PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Günlüğüne Azrail Olsanız..?

g1z4y
30-08-2008, 03:34 PM
Bir günlüğüne azrail olsanız kimin veya kimlerin canını alırdınız? Zor bi soru olmadı sanırsam herkes kurtlarını döksün diye...:D

atomcekirdegi
30-08-2008, 03:36 PM
Bush ve türevlerinin...

elohir93
30-08-2008, 05:07 PM
valla Allah kimin canını almamı buyurursa onun canını alırım:o

negatif
30-08-2008, 09:48 PM
hayır kendi canımı alırım dicem bu depresif halim ne olur orda onu kestiremedim..azrailim ya önce o tarafa gider bir kolaçan ederim bakalım durumlar nedir..düşünsenize beni...muhtemelen cehenneme gideceksin derler yok ben gelemem benim seyehat fobim var derim..geç bakalım sırat köprüsünden ben geçemem yükseklik fobim var..düşünsene melekler obsesif...bu günahkarın yeterince yandığından emin olamadım atın ateşe bir daha olmadı bir daha yok yetmez bir de kaynar suda kaynatın arınsın dünyevi mikroplarından...sual başlar ben de s.f de var soru gelir ben konuşamam ne dicem asosyalim de ben bu kısmı geçsekk..ayyy orda da yer yok bana..kesin arafta sıkışır kalırım ben...

olvido
30-08-2008, 10:34 PM
valla Allah kimin canını almamı buyurursa onun canını alırım:o

doğru demişsin o zaman ben şöle diyim Allah pkk üyelerinin canını almamı ister inş hepsini birden

elohir93
31-08-2008, 04:59 PM
doğru demişsin o zaman ben şöle diyim Allah pkk üyelerinin canını almamı ister inş hepsini birden

amiiiiiiiiiiiiin ;)

Gustav
31-08-2008, 07:02 PM
Kafamda çok isim var.. :)

g1z4y
31-08-2008, 07:03 PM
Kafamda çok isim var.. :)

sayabilirsin, yani itiraf edebilirsin. belki bende varımdır...:p

Gustav
31-08-2008, 07:07 PM
sayabilirsin, yani itiraf edebilirsin. belki bende varımdır...:p
okul müdürleri,öğretmenler üstdüzey yetkililer :D

g1z4y
31-08-2008, 07:10 PM
okul müdürleri,öğretmenler üstdüzey yetkililer :D

allah allah allah. günün yetmez ama onları öldürmeye. istersen birlikte gidelim yanımıza birkaç kişi daha alalım belki yarısını hallederiz :D yalnız aramızda çok değerli öğretmenlerimiz var onların haklarını yemeyelim..:rolleyes:

Gustav
31-08-2008, 07:10 PM
allah allah allah. günün yetmez ama onları öldürmeye. istersen birlikte gidelim yanımıza birkaç kişi daha alalım belki yarısını hallederiz :D yalnız aramızda çok değerli öğretmenlerimiz var onların haklarını yemeyelim..:rolleyes:

değerli öğretmen?onlar hala ölmedi mi :D

g1z4y
31-08-2008, 07:14 PM
değerli öğretmen?onlar hala ölmedi mi :D

yok yok ölmediler çok az da olsa var hala gerçekten...;)

rockkk
31-08-2008, 07:21 PM
öğrenci olduğunuz için öğretmenleri müdürleri düşman gibi görüyorsunuz.bende öyle görürdüm öğrenciyken.ama öğretmenliğin ne kdr zor bi meslek olduğunu yaşamadan anlayamıyo insan.o kdr insanla başa çıkmak kolay mı sanıyosunuz? birini sustursan öbürü susmaz.ders anlatmak öğretmek istersin anlamaz ama çocuk bu işi gücü oyun eğlence..e haklı olarak sinir katsayısı yüksektrir öğretmenlerin.yüzü fazla gülmez okul içinde.mesleği icabı tavır almalı başka çaresi yok.normal hayatta hiç bi öğretmen okuldaki gibi değildir.

Gustav
31-08-2008, 07:27 PM
öğrenci olduğunuz için öğretmenleri müdürleri düşman gibi görüyorsunuz.bende öyle görürdüm öğrenciyken.ama öğretmenliğin ne kdr zor bi meslek olduğunu yaşamadan anlayamıyo insan.o kdr insanla başa çıkmak kolay mı sanıyosunuz? birini sustursan öbürü susmaz.ders anlatmak öğretmek istersin anlamaz ama çocuk bu işi gücü oyun eğlence..e haklı olarak sinir katsayısı yüksektrir öğretmenlerin.yüzü fazla gülmez okul içinde.mesleği icabı tavır almalı başka çaresi yok.normal hayatta hiç bi öğretmen okuldaki gibi değildir.
Öğretmenlik ticari bir meslek haline geldi artık...Bir gram saygım yoktur,gerçek öğretmen çoook az varsa vardır ölmedilerse...

g1z4y
31-08-2008, 07:33 PM

ben kesinlikle öğretmenlere(-in davranışlarına) karşı değilim dediğin gibi hiçbir öğretmen okuldaki gibi değil normal hayatında benimde yakın çevremde öğretmenler var ve bunu iyi biliyorum. şu an ki okulumda da nerdeyse tüm öğretmenleri seviyorum. ama ortaokul hayatımda öğretmen ilişkilerimden gerçekten memnun değilim şimdi ki gibi olmasını isterdim. bence hiçbir öğretmen bir gence (diyim) öğrence gibi bakmamalı. o zaman gerçekten daha iyi ilişkiler kurulabiliyor. bu okulumda yani lise de anladım ben bunu. bize gerektiğinde öğrenci gibi davranıp tavırlarını koyuyorlar. ama normalde sırlarımızı paylaşmak, onlarların dertlerini dinlemek gibi iletişimlerde bulunuyoruz. hatta öğretmenimizin bir kusurunu gördüğümüzde(ki nadir) bile yüzüne söyleyebiliyoruz (bir dost gibi). aynı şekilde onlarda bize öyle davranıyor bir öğrenci gibi görüp azarlayıp bunu ona söylemektense bir dost gibi söylüyorlar bize...:rolleyes:

rockkk
31-08-2008, 08:15 PM
doğrudur.ortaokulda öğrenci küçüktür daha çocuktur.lisede ya otoriteye düşmansındır yada yakın hissedip derdini anlatabilirsin.ergenlik dönemine denk gelir tam..ama diyorum ya.zor bi meslek,öğretmen 2. anne babadır.ilk eğitimi aileden alırsın nasıl yetiştiysen öyle gelirsin öğretmene kalır gerisi..hemde bi tane 2 tane değil yüzlercesi..
şuna kızıyorum..........
para için bu meslek yapılıyor tarzı laflar
öğretmenin mesleği gereği iki amacı vardır
1.si eğitmek öğretmek.kendi için değil başkaları için.
2. si para kazanmaktır.geçimini sağlamak için.
eğitsin öğretsin otursun para düşünmesin bumudur yani.herkes çalışıyo ne için para kazanmak için!! doktoru da hemşiresi de memuru da mühendisi de mimarı da vs..hepsinin içinde aynı zamanda insana hizmet var kimse boşada para kazanmıyo.hayat basit düşünecek kdr kolay olsaydı herkes oturur kimse çalışmazdı.hayata atılmak lazım bunları anlamak için..

rockkk
31-08-2008, 08:32 PM
ben mi? ben öğretmenim ztn.görmek istediğim şeyi görmeme gerek yok.herşeyi gördümde görürüm de.tek açıdan istesem de bakamam.işin içindeyim.
haa doktor de hemşire yada jeoloji mühendisi de iste tek açıdan bakayım..görmek istdiğimi o zmn görme hakkım var.mesela hemşireler sert oluyo sinirimi bozuyo al işte görmek istediğimi gördüm..

g1z4y
31-08-2008, 08:41 PM
ya ben cidden bir daha konu açmamayı düşünüyorum bu şekilde her açtığım konunun sonu tartışmaya gidiyor. yanlış bir şey söylediysem de özür dilerim ama... :(

rockkk
31-08-2008, 08:49 PM
hataya düşmez demedimki ztn.başka şeylerde bende tek açıdan bakıyorumdur her insanın olduğu gibi..ama kendi mesleğimi tek açıdan bakma şansım yok.her açıdan görmek zorundayım.normal hayatta tabiiki görmek istediklerimizi görürüz hepimiz.bilmediklerimiz hakkında.

rockkk
31-08-2008, 08:59 PM
gizaycım :) tartışılcak bişi yok aslında.sizler gibi lise öğrencilerinin öğretmenlere söylediklerinizde sizinle birlik olacak halim yok.aksine size doğruyu göstermeye çalışıyorm daha küçük olduğunuz için.geniş çaplı düşünmeniz iiçin.okulla eğitimle kötü düşünceleriniz olmaması için.görmek istediğimi görmüyorum yani anlatabiliyomuyum.bu bnm görevim ztn.

g1z4y
31-08-2008, 09:01 PM
gizaycım :) tartışılcak bişi yok aslında.sizler gibi lise öğrencilerinin öğretmenlere söylediklerinizde sizinle birlik olacak halim yok.aksine size doğruyu göstermeye çalışıyorm daha küçük olduğunuz için.geniş çaplı düşünmeniz iiçin.okulla eğitimle kötü düşünceleriniz olmaması için.görmek istediğimi görmüyorum yani anlatabiliyomuyum.bu bnm görevim ztn.

ya ama ablacım küçük müyüz biz :(
ama bende öğretmenleri savundum gustava karşı ki. ayrıca ben okulumuda öğretmenlerimi de derslerimi de çok seviyorum gerçekten. az önce anlattığım gibi bir ortam var nasıl sevilmesinn..:)

Gustav
31-08-2008, 09:02 PM
lise öğretmenlerden özellikle idarecilerden nefret ediyorum,egoist ego meraklısı bu aptallardan nefret etmemi beni hiçbirşey engelleyemeyecek.

g1z4y
31-08-2008, 09:12 PM
lise öğretmenlerden özellikle idarecilerden nefret ediyorum,egoist ego meraklısı bu aptallardan nefret etmemi beni hiçbirşey engelleyemeyecek.

nefret edebilirsin ama lütfen biraz kelimelerine dikkat et arkadaşım. ;)

akşamcı
31-08-2008, 09:17 PM
hepsi için aynı seyleri söyleyemezsin gustav bence biraz saygılı olmalısın . benimde nefret ettiğim hocalar vardı ama hiçbizaman saygısızlık etmedim. ve hakarette etmedim.

gizayca
31-08-2008, 09:44 PM
hayatımı alt üst eden herkesin..

g1z4y
31-08-2008, 09:45 PM

benim de mi yanii...?:p:D

eliftetik
31-08-2008, 09:45 PM

ne oldu nazar mı deydi

gizayca
31-08-2008, 09:54 PM
benim de mi yanii...?:p:D

yoo hayır ben senden bir zarar görmedim ki:)
yok elif abla değmedi..doğru anladıysam eğer..:)allah korusun..

g1z4y
31-08-2008, 09:55 PM
..

hımmm teşekkür ederim :)

gizayca
31-08-2008, 10:06 PM
hımmm teşekkür ederim :)

sen biliyorsun kim olduklarını;)

eliftetik
31-08-2008, 10:09 PM
yok elif abla değmedi..doğru anladıysam eğer..:)allah korusun..

tamam o zaman amin allah korusun

g1z4y
31-08-2008, 10:12 PM
sen biliyorsun kim olduklarını;)

biliyorum sanırım. boşver onlar allahtan bulsunlar ;)

akşamcı
31-08-2008, 10:53 PM
Gizayca sana duygu asenanın kadının adı yok kitabını ve ayşe kulinin kitaplarını tavsiye ediyorum okursan

g1z4y
31-08-2008, 11:04 PM
Gizayca sana duygu asenanın kadının adı yok kitabını ve ayşe kulinin kitaplarını tavsiye ediyorum okursan

hayırdır neden acaba...:D:rolleyes:

gizayca
31-08-2008, 11:06 PM

ayşe kulini çok severim:) nefes nefese kitabını çok severek okumuştum.. duygu asena okumamıştım ama okurum..teşekkürler:)

akşamcı
31-08-2008, 11:08 PM
Kızda benim gibi feminist olsun diye .gerisini sen düşün oğlum

g1z4y
31-08-2008, 11:09 PM
Kızda benim gibi feminist olsun diye .gerisini sen düşün oğlum

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. hayır olmasın ablacım yaaa :(:(

gizayca
31-08-2008, 11:12 PM
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. hayır olmasın ablacım yaaa :(:(

ımm benden sana karşı böyle bir şey olmaz ama diğer erkeklere olsa hoşuna gider dimi:p yok ablacım yaa yapamayabilirm ben o işi..ama kitap okumaktan zarar gelmez..:rolleyes:

g1z4y
31-08-2008, 11:13 PM
ımm benden sana karşı böyle bir şey olmaz ama diğer erkeklere olsa hoşuna gider dimi:p yok ablacım yaa yapamayabilirm ben o işi..ama kitap okumaktan zarar gelmez..:rolleyes:

evet evet bana karşı değil de başkalarına karşı olabilirsin bak güzel fikir. evet ablacım bu fikrin süper ilk tepkimden özür dileyip kocaman bir teşekkür ediyorummm:)

g1z4y
31-08-2008, 11:15 PM
heeyy iyi de konu dağıldı ama yine...
söyleyin bakalım bir günlüğüne azrail oslaydınız kimi öldürürdünüz.
bence ikinizde de ben varım...?:p:D

banbis_5491
31-08-2008, 11:16 PM
kendimi öldürürdüm eminim biçok kişi buna sevinirdi bide öldükten sonra kimin gerçekten üzüldüğünü kimin üzülmediğini bilmek isterdim..2.kişi olarak lise 1deki arakdaş drubumu öldürürdüm yok öldürmezdim öldürürsem bu onlara ödül olur yaşasınlarki benim gibi üzülsünler onlarıda arkalarından birisi vursun niye öldüreyimki...

akşamcı
31-08-2008, 11:18 PM
Ben sapık erkekleri öldürürdüm kesin özellikle otobüstekileri nefret ediyorum onlardan

gizayca
31-08-2008, 11:20 PM
heeyy iyi de konu dağıldı ama yine...
söyleyin bakalım bir günlüğüne azrail oslaydınız kimi öldürürdünüz.
bence ikinizde de ben varım...?:p:D

eğer o iki kişide bende varsam..hayır seni öldürmezdim..bunu düşünmem bile..kıyamamki:rolleyes::o

g1z4y
Ben sapık erkekleri öldürürdüm kesin özellikle otobüstekileri nefret ediyorum onlardan

aa bende geliyim ablacım birlikte öldürelim...ama ilk önce onlara bi ceza verelim...:rolleyes:

Gustav
bana yüz vermeyen bütün kızların canını alırdım :D

banbis_5491

onları öldürmiceksin işkence çektittireceksin sonra öle bırakıcaksın kendisi ölsün acı çeke çeke:):)

g1z4y
31-08-2008, 11:21 PM
bana yüz vermeyen bütün kızların canını alırdım :D

yaa gustav sende ki bu kız aşkı nedir böyle..?:D:rolleyes:

g1z4y
31-08-2008, 11:22 PM
onları öldürmiceksin işkence çektittireceksin sonra öle bırakıcaksın kendisi ölsün acı çeke çeke:):)

bence bir günlüğüne onları kız yapcaksın acaba n'olur..?

akşamcı
31-08-2008, 11:23 PM
Herkes sana yüz vermek zorundamı gustav okadarmı yakışıklısın

gizayca
31-08-2008, 11:23 PM

hiii ayy bende bendeee...
ilk ölmesi gereken insanlar yaaa:S off..

akşamcı
31-08-2008, 11:24 PM
Bigün yetmez sihirli bi değnekle yapabilsek hep öyle kalsalar

banbis_5491
31-08-2008, 11:24 PM
bence bir günlüğüne onları kız yapcaksın acaba n'olur..?

süper olur walla

g1z4y
31-08-2008, 11:25 PM
Bigün yetmez sihirli bi değnekle yapabilsek hep öyle kalsalar

sağlık müdürlüğüne başvuralım,polise mi diyim bir de sapıklık yapanları yakalayıp bir hastahaneye. bence onlar için en iyi ceza olur. hastahane derken anlayın ama...:):rolleyes:

Gustav
31-08-2008, 11:26 PM
yaa gustav sende ki bu kız aşkı nedir böyle..?:D:rolleyes:

sevsinler beni :( çok şey mi istiyorum :(

akşamcı
31-08-2008, 11:26 PM
Anlayan anladı

akşamcı
31-08-2008, 11:27 PM
Biraz fazla istiyosun bence

Gustav
31-08-2008, 11:28 PM
Biraz fazla istiyosun bence

Evet fazla istiyorum hanımefendi,aşk aşk aşk kudurmasını bilir bütün kızlar.Nerede duyarlılığınız?

gizayca
31-08-2008, 11:28 PM
sağlık müdürlüğüne başvuralım,polise mi diyim bir de sapıklık yapanları yakalayıp bir hastahaneye. bence onlar için en iyi ceza olur. hastahane derken anlayın ama...:):rolleyes:
yaratıcı..yapsak mı bunu gerçekten?!
süper olur yaaa..
gustav..herkesten sana bakmasını bekleme..uçma o kadar abi..bir tanesi baksın güzel güzel neyine yetmiyor??:eek:

g1z4y
31-08-2008, 11:29 PM
sevsinler beni :( çok şey mi istiyorum :(

bence çok istiyorsun abi yaa. bir kere çoğul kullanman yani. elbette bir gün kendine göre BİRİSİNİ bulursun niye bu kadar acelecisin...?

g1z4y
31-08-2008, 11:30 PM
Anlayan anladı

evet sanırımm...:D

g1z4y
31-08-2008, 11:31 PM
Evet fazla istiyorum hanımefendi,aşk aşk aşk kudurmasını bilir bütün kızlar.Nerede duyarlılığınız?

ya ama bu konuda da tartışma çıksın istemiyorum aaaaaaa.
git bul birisini bizi ilgilendirmez. sende sapık mısın nesin kardeşim..! bir erkek olarak senden utanıyorum...!

rockkk
31-08-2008, 11:32 PM
karamsar olup kimseyi sevmessen kızlar senden kaçar

Gustav
31-08-2008, 11:33 PM
ya ama bu konuda da tartışma çıksın istemiyorum aaaaaaa.
git bul birisini bizi ilgilendirmez. sende sapık mısın nesin kardeşim..! bir erkek olarak senden utanıyorum...!

Sapığım :D memnun oldum...adımız sapık da oldu bu yaştan sonra....hayırlı olsun...

g1z4y
31-08-2008, 11:33 PM
Sapığım :D memnun oldum...adımız sapık da oldu bu yaştan sonra....hayırlı olsun...

soru sordum ve sende kabul ettin bir şey diyemem...! ama çoğul kelime kullanman bunu gösteriyor yani..!

akşamcı
31-08-2008, 11:34 PM
Sen bu kafayla gidersen işin zor gustav allah yardım etsin sana

akşamcı
31-08-2008, 11:35 PM
Hem niye sapık deyince gustav alındı ondan başka kimse alınmadı ben anlamadım

Gustav
neyse uzatmayayım,banlanmadığım bir forum kalsın en azından :D

g1z4y
ayrıca hayatında bir kız olmayınca nolcak ki merak ediyorum...?

akşamcı
31-08-2008, 11:36 PM
Helal sana gustav

gizayca
31-08-2008, 11:36 PM
karamsar olup kimseyi sevmessen kızlar senden kaçar

katılıyorum..ama buna karamsarlık demiyelim bence..ne diyeceğimi de bilemedim de..neyse..

rockkk
31-08-2008, 11:37 PM
anladım ben :):)

g1z4y
31-08-2008, 11:37 PM
Helal sana gustav

şuna bak ya ne ilginç bir tip utanmadan "banlanmadığım bir forum kalsın bari" diyor...!

gizayca
31-08-2008, 11:41 PM
anladım ben :):)

sevindim:)

ama yinede sakin ol sen canım..tartışma çıkmasın burada şimdi.. o onun kendi ayıbıdır..

g1z4y
31-08-2008, 11:43 PM
sevindim:)

ama yinede sakin ol sen canım..tartışma çıkmasın burada şimdi.. o onun kendi ayıbıdır..

yoo ben gayet sakinim..merak etme sen..:)

paradox
01-09-2008, 12:15 AM
şuna bak ya ne ilginç bir tip utanmadan "banlanmadığım bir forum kalsın bari" diyor...!

Gizaycim belki haddim olmayarak sana bir tavsiyede bulunucam.Okudugum kadariyla Gustav kardes henuz kisiligi tam oturtamamis ve bir sekilde ilgi cekmeye calisiyor,Sen ona sinirlenerek veya cevap vererek onun amacina ulasmasini sagliyorsun bence yapma bunu onun amaci belli.

Gustav
01-09-2008, 12:16 AM
Gizaycim belki haddim olmayarak sana bir tavsiyede bulunucam.Okudugum kadariyla Gustav kardes henuz kisiligi tam oturtamamis ve bir sekilde ilgi cekmeye calisiyor,Sen ona sinirlenerek veya cevap vererek onun amacina ulasmasini sagliyorsun bence yapma bunu onun amaci belli.

Sizin kişilik kavramınıza,lanet olası sallamadığınız aşkınıza,din doğmanıza herşeyinize BAN diyorum...(bunun da smileyi vardı elinde pankart tutan başka forumlarda var burda da olmalı)

akşamcı
01-09-2008, 12:23 AM
sana katılıyorum paradox. bence kimse çok üstüne düşmesin. neyi savunduğunu kendiside bilmiyor bence

Gustav
01-09-2008, 12:24 AM
herkesle çatışabilirim...

paradox
01-09-2008, 12:25 AM
Sizin kişilik kavramınıza,lanet olası sallamadığınız aşkınıza,din doğmanıza herşeyinize BAN diyorum...(bunun da smileyi vardı elinde pankart tutan başka forumlarda var burda da olmalı)

Beni hislerimde yaniltmadigin ve insanlar hakkindaki sezgilerimin dogrulugunu ispatladigin icin tskler:)

Gustav
01-09-2008, 12:26 AM
Beni hislerimde yaniltmadigin ve insanlar hakkindaki sezgilerimin dogrulugunu ispatladigin icin tskler:)
Hadi ya öyle mi yaptım,bak seni motive etmişim...Ne mutlu bana

akşamcı
01-09-2008, 12:26 AM
senin işin o zaten çatışma .bak herkes ne güzel sohbet ediyo sende normal insanlar gibi davranabilirsin

paradox
01-09-2008, 12:31 AM
Hadi ya öyle mi yaptım,bak seni motive etmişim...Ne mutlu bana

ya bak sen bile bir ise yaradin sonucta diye mutlu oldun dimi canim kardesim:)

akşamcı
01-09-2008, 12:33 AM
harikasın paradox.

Gustav
01-09-2008, 12:34 AM
kimileri eğlenirken bile yarar verir...ekolojik düzen ne güzel...

melikeg4
01-09-2008, 12:40 AM
kimileri eğlenirken bile yarar verir...ekolojik düzen ne güzel...

ne oluyor burda yaa herkes bi kendine gelsn yaaa.. arkadaşlar sitenn adına bakın bir de konuuşulanlara biraz sakin olmya çalıışın ya

akşamcı
01-09-2008, 12:42 AM
canım biz sakinizde bilerek ortalığı karıştıranlar var. heryerde bikaç tane olur .en iyisi dikkate alıp cevap vermemek. sende halklısın. böyle boş muhabbetler bize yakışmaz

melikeg4
01-09-2008, 12:44 AM
canım biz sakinizde bilerek ortalığı karıştıranlar var. heryerde bikaç tane olur .en iyisi dikkate alıp cevap vermemek. sende halklısın. böyle boş muhabbetler bize yakışmaz

onları kendileriyle baş başa bırakalım ve biz güzel ve hoş muhabbetlerimize devam edelim bence

Gustav
01-09-2008, 12:45 AM
onları kendileriyle baş başa bırakalım ve biz güzel ve hoş muhabbetlerimize devam edelim bence

benim bildiğim bir savaş bittiğinde ateşkes verilir ve ordular susar....biri bitti diyor öteki de "boşver bırak şunu kendi haline"...

Herneyse kapatıyorum konuyu,show must go on

akşamcı
01-09-2008, 12:53 AM
iyi geceler gustav

BeYaZ_KeLeBeK
01-09-2008, 01:43 AM

kesinlikle bende onların canını alırdım..

gereksiz varlıklar....:mad:

ya börtü böceğin bile bir faydası var dünyaya bunların neye faydası var??hiççç..aksine zararları var bence topluma.....:mad:

g1z4y
01-09-2008, 02:57 AM
herkesle çatışabilirim...

ama malesef biz seni seviyene düşmüyoruz arkadaşım kendi başka birini bul...;)

pcdoctor
01-09-2008, 10:03 AM
egerki azrail olsaydım kımseyı oldurmezdım sadece ıclerıne korku ve acı salardım...baskalarına yasattıkları kotu olan herseyı onlara yasatırdım...

paradox
02-09-2008, 01:20 PM
Zaten Azrail bir suredir meleklik doneminin en rahat gunlerini geciriyor bence.Yer yuzunde onun vazifesini uslenmis o kadar cok can alma meraklisi varki.Kimi demokrasi getirme kisvesi altinda canlar aliyor,digeri kendi halkinin bagimsizligini savunma adi altinda kendi halkini olduruyor.digeri namus diyp cana kiyiyor...Yok ben bir gunlugune bile olsa bu gorevi almayayim...

Nomistake
14-10-2008, 10:03 PM
Hemen ve hiç tereddütsüz önce eşim sonra tüm ailesi ve yakınlarının ...

busra14
15-10-2008, 12:03 PM
ben ilk önce türkiyedeki düşmanların canını alırdım hepsinin sonrada kendi canımı alırdım

duba*
03-11-2008, 01:45 PM
sadece bebeklere tecavüz eden,bi anlık zevk için savunmasız bir bebeğe sonsuz acı yaşatan aciz insanların gebermesini sağlardım...

CaaLaa
24-11-2008, 11:30 PM
onun....... :D

intihar
25-11-2008, 12:43 PM
ben azrail olamam asla çünkü azrail kendini öldürmez...

mmontessori
23-12-2008, 02:03 PM
Bir günlüğüne azrail olsanız kimin veya kimlerin canını alırdınız? Zor bi soru olmadı sanırsam herkes kurtlarını döksün diye...:D

azrailin canını alsak mı acaba :confused:

matilda
23-12-2008, 02:10 PM
ben kimsenin canını alamam ne yazıkki

_ZeuS
23-12-2008, 05:54 PM
Bir günlüğüne Azrail olsam...hımm azrail zaten görevini yapıyor er geç alıyor allahın emanetinizaten,ben de bir günlüğüne tatil yapardım galiba Kimsenin canına kıymazdım.http://dl.glitter-graphics.net/pub/502/502521zeqbnfw201.gif (http://www.glitter-graphics.com)

meltem_81
28-12-2008, 01:17 AM
özellikle çocuk tacizcilerini yok etmek isterdim...

Dreamcatcher
13-01-2009, 03:09 PM
kendi canımı alsam daha iyi olacak

ElinKizi
13-01-2009, 03:22 PM
bencil olan herkesi bir araya toplar hiç acımadan alırdım canları.. bencil insanlardan nefret ediyorummm.....

Dreamcatcher
13-01-2009, 09:46 PM
bende nefret ediyorum bencillerden ve egoistlerden.

plüton
13-01-2009, 11:02 PM
eşimin canını alırdııııım

Aman allahım.

Ben 1 günlüğüne azrail olsam kimseye kıymazdım, öbürgün vicdan azabı çekcem sonra enayimiyim, boşuna yere sıkıntı. :)

deathdream
29-01-2009, 09:07 PM
Haklı ezenleri,gözü paradan başka şeyi görmeyeleri...

g1z4y
29-01-2009, 09:26 PM
niye uğraşıyoruz ki hayatın canını alalım? :)

NAR_K
30-01-2009, 01:12 AM
kalbimi calip sonra hicbirsey olmamis gbi hayatimdan sakince cikanlarin kalbini sökerdim !
:p sadistmyim neyim :D

plüton
30-01-2009, 01:32 AM
kalbimi calip sonra hicbirsey olmamis gbi hayatimdan sakince cikanlarin kalbini sökerdim !
:p sadistmyim neyim :D

Kalbini al seni terkedenin kalbiyle değiş,o sürünsùn! :D

NAR_K
30-01-2009, 01:35 AM
Kalbini al seni terkedenin kalbiyle değiş,o sürünsùn! :D

yok benim iyi ve temiz kalbim bana kalsin:)
onunkinide aliyim saklarim, bagis filan yaparim lazim oldugunda:p

Dreamcatcher
30-01-2009, 10:55 AM
İsraili yönetenlerin

MELİKE
04-02-2009, 02:05 AM
Arkadaşlar ben azrail olsaydım lisedeyken bana üst üste 3 defa parmak atan sonrada kalabalıkta kaybolan yüzünü görmediğim belkide tanıdıgım kişinin canını almak isterdim

negatif
04-02-2009, 09:13 PM
ölüme öldürmeye idama intihara karşıyım bir 21. asır ümanisti olarak azrail olmayı reddiyorum.zaten insanlar o kadar alçak oluyorlarki azrail de onlardan utanıyor
ümanist misin be yea:D

Dreamcatcher
08-02-2009, 04:46 PM
kendi canımı alırdım

Fobik
08-02-2009, 04:50 PM
Yaşamı acılarla dolu acıdan ızdıraplar çeken ve bir an önce ölmek isteyen kişilerin canını alırdım.

zarpandit
08-02-2009, 04:54 PM
beni aldattığı kişinin canını alırdım, böylece sevdiği birini kaybetmenin ne demek olduğunu biraz olsun anlardı.

PinkPrincess
13-02-2009, 05:43 PM
Sadece ve sadece başta kardeşimin ve ailemin canını yakanın canını alırdım.Yüce adalete inanıyorum.Umarım bir çöplükte ölüsünü görürüm...

ayyerüs
14-02-2009, 01:14 AM
Bir anlık bile olsa yeter tek yapacağım önce kendi canımı alırdım.En büyük arzum bu.

Selina
18-04-2009, 03:10 PM
ilk önce kendimi,
sonra ANNEmi BABAmi

hüzünlühatun
18-04-2009, 03:26 PM
ben önce apoyu sonra dtp genel başkanı ahmet türk ü ve tüm saz arkadaşlarını sonra hayatıma girip beni çok üzen biri öldü zaten 3 kişiyi sonra tecavüzcülerü katilleri bu kadar yeter saırım

chenn
19-04-2009, 09:21 PM
canını alacağım biri var ama ismini yazmak istemiyorum. onun canını alsam rahatlarım baya.ahhh keşkeeeeee

Happy_Time
21-04-2009, 10:55 PM
öLüm Saati GeLenLerin Dışında HeraLde Bana İhanet Eden Eski SevgiLimin Canını aLırdım...!!;)