Orijinalini görmek için tıklayınız : kaygım bozulmuş tamirci bilen var mı? :)
ekvator
27-11-2008, 11:28 PM
psikiyatrist kaygı bozukluğu yaşıyorsun dedi bana.
çoğu insan yaşarmış bunu.
azı karar fazlası zararmış kaygının.
bazen çok kastığımda kendimi bunları düşünüyorum ve "aman başkaları da benden çekiniyorlar kaygılanıyorlar" diyorum rahatlıyorum.
evet evet oluyor geleceğim bu işin üstesinden.
ama biri bana cevap yazsın :D
boş yere konu açmıyoruz herhaldeeee :)
9eylülü gören oldu mu?
negatif
28-11-2008, 12:24 AM
iyi sende bir tane sorun varmış ben komple deliyim:Danksiyetede sadece kaygılaarın yüzünden yaşam biçimini değiştirmemeni öneririm..hiç olmayan şeyleri olmuş gibi algılayan garip beynimiz bir de olmayan şeyin yasını tutar..ya şöyle olursa ya böyle olursa...............bunun sonu yok..ben şöyle yapıyorum kaygımı erteleyip gerçeğe adapta oluyorum..bunlar olursa o zaman üzülüp çıldırırım diyorum bir de yavv kızım 1 saat sonra öleceksin belki boşveerrr diyorum ve içinde bulunduğum anın tadını çıkarmaya çalışıyorum..bazen tıkanıyorum..falan falan..ama benden sana tavsiye kaygıların doğrultusunda kendi dünyanı kurma..ben kurdum bak çıkamıyorum şimdi:D(adapta yazmışım yavv bu ne nasıl bir kelime)
ekvator
28-11-2008, 05:56 PM
negatif aynıyım ya seninle.
ben de ya boşver belki bi saat sonra öleceksin diyorum.
olmuyor....
yiyip bitiriyor beni kaygılarım.
ilaçı bırakmamın ikinci günü, tekrar delirmeye başladım, durduk yere kocamla tartıştım o da surat yapıyor bana
aferin deli aferin :(
hayal peres
30-11-2008, 12:48 AM
Sızı cok ıyı anlıyorum ama ya arkadaslar bızde herkez gıbı normal olmaya baslasak hıc fena oluyacak ya onlarda var bı sorun yada bızdebenımde kaygılarım camasırlarım acaba acaba dıyıp duruyorum yada kırlılık korkusu bence baskaları nasıl yasıyorsa bızde öyle yasıyalım
:)