Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : bebeğimi çok özledim((((

YAĞMURR
03-03-2008, 11:45 PM
onu çok özledim onu kucağıma alamadan öpüp koklayamadn beni bırakıp gitti.. isyan etmiyorum ama rüyada olsa bir kez yüzünü görmemi çok mu görüyor allahım..ne yapsam olmuyor içimdeki ateş sönmüyor((( br kez bana yüzünü gösterse.. allahın ne olur az önce rüyamda bebek ağlama sesiyle uyandım(((çok kötüyüm((((

9 ŞUBAT
04-03-2008, 08:47 AM
ALLAH sabır versin , dayanması çok zor ama ne yazıkki takdiri ilahi buymuş ve bunun karşısında boynumuz kıldan ince ,ALLAH sabırlar versin inşallah ileride bu sabrınızın mukafatını fazlasıyla gorursunuz , her işte bir hayır var derler .
belkide dogduktan onu sevip okşayıp ona fazlasıyla alıştıgınızda ayrılacaktı sizden ya o zaman çekeceginiz acı bundan dahamı az olacaktı ?

kamiloglu
04-03-2008, 10:09 AM
zor bir durum olsa gerek.
ama sabır ve olgunlukla bu üzüntüyü üzerinden atabilmelisin.
hayat birçok haksızlığa ve zorluğa rağmen devam ediyor...

YAĞMURR
04-03-2008, 11:04 AM
evet hayat devam ediyor ama asla unutulmuyor hani yara kabuk bağlar zamanla ama öyle an geliyorki o yara kanıyor(( dünde öyle bir gündü((( göremediğim koklayamadığım bebeğimi çok özledim... tek tesellim bir gün ona cennette sarılmak doya doya..

Nefertiti
04-03-2008, 04:26 PM
Üzüntü kaynağın daha evvelki mjlarında da dikkatimi çekti ama tazelemek istemediğimden soramadım..
Ateş düştüğü yeri yakar.. Ama bir anne olarak seni anladığımı sanıyorum..

5 yaşında iken yanımda oyun oynayan 6 yaşındaki ablamı bir kamyonetin çarpması sonucu feci bir şekilde kaybettim.ve annemin 6 evladı daha olmasına rağmen ve aradan yıllarrrrr geçmesine rağmen aynı acıyı hala yaşadığını ve
yüreğinden atamadığını görüyorum.Ama yaşadı,bizler vardık..Ailenin diğer fertleri vardı yaşananları unutmadı belki ama yaşadı.. Halada dolu dolu yaşıyor

Hayat devam ediyor acısıyla tatlısıyla,ölümlerle ve doğumlarla başlıyor........ bitiyor........Zamanlı ve zamansız...Bu zamanı bizler ne kadar kendi lehimize istesekte tayin edemiyoruz.
Büyüklerimiz böyle bir durumda şöyle derdi unutmam ;ne mutlu sanaki cennetin kapısında seni bekleyen ve orada olmanı kolaylaştıracak minik bir yardımcın var.
Bu herkese nasip olmaz derlerdi ....(bu inanışa göre değişir)

Allah yardımcın olsun.

BeYaZ_KeLeBeK
05-03-2008, 12:37 AM
sevgili yağmur ve nefertiti çok üzüldüm ikniz içinde...başınız sağolsun:(

dayanması zor acılar bunlar....Allah kimseye yaşatmasın...ne diyebilirimki...

sabırlar diliyorum...:(

benjaminfranklin
05-03-2008, 12:51 AM
sizin adiniza cok uzuldum ama sabredip isyan edmesseniz o sizin cennet icin sefaatciniz olacak ins Allah sabir versin

YAĞMURR
05-03-2008, 10:11 AM
allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor.. nefertiti annenizi o kadar iyi anlıyorum ki yüreklerimizdeki acı aylar yıllar geçsede hiç bir zaman geçmicek hep bir yerimiz yarım kalacak güçlü olmaya çalışıyorum bunu bazen başarıyor bazen başaramıyorum ama şunada inanıyorumki yavrularımıza sarılıp öpüp koklucaz çünkü onlar bir melek bizi bekliyorlar hep bu umutla yaşıyorum tüm anneler gibi. hepiniz tşkler güzel dilekleriniz için..

drylove
22-10-2009, 10:16 AM
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun. Allah size dayanma gücü versin.
Bende iki bebeğiminden de elinden tutamadım, kayıp gittiler elimden çok büyük bir acı! Bazenleri durup durup ağlama krizlerine giriyorum, dayanamıyorum. yanımda kise destekcim bir arkadaşım vardı. Tek başımaydım anlıyacağınız. Beterin beteri var Allah kolaylık versin tekrardan.

plüton
22-10-2009, 12:48 PM
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun. Allah size dayanma gücü versin.
Bende iki bebeğiminden de elinden tutamadım, kayıp gittiler elimden çok büyük bir acı! Bazenleri durup durup ağlama krizlerine giriyorum, dayanamıyorum. yanımda kise destekcim bir arkadaşım vardı. Tek başımaydım anlıyacağınız. Beterin beteri var Allah kolaylık versin tekrardan.

Allah sabır versin. İnşallah birgün bu acıları unutturaracak her an sizi gülümsetecek bir bebeğiniz olur.

BBAHAR
27-10-2009, 01:58 PM
ne yazıkkı ölüm her yaşta ve her şekilde acı hemde çok acı.