Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba

Objektif_Başak
26-02-2008, 05:58 PM
Merhaba arkadaşlar:) nasılsınız inşallah iyisinizdir:) megan ' ın davetiyle bende bu siteye katıldım:) site ve içeriğindeki konular, paylaşımlar, ve üyelerin yardımcı olmak adına samimi ve içten yorumları beni çok etkiledi. aranıza katılmaktan son derece mutluyum:) umarım yardımcı olmak adına benimde faydam dokunur...

9 ŞUBAT
26-02-2008, 06:01 PM
Merhaba arkadaşlar:) nasılsınız inşallah iyisinizdir:) megan ' ın davetiyle bende bu siteye katıldım:) site ve içeriğindeki konular, paylaşımlar, ve üyelerin yardımcı olmak adına samimi ve içten yorumları beni çok etkiledi. aranıza katılmaktan son derece mutluyum:) umarım yardımcı olmak adına benimde faydam dokunur...

aramıza hoş geldiniz ,
sitemizi begendiniz için teşekkur ederim , paylaşımlarınızı bekliyoruz .

Objektif_Başak
26-02-2008, 06:11 PM
aramıza hoş geldiniz ,
sitemizi begendiniz için teşekkur ederim , paylaşımlarınızı bekliyoruz .

Hoş bulduk:) esas ben teşekkür ederim. bu güzel site ve birbirinden değerli üye arkadaşlarımızın arasına benimde gelmeme vesile olup davet ettiğiniz için:)

ates
26-02-2008, 06:18 PM
hoşgeldin aramıza... :) ;)

kamiloglu
26-02-2008, 06:28 PM
hoşgeldin objektif başak
iyi paylaşımlar...

Objektif_Başak
26-02-2008, 06:29 PM
Hoş bulduk :) ates içten karşılamanız ve mesaj yazma inceliğinize teşekkür ederim:)

Objektif_Başak
26-02-2008, 06:31 PM
hoşgeldin objektif başak
iyi paylaşımlar...

Hoş bulduk :) iyiki üye olmuşum. doğru yerde olduğumu hissettiriyorsunuz:)

birmelek
26-02-2008, 07:55 PM
Evet evet..tam olman gereken yerdesin başak. Hoşgeldin aramıza..ne iyi ettin valla..hissediyorum;seninle güzel paylaşımlarımız olacak..eğer bi gün bizi terk edip gitmezsen tabi :o

Objektif_Başak
26-02-2008, 08:11 PM
Evet evet..tam olman gereken yerdesin başak. Hoşgeldin aramıza..ne iyi ettin valla..hissediyorum;seninle güzel paylaşımlarımız olacak..eğer bi gün bizi terk edip gitmezsen tabi :o

Hoş bulduk. birmelek sağol :) böyle samimi güzel kişilikli anlayışlı hoş görülü üyelerin olduğu bir sitede olmaktan gerçekten çok mutluyum:) ve ilerdede ayrılmayı düşünmüyorum... inşallah faydalı ve güzel paylaşımlarda bulunacağım sizlerle beraber :)

Nefertiti
26-02-2008, 10:23 PM
Merhaba arkadaşlar nasılsınız inşallah iyisinizdir:) megan ' ın davetiyle bende bu siteye katıldım:) site ve içeriğindeki konular, paylaşımlar, ve üyelerin yardımcı olmak adına samimi ve içten yorumları beni çok etkiledi. aranıza katılmaktan son derece mutluyum:) umarım yardımcı olmak adına benimde faydam dokunur...

Merhaba,hoşgeldiniz..Ben kendi adıma iyiyim,umarım sizde iyisinizdir.
Ayrıca siteyi beğenmiş olmanız bize gurur verdi.
Paylaşımlarınızı bekliyoruz...:)

iranja
26-02-2008, 10:49 PM
selam arkadaşlar uyuşturucudan kurtulan yada kurtulmaya çaba weren arkadaşlarımı bekliyorum..:D

mavigece
26-02-2008, 10:56 PM
Merhaba arkadaşlar nasılsınız inşallah iyisinizdir:) megan ' ın davetiyle bende bu siteye katıldım site ve içeriğindeki konular, paylaşımlar, ve üyelerin yardımcı olmak adına samimi ve içten yorumları beni çok etkiledi. aranıza katılmaktan son derece mutluyum umarım yardımcı olmak adına benimde faydam dokunur...

merhaba başak ...:)aramıza hoşgeldin...sitemiz hakkındaki güzel düşüncelerinden dolayı çok teşekkürler...:)
paylaşımlarını bekliyoruz..;)

Objektif_Başak
27-02-2008, 05:38 PM
merhaba başak ...:)aramıza hoşgeldin...sitemiz hakkındaki güzel düşüncelerinden dolayı çok teşekkürler...:)
paylaşımlarını bekliyoruz..;)

Hoş bulduk mavigece :) esas ben teşekkür ederim. sıcak ve içten karşılamanız için

basak
28-02-2008, 05:18 PM
Adaşım warmış bundaaa bende yeniyim h.g adaşım :)

9 ŞUBAT
28-02-2008, 05:25 PM

aramıza hoş geldin .

basak
28-02-2008, 05:33 PM
h.b tşk ederim(:

Objektif_Başak
28-02-2008, 06:36 PM

Hoş bulduk başak :) sende hoş geldin. nasılsın umarım iyisindir. inşallah üyeliğin daim olur. ve güzel paylaşımlarda bulunuruz:)
paylaşımlarını bekliyoruz :rolleyes: