PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sn.Adminin dikkatine !!

9 ŞUBAT
19-03-2008, 06:58 PM
Sn;Admin...Merak ettim,görüş ve düşüncelerimiz sizin için ne kadar değerli,
Ne motivasyon anlamında,nede yazdığımız herhangi bir soruya lütfedip bir cümle yazmıyorsunuz.

Bu sitenin Ahmet bey veya Mehmet beye ait olmasının hiç önemi yok.Bizler burada fahri kimliğimizle ve hiç bir iltifat beklemeden,arkadaşlarla bir birliktelik içerisindeyiz.Yapabileceklerimiz kısıtlı olduğundan ve yetkiler sizde bulunduğundan haliyle zaman içerisinde birtakım düşünce ve taleplerimiz olacaktır.Ve sizden beklediğimiz ivedilikle bu sorulara cevap vermeniz ve bizleri gaile aldığınızı hissettirmenizdir.

Saygılarımla,

sevgili adminimiz,arkadaşımız çok haklı sizi ne yazıkki aramızda goremiyoruz oysa belirli zamanlarda bire bir goruşme imkanımız olsa ve site hakkındaki duşuncelerinizi ogrenebilsek bizler içinde itici bir motivasyon olacak,

gerek bu bolum hakkındaki isteklerimiz gerekse forum onerileri başlıgında ilettigimiz konular hakkında olumlu veya olumsuz duşuncelerinizi ogrenmemiz mumkun olmadı,bu konuda bizi aydınlatmanızı arkadaşlarım adına rica ederim,

ara sıra aramıza katılırsanız çok memnun kalırız .

mavigece
19-03-2008, 10:49 PM
sevgili adminimiz,arkadaşımız çok haklı sizi ne yazıkki aramızda goremiyoruz oysa belirli zamanlarda bire bir goruşme imkanımız olsa ve site hakkındaki duşuncelerinizi ogrenebilsek bizler içinde itici bir motivasyon olacak,

gerek bu bolum hakkındaki isteklerimiz gerekse forum onerileri başlıgında ilettigimiz konular hakkında olumlu veya olumsuz duşuncelerinizi ogrenmemiz mumkun olmadı,bu konuda bizi aydınlatmanızı arkadaşlarım adına rica ederim,

ara sıra aramıza katılırsanız çok memnun kalırız .

arkadaşlara katılıyorum sayın admin...forum önerileri başlığı açıldı ve üyelerimiz önerilerini paylaşıyor...ancak bu önerilere yanıt bekliyorlar haklı olarak...ara sıra sizi de aramızda görmekten memnun kalırız ...
saygılar...

Gümüş
20-03-2008, 12:20 AM
merhaba admin...açıkçası bu sorunlar bizlerin direncimi kırıyor.yani sitede sanki terkedilmiş havası var gibi...Birkaç arkadaşın çabasıyla yürüyor....sorularımıza ve sorunlarımıza en kısa zamanda cevap verirseniz seviniriz...

Nefertiti
21-03-2008, 04:00 PM
Sn;Admin...Merak ettim,görüş ve düşüncelerimiz sizin için ne kadar değerli,
Ne motivasyon anlamında,nede yazdığımız herhangi bir soruya lütfedip bir cümle yazmıyorsunuz.

Bu sitenin Ahmet bey veya Mehmet beye ait olmasının hiç önemi yok.Bizler burada fahri kimliğimizle ve hiç bir iltifat beklemeden,arkadaşlarla bir birliktelik içerisindeyiz.Yapabileceklerimiz kısıtlı olduğundan ve yetkiler sizde bulunduğundan haliyle zaman içerisinde birtakım düşünce ve taleplerimiz olacaktır.Ve sizden beklediğimiz ivedilikle bu sorulara cevap vermeniz ve bizleri gaile aldığınızı hissettirmenizdir.

Saygılarımla,

kamiloglu
21-03-2008, 04:08 PM
Admin'i en son foruma youtube videolarının eklenmesiyle ilgili düzenlemeleri yaparken görmüştüm. ilk olarak da hipnozla ilgili birkaç video eklemişti. sanırım hipnoza girdi ve hala hipnozda :D

birmelek
21-03-2008, 09:26 PM
Evet..bence de arkadaşlarımız haklılar..bu siteyi siz kurdunuz ve siz yoksunuz. Beğenmiyor musunuz yoksa? Yorumlarınız neden bizlerle değil. Bu siteyi ne amaçla kurdunuz..kurarken ne hayalleriniz vardı ve ne kadarını elde edebildiniz? Bunların hepsi hepimiz için merak konusu. Biz ki adminimizle arkadaş olmak isteyen kişileriz. Adminimiz bizi beğeniyor mu beğenmiyor mu? Belli ki beğenmiyor..ama lütfen söyleyin de onu da bilelim. Açtınız bir site..bi şekilde geldik bizlerde..kendimizce burda bi aile kurduk sanırken..bizi başı boş bırakıp gittiniz. Bunlar ne yapar, ne yer, ne içer..hiçççç..umurunuzda bile olmuyoruz. :(

psikolog
22-03-2008, 10:00 AM
Herkese merhaba,
Şikayet etmekte haklısınız
gerçekten siteyle çok fazla ilgilenemiyorum
ancak kontrol amaçlı olarak bakabiliyorum
bunun birkaç sebebi var
bunlardan birisi çok klasik olacak ama bu aralar çok yoğunum
sabah 8 akşam 9 arası aralıksız çalışıyorum
ayrıca işim de yorucu günün sonunda ancak dinlenebiliyorum
bu haziran ayına kadar bu şekilde sürecek
ikinci sebeb sitenin diğer teknik işleriyle de ( hosting alana adı yedekleme gibi ) ben uğraşıyorum
kalan zamanımın bir kısmını da bunlar alıyor
üçüncüsü de bildiğiniz gibi sadece bu site yok irili ufaklı :) yaklaşık yayında 20 site bulunuyor bunların teknik sorunlarıyla da sadece ben ilgileniyorum
bütün bunlara rağmen zaman buldukça ve olanaklar elverdikçe isteklerinizi de yerine getirmeye çalışacağım
tekrar görüşmek üzere
sağlıcakla kalınız

9 ŞUBAT
22-03-2008, 10:19 AM
Herkese merhaba,
Şikayet etmekte haklısınız
gerçekten siteyle çok fazla ilgilenemiyorum
ancak kontrol amaçlı olarak bakabiliyorum
bunun birkaç sebebi var
bunlardan birisi çok klasik olacak ama bu aralar çok yoğunum
sabah 8 akşam 9 arası aralıksız çalışıyorum
ayrıca işim de yorucu günün sonunda ancak dinlenebiliyorum
bu haziran ayına kadar bu şekilde sürecek
ikinci sebeb sitenin diğer teknik işleriyle de ( hosting alana adı yedekleme gibi ) ben uğraşıyorum
kalan zamanımın bir kısmını da bunlar alıyor
üçüncüsü de bildiğiniz gibi sadece bu site yok irili ufaklı :) yaklaşık yayında 20 site bulunuyor bunların teknik sorunlarıyla da sadece ben ilgileniyorum
bütün bunlara rağmen zaman buldukça ve olanaklar elverdikçe isteklerinizi de yerine getirmeye çalışacağım
tekrar görüşmek üzere
sağlıcakla kalınız

gunaydın sizi aramızda gormek buyuk bir zevk, tam tahmin ettigim gibi işlerinizin yogunlugu nedeniyle giremiyorsunuz size hak veriyorum ama sizinde bize hak verdiginize inanıyorum,

hiç olmassa arada sırada birkaç dakikalıgınada olsa aramızda gorsek sizi sevinriz, biraz evvel chat odasında birebir goruşmeyi denedim ama her zamanki gibi mumkun olmadı ,o bolumu eger teknik imkan varsa (ki uye oldugum diger sitelerde bulletini kullanmakta ve bu bolumu ust tarafa almış bulunmaktalar)ust bolume alırsak çok daha faydalı olacak aksi takdirde o anda tesaduf olarak bir araya gelinmezse işlevligini yitiriyor,

bu konuda gerekeni yapacagınıza inanıyor ve şimdiden teşekkur ediyorum ,
sizi daha sık gormek dilegiyle .

Nefertiti
22-03-2008, 11:25 AM
Cevap verme nezaketi gösterdiğiniz için teşekkürler...