Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu ne yavvv

negatif
15-11-2008, 08:42 PM
Benim forumdaki arkadaşlardan bir ricam var..bazen sohbet odasında öyle muhabbetler oluyor ki acayip sinirim bozuluyor..bazen bende saçmalıyorum onlara uyup.ama bundan sonra hiçbir şekilde muhatap olmama kararı aldım..şunu söyleyeyim burası sevgili bulma müstehcen muhabbetlerE dalma forumu değil..kalitenin düşmesini kendi adıma istemiyorum..eğer bu niyetle üye olanlar varsa başka sitelere kaymalarını rica ediyorum..kaliteyi bozmayalım bozana da yokmuş muamelesi yapalım diyorum...var mısınız?

rockkk
15-11-2008, 08:51 PM
ewt katılıyorum..herşey amaç dışına çıktığı zaman çirkinleşir..

ShR€WiSh
15-11-2008, 08:58 PM
bende katılıyorum sizlere, bu sewgili bulma siteleri insanların yuvalarını bile yıkıyor arkadaşlar. dun gece 3 sularında bır porgramda izledim ve şoke oldum..bir ara anlatırım uzun uzun ağzım açık kaldı gerçekten...
şurda arkadaşça sohbet etmeye geldim:)

BETÜLL
15-11-2008, 10:00 PM
Benim forumdaki arkadaşlardan bir ricam var..bazen sohbet odasında öyle muhabbetler oluyor ki acayip sinirim bozuluyor..bazen bende saçmalıyorum onlara uyup.ama bundan sonra hiçbir şekilde muhatap olmama kararı aldım..şunu söyleyeyim burası sevgili bulma müstehcen muhabbetlerE dalma forumu değil..kalitenin düşmesini kendi adıma istemiyorum..eğer bu niyetle üye olanlar varsa başka sitelere kaymalarını rica ediyorum..kaliteyi bozmayalım bozana da yokmuş muamelesi yapalım diyorum...var mısınız?

bende kendi adıma kalitenin bozulmasını istemiyorum,kimsenin de istiyeceğini sanmıyorum...kaliteyi bozanlar ,kendini biliyor,ya bu ortamın kurallarına uysunlar,ya da arayışlarına başka yerde devam etsinler.burda kalmaya da devam ederlerse burda kendi istedikleri şeyleri paylaşıcak kimseyi bulamıycaklar zaten..

siyatik
20-11-2008, 10:59 AM
ne yazikki o sorun bütün sitelerde war sitenin içeriğinin pek bi önemi yok artık insanlar için.... yazık...

9 ŞUBAT
20-11-2008, 01:40 PM
arkadaşlar bu tarz kişilere en guzel cevabı sizler vereceksiniz ,sizin koyacagınız tavırlarla ya yola gelecekler yada çekip gidecekler .

sahillerindostu
30-11-2008, 02:44 AM
Ben sohbete katılmıyorum ama bu başlığı görünce cahilin birisi bu kadar olur da böyle yavvv diye yazar dedim...

Yani seviye yok diyorsunuz ya harbiden yok...

Yani siz başkalarının seviyesinden bahsediyorsunuz ama yazdığınızı görünce ben de sizin seviyenizden şüphe duydum...

Başlıklara dikkat etseniz...

negatif
30-11-2008, 02:54 PM
bebeğim keyfim yerinde canımı sıkma olur mu? trt sanatçısı falan mısın?harbiden kelimesi seviyenize uymamış..hayır bu mudur yani...şu yazıdan anladığın..ee bravooo...cahil???derken..ama sanırım yaşlısın..keyfine bak oky..başlıklar yerine içeriğe takılırsan algılaman daha kolay olur..cahil ve seviyesiz derken birine bunu düzgün cümlelere yerleştirmen hakaret etme kabalığını örtmemiş bakk..dedim ya nasıl söylediğin değil ne söylediğin önemlii..beni tanımadığın için önemsemiyorum..önyargı en büyük cehalet hakaretse seviyenin düştüğü yerde başlayan bir eylemdir..byeeeeeee

hayal peres
01-12-2008, 12:09 AM
cok haklisin nega bence icerigini okudugu halde seni anlayamamis olmasi beni sasirtti belkide kendiside senin dedigin gibi o düsünceyle girdi ön yargida bulunmak istemiyorum ama bizimle hemfikir olmasi gerkmezmiydi evet bi kere daha bu site seviyeli bi site derdimize care ariyoruz yalnizligimizi gideriyoruz bu kadar isine gelen kabul eder isine gelmiyen bir zahmet ceker gider

rockkk
01-12-2008, 02:03 AM
slm,klavyem bozuldu.nedense yazdığım hreşey ters oluyor.yani s o l a doğr u gidiyo he r har):f nie ileri tuşuyla ilerleterek ya zıyorm.offfff:( ekran klavyeside biişe yaramadı.neden olabilir.acabasiteden m ,yokas bendenmi kaynaklanyor.öyleyse,fareednmi,yoks a klavyeedmi sorun avrdır? nys., yavvv die bende yazıyorum.bunda biş i yo.k.nie la f atılıyo ki.öneömli olan sorunun içeriği.yavvv yazmk cahillikse,herkescahil.iki harften ib inisan a cahil diyosan,sen hiiç cahil görmemişsin.cahillik arayacaksan,yazı içeriiklerine bakmanı tavsiye ederim.burası sanal ortam kim cahil ki m deği bell i olamaz.ki bi insan cahilse gerçekten böylemi yapıyosun sen hayatında bu lafları aynen söylüyomusun karşındakine şahsına bişey yapmamış brine -durup dururken-

eliftetik
01-12-2008, 02:06 AM
slm,klavyem bozuldu.nedense yazdığım hreşey ters oluyor.yani s o l a doğr u gidiyo he r har):f nie ileri tuşuyla ilerleterek ya zıyorm.offfff:( ekran klavyeside biişe yaramadı.neden olabilir.acabasiteden m ,yokas bendenmi kaynaklanyor.öyleyse,fareednmi,yoks a klavyeedmi sorun avrdır? nys., yavvv die bende yazıyorum.bunda biş i yo.k.nie la f atılıyo ki.öneömli olan sorunun içeriği.yavvv yazmk cahillikse,herkescahil.iki harften ib inisan a cahil diyosan,sen hiiç cahil görmemişsin.cahillik arayacaksan,yazı içeriiklerine bakmanı tavsiye ederim.burası sanal ortam kim cahil ki m deği bell i olamaz.ki bi insan cahilse gerçekten böylemi yapıyosun sen hayatında bu lafları aynen söylüyomusun karşındakine şahsına bişey yapmamış brine -durup dururken-

iyi geceler rockkk

rockkk
01-12-2008, 02:09 AM
ii geceler: 9 :) ya yazamıyrum da kusurabak m a eil ftetik.çok zorr r:(

xx1gokhan
25-09-2009, 03:51 AM
:) enteresan bı sorun daha

Wissenschaftler
25-09-2009, 08:39 PM
Deney adi : 5 MAYMUN
Amac: Maymunlarda sartlanma miktarini ölcmek ve insanlarla arasindaki farki görmek…

Bir kafese beş maymun koyarlar. Ortaya bir merdiven ve tepesine de iple bağlı bir salkım muz asarlar. Her bir maymun merdivene çıkıp muza ulaşmak istediğinde dışarıdan üzerine soğuk su sıkarlar…

Her maymun aynı denemeye giriştiğinde buz gibi soğuk su ile ıslatılır. Bütün maymunlar bu denemeler sonunda ıslanmayı tecrübe etmiş olurlar. Bir süre sonra muzlara hareketlenen maymunlar diğerleri tarafından engellenmeye başlanır.

Suyu kapatıp maymunlardan biri dışarı alınıp yerine yeni bir maymun konur. Yeni maymunun ilk yaptığı iş muzlara ulaşmak için merivene tırmanmak olur. Fakat diğer dört maymun buna izin vermez ve yeni maymunu döverler.

Daha sonra ıslanmış maymunlardan biri daha kafesten alınır ve yerine yeni bir maymun konur. Ve merdivene ilk yaptığı atakta dayak yer. Bu ikinci yeni maymunu en şiddetli ve istekli döven ilk yeni maymundur.

Islak maymunlardan üçüncüsü de değiştirilir. Üçüncü yeni gelen maymunda ilk atağında cezalandırılır. İlk gelen iki maymunun yeni geleni niye dövdükleri konusunda bir fikirleri yoktur ama dövmektedirler.

Son olarak da kafesteki ıslanan son maymun olan dördüncü ve beşinci de değiştirilir. Tepelerinde bir salkım muz asılı olduğu halde artık hiçbir maymun merdivene yaklaşıp muzları almak için hamle yapamamaktadır.

NEDEN mi? Çünkü buna organizasyonel negatif öğrenme denir… Insanoğlu için de tüm bunlar aynen geçerlidir.

power
25-09-2009, 08:40 PM
karı kız avında olanlar, erkek tavlamak isteyen kadınlar başka siteye gitsin ulleeen. burası e-psikoloji forumunda izdivaç sitesimi ?

ben burda dertlerimi yazıyorum elimden geldiğince dertlere derman olmaya çalışıyorum. böyle laçkalıkları sevmem bulunduğum muhitte bunlara izin vermem uleennn.

gizli özne
22-11-2009, 11:22 PM

varııııııımmmm :) aynen katılıyorum bu yüzden chat odasına girip konuşmaya çekinir oldum yaaaa :o

maymun
22-11-2009, 11:27 PM
bu yazının başlangıcı ta bir yıl öncesine dayanıyor. demekki bir yıl önceki bazı üyeler densiz ve dengesizmiş. şimdi y ok sanırım.