PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yanlızlık fobisi

seboandmesut
15-12-2008, 12:58 PM
Arkadaşlar bende yanlızlık fobisi war yanlız asla kalamıyorum ..kadlıgım zamn karamasarlık hiç bi şey yapmama istegi sonra işte ne bileyim intihar bile dusunuyorum bunu nasılk yene bilirim _??????

rockkk
15-12-2008, 06:54 PM
sdc buysa yenmen çok ta zor değil..bağlantılı başka durumların yoksa çözülemeyecek sorun değil bu..yalnız olduğumda benm de öyle sorunlarım var..anladığım kdryla sen çok yalnız biri değilsin,hatta etrafında fazla insan var ama yalnız kaldığında kötü oluyosun..ben öyle anladım..eğer böyleyse arasıra yalnız kalmak iyidir..paniklemene gerek yok..her zmn yanında birileri olacak die bişey yok..alışmakla da alakalı bişey..insanoğlu ztn sürekli yalnız duramaz..sosyal bir varlık..ama sürekli de sosyal ortamlarda da bulunamaz..ikisinede ihtiyaç var..dengede olmalı yani..senin sanırım yalnız kalmaya tahammülün yok..benim bi arkadaşım da öyleydi..bu birzda alışmakla da alakalı..yalnız da kalmalısın..düşüce yapını buna göre kurmuş olabilirsin..varsayımın belkide yalnızlığın kötü ve zor bişey olduğu olabilir..ama ona da ihtiyacın var..öyle durumlarda hiçte bunalıma girmene gerek yok..yalnızda kalacaksın,sosyal de olacaksın.dengede tutmaya bak.yalnızlık fobisi genelde,hep yanında birileri olmuş hiç yalnız kalmamış bunu tatmamış,yada bazen şımartılmış olanlarda olur.hep yanında birilerini isterler.ama böyle insanlar genelde sosyal insanlar oluyolar.fazla ilgilenilmiş çevre trafından.ilgi gösterilmiş,saygı gösterilmiş ve buna alışmış kişilerde.depresyonda olan birindde yalnız kalma korkusu olabiliyor,ama onunki farklı.depresyonda olan kişi ztn yalnız hissediyor.ilersi için yalnızlıktan korkuyor.bu daha farklı.yalnız kalamıyorum demişsin çünkü.seninki sanırım sosyallikten kaynaklanan bişey.fazla ilgiden olabilir yada.bilemiyorum ama daha açık yazarsan daha iyi olur.geçmiş olsun

negatif
15-12-2008, 07:38 PM
yanlızlık güzel şey kendine yetebiliyorsun..yanlızlıktan korkma insanlardan kork..ama korkuyorsun o zaman evlen bir sürü çocuğun olsun edinebildiğin kadar DOST edin..ailenle akrabalarınla iç içe ol..bu kadar işte..