Orijinalini görmek için tıklayınız : Yüzleşme
atomcekirdegi
18-02-2008, 01:24 PM
İlk defa hissettiklerimden bu kadar açık bahsediyorum ve şuan bu satırları yazarken ağlıyorum..
Takatim kalmadı,yordular..Uğursuzluk kara bulutlarını ekmiş yamaçlarıma ne yapsam kurtulamıyorum bu puslu karanlıktan...Her gelen ayrılık istemiş benden..Ben kendimi bi şeylerden korumaya çalışırken çaresiz,onlar beni bezemiş kanlı çarmıhlarında..
Tek başına nereye kadar ne kadar savaşabilirdim ki..Ne kadardım ki?
Biz olmayı denedim ağır geldim;oysa kanatlarım vardı benim zamanında;şimdi göremediğim..
Anladım ki benim makamım hüzzam,her notada vurulan..Perdelerin ayak sesinde ezilmekte yüreğim..
Yollarım tutulmuş..Ben bende rehin bırakıldım yine oysa isterdim ki senin o engebeli kalbinde tutulaydı çıkışlarım..Yıllarca her yol ayrımında karşıma çıktığın gibi,hep orda olduğun gibi kalmanı isterdim..Beni bu kadar çabuk teslim etmeyecektin ellere..
Aslında ne desem boş şu 9 aydır kaybettiklerimin,gidenlerimin buğusu kaybolmamışken hala bir "son nefes" de sen oldun karanlığıma..
Aşk acısı falan değil bunun adı "yalnızlığımla duello"..
Sen de git,hadi git ardına bile bakma..Öyle bi git ki ne adın ne ruhun kalmalı bende..Git;yerin boşluk olsun ve dilerim o boşluk seni vursun..
canım benim...
çok güzel anlatmışsın içindekileri...
bazen gitmek istersin herkesten herşeyden ama birşeyler hep engel olur sana....
esir edilmişsindir...gidemezsin...
sanki birisi yapışır ayağına ve gitmemen için biraz daha acı çekmen için elinden geleni yapar...
biz hep iyi niyetlerimizin kurbanı oluyoruz...
"gitme..." ile "gitme lütfen...!!!!" arasında o kadar büyük bir fark var ki aslında kavrayamadığımızdan bu can çekişlerimiz...
bazıları der silemiyorsan karalayacaksın...
karalamakla çıksa lekesi... kurtulabilsen...
ama biliyorum ki birgün herşeyden ve herkesden çekip gitmesini öğreneceğiz... ve daha az acı çekeceğiz...
Hayatı öğrendiğimiz zaman... ;)
atomcekirdegi
18-02-2008, 05:01 PM
canım benim...
çok güzel anlatmışsın içindekileri...
bazen gitmek istersin herkesten herşeyden ama birşeyler hep engel olur sana....
esir edilmişsindir...gidemezsin...
sanki birisi yapışır ayağına ve gitmemen için biraz daha acı çekmen için elinden geleni yapar...
biz hep iyi niyetlerimizin kurbanı oluyoruz...
"gitme..." ile "gitme lütfen...!!!!" arasında o kadar büyük bir fark var ki aslında kavrayamadığımızdan bu can çekişlerimiz...
bazıları der silemiyorsan karalayacaksın...
karalamakla çıksa lekesi... kurtulabilsen...
ama biliyorum ki birgün herşeyden ve herkesden çekip gitmesini öğreneceğiz... ve daha az acı çekeceğiz...
Hayatı öğrendiğimiz zaman... ;)
Umarım o zaman çabucak gelir ateşcim...
o güzelim gülün bile bir dikeni var canım unutma... ;)
atomcekirdegi
18-02-2008, 06:40 PM
o güzelim gülün bile bir dikeni var canım unutma... ;)
Hani dedin ya ateşcim biz iyi niyetlerimizin kurbanı oluyoruz diye o halde söylenebilecek tek bişey kaldı:
"ŞİMDİ İYİ NİYETLERİMİ BİRBİR YARGILAYIP ASIYORUM,BU SON OLDUN GÖZÜM,BU SON..."
kamiloglu
18-02-2008, 08:33 PM
güzel. şiir tarzında.
giden gitsin.
yalnızlıkla düeollo etmektense yalnız yaşamanın tadını çıkarmak daha iyi. en azından o güzelim gençlik yıllarını kendine zehir etmezsin. ne geçmişe ne de geleceğe bakarak kahrolmaktansa anın tadını çıkarmakta fayda var...
atomcekirdegi
18-02-2008, 08:41 PM
güzel. şiir tarzında.
giden gitsin.
yalnızlıkla düeollo etmektense yalnız yaşamanın tadını çıkarmak daha iyi. en azından o güzelim gençlik yıllarını kendine zehir etmezsin. ne geçmişe ne de geleceğe bakarak kahrolmaktansa anın tadını çıkarmakta fayda var...
İnşallah kamiloğlu..İnşallah..
birmelek
18-02-2008, 09:58 PM
Herşeyi bırakın herşeyi terk edin arkadaşlar. Sizi bırakıp gitti mi..hayır efendim öyle gidilmez böyle gidilir deyin ve temelli gidenlerden olun. Sizi terkedenden daha üstün niteliklere sahip birisini bulun ve evlenin..böylece o acı veren aşk hikayelerinden de kurtulursunuz. Bitip bitip başlama şansı kalmaz artık o uzatmalı ilişkinizin. Başını kökten koparıp atarsınız. İçinizde acı kalmaz mı? Kalır tabi ama şimdi çektiğiniz acıların onda biri kadar kalır. Şuan o güçlü durumdayken..o zaman birden dengeler değişir ve o terkettiği halde sizi birden güçlü taraf siz olurverirsiniz. Bence söylediklerimi ciddice bi düşünün. :rolleyes:
atomcekirdegi
18-02-2008, 11:18 PM
O söylediklerini yapabilmek adına bütün çırpınışlarım birmelekcim..
Kendimle taarruzdayım..Aklım dağılsın diye kendimi kendimden saklıyorum..Birikiyorum,biriktiriyorum..Elim varmasın diye telefon tuşlarına klavyede gezinmekte;yorgun saatlerdir..Ona söyleyeceklerimi söylememek için susuyorum sustuğum bütün cümlelerden onu kusuyorum..
Kaç adımda tükenir bu zaman dedikleri yalan?
BeYaZ_KeLeBeK
19-02-2008, 12:41 AM
hislerini çok güzel anlatmışsın canım..yüreğine sağlık...
kendini bu kadar yıpratma canım...biliyorum çok banal,klasik bir laf ama üzülüyorum böyle olanlara...çünkü bende yaşıyorum benzer şeyleri....karmakarışığım....yorgun...çaresiz....a ylarca sürdü bu işkence...halada az da olsa devam ediyor....az da olsa diyorum çünkü artık bıraktım saldım herşeyi...nereye gidecekse oraya gitsin...
şuan ne yapmak istiyorsam öyle davranıyorum....kendimi düşünmeye başladım artık...bunu sende yap....kendini düşün birazda karşı tarafı düşündüğün kadar...nereye kadar böyle olacaksın....bırak düşünme hiçbişeyi...amaaan ne olacaksa olur de...inan rahatlıyor insan biraz...