Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nedir bu !?

hipapçı
14-12-2008, 11:52 PM
merhaba herkese şöyle bi mekan buldum girdim şükür problemimi paylaşıyorum konu nereye açılacak hiç bi bilgim yoktu ama en yakın buydu yani yetkililerden yanlışım varsa özür diliyom

asıl konuya geçelim şimdi

yaa nedir bu durum anlayamadım ve anlatırken bile güçlük çektiğim bi durum:

1-sabah kaltığımda içimde bi endişe,kaygı,sıkıntı,tribal haller,''bu nemenem bi hayat'' gibi şeyler ve fazlası
2-insan içine çıkamamalar çıksa da aynı endişenin devam etmesi.bakışlardan tiksinme.istememe.panik mi bilmemez oldum.
3-utanmalar sıkınmalar bazen yüz kızarıklığı nefes alıp vermekde zorlanış (bkz.huuh hıaıhaı[içimdeki nefes sesi.kimse duymuyo ama bana çok büyük abi]) stres endişe zart zurt
4-araya soru girdi: bu nedir tam anlayamadım ama panik atamı diye düşünmüyorum değil.
5-ama panik atakta ölüm korkusu falan varmış ölümden korkmuyom istemeyerek geldim istemeyerek gidicem ölceksem ölürüm ! .d
6-İÇİ İÇİNE SIĞMAMAK NEDENSİZ !

vs. vs.

aynı sorunları yaşayan ''pat'' diye anlar diye uzatmadım. aynı gerginlik şimdi yazarken de var. yine olmuşuz paranoya. hadi iyi geceler sabah okursan günaydın öğlen okursan iyi günler akşam okursan yyakşamlar yine gece okursan başa dön .d

şaka maka yardım edicek varsa çok makbule geçer bekliyom burda ne zaman olursa olsn. hadi eyvallah.

+

ekliyorum. ''hayattan zevk almamak'' zorunlu olduğun için yaşamak. daha neler neler. türlü türlü şakalar. şaka gibi.

eliftetik
14-12-2008, 11:55 PM
hoş geldin aramıza hipapçı

hipapçı
14-12-2008, 11:57 PM
hoşbulduk. şunun nedenini biliyosan sen bildirirsin bna bilmiyosan diğer arkadaşlardan cevap bekliyom ne zaman olursa olsun rahat olun. hadi bakalım

negatif
15-12-2008, 12:00 AM
sosyal fobi anksiyete bazukluğu obsesyonellik bunlardan biri ya da hepsi olabilir..bende hapsi var mesela doktora gittin mi:confused: hoşgeldin bu arada:D

hipapçı
15-12-2008, 12:02 AM
hoşbulduk eyvallah sagolasin hayır gitmedim ilk defa burdan yazıyorum millete. doktorla ne isimiz olur bizim .d
dediklerim sendede varmı?

negatif
15-12-2008, 12:06 AM
var bende..özellikle sabahları çok yoğun oluyor..bende ölümden korkmuyorum ama panik bozuklık hastasıyım..doktora gitmeden bu işi çözemezsin..mutlaka uzman bir psikyatra git derim..ama en önemlisi üstüne gitmektir bu durumlarda..ben gidemiyorum..ama doktorsuz olmaz

hipapçı
15-12-2008, 12:12 AM
peki teşekkür ettim eyvallah
bende doktora gideyim az para çıkarmayalım elimizden gidelim doktora alalım ilacımızı yoksa sonu iyi değil bunun
ha ilaç dedim de kullandığın ilaç var mı acaba?

negatif
15-12-2008, 12:19 AM
var 3 yıldır iyileştin mi dersen hayır iyileşmedim tamamen ama beynimdeki seratonini dengelemek için ilaç kullanmalıyım

negatif
15-12-2008, 12:19 AM
ama senin durumunun benim kadar ağır olduğunu sanmıyorum 2 seansta halledersin gibi geldi bana

hipapçı
15-12-2008, 12:30 AM
bende şu kadar hastayım bukadar hastayım diyemem ama herhalde 2 yıl oldu olucak
seans derken haftamı aymı kime gitçez ne etçez parası pulu neee .d.d bilgilendirirsen sevinirim (:
seni de yorduk gece gece ha
madde kullanımı varmı sende acaba? merak ettimde

negatif
15-12-2008, 12:56 AM
yok canım madde kullanımı falan..bak şimdi yaşadığın yerde üniversite hastanesi varsa oraya git mümkünse bir profesör psikyatrist bul ve randevu al..genelde 100-120 arası muayeneler..olmadı hastaneye gidip uzman bir psikyatristle de görüşebilirsin..seans sayısı teşhisine bağlı ve doktorun yönlendirmesine..ben ayda bir gitmeye çalışıyorum..ama özel muayeneyi tavsiye ederim..en azından ilk gidişini özel yap

mmontessori
16-12-2008, 04:40 PM
doktor bana anksiyete dei ama sosyal ilişkilerim çok iyi eve kapanma gibi promlerim yok dersler gayet iyi ama diğer tüm belirtileri yaşıyorum diyebilirim bazen korkudan elim ayağım uyuşuyo saçlarımla oynamaktan saçım dökülcek diye korkuyorum:confused:

hipapçı
06-01-2009, 06:02 PM
karşıdakilerinin sana olay olmadan veya olan, '' kotu bisey yapacaklar '' düşüncesi

paranoya değil de nedir bu
yanlış mıyım?

negatif
13-01-2009, 01:14 AM
paranoyada düşündüğünün yanlış olduğunu tamamen kabul etmezsin..ama panik bozuklukta düşündüğün her şeyin saçmalık olduğunu bile bile korkmaya devam edersin..