Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : şizofrenle!!!

_zeep_
26-08-2008, 06:57 PM
Arkadaslar babamın halası sifroni ve yasadıgım yere temelli geldiler ve bu kadın 2gunde bi bizde ve saat sabah8 geliyo aksam 6,7 gibi gidiyor hasta olunca birseyde denmiyor ama insanda bir yerden sonra anlayısı kalmıyor bu nasıl cözülecek su sıralar annemle dusunuyoruz sanırım ilaçlarını kullanmıyor gibi cunku ilaçlar devamlı uyuturmus bu dogru mu... bana yardım ederseniz sevinirim...

eliftetik
26-08-2008, 07:06 PM
Arkadaslar babamın halası sifroni ve yasadıgım yere temelli geldiler ve bu kadın 2gunde bi bizde ve saat sabah8 geliyo aksam 6,7 gibi gidiyor hasta olunca birseyde denmiyor ama insanda bir yerden sonra anlayısı kalmıyor bu nasıl cözülecek su sıralar annemle dusunuyoruz sanırım ilaçlarını kullanmıyor gibi cunku ilaçlar devamlı uyuturmus bu dogru mu... bana yardım ederseniz sevinirim...

zep ne yapalım gelip senin misafirimi kaçıralım şaka gülümsetmek için.

benim bir kaç tane şizofren arkadaşım var ve hepsinin de davranış biçimleri farklı yani hastalıkları kişilikleriyle doğru oranda seyirediyor

uyuma konusun da daevet bazı aldıkları ilaçlar uyku uyuşukluk vs. yapıyor
şahit olduğum kadarıyla

_zeep_
26-08-2008, 07:32 PM
hmm saol:) ya az önce aradı bize geliyormus 3gundur evde degiliz artık arayarak buluyor:) ne yapalım katlanacagız akraba olunca...