PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : boğuluyorum sanki

kibar
04-03-2008, 01:04 PM
Boğuluyorum sanki hiç birşeyin tadını alamıyorum.en yakınımın bana yaptığı hataları kabullenip sonrada kendi kendimi yemek istemiyorum.cesaret edemiyorum o çok sevdiğim yakınımdan ayrılmaya ama yaptıklarını da hazmedemiyorum.sanki onsuz ölecek gibiyim ama onunla beraberkende bana yaptığı o çok fazla haksızlıklara tahamül edemiyorum.lütfen birileri bana yardım etsin.Tamamen dengem bozuldu düşünme konuşma yeteneğimi kayıp ettim.

psikosomatik
04-03-2008, 01:42 PM
Allah yardımcın olsun.seni ii anlıorum aynı durumun içinde şu an bende varım.cok yakın şeyler yaşıorum.sussam yanlızlık,konuşsam ayrılık gibi bi durum zuhur ediyor ama şu bi gerek ki susmak en güzeli..

mantıgını ne kaadar işin içinde yogun bilmiorum ama sanırım mantık bu işlerde pek işe yaramıyorr. kendini nerde kimle ne şekilde mutlu hissediosan öle yaşa..kimse senden değerli deil sana sen lazım..selametle

Nefertiti
04-03-2008, 04:07 PM
Merhaba;
Öncelikle hoşgeldin aramıza,yaşadığın sıkıntılı anları ve düşüncelerini burada bizimle paylaşmaya devam et,bu epeydir devam eden bir durummu yoksa herhangi bir olaydan sonramı oluştu.Bundan dolayı bir uzmana başvurdun mu
veya devam eden bir tedavin var mı?
Gelip geçici bir durumda olabilir ve burada bizimle kısa sürede atlatırsın İnşallah,
kendinle ve yaşadıklarınla ilgili daha ayrıntılı yazarsan seni anlamamız ve yardımcı olma noktasında fikir üretebilmemiz daha kolay olacaktır.
Burda verilecek cevaplar uzman görüşü olmamakla birlikte sana yol gösterecek
ve seni rahatlatacaktır.

Geçmiş olsun diyorum.........Yanlız değilsin,bizler varız.

kamiloglu
04-03-2008, 04:14 PM
öncelikle hoşgeldin
yazdıkların çok açık değil ama anladığım kadarını söyleyim... sana yapılan bir haksızlığa karşı göz yummak insanın kendi içerisine zehir atmasıdır.
bir şekilde itiraz etmek gerekiyor
eğer haksızlığa karşı çıkarsan haksızlık edenle mücadele edersin
ama karşı çıkmaz da içine atarsan hem sana haksızlık edenle hem de kendinle mücadele edersin.
rest çekmen gerekiyorsa rest çek, terk etmen gerekiyorsa da terket.
kolay değil kabul ediyorum ama bir şekilde karşı koymaya bir yerden başlamak lazım...

merdivenler
04-03-2008, 05:23 PM
merhaba,

Belki sana yapilan hatalarin sebebini dusunmen yardimci olur. Belki altinda yatan baska bir neden var, soylemiyor, belki de sana gercekten de kotu davraniyor.
İki durumda da onu zorlayip "neden bunu yapiyorsun? boyle yaparak beni uzuyorsun, dayanamiyorum" demek gerek.
Ben birine oyle yaptim ve zorladikca altindaki sebepler cikiverdi. Ama bir iyi niyet cikmasaydi oracikta arkadasligimizi bitirecektim.

Onsuz yapamiyorum demissin, ama 6-7 senelik ilişkilerini bitirip sonra yeni birileriyle baslayan ve cok daha mutlu olanlari taniyorum. Onlar da oyle derdi ama artik gercekleri goruyoruz diyorlar. Artik ikisinin de yuzu guluyor.

Bence guclu olmalisin. Gururunu kiran, sana kotu davranan birine eyvallah etme, hesap sor.

9 ŞUBAT
04-03-2008, 06:29 PM
aramıza hoş geldin ,
arkadaşımında soyledigi gibi bizler uzman degiliz bu konuda sana en iyi yolu bir profesyonel gosterir , bizler sadece yorumda bulunabiliriz sen kendin ona gore degerlendirirsin ,

en iyisi karşılıklı otur konuş kafandaki tum soruları ortaya koy ve yanıtlarını al , sonrada bir karara var ,eger bunu yapmayıp sadece kendi pencerenden olaylara bakarsan yanlış yapabilir veya boş yere kendini yıpratırsın .

birmelek
04-03-2008, 09:03 PM
Öncelikle aramıza hoşgeldin.

Sana yardım edebilmemiz yada teselli verebilmemiz için herşeyi açık açık anlatman gerek. Hem anlatmak sana da iyi gelecektir diye düşünüyorum. Rahatlarsın. Ne zaman ki boğulduğunu hissetmeye başladın;hemen at kendini buraya ve başla anlatmaya..biz her zaman en dinleyicilerdeniz. Ve herzaman söyleyecek bir kaç sözümüz vardır.