PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çok acı veriyor

nuran_456
26-02-2008, 11:48 AM
selam arkadaşlar,belki bana yardımınız olur diye anlatmak istiyorum.yine içimde bi sıkıntı,yine hayattan zevk almama,yine kendime zarar verip kurtulmak isteme,hiçbişeyin beni mutlu etmediği döneme girdim son iki gündür.perşembe günü doktorumla terapim var,içimde bi heyecan acaba nasıl olacak diye.iyi olmak istiyorum artık,bende herkes gibi en ufacık şeylerden mutluluk duymak istiyorum.allahım kimseyi benim durumuma düşürmesin.Kalbimde bi çarpıntı,boğazıma sanki iki el sarılmış son gücüyle sıkıyo beni boğacakmışçasına,o an bağıra bağıra avazım çıkana kadar ağlayıp rahatlamak,dişlerimin kilitlenmesini,bütün kaslarımı sanki çarmaha germiş gibi gerilmesini engelleyemiyorum.
ALLAHIM YORULDUM ARTIK BANA YARDIM ET ARTIK..............

birmelek
26-02-2008, 11:53 AM
Geçmiş olsun..ne diyebilirim ki..geçer inşallah.

Rosalie
26-02-2008, 12:44 PM
Depresyon...Hemen git, ihmal etme..
Geçmiş olsun...

9 ŞUBAT
27-02-2008, 12:49 PM
geçmiş olsun , terapi konusunda hiç panige kapılma gayet olumlu geçecegine eminim onyargıya kapılım gitmeden kendini germe ne kadar kafan rahat olursa o kadar fayda gorursun , tabi tek goruşmeyle olmaz duzenli devam etmen gerekir .

Mickey
28-02-2008, 04:08 PM
Aynı şeyleri bende 1 yıldır yaşıyorum...seni cok cok iyi anlıyorum...
o sıkıntı hiç gecmedi bende 1 yıldır...Major depresyon ve anksiyete bozukluğu dediler...kullanmadığım ilaç yok gibi...
Ama sanırım en iyisi psikoterapi...
Yaşadığın şeyse anksiyete bozukluğu cok acık...nefes egzersizleri flan yapmayı denemelisin...O sıkıntı tam göğüs kafesinde biliyorum...
Alkol alma, sanılanın aksine alkol bir stresördür, anlık sedasyonu seni rahatlatır ama ertesi gün anksiyeteni tetikler...ben bu yanlışı uzun süre yaptım...

artık EKT denemek istiyorum, son şans olarak...umarım sen psikoterapi ile halledersin...

yavasyavas
04-03-2008, 09:43 PM
gecmiş olsun bizde aynı sıkıntıları yaşıyoruz zaten

BeYaZ_KeLeBeK
04-03-2008, 11:46 PM
selam arkadaşlar,belki bana yardımınız olur diye anlatmak istiyorum.yine içimde bi sıkıntı,yine hayattan zevk almama,yine kendime zarar verip kurtulmak isteme,hiçbişeyin beni mutlu etmediği döneme girdim son iki gündür.perşembe günü doktorumla terapim var,içimde bi heyecan acaba nasıl olacak diye.iyi olmak istiyorum artık,bende herkes gibi en ufacık şeylerden mutluluk duymak istiyorum.allahım kimseyi benim durumuma düşürmesin.Kalbimde bi çarpıntı,boğazıma sanki iki el sarılmış son gücüyle sıkıyo beni boğacakmışçasına,o an bağıra bağıra avazım çıkana kadar ağlayıp rahatlamak,dişlerimin kilitlenmesini,bütün kaslarımı sanki çarmaha germiş gibi gerilmesini engelleyemiyorum.
ALLAHIM YORULDUM ARTIK BANA YARDIM ET ARTIK..............

çok geçmiş olsun...sakın ihmal etme...doktorunla mutlaka görüş..

iyi haberlerini bekliyoruz.