Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : bana yardımcı olun

nesimv
15-03-2008, 10:01 PM
--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bana akıl verin ben bir kızı cok sevdim gecen sene ayrıldık...ayrılık nedeni ise o benle arkaş olmak istedi bense onu seviyordum ve maalesef onu hala onu seviyorum...ama öyle davranışlarda bulundu ki...affetmem mümkün değildi.gecenlerde aradım.hastanede yatıyordu çünkü.geçmiş olsun dedim.bana geri dönmek istiyordu.geçmişte..ve benim tepkimden korktuğu için buna cesaret edemiyyorddu...onun yüzünden çok yıkıldım..bir yol açmak istedim ve onu aradım affettim.sevdiğim insan evlenmekten korkuyor.kesinlikle kimseyle evlenmem diyor ..bu sadece benim için her çıktığı erkeğe diyor..sürekli birileriyle çıkıyor..daldan dala atlıyor ...malesef bende onu seviyorum ne yapmalım...onun bir psikolojik problemi var nedir?onun yüzünden benim psikojim bozuldu...sadece bildiğim çok sevdiği birini ailesinden kazada birinin öldüğü ve bundan çok etkilendiği...ayrıca geçmişte biriyle nişanlandığı ve çok kötü bir ayrılık gecirdiği..yardımcı olursanızz sevinirim...

Nefertiti
15-03-2008, 11:41 PM
Merhaba,hoşgeldin aramıza.
Baya karışık bir durum.Tüm olumsuz yönlerini bildiğin ve gördüğün halde engelleyemediğin bir sevgi..

Aşkın gözü kördür lafı bu gibi durumlar için sanırım..;)

Şimdi ben sana kestirmeden bırak ne hali varsa görsün desemmmm..olmaz di mi.? :) Şu anda ancak bunu söyleyebilirim...

Sabah ola hayrola...Görüşmek üzere..

mavigece
16-03-2008, 03:28 AM
merhaba hoşgeldin...
durumun zor gerçekten...bu durumda yapacağın ya herşeyi göze alıp zorlu bir yolculuğa başlaman...arkadaşının öncelikle bir uzmana başvurup yardım alması gerekir...
ya da onu unutmaya çalış...affetmem mümkün değil diyorsun...baştan bu şekilde başlayan bir ilişkinin sonu yine hayal kırıklığı olur...

BeYaZ_KeLeBeK
16-03-2008, 07:57 PM
hoşgeldin aramıza...

sanırım bencede sevdiğin kişinin psikolojik kökenli korkuları ve sorunları var....daha önce biriyle nişanlanmış demişsin....bunun etkisi büyük olsa gerek...neden ayrılmış nişanlısından? bu olaydan dolayı güven problemi yaşadığı açık....

onu seviyor olabilirsin...ama evleneceğin kişiye güvenmek çok önemlidir...sürekli daldan dala konuyor diyorsun...evlendikten sonrada böyle bişey olursa ne yaparsın?

ikiseçenek var ya onun yanında olup onu herşeyiyle kabul edeceksin yada biraz daha mantıklı düşünüp unutacaksın.....zor bir durum...

nesimv
16-03-2008, 09:49 PM
teşekkür ederim...arkdaşlar ilginize nişanlısından ayrıldıktan sonra hep kendisine
ben kimseyle evlenmiyeceğim demiş....kendi kendine nefret etmiş herşeyden aslında kendimi övmek istemem.ama
öyle biriyim ki onun rededemiyeceği biriyim..aslında ikisi arasında gidip geliyor.banada zarar vermek istemiyor..o yüzden benimle tekrar bir ilişkiye girmiyor...benim tekrar yıkılmamdan korkuyor bu konuda kendisine güvenmiyor..karşısındaki insanalara hiç güvenmiyor...ele erkeklere tam bir feminst...ama onu seviyorum..bende çok yıkıldım ...bilmiyorum...