Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşk Acısı Nedir Sorusuna Verilen Cevaplar..

birmelek
25-03-2008, 07:48 PM
tarifi en güç acı çeşidi olmakla beraber yaşamadan anlaşılması imkansızdır.
kişinin kendini dünyadan soyutlaması,dünya işlerinden el ayak çekmesi,kimseyle konuşmak istememesi,etrafa boş gözlerle bakması,zamansız ağlama krizlerine tutulması gibi belirtileri vardır.kişi için yapılacak bir şey yoktur,allah yardım etsin...

yaşadığını anlamamak, çünkü yaşamanın bir anlamı yoktur artık o gidince...

biten aşkın ardından tekrar aşık olmaya hazır olmadan önce insanın geçirdiği süreçte çektiği her şeyin genel adıdır.

acıların en çekilesidir.çünkü,bunu yaşarken bile o aşkın içindesindir...

"aşk aşk ölmez biz ölürüüüüüzzz" diye şarkılar yazılmasına yol açan ve gerçekten de bir sevmek bin defa ölmek demektir dedirten, midede bitmeyen bir ağrıya, en güzel çikolatadan bile acı bir tat alan, mutlu bir anda bile tam mutlu olamamaya yol açan, "keşke bunun yerine fiziksel acı yaşasam da bunu unutsam" bile dedirtebilen gözyaşı salgısı, ülser yapıcı acılar acısı en kral acı!

yuze sahte gulucukler yerlestirilen bir taksim gecesi sonrasinda evde yanliz kalinca bir kadeh sarap, zincirleme sigara ve uzak durulmasi gereken sarkilar listenden bilerek ve isteyerek sectigin melodilerle sevgilinin ardindan yakilan agitlardir bazen. aradan yillar gecse de -ki muhtemelen sevmemissindir kimseyi onu sevdigin kadar- yanliz kaldigin bir anda sadece ve sadece aci cekmek icin uzerine benzin dokulen bir kordur. ask acisi asktan kalan son ve sadece size ait olan tek seydir. bu nedenle belki lanet edilse de surekli olarak bile bile hatirlanir, aska, asik olana nefreti canlandirmak icin midedeki yanmalara aldiris etmeden hem de... sonra... sonra yine asik olunur yitirilene... ask acisi askin mirasidir.

öldürmeyen ama süründüren bir acıdır. kalp ağrısıdır, depresyondur, intihar sebebidir.

çoğu acı gibi tek ilacı zaman olan ve bu süreç içerisinde insanı tam anlamıyla süründüren bir acıdır. eninde sonunda geçer ancak en kötüsü arkasında bıraktığı izlerdir her aklına gelişinde insanın o izler daha da bir sızlar daha da bir derinleşir sanki...

yıllar geçsede her gördüğünde yüreğinin kopup gideceği hissidir. şu anda içinde bulunduğum durumdur. tek çaresi görmemektir. * yok olma isteğidir. çaresizliktir. çıkmazdır. özlemektir. savaşmak için sevgiden başka nedenin yoksa ölüme eş değer bir duygudur.

PEKİ YA SİZCE???
Sizce Aşk Acısı Nedir? yorumlarınızla aşk acısını tarif edebilir misiniz...?

intihar
25-03-2008, 10:41 PM
gereksiz yere çekilen en saçma ve en acı şeydir...

busra14
26-03-2008, 11:40 AM
insanı çağresiz bırakan elini kolunu bağlağan hergün ağlatan dünyadaki en büyük ve çağresi olmayan tarifi olmayan insanı inleten delirten gurursuzlaştıran hiç bitmeyecek bir acı.

psikosomatik
15-04-2008, 01:07 PM
aşk

hüznün iki gözü..

butterfly
15-04-2008, 01:34 PM
AŞK acısı güseldir....

Seva
15-04-2008, 01:48 PM
Birmelek harikasın, Aşk acısını çok iyi tarif etmişsin. Okudukça geçmiş aşkımı ve dolayısı ile aşk acımı hatırladım.
O günlerimi hatırlayınca aklıma ilk gelen bunlar oldu:

Aşk acısı durmadan sol yanında olan bir ağrıdır ve geceler boyu Allahım bitsin artık bu acı diye yalvarmaktır. Sankki biri senin kalbini eline almış buruşturuyor gibi.... Sen de o acı ile sabahlara kadar yatağında kıvranıp duruyorsun ve aglıyorsun, sanki göz yaşların hiç bitmiycek gibi durmadan aglıyorsun. Giden aşkın senin çocuksu masumiyyetini ve sevinçlerini de kendi beraberinde götürmüştür. Sense dondurması elinden alınıp bi kenara itilmiş bi çocuk gibi kalbin kırık şekilde yaşıyorsun.. Yeniden mii aşık olmak... Bu mümkün digildir. Ya biri çıkıp da dondurmanı yeniden elinden alıp götürürse... O anı bi daha yaşamamak için ya hep dondumaya uzaktan bakarsın yada gizli saklı bi köşede biri gelip alır endişesiyle dondurmanı çabucak bitirmeye çalışırsın. Bu zaman da dondurma artık eskisi gibi tat vermez sana. Ne yaparsan yap sana göre sen bi daha asla mutlu olamazsın gibi geliyor.

saviola
15-04-2008, 11:35 PM
bir daha yaşamak istemediğim belkide yaşamaktan korktuğum şeydir.. Ama insanı olgunlaştırdığı kesin :D

mehmet38
24-05-2008, 07:24 PM
aşk acısı diyoruz ama önce aşk nedir onu bi tanısak sonrada aşkın acısını kimine göre aşk sevipte kavuşamamaktır kimine göre her zaman sevdiğinin yanında olmaktır kimine görede tarifi olmayan varlığı olmayan ve hatta bir hükmü bile olmayan tek başınayken zavallı bir kelimedir aşkın gerçekten bir tarifi varsa ve bunuda bilenler varsa bana bi anlatsa şu aşkı

sevdenur
25-05-2008, 01:41 AM
benden uzak olsun inşallah...:oçok fena bişey...:D

aşıkk
26-05-2008, 07:52 PM
benden uzak olsun inşallah...:oçok fena bişey...:D

DİLERİM ACISI UZAK OLSUN AMA AŞKIN HİÇBİTÜRÜ UZAK OLMASIN....SEVGİLERİMLE...:):)

sevdenur
26-05-2008, 07:56 PM
DİLERİM ACISI UZAK OLSUN AMA AŞKIN HİÇBİTÜRÜ UZAK OLMASIN....SEVGİLERİMLE...:):)

öyle imkansız bir dilekki...:)yinede teşekkür ederim iyi dileğiniz için...;)

aşıkk
26-05-2008, 07:58 PM
öyle imkansız bir dilekki...:)yinede teşekkür ederim iyi dileğiniz için...;)

İMKANSIZ OLMADIĞINI BİLİYORUM VE SENİN İÇİNDE AYNINI DİLİYORUM...SEVGİLERİMLE...:):)

atomcekirdegi
26-05-2008, 09:11 PM
aşk

hüznün iki gözü..

O kadar ii tarif etmişsin ki psikosomatik..Daha bunun üstüne bi tarif bırakmadın..Bir yığın tümceyi iki kelimenin keskin kararlılığında anlamsızlaştırdın..

Tugba
24-01-2009, 10:36 PM
Tanri kimseyi yasatmasin bu aciyi :(

plüton
24-01-2009, 10:50 PM
Bana bağımlılık yaptı, aşk acısı çekmek istiyoruumm. :)
aşık olacağm terkedileceğim acı çekeceğim. Eh hayatım böyle geçti, alıştık velhasıl. :)

g1z4y
24-01-2009, 11:21 PM
sözlüklerde bulunmayan hatta yaşamımda hiç olmayan ve olmayacak bir hayli saçma bir tabir! Aşk denen şey saçmadır belki de saçma oldu önceden değildi de. Çok basit bir anlam kazandı yaşamımızda ama bildiğimiz şey aşk değil bir tür zevktir.Ve zevkler benim hayatımda OLAMAZ...! Mantığımla yaşamayı her zaman yeğlerim...

Kördüğüm
25-01-2009, 12:07 AM
insanı çağresiz bırakan elini kolunu bağlağan hergün ağlatan dünyadaki en büyük ve çağresi olmayan tarifi olmayan insanı inleten delirten gurursuzlaştıran hiç bitmeyecek bir acı.

Mevlana, tarifi olmayan aşkı anlatamayacağını bilecek kadar bilgin olduğu için; O'na aşkı sorana: "Ben ol da bil" demiştir.

siz de aşkı bilebilmek istiyorsanız; "Ben olun da bilin!" :(

dipsizkuyu
25-01-2009, 01:39 AM
hayatın en hafif acısı..ne kadar çok büyükmüş gibi gözüksede. onu büyüten bizleriz.bir gün uyanırızki artık acımıyor. o başaka birini bulmuş veya siz başakasını bulmuşsunuz bitiyor. yani içimizde bir yer var o acı için biri gidiyor acıyor.boşalınca ...sonra diğeri geliyor eski anılarda kalıyor.her gidende farklı yaşamlar kalıyor gelende ise yeni arzular,istekler,sanki yeni keşfedilmeye başlanmış bir cennet adası.. sonra keşfediyor iki beden her yönüyle birbirini sonra tılsımını yitiriyor. ufuklara bir göz gezdiriyor birileri başka cennet ada varmı diye gören ,bulan gidiyor kalan ise başka bir keşifçiyi bekliyor.bazen gideniz bazen kalan. ben acı çekmek için biberi tercih ediyorum.içsel boşluklarımı birileri gelir doldurursonra gider ben adayım keşifçi değil.. herkese acısız AŞKLAR diliyorum..
:):D:rolleyes:

NAR_K
25-01-2009, 07:40 AM
kalbin bin parcaya bolunup,
her parcanin tum bedenimizi ve mantigimizi kanatarak
"BU SON'DU" dedirten seydir..

biçare
28-01-2009, 06:52 PM
aşk = acı aşkın bana ondan geriye bıraktığı tek şey acı.o yüzeden aşk deyince aklıma ilk önce acı gelir.

biçare
28-01-2009, 07:01 PM
ilk defe içimin acıdığı hissettim o giderken.bu güne kadar hiç olmamıştı çok ağlamıştım geceler sabahlara karışmıştı gözyaşlarımla.hiç gülemem dedim hep kanadı bir yanım.yıllar geçti kalbimde küçücük bir delik vardı sanki.onu andıkça,sokakta birileri birbirine seslenirken onun adı söylerken,yada ona benzeyen birini kördüğünde kanardı kalbimdeki o küçük delik.yada tesedüfen yolda şarkınızı duyunca , parkta beraber yürüdüğünüz,oturduğunuz banka gelince kanar yaranız.dedimya aşk acı ben çok uzun yıllar çektim.allah kimseye çektirmesin.

plüton
28-01-2009, 07:22 PM
Amin!

Bu yazıyı okuyunca neler hissettiğini anladım, çünkü bende aynılarını yaşıyorum. :(
Bulabildiğim tek çözüm yolu hatırlamamaya çalışmak. Ama ne fayda koca istanbul hep onu hatırlatıyor bana :(

Dreamcatcher
28-01-2009, 08:29 PM
A cıya
Ş ikayetsiz

K atlanmaktır.

hani ameliyat masasında hastanın narkozu biter ya o an nasıl acı hissedersin işte öyle bir acıdır.

_ZeuS
29-01-2009, 07:43 AM
Lanet olası birşeydir,zayıf dönemlerinizde sizi bir o yana bir bu yana vurur,boğazınız düğümlenir, kan basıncınız yükselir uyuyamassınız,kalbiniz sıkışır,bir hiç olursunuz arada sırada unutursunuz geçer gibi olur... minik bir saç teliyle tekrar dirilir ve gittikçe etkisi artar ,acı değildir sanki çünkü acı zamanla kaybolur başka birşeydir o sürekli kanayan bir yaradır.gerçekten sevdiyseniz unutun onu, onu değil onun acısından kurtulmayı .
ama herşeye rağmen güzeldir, insana yaşadığını hissettirir.

yağmur yürekli
29-01-2009, 11:58 AM
bundan seneler evvel günlüğüme yazdığım bi alıntıyı paylaşmak istiyorum sizinle o zaman beni anlattığını düşünmüştüm...

Her sabah hüzünle karışık bir umut var içimde.Sensizliğin hüznünü,yeni bir günün seni getireceği umuduyla bastırıyorum.Her doğan gün yeni bir umut,yeni bir arayış benim için.Belki sana kavuşacağım zaman birgün daha yaklaşıyorum,bugün değilse yarın...
kimbilir belkide yalnızca kendimi avutuyorum.Bittiğinden beri hep yalnızlık şiirlerine takılıyor gözüm.Bir başıma değilim sensizlikten yalnızım.
Senin olmayılında ateş gibi çöktü yüreğime,hiçbir yağmur yetmedi hasret ateşini küllendirmeye,hiçbir sevgi yetmedi senin özlemini gidermeye...
Ben her sabah beni sana götürecek yollarda yürüdüm,senin duyacağın şarkıları söyledim yalnızca.Ve gelmeyişinin her akşamında,aslında doğduğunu hiç anlamadığım güneşle beraber bende battım,bir kez daha...
Geceleri hep uyudum;gün boyu çektiğim hasretini rüyalarımda biraz olsun giderebilmek için.Herşeye iyi gelen yaraları iyileştiren zaman hiç bu kadar acıtmamıştı yüreğimi.
Binbir umutla sarıldığım sabahlar artık hiç doğmaz oldu.Benim günümde gecemde karanlık şimdi ne ay uğruyor gecelerime ne sana benzettiğim yıldızlar elimde kaldı umutlarım

goodnews
30-01-2009, 12:01 AM
Şu ana kadar belki de çok aşk acısı çektim. Ama hiç biri bu seferki kadar acıtmadı.. Hepsi anlıktı.. Bu yıllardan çektiğim bi acı.. ''o'' = aşK = acı
Onun gibisi yok bu Dünyada....

dipsizkuyu
03-02-2009, 12:03 AM
çektim çektim bitti sonuna geldim .şimdi herşey çok güzel huzur dolu..:)

Kördüğüm
03-02-2009, 04:32 AM
İnsan aşık olduğuna neden Bebeğim, Canım, Meleğim, Hayatım... der; bunu düşündüm şimdi. Ve hiçbir söylemin boşu boşuna söylenmiş olmadığını anladım.

insan aşkına "Bebeğim" der, çünkü bir annenin bebeğini karnında taşıdığı gibi seven de sevdiğini kalbinde taşır. Hani kalp yoğun bir çarpıntı halini alır ya; işte o anlarda aslında kalbinizdeki aşkınız tekmeliyordur sizi; bebeğin annesini tekmelemesi gibi... sancılı bir dönemdir bu dönem!

Sevdiğinize "Hayatım" dersiniz. Çünkü "hayatınız"dır gerçekten de. Hem hayatını hayatınızla birleştirmez, hem de "hayatınız"a göz diker. Ansızın gider! Giden "hayatınız"dır! Ona "Canım" demenizin de sebebi vardır. Harbiden de canınızdır o; gittiğinde canınız çıkmış olur!

Ve nihayatinde "Meleğim" demeniz de ezbere söylenmiş bi şey değildir. O gerçekten bir melektir! Bir melek ki; Azrali'i andıran; hayattan alıkoyan ve/lakin sizi ölü ölü yaşatan!

Sevilen, Azrail'i andırmasına karşılık tek bi farkla ayrılır ondan; Azrail bi kere alır canınızı; Aşkınız her gün...

Nitekim hiç bi şey boşa söylenmemiştir. İşte aşk böyle bir şeydir!!!

plüton
03-02-2009, 10:21 AM
Bu sayafaya yazı yazan herkes saçmalamış, bende dahil. :)

AŞK ACISI ANLATILMAZ YAŞANIR, BOŞA ANLATMAYALIM BİLMEYENLER ANLAMAZ :)

beyto2121
01-10-2011, 10:26 PM
Herkes hayatında en az birkere aşık olur ve acısını çeker. Kiminin acısı kısa sürer, çabuk unutur. Kiminin zamanla yarışır, son sürat gider gittiği yeri bilmeden. Belkide aşkın kendisi acı demektir. Çok derinden sızar insanın ruhuna, tüm benliğini esir alır ve uykusuz geceler, yerli yersiz şüpheler, korkular, kıskançlıklar beraberinde gelir ve sonrasını ayrılık acısı aldığında işte asıl herşey o zaman başlar. O tozpembe gibi görünüp insanı tuzağına düşüren hayat bitmiştir. Artık upuzun bitmeyen geceler, kalp sızlamaları, bunalımlar, onsuz yaşayamama duygusu, çırpınışlar, gel gitler, kendini harab etmeler bütün zamanını ona adamalar .... vardır. Ne dar mantıksız görünüyor oysaki. Neden insan tek bir kişi için kendini böyle heba eder sadece birkere tadacağı ömründe? Bu kadar mı değersiziz o acılar içinde boğulmaya kendimizi layık görecek kadar? Ve o sevgili bu kadar mı değer tüm dünyamızı ona adayacak kadar ?
Belki değer. Belki o mükkemmel olan , ideal olandı bizim için. Eğer o idealse, mükemmelse, değerse herşeye o zaman bırakın iyiyi kendi seçsin kendi için. Görmek istediğimiz onun mutluluğu değil mi ? Eğer o ideal olan, mükemmel olan değilse o zaman bırakın gitsin zaten hiçbirşeye değmez. En büyük ceza susmak ve umursamamaktır.
Ayrıldınız ve çok acı çekiyorsunuz. Kendinizi çaresiz, umutsuz, perişan hissediyorsunuz. Hayat artık anlamsız, boş ve siz sadece çektiğiniz acıyı hissediyor, ağlıyor ve isyan ediyorsunuz. Hemen her insan yaşamıştır bunları. Sanki dünyada o sevgiliden başkası yok, sanki dünya onun üzerine kuruluymuş gibi. Çektiğimiz acı, aşk kadar mantıksız oysaki. Ama elde olmadığıda aşikar. Yapılması gerekense özeleştiri yapıp kendimizi geliştirmek, kusurlarımızı gidermek. Daha güçlü olmak herzaman en iyi çaredir.
Ben tüm bunları yaşadım. Acımıda çektim, özeleştirimide yaptım nihayet. Sonunda anladım ki objektif düşündüğümde kendimde çok ciddi iki kusur buldum: Sabırsızlık ve kıskançlıktı bunlar. Belkide beni bitiren bu iki eksik yönüm oldu. Şimdiyse bu kötü huylarımın farkında olarak, ruhumu terbiye etmek, kendimi geliştirmek zorundayım. Sevgilimin hayatımda olmayacağı upuzun bir zaman var önümde bunun için sabırlı olmak ve sevdiğim insanın mutlu olduğunu görmek için de kıskançlıktan kurtulmak zorundayım. Şimdi daha sakinim yaşamak zorunda olduğum hayat bana geldi ve sevgilimi kaybetme korkusunu yaşayarak onu eskisi gibi kıskanmıyorum çünkü zaten onu kaybettim. Ve artık bişeyide çok iyi biliyorum ; kendime eskisinden daha çok güveniyorum artık çünkü biliyorum ki; kimse ben gibi olamaz, ben gibi değer veremez, ben gibi sevemez... Ve yıllar geçsede kimsenin yerimi dolduramayacağını ve birgün kalpten , gönülden hatırlanıp anılacağımı biliyorum.
Ayrılık acısını kendi içimizde, dünyamızda sorguladık, irdedeledik. Hadi gelin biraz daha geniş düşünelim. Dünyada şuan yaklaşık 6 milyar insan yaşıyor. Tam şuan birileri açlıktan ölüyor, şuan sokakta yaşamak zorunda olan milyonlarca çocuk var, amansız hastalıkla mücadele eden milyonlarca insan, bir organından mahrum milyonlarca özürlü, annesinden babasından yoksun milyonlarca çocuk...bunlar saymakla bitmez. Bunlar elbetteki olacak ve yapacak çok fazla şey yok ne yazıkki vede olmak zorunda. Ama dünyanın bir yerlerinde böyle derin acılar yaşanırken bizim ruhumuza işkence çektirmeye, isyan etmeye hakkımız yok. Yapmamız gereken acımızı içimize gömmek,onla yaşamasını öğrenmek ve isyan etmemek.
Ruhunuzu azad edin, özgür bırakın ve sakin olun. İnanın çırpınmak hiçbir işe yaramıyor. Sizi seviyorsa zaten dayanamaz döner. Aşk acısının bencilliği, acizliği, çaresizliği içinde boğulmayın. Acınızı yok sayın demiyorum. Ona hakim olun diyorum. Acınızın, aşkınızın efendisi olun. O sizi yıkmadan siz ona şekil verin. Güçlü olun. Gücünüzün tükendiği yerde acılar , çırpınışlar doruğa çıkar ve ortaya çıkan siz onurunuzunda yıkılmasına neden olur.
Bir Çin atasözü var unutmayın : " Sevdiğini bırak gitsin, dönerse senindir; dönmezse zaten hiç senin olmamıştır." ve bence sevdiğin bıraktığı yerde bıraktığı gibi seni bulursa birbirinize aitsiniz demektir. Bıraktığı yerde bıraktığı gibi seni bulamazsa sende hiç onun olmamışsındır...

goffee
01-10-2011, 10:59 PM
Vakti zamanında aşk acısı yüzünden 2 ay boyunca hergün hıçkıra hıçkıra ağlamış biri olarak yazıyorum.
Onca ağlayıp kör olacagımdan korkmuştum..
İlk sevdiğim insan kötü biri değildi ama iyikide olmadı diyorum hep...
4 yıldır öyle birisi ile birlikteyim ki herşeyim ona benzesin istiyorum.
Ondan çok şey öğrendim.
Lütfen sizde ileriye bakın.

zeynepsimla
04-10-2011, 04:28 PM
aşkın patolojik bir şey olduğunu düşünüyorum
bazen de saplantı seviyesine geldiği için bu kadar acı veriyor
belki duymuşsunuzdur önceden sevmediği halde daha sonra reddedildiği kişiye aşık olanları,açık açık seni sevmiyorum istemiyorum denildiği halde ondan vazgeçemeyenleri...
çok klasik olacak,msn kişisel iletisi gibi olacak ama zaten bu kadar acı çektiren insan bu acıya değmeyen biridir zaten değse bu şekilde acı çektirmez
işte gel de bunu aşk acısı çekene anlat:)
geçeeeeerr geçer daha öncekiler gibi bu da geçer:)

Yorgun_sevdam
10-10-2011, 06:03 PM
Arkadaşlar aşk acısı denmişken malesef bnde aşk acısı çekiyorum .. İki yıl önce okulda bi çocuğa aşık oldum ve bnden de iki yaş büyüktü .. Ama gün geçtikçe daha çok sevmeye başladım onu .. ama gel gör kii bu talihsizliğim burda da gösterdi kendini bu çock okulda ayrlmak zoruna kaldı.. sadece aını biliydm çok üzülüyodum .. hayatın anlamı tamamen bitmişti .. daha sonra bu çocuğum en yakın arkadşıyla dostluk kurdum birz da tesadüfen.. vee bnm bi şekilde onu sevdiğimi öğrendi.. bana onunla alakalı şeyler anlattı.. arkadaşlarım çok baskı yapıyolardı onada söylesin diolardı vee ben bi gn bu sevdiğim çocğn arkadaşına onada söylemek istediğimi söyledim o da kendisinin söylemesini önerdi kabul ettm .. bazı özel nedenlerden olayı ben kimseyle çıkamam o kişiyi üzerim demiş ve arkadaşı bna bunun söylediğinde yıkıldım çünkü ben onunla olduktan sonra hiiç bişeye üzülmezdm hiçbişe bni üzemezdi .. onun arkadaşıda halimi anladı .. ama ne zaman konu açılsa bekle diodu bna bnde öyle yaptm zaten.. bu yaz bana arkadaşı bii mesaj attı ramazanlıkta telefon numarasını gndermiş bna bii mesaj atsn konuşalım demiş ... çok mutlu oldm hmn mesaj attım tanıştk gece onikiye kadar mesajlaştk ertesi gn buluştuk ama çok kısa srdü hiiç bişe anlmadım.. bni beğenmediğini düşündüm... yalnız şöyle bi durum çirkin sayılmam yaşıma gre yüzüm tertemiz sivilce felan yok ayrıca güzel olduğumuda söylerler.. ben beğenmedi die düşünürken akşam mesaj attı napyn die biraz da mesajlaştk ama buluşmayla alakalı hiiç konşmadk .. ardından çalışmak zorunda kaldı sabah altı gece iki arası yorgn oluyodu mesaj tnca cevaplydu ama kendi mesaj atmydu .. gülücük felan gnderiyodu .. bir gn okulun önüne gelmiş bnm bi arkadaşım grmş aksilik o kii bnm de küçük bi işim vardı arkadaşımla çıkamadım.. gittiğimde o da gtmişti.. normal olarak üzüldm okulun oraya geliyo ama bi mesaj atmyo en azından görürdüm onu die düşündm akşam şaka niyetlii okulun önüne gelmişsn bgn insan bi mesaj atardı Allahın selamını verirdik yazdm okulun önüne gelmedm ordan geçtm felan dedi en sonunda :) koyarak kısadan kesti.. ve geçen gn yine merkezde grmşler onu .. bu arada o bi ilçede otryo merkeze gelemio srkli.. ama yine mesaj felan atmadı hep yanında oğlanlarla geziyo.. en son dün mesaj attım ii geceler die sms i btmş ödemeli attı bna arkadşına srdm evet sms i yok dedi .. bu şekilde sürüyo sürekli.. hayır beğenmese diyorum konuşmaz bnmle en azından kenince nazik bi dille istmyrm der.. yanii ödemeli atıp mesaj hakkım yok demeye çelıştı önmsz olsaydım umurunda olmazı ödemeli atmazdı.. ama bi yandanda ne ben atmayınca o mesaj atıyo ne de görüşmek istiyo çağırıyo bni.. ikilemler arasında kaldım .. buluştğmz zaman eli bile titriyodu sabah o bna mesaj atmştı ama bilmiyorum yaa sizce ne düşünüyo olabilir arkadaşlar bi yardım edin lütfeen..!! teşekkürler..

goffee
11-10-2011, 12:22 AM
@Yorgun_sevdam

Bu kadar her saniyeden anlam çıkarmaya çalışmamalısın.
Ben bunu genelde gençlerde yada ilk aşklarda görüyorum.
Sakin ol her iş olacagına varır.
Bırakta ne düşündügünü kendi zamanla söylesin.
Sorma bile.
Aynen senin gibi o da seni tanımaya çalışıyordur aklında başka bir fikri yoksa.
Darısı diğer genç arkadaşlarımın başına..

Yorgun_sevdam
11-10-2011, 01:15 PM
aslında şöyle aklında biri olduğunu pek düşünmüyorum ama dokuz ay önce sevgilisi varmış bana arkadaşı demişti.. kız onu seviyomuş hala.. ama o kıza dönecek olsaydı bana değil ona mesaj atardı .. hem bana sürekli ben kimseye bakmıyodum ben kimseye bakmıyodum dedi.. kendimi çapkın gibi hissettm :) sözüm ona kimseyle ilgilenmiyomuş o zamanlar bni de farketmemiş.. aklında biri olduğunu düşünmüyorum bidee olsa bile bahsettiğim ortak arkadaşımız bna yapmaz vefalı çocuktur engel olurdu.. ne düşündüğünü zamanla söylesin demişsin ama bii kendi mesaj atmıyo kii .. kendi bana yazsa sorun olmayacak bu kadar .. bende zaten aceleci davranmıyorum ne zaman isterse o zaman çıkarız şimdi arkadaştaa olabilirz ama gel gör kii ne ben bunları oa söyleyebiliyorum ne de o bna herhengi bişe söylüyo.. ne arkadaşız ne sevgiliyiz .. birbirini yeni tanımış iki yabancı gibiyiz kii ben ona deli gbi aşığım..:(

yorum
11-10-2011, 01:22 PM
aşk acısı elinizi ateşin üstüne koyduktan sonra suyun içine koyduğun ana benzer.cosss die ses çıkarır...:) nası benzetme ama...Aşka inanmayan biri için fena değil...:D
Aşk beyinde oluşan bir saplantı bence...

goffee
11-10-2011, 01:45 PM
@ Yorgun_sevdam

Sana birden aşık olmasını bekleme.
Sen onu tanıyorsun ve ona aşık olabilirsin ama o sana zamanla aşık olacak.
Büyük ihtimalle senden hoşlanıyor ancak aşk ve sevgi farklı birşeydir zamanla oluşur.
Anlık günlük aşklara aşk demek yerine anlık tutku demek daha doğru.

canciger
11-10-2011, 02:37 PM
aşk acısı elinizi ateşin üstüne koyduktan sonra suyun içine koyduğun ana benzer.cosss die ses çıkarır...:) nası benzetme ama...Aşka inanmayan biri için fena değil...:D
Aşk beyinde oluşan bir saplantı bence...
Yok artık :) Demiri duydumda elini ateşin üstüne koyup sonra suya sokan bir tek seni duydum..
En fazla 20 gündür acısı. Yerine başka bir çakıl taşı gelip boşluğu doldurur.

canciger
11-10-2011, 02:41 PM
Bence çok güzel birşey duyguları yaşayabilmek acı da olsa.
Ben gibi bir ot bir odun olmaktan daha iyidir.
Harikasın...Mutlaka bu yorumunu özel bir yerlerde sakla .. Bir gün lazım olduğunda okur okur kendine gülersin...

yorum
11-10-2011, 03:10 PM
Yok artık :) Demiri duydumda elini ateşin üstüne koyup sonra suya sokan bir tek seni duydum..
En fazla 20 gündür acısı. Yerine başka bir çakıl taşı gelip boşluğu doldurur.

cakıl taşı bak buna süper güldüm...:) teşekkürler güldürdüğün için,: D

Yorgun_sevdam
11-10-2011, 03:11 PM
[QUOTE=goffee;100251]@ Yorgun_sevdam

Sana birden aşık olmasını bekleme.
Sen onu tanıyorsun ve ona aşık olabilirsin ama o sana zamanla aşık olacak.
Büyük ihtimalle senden hoşlanıyor ancak aşk ve sevgi farklı birşeydir zamanla oluşur.
Anlık günlük aşklara aşk demek yerine anlık tutku demek daha doğru.[/QUOTE

yani anlık sayılmaz onunkide öyle gbi geliyo.. neyse pekii sence ben nasıl davranmalıyım mesaj atmalımıyım .. yada böyle ona karşı güzel mesajlar mı atmalıyım .. hiç bişe yapmadan mı bekliyeym .. senin görüşün ne yönde ?

Yorgun_sevdam
11-10-2011, 03:16 PM
emin ol aşk acısı çekeceğine kimseyi sevmeden yaşamak çok güzel.. bende böyleydm .. bildiğin odundum .. sevmek değilde sevilmek hoşuma giiyodu daha az canım yanıyodu kimse beni sevmediği zamanda ise daha mutluydum hayat güzeldi.. ama şimdi o yoksa hayatında anlamı yok demek .. onun tenine rüzgarın değdiğini düşünmek bile çok canımı yakıyo .. kalbim içindeki ateş boğazımdaki düğüm her geçen gün büyüyor.. her saniye daha fazla seviyosun ama karşılığını bulamayınca yıkılıyosun gözünde yaş aklında o tek yaptığın şey onun hayaliyle başını yastığa koymak..

yorum
11-10-2011, 03:20 PM
emin ol aşk acısı çekeceğine kimseyi sevmeden yaşamak çok güzel.. bende böyleydm .. bildiğin odundum .. sevmek değilde sevilmek hoşuma giiyodu daha az canım yanıyodu kimse beni sevmediği zamanda ise daha mutluydum hayat güzeldi.. ama şimdi o yoksa hayatında anlamı yok demek .. onun tenine rüzgarın değdiğini düşünmek bile çok canımı yakıyo .. kalbim içindeki ateş boğazımdaki düğüm her geçen gün büyüyor.. her saniye daha fazla seviyosun ama karşılığını bulamayınca yıkılıyosun gözünde yaş aklında o tek yaptığın şey onun hayaliyle başını yastığa koymak..
yorgun bize mi anlatıyorsun yoksa. öylesine mi yazı.merak ettim de ondan sordum.

Yorgun_sevdam
11-10-2011, 03:22 PM
kendini_kabul.. ona anlatyrm ..

yorum
11-10-2011, 03:28 PM
tamam saol cvp için.

Yorgun_sevdam
11-10-2011, 03:31 PM
rica edrm .

goffee
11-10-2011, 03:47 PM
yani anlık sayılmaz onunkide öyle gbi geliyo.. neyse pekii sence ben nasıl davranmalıyım mesaj atmalımıyım .. yada böyle ona karşı güzel mesajlar mı atmalıyım .. hiç bişe yapmadan mı bekliyeym .. senin görüşün ne yönde ?

Öncelikle ben kendi hakkımda bilgi vereyim.
Ben sevgilisine kendi açılmış bir bayanım.
Sevgilimde bende olgun insanlarız.
Ben ona ilk açıldıgım zaman red edildim.
Ona onunla arkadaşlığımızın bitmesini istemediğimi onu rahatsız etmeyecegimi ve tekrar bu konuyu açmayacagımı belirttim.
Biz saygı içinde arkadaşca konuşmaya devam ettik.
İlk başlarda daha çok ben onu aradım hatta hep ben aradım diyebilirim.
Çünkü talebi teklifi yapan bendim.
Burda talebi yapan sensin.
Aradan sanırım iki ay geçtikten sonra onun fikri değişti ve o bana açıldı.
Ve biz çok uzun zamandır birlikteyiz birbirimizi çok seviyoruz.
Şuan hangimiz müsaitsek anlaşarak birbirimizi arıyoruz.
Sen aradın, aramadın ne diye aramadın diye tripler olursa o birliktelik güzel olmaz.

Yorgun_sevdam
11-10-2011, 04:03 PM
yaa işte benim kide böyle oldu syılır ama siz konuşmuşsunuz.. ilk çok yoğundu çalıştırıyolardı bnde o mesaj atmayınca kendim attm konuştuk baya işiyle ilgili bilgilendirdi beni.. ben de sonra yoruluyo die sadece iyi geceler mesajı atydm.. o da cevap veriydu.. ama okulun oraya gelmesi onu görememem felan.. çok üzülüyorum yaa arkadaşlarım acıyo gbi bakıyolar bana .. acınıcak halde değilim kii ben sevmemin neresi acınacak duruma getirirki beni.. mesaj attım .. okulun oraya gelmişsn insan bi haber verirdi Allahın selamını verirdik dedim .. okula gelmedim ordan geçtm sen kimden duydun dedi .. şaka maksatlı muhbirlerimden dedim .. sadece ordan geçtm dedi vee kapattı mevzuyu böyle yapnc bnmd yazasım gelmiyo .. ama pek önmsemiyo da sayılmaz .. ufff. çok karışık bi durumdaym anlycğn .. anladığım kadarıyla da benm mesaj atmam grktiğini söylysn ..

Yorgun_sevdam
11-10-2011, 04:04 PM
ayrıca umarım bnm sonumda senin kii gbi mutlu btr :) sizede bir ömür boyu mutluluklar :)

goffee
11-10-2011, 04:18 PM
yaa işte benim kide böyle oldu syılır ama siz konuşmuşsunuz...

İşte benm demek istediğimde bu.
Siz henüz konuşuyorsunuz sen farkında değilsin, neredeyse tamamen aynı durumları yaşıyoruz.
Sende benm gibisin aşıksın.
Ben aşıktım, onun bana aşık olması için beni tanıması sevmesi güvenmesi gerektigini ve bunlar içinde zaman ve emek gerektigini biliyordum.

çok karışık bi durumdaym anlycğn .. anladığım kadarıyla da benm mesaj atmam grktiğini söylysn ..

Ben zaten bir üstteki yorumumda mesajı atması gereken kişinin sen oldugunu anlatmaya çalıştım.

Yorgun_sevdam
11-10-2011, 04:21 PM
tamam o zaman yapmam gereken sabırlı olup beklemek .. ben ona yazacam bundan sonra .. onun yazmasını beklemiycm.. peki sevdiğimi belirten mesajlar atmalımıyım sence ..

Yorgun_sevdam
11-10-2011, 04:22 PM
bidee sen neler yapmıştn biraz daha detaylı bilgilendirirmsn ..?

goffee
11-10-2011, 05:14 PM
Normal davran oluruna bırak o an ne hissediyorsan onu yaz ama trip den söz etmiyorum tabi.
Sonuçta seviyorum demek büyük sorumluluktur.
Seviyorum diyerek bunu başlatmak isteyen sensen emek harcayan olacaksın bunu baştan kabullen.
Zaman içinde o da severse zaten o da emek vermeye başlar merak etme.

Yorgun_sevdam
11-10-2011, 09:19 PM
hm.. o zaman sevdiğimi belirten mesajlar atarım.. ben rahatsız olmasından korkuyodum ..
Triptee atmıyorum zaten sonuçta sevgili değiliz ( ne yazık kkiii)
oluruna bırakacam zamanla görücez neler olacağını.. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için..

goffee
11-10-2011, 09:47 PM
sanırım beni anlamışsın.
hadi hayrlısı.

Yorgun_sevdam
12-10-2011, 08:18 PM
evet.. dün sms yapmş bna gece ii geceler yazmş.. ben grmedm ama gece dörtte grdm sağol sana k.b. brz geç oldu ama yazdm şimdide pşman oldum soğuk davranymşm gbi oldu şimdi de mesaj atacam konşmak için vee emenm olacak bu iş Allahın izniyle tekrar teşekkür ederm size..

goffee
12-10-2011, 09:14 PM
Triptee atmıyorum zaten sonuçta sevgili değiliz ( ne yazık kkiii)

Ben yinede şunu söylemeyi unutmayayım.
Sevgili olmuş olmanızda trip atma hakkı vermez.
4 yıllık sevgilime hiç trip atmadım ben.
Ha onu bilmeden zorladıgım mutlaka olmuştur.
Ama trip vs. olmaz yani dediğim gibi sen nasıl bir birlikteliğin olmasını istiyorsan öyle davranacaksın.

goffee
12-10-2011, 09:17 PM
evet.. dün sms yapmş bna gece ii geceler yazmş.. ben grmedm ama gece dörtte grdm sağol sana k.b. brz geç oldu ama yazdm şimdide pşman oldum soğuk davranymşm gbi oldu şimdi de mesaj atacam konşmak için vee emenm olacak bu iş Allahın izniyle tekrar teşekkür ederm size..

Kızdın da mı söyledin anlamadım neden pişman oldum dedin?
Seni sevme zorunlulugu yok seni tanımak için seni kabul etmiş seni sevmek için değil.
Tanıdıktan sonra sevip sevmeme kararını verecektir.

Yorgun_sevdam
13-10-2011, 02:59 PM
Trip atmayı seven biri değilim ne ben kimseye atarım nede birinin bana atmasını isterim ama o mesajı grdğm zaman biraz soğuk konuşmuşum gbi oldu normal birine mesaj atmşm gbi o yzdn pişmn oldum .. zaten akşam mesaj attm çalıştığını söyledi bnde çalş sen sonra konşrz dedim yazışmak istiyo gbiydi konuyu değiştirdi hmn ama tek sorun konuşmanın sonu gelmiyoo .. bi yerde kopuyo yani yazmamaya başlıyo .. uzun süredir zaten tel kullanmıyodu okuldan atıldıktan sonra ailesiyle felan da bazı sorunlar olmuştu ben ona bağlıyorum ama herşey çok güzelken birden yazmaması bozuyo beni :) zaten ne istediğimi çok iyi biliyorum.. ve onunda bu isteklerime uyacak karakterde biri olması bni ona daha da bağlıyor.. o şekilde de davranıyorum zaten .. ama keşke tanımak için biraz çaba gösterse .. ben zaten kıskançlık krizleri olan anlayışsız veya bi konuyu çok uzatan biri değilim .. kendim gibi sevgilim olmasını isterdim .. ben özgürlüğümü seviyorum .. o yüzden karşımdakinin kini kısıtlamam .. zaten ortak arkadaşımız beni iyi tanıyo o bahsetmiştir ama ... bilmiyorum ne düşündüğünü tam anlamıyla kestiremiyorum..

goffee
13-10-2011, 03:09 PM
Zaman lazım.

Yorgun_sevdam
13-10-2011, 03:13 PM
öyle.. benim de yapmam gereken pes etmemek..

sessizsakin
18-04-2015, 01:19 AM
Aşk acısı ölüm gibidir ama öldürmez süründürür :) Zor yaşarsın yemek yiyemezsin, karnın ağrır, yatarken ağlarsın uykudan uyandığında ağlarsın kötü bir durumdur :)