Orijinalini görmek için tıklayınız : spor
tahabipolar
26-11-2018, 02:54 PM
Lityum ve depakin kullaniyorum 3 ayda bir defa tiravicta adli iğneyi vuruluyoryorum
sormak istediğim hem ilaç kullanip hem spor yapilirmi ben spor yapmak istiyorum
112 kiloyum ilaç ve iğne beni tembel halsiz bitkin yorgun yapiyor spora gidemiyorum
spor salanunun parasini bile vermişim lütfen yardimci olun beni aydinlatin
ilaçmi içeyim spormu yapayim kafam karişti lityum depakin iğne iştahimi çok açiyor
Suveydaaa
26-11-2018, 03:52 PM
Bir diyetisyene git istersen .Ilacını sakın bırakma sporu da kendini yormadan yapmaya çalış .
osmangazi
26-11-2018, 07:32 PM
Lityum ve depakin kullaniyorum 3 ayda bir defa tiravicta adli iğneyi vuruluyoryorum
sormak istediğim hem ilaç kullanip hem spor yapilirmi ben spor yapmak istiyorum
112 kiloyum ilaç ve iğne beni tembel halsiz bitkin yorgun yapiyor spora gidemiyorum
spor salanunun parasini bile vermişim lütfen yardimci olun beni aydinlatin
ilaçmi içeyim spormu yapayim kafam karişti lityum depakin iğne iştahimi çok açiyor
ben de spora diyetisyene gitmek istiyorum ama üşeniyorum felaket. Bu arada tekrar hoşgeldin özlettin kendini.
montevo
27-11-2018, 08:06 AM
spora fıtnıss :) ile başla.hafiftir.kafana yatarsa ağırlaştırırsın.
nickname
27-11-2018, 08:14 AM
Bende 95 kilo oldum :(:(
dreamer8
27-11-2018, 10:42 AM
Orta boyluysan 112 kilo çok fazla. 3 ayda bir vurulduğun iğne, bahsettiğin ölçüde halsiz yapmaz seni. Fazla kiloların, dolaşım bozukluğun, hareketsizliğin, moralsizliğin, kendine bakmaman, içinde bulunduğun ruh hali seni halsiz yapıyor. Silkelen, uyan, meyve-sebze ye, düzenli beslen, hareket et. Seni bir yere kadar doktorlar ve ilaçlar itekler ama bir yerden sonra tamamen kendi ayakların üzerindesin.
nickname
01-12-2018, 05:32 AM
::::::::::::::::::::::