PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bazen....

BEYOGLU
08-11-2007, 10:31 PM
Bazen kelimeler anlamsız kalır ya,aslında çoğu zamanda yazıldığı gibi okunan,okunduğu gibi de anlaşılan olmanın dışında anlam ifade ederler..Tek heceli bir kelime aslında içinde hecelerine ayrılmayan bir çok anlamı taşır…O en gürültülü anlarda yaşanılan sessizlik anı bir iç çekiş kadar derindir aslında..Hani bazen öfkenin tavan yaptığı bir anda “git” dersin ya,yarım kalmış hecesi içinde tamlanırken sessizce,sen tamamlanmamış bir “gitme”diyememenin hüznünün o anı ifade edeceğini sanırsın…Her şey söylendiği gibi anlaşılmaz…Mesela benim bildiğim içinde yüzlerce seni seviyorumu barındıran çok güzel “senden nefret”ediyorumlarım var…Hoşcakal diyen birine hiç söylenmemiş,söylenmesi gerektiği yerde hep susulmuş hiç kullanılmamış sahibinden satılık “gitme ne olur” larım var.Yada sorulduğu anın akabininde yaşanılan heyecana yenik düşmüş “bu suskunluğundan ne demek istedğini anlıyorum” diyerek hışımla giden birinin ardından “anladığın benim suskunluğumun altındakiyle aynı değildi” diyememenin verdiği hep zamanlama hatası yapılmış,ait olduğu anda hiç kullanılamamış “dur…!dinle…beni…”lerim var…Her şey göründüğü gibi değildir…Öfke kıskançlıktanda gelebilir ama,kendini kamufle etmek için kullandığı kılıf üstündeyken karşımıza dikilebilir.Nefret sevgidende gelir ama üstünde tebdili kıyafetle….Tanınmamak için ama belkide hep seninle tanışabilmek için aynı dilde farklı anlamlarla da çıkabilir karşına…Onu diyordum işte….. Bazen “Giiiiiiiiiit”demek “Kal” demektir…..Sen söylendiği gibi değil hissettiğin gibi anla…..

ates
09-11-2007, 04:24 PM
"Sen söylendiği gibi değil hissettiğin gibi anla….."

gerçekten çok güzel bir yazıydı canım paylaşım için teşekkürler!

Şu anda kelimeler kifayetsiz! kaç kere yorum yazdım sildim bilemezsiniz!
o kadar çok etkiledi ki bu yazı beni!
...

tekrar teşekkürler canım :)

Banfif
27-11-2009, 09:35 PM
Çok güzel bir paylaşımdı,yüreğine sağlık...

sewincc
27-11-2009, 09:43 PM
gerçekten çok güzel bir yazı,hayata o kadar çok hissettgm şey var ki tam aksini ifade edip sonra deli gbi söleyemedgme üzüldüğüm...ama karşındaki gercekten onları hissettği gbi algılayacak kadar yüce gönüllüyse işte asıl o zaman her şey harikadır...
paylasımın için teşekkürler...

deli_yaban
27-11-2009, 11:56 PM
bu alem, kimsenin kimseyi konuşturduğu alem değildir, herkesin birbirini susturduğu alemdir.

NAR_K
28-11-2009, 01:25 AM
Sen söylendiği gibi değil hissettiğin gibi anla…..

iste hersey burda bitiyor. hissettigimizi soylesek, tahmin oyunlarina son versek. tek bu konuda sorunum yok, icimden geldigi herseyi soyluyorum:) ve soyleyemeyenleri de "asiri gururlu" olarak goruyorum.

moskops
30-11-2009, 01:53 AM
Çok güzel olmuş.Ellerine sağlık...