Orijinalini görmek için tıklayınız : biraz teselli belki :(
Rosalie
19-11-2007, 07:50 PM
merhaba arkadaşlar..
diğer siteye yazamadım..orda durumlar karışık..
yarın sevgilimi son kez görücem..biliyorsunuz, askere gidiyor..
iyiydim, çok güçlüydüm..ona karşı çokta güçlüyüm..ama kendimle kalınca....ağlamaya başladım...:(
düşünüyorumda..15 ay napıcam...
gözyaşlarımı tutamıyorum..
şuan çok kötüyüm..
ağlıyorum..açılamıyorum...
kendimi telkin edemiyorum..
bayılıcam neredeyse..
onada yansıtamıyorum..üzülmesin..aklı kalmasın diye..
çok kötüyüm....:(
9 ŞUBAT
20-11-2007, 05:12 PM
sevgili kiraz şimdi guçlu olma zamanı demem lazım bunu sende biliyorsun ama ne yazıkki guçlu olmak elde degil insan istesede yapamıyor , ama genede şanslı oldugunu unutma yanında bizler varız seni teselli edebiiriz ,
peki ya sevgilin birde onun durumunu duşun arkasında seni bırakmış , hiç bilmedigi bir dunyaya adım atıyor askere giden bir erkek için en acı şey sevdiginden ayrılmak ve istesede mecburda olsa ona ulaşamamak , çunku adından belli askersin emir kulusun ve katlanmak zorundasın ,
hiç olmassa daha iyi durumda oldugunu duşun bu blle seni rahatlatmaya yeter ,
biz her zaman yanındayız bunu asla unutma .
Rosalie
20-11-2007, 10:18 PM
yanımda olduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim abicim..
sizler sayesinde çok daha iyi hissediyorum kendimi..
sizleri seviyorum..iyiki varsınız...
YAĞMURR
23-11-2007, 07:35 PM
allah kavuştursun hayılı teskereler.. inş zaman su gibi akar gider ve bir bakmışın sevdiğiniz yanında..
birmelek
24-11-2007, 12:01 AM
Allah kavuştursun kiraz mevsimi...sayılı gün çabuk geçer derler..allah başka ayrılıklar göstermesin. Sevdiğin kişi sonunda sana kalacaksa, sevgi o denli güçlüyse yani değil 15 ay, 15 yıl bile beklenebilir uğrunda diye düşünüyorum ben. Yine de allah sabrını verir inşallah canım..
mutlu
24-11-2007, 12:39 AM
allah kawuştursun. biz sewdiğiniz yerini tutmayız ama zamanın kolay geçmesine biraz yardımcı olabiliriz :osabır sabır
Nefertiti
24-11-2007, 01:04 AM
merhaba arkadaşlar..
iyiydim, çok güçlüydüm..ona karşı çokta güçlüyüm..ama kendimle kalınca....ağlamaya başladım...:(
şuan çok kötüyüm..
bayılıcam neredeyse..
Allah sağ salim kavuştursun....:)
Zordur asker yolu beklemek,
Gittiği gibi döner,bıraktığı gibi bulur inşallah
>>kardelen<<
26-11-2007, 05:12 PM
merhaba arkadaşlar..
şuan çok kötüyüm..
bayılıcam neredeyse..
Öncelikle ALLAH KAVUSTURSUN SEVDiGiNi SANA VE SEVDiKLERiNE SEVENLERiNE. Ayrica sana bolca sabir diliyorum Kiraz, zor bir durum ama dua ederek beklemekten baska yapabilecegin bir sey yok ne yazik ki. Hem senden uzakta gönlünü eglendirmiyor, ne yaptigini biliyorsun, ne icin, kimler icin orda oldugunu düsün, vatanimiz icin bu görevi yapmasinin gururunu düsün, eminim bu seni az da olsa rahatlatacaktir. Hem askerlik iznine gelecek nasil olsa insallah, bu kadar üzülme. Son görüsün olmak zorunda degil ki. Hep iyi seyler düsün. Kötü seyler düsünürsen ister istemez ona yansiyacaktir bu. Emin ol, sen ona demesen de o anliyordur üzüntünü, ve senden cok üzülüyordur, hem kendisi icin, hem ailesi icin, hem de Senin icin.
Hem iyi bir yönü de hasret cekersin, kiymet bicersin ona her zamankinden daha fazla ;)
Böyle kolay anlattigimi düsünme lütfen, senin icin ne kadar zor bir durum oldugunu düsünebiliyorum ama denemeye deger bunlari.
Suan nasilsin? Sevdigin askere gideli 5 gün olmus olmali
BeYaZ_KeLeBeK
28-11-2007, 12:03 AM
merhaba arkadaşlar..
şuan çok kötüyüm..
bayılıcam neredeyse..
canım merhaba diğer siteyede uzun zamandır giremiyorum malum kpss ye çalışıyorum...senide merak ediyordum...demek sonunda gidiyor sevgilin askere...canım öncelikle sakin olmaya çalış...sayılı gün geçecek hemen emin ol...ona bişey belli etme elbette...asker psikolojisi farklı olur...üzülmesin o da....yapacak bişey yok vatani görev yapacak mecbur...ama kendini sıkma biliyorum söylemesi kolay diyceksin ama mecbursun alışmaya...hemen 15 süresi belli sağsalim gidip gelsin inşallah...
allah kavuştursun canım...ne diyim:confused: