsa; bebek yagi nereden elde edilmektedir? :confused:

*Süper yapistirici herseyi yapistirdigi halde niçin içinde bulundugu tüpün iç cidarlarini yapistirmamaktadir?

*Niçin yanlis çevrilen telefon numarasi hiçbir zaman mesgul çalmaz?

*Niçin falciya gitmeden evvel randevu almak gereklidir?

*Eger bugün hava sicakligi 0 derece ise ve yarin iki kat daha soguk olacaksa, yarin hava kaç derece olacaktir?:confused:

*Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yildiz var denildiginde inandiklari halde, yeni boyali yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar?

*Niçin limonlu gazozlarin içerisinde bir sürü suni tatlandirici varken bulasik deterjaninda gerçek limon suyu kullanilmaktadir?

*Evli insanlar gerçekten daha mi uzun yasamaktadirlar yoksa öyle mi hissetmektedirler?

*Isik 300.000 km/sn hizla yayildigina göre karanlik hangi hizla çökmektedir?

*Isik hizinda giden bir arabada oturdugumuzu varsayarsak, farlari yakinca ne olur?:

*Niçin fare kokulu kedi mamasi yok?

*Kadinlar niçin tuvalete yanliz gidemezler?

*Teflona hiçbir sey yapismadigi halde teflon tavaya nasil yapismistir?

*Niçin uçaklarda parasüt yerine can yelegi vardir?

*Kar küreyicisinin söförü sabah isine neyle gelmektedir? :p

*Eger uçagin karakutusu kaza aninda parçalanmiyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildigi maddeden yapilmamaktadir? Teşekkürler..

ates
22-11-2007, 06:20 PM
çok güzel ya :D

Gümüş
22-11-2007, 06:48 PM
Yüzmek zayiflatiyorsa balinalar neyi yanlis yapiyorlar?
harikasın bronz abla çok güldüm:D

pcshik
22-11-2007, 10:20 PM
NEDEN !!!
*Isik 300.000 km/sn hizla yayildigina göre karanlik hangi hizla çökmektedir?

*Isik hizinda giden bir arabada oturdugumuzu varsayarsak, farlari yakinca ne olur?:

*Eger uçagin karakutusu kaza aninda parçalanmiyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildigi maddeden yapilmamaktadir? Teşekkürler.. [/SIZE][/COLOR]

evet bunları çok merak ettim gerçekten... :)
çok güldüm çok teşekkürler...

9 ŞUBAT
23-11-2007, 11:15 AM
Niçin uçaklarda parasüt yerine can yelegi vardir?

hepsi birbirinden guzel ellerine saglık ,

bende uzun sure bu soruyu sordum kendime ve ilk uçaga bindigimde paraşut bulamayınca buyuk hayal kırıklıgına ugradım , ama zamanla anladımki ALLAH gostermesin uçak duşerse zaten sag kalma olasılıgı oldukça az ve bunlardan biride uçagın suya iniş yapması ve su uzerinde kalabilmesi , bu durumdada herkes yuzme bilmeyecegi için can yelegi konulmakta ,

Nefertiti
23-11-2007, 01:32 PM
Cumartesi ve pazartesinin
NEDEN kendi ismi yoktur????:)

NEDEN!!! satılık ilanlarında "doktordan temiz araba " diye yazılır??Hipokrat yemininde "arabamı temiz kullanacağım" diye bir maddemi vardır??:confused:

9 ŞUBAT
23-11-2007, 05:03 PM
Niçin falciya gitmeden evvel randevu almak gereklidir?

çok basit falcı degildirde ondan , yoksa sizin geleceginizi bilmezmi ?