Orijinalini görmek için tıklayınız : yardımınıza ihtiyacım war
mete_
15-02-2008, 07:52 PM
iyi günler arkadaşlar yardıma ihtiyacım war
benim yaklaşık 1 yıldır güzel bir ilişkim wardı ama son bi ayda kız arkadaşım çok değişti ve bi süre arkadaş kalalım diyerek ayrıldık ama bana çok kötü davranıyo ve şimdi yanıma bile gelmiyo bende gidemiyorum çünkü ne istiyosun böle yaparak dedim bana sen yanıma gelme ben istersem gelirim falan dedi bikaç kez gittim kavga ettik hep bende tamam sen gel ben gelmiycem dedim ama sora oda hiç gelmedi.
biz beraberken bi arkadaşı wardı çocuk bundan hoşlanıyodu ama samimi değillerdi öle konuşuyolardı ama ayrıldıktan sora şimdi daha samimiler msjlaşıyolar konuşuyolar faln
kıza sordum yok samimi değiliz dio ama o beni üzmesine neden olacak kadar değerliymiş onun için sorduğumda öle dedi.
çocukla konuşcam diyorum ama hayır onla konuşursan bidaha senle asla konuşmam yüzüne bakmam diyo.
acaba o çocukla çıkıyolarmı nerden örencem ben düşününce bile deli oluyorum ayrılmamızn sebebi o çocukmu yada başka bişeymi nasıl örenebilirm
ona soruyorum istemiyorum böle olmak zorunda diyo neden diyorum öle işte sorma bu kadr soru diyo geçiştiriyo hep
napiimm lütfen yardımcı olun bana dayanamıyorum lütfenn :(:(:(
BeYaZ_KeLeBeK
15-02-2008, 08:01 PM
merhaba mete...hoşgeldin öncelikle...
kaç yaşındasınız sen ve kız arkadaşın?
bence üstüne gitme ...sanırım kız arkadaşın biraz bilinçli yapıyor bunları..seni kıskandırmaya çalışıyor gibime geldi...sen üstüne düştükçe de kendini çekiyor...yanlış anlama ama çocukça bir kapris diye düşünüyorum....
hiç üstüne düşme...soru sorma...ilgilenmiyormuş gibi davran..kendinide fazla üzme...;)
umarım sitemizde kalıcı olursun...katılımlarını bekliyoruz:)
birmelek
15-02-2008, 08:08 PM
Öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım..sonrasında hiç yazmak istemediğim şeyler yazmak zorunda kalıcam buraya. Söze üzgün olduğumu söylemekle başlıycam. O ilişki bitmiş çünkü..fazla ısrar etme lütfen..ısrar ettikçe daha çok yara alırsın. Ve bence de o kişi ile de bir ilişkisi var gibi. Çünkü senden ısrarla o kişiye bişey sormamanı istiyor. Eğer korkacak bişeyi olmasa..açık yürekilikle git konuş benim saklayacak bişeyim yok derdi. Ama o böyle yapmıyor. Şİmdi senin yapman gereken vazgeçmek..tamam biliyorum kolay değil ama istersen sana destek olabiliriz burda..onu bırak ve buraya takıl ha ne dersin? Buarada okuyor musun..ne yapıyorsun..hergün onu görmek zorunda kalıyor musun? Bunları da yazsan daha iyi olurdu. Ama dediğim gibi fazla üzülme, ısrarlarda bulunma..hatta ve hatta konuşmak için bile çabalama..eğer sana değer veriyorsa kendi gelecektir zaten yanına..değer vermiyorsa da ve 1 yılı da yok sayıp çekip gidiyorsa..bırakalım da ne hali varsa görsün. Olmaz mı? Sen kendi hayatına devam et..önünde daha nice güzel günler vardır yaşanacak olan..o güzellikleri düşün.
atomcekirdegi
15-02-2008, 08:17 PM
Hoşgeldin aramıza..Sitemizde kaldığın süre boyunca farkedeceksin ki;bir çok sorunun üstesinden burda daha kolay geliniyor..
Yaşın ve okuyup okumadığın bu sorunun üstesinden gelinmesi için yardımcı olacak ilgiler tabi..Ama şunu söyleyebilirim ki "kaçan kovalanır".eğer bi insan bunu farkedince kaçmaya başlıyor.Önemli olan seni sevmesi değil mi?Bırak o halde acı verse de bırak eğer sana gelecekse hislerinden emin olarak ve gerektiğinde senin canını kendi canı bilerek gelsin..Bilerek gelsin ki seni bi daha üzemesin..Yani sana geldiğinde onun en büyük hediyesi sen ve senli günler olmalı..Eğer ilişki devam edecekse sağlam olması için gerekli bu..Canın yanacak elbet..Elimizden gelen en büyük şeyse dua etmek..
mete_
16-02-2008, 04:55 PM
18 yaşındayım bende oda.ve okuyoruz bu sene son lise bitio işte 4 ay falan kaldı sora lise bitio
ama bitene kadar hergün onu görcem nekadr kaçmaya çalışsamda onu görcem çünkü sınıflarda karşı karşıya.onu gördükçe canım daha çok yanıyo ama :( bide benim istediğim ondan uzak durmak iice bitirmek deilki ben gene eskisi gibi olalım istiyorum çok seviyorum onu hala :(
hani kıskandırmak için falan kasıtlı yapıyosa eğer ne gerek warki buna kendi duygularından veya benim duygularımdan emin deilmiki.koskoca bi sene boyunca yaşananlar yeterli deilmiki sevdiğini ve sevildiğini anlamasına
BeYaZ_KeLeBeK
16-02-2008, 07:27 PM
canım bak...benim kendi düşüncemi söylemem gerekirse senin ona verdiğin değer kadar o sana vermemiş..tabi bunları sadece senin anlattıklarına dayanarak söylüyorum...1sene boyunca yaşadıklarınızı sen daha iyi bilirsin...onu sen tanıyorsun..
ama bize anlattıkların bize bunu düşündürdü...tavırları sana karşı tutumu hiç gerçekten seven biri gibi değil...onunla konuşmana bile izin vermiyor...sen daha ne yapabilirsinki...
en iyisi bekle..zamana bırak biraz...bak lise bitiyor diyorsun..üniversite sınavına gireceksin...biraz kendinide düşün..geleceğini..emin ol kimse için değmez geleceğini yakmaya...evet seviyorsun...çok iyi anlıyorum..ama o sana yapacak pek bişey bırakmamış..eğer o da seni seviyorsa gerçekten sen biraz kendini çekince o senin üstüne düşer..demek istediğim bu...
ha eğer ki olmadı...o zamanda hiç canını sıkma...belki sana çok klasik gelecek ama ilerde hele birde üniversiteye gidersen daha çok insan tanıyacaksın...kimbilir kaç kere daha seveceksin...
kamiloglu
16-02-2008, 07:52 PM
öncelikle hoşgeldin siteye
bu kızlar hep böyledir. tutunacak başka bir dal bulmadıkları sürece ellerindeki dalı bırakmazlar.
sen anladığım kadarıyla bırakılan dal olmuşsun. gurur aşktan önemlidir, bu nedenle gururunu inciticek herhangi bir davranışta bulunayım deme sakın. tamam mutlaka acı verecektir ama soğukkanlılığını korumalısın.
böylece kız seni kıskandırmak için yapıyor olsa bile ona bu şekilde gerekli dersi vermiş olursun.
ama ben ona deliler gibi aşğım onsuz yaşayam diyorsan herşeyi göze alıp kızı kaçırmanı öneririm.
BeYaZ_KeLeBeK
16-02-2008, 07:57 PM
ama ben ona deliler gibi aşğım onsuz yaşayam diyorsan herşeyi göze alıp kızı kaçırmanı öneririm.
ne yaptın kamiloğluuuu:eek::eek:
ciddiye almaz umarım...
mete_
16-02-2008, 08:01 PM
ama eğer hepsinin sonu böle olucaksa bn bidaha kimseyi sevmek istemiyorum.
ve hani bu bi yıldada böle davransaydı neyse ama herşey çok güzeldi tamam kavga ediyoduk tartışıyoduk gene çok ama oda belli ediodu sevdiğini sonuçta.son bi iki ayda böle değişmeye başladı.gelip yüzüme seni sevmiyom bile diyo yani.bukadr severken insan birden değişebilirmiki bukadr? bi yıl böle herşey çok güzel olcak çok sevceksin sora birden böle deişcek seni sevmiyorm ben dicek.bu gerçek bi sevgi deildir o zmn ama yaşadıklarımızı düşününcede beni gerçekten sevmese yaşanmazdı onlar ama.anlayamıyorum artık çok karışık kafam.dedinizide yapmaya çalışcam bi süre kendimi çekmeye çalışcam mümkün olduğunca.hiçbişey geleceğimi yakmaya değmez belki ama bu moralle kafam böleykende kendimi ne derslere werebiliyorum ne başka bişeye
Gümüş
16-02-2008, 08:04 PM
öncelikle hoşgeldin siteye
bu kızlar hep böyledir. tutunacak başka bir dal bulmadıkları sürece ellerindeki dalı bırakmazlar.
sen anladığım kadarıyla bırakılan dal olmuşsun. gurur aşktan önemlidir, bu nedenle gururunu inciticek herhangi bir davranışta bulunayım deme sakın. tamam mutlaka acı verecektir ama soğukkanlılığını korumalısın.
böylece kız seni kıskandırmak için yapıyor olsa bile ona bu şekilde gerekli dersi vermiş olursun.
:eek::eek:
bu moralle kafam böleykende kendimi ne derslere werebiliyorum ne başka bişeye
merhaba mete...diğer arkadaşlarında belirttiği gibi kendini çekmen en iyisi olur sanırım...
kamiloglu
16-02-2008, 08:15 PM
ne yaptın kamiloğluuuu:eek::eek:
ciddiye almaz umarım...
ben yapamayacağım bir şeyi başkasına önermem.
eğer aynı şartları bende taşıyor olsaydım şimdiye birilerini çoktan kaçırmıştım.
BeYaZ_KeLeBeK
16-02-2008, 08:17 PM
ama eğer hepsinin sonu böle olucaksa bn bidaha kimseyi sevmek istemiyorum.
ve hani bu bi yıldada böle davransaydı neyse ama herşey çok güzeldi tamam kavga ediyoduk tartışıyoduk gene çok ama oda belli ediodu sevdiğini sonuçta.son bi iki ayda böle değişmeye başladı.gelip yüzüme seni sevmiyom bile diyo yani.bukadr severken insan birden değişebilirmiki bukadr? bi yıl böle herşey çok güzel olcak çok sevceksin sora birden böle deişcek seni sevmiyorm ben dicek.bu gerçek bi sevgi deildir o zmn ama yaşadıklarımızı düşününcede beni gerçekten sevmese yaşanmazdı onlar ama.anlayamıyorum artık çok karışık kafam.dedinizide yapmaya çalışcam bi süre kendimi çekmeye çalışcam mümkün olduğunca.hiçbişey geleceğimi yakmaya değmez belki ama bu moralle kafam böleykende kendimi ne derslere werebiliyorum ne başka bişeye
"seni sevmiyorum" diyor diyorsun....yeteri kadar açık değilmi....bu yaşlarda ne yazıkki sevgiler biraz uçucu oluyor...ama dediğim gibi sen ona onun sana verdiğinden çok daha fazla değer vermişsin...yüzüne karşı seni sevmediğini söyleyen biri için lütfen kendini üzme...belki sana acı geliyor bu söylediklerim ama bazı gerçekler acıdır.....
lütfen ama lütfen geleceğini tehlikeye atma....sonra çok pişman olursun....iş işten geçmiş olur....kendini zorla..derslerinle ilgilenmeye zorla.....
bu kadar zayıf davranma...seni istemeyen sevmeyen biri için neden kendini yıpratıyorsun...geleceğini tehlikeye atıyorsun..bunları düşün...tamammı canım?
BeYaZ_KeLeBeK
16-02-2008, 08:20 PM
ben yapamayacağım bir şeyi başkasına önermem.
eğer aynı şartları bende taşıyor olsaydım şimdiye birilerini çoktan kaçırmıştım.
sen yapabileceğini düşünebilirsin ama herkes yapamaz...kaldıki 18 yaşındaki birinin aklına böyle birşey sokman doğrumu....farzetki yaptı..başı belaya girdi..üzülmezmisin...?:confused:
kamiloglu
16-02-2008, 08:35 PM
sen yapabileceğini düşünebilirsin ama herkes yapamaz...kaldıki 18 yaşındaki birinin aklına böyle birşey sokman doğrumu....farzetki yaptı..başı belaya girdi..üzülmezmisin...?:confused:
burda bence şöyle bir soru sormak daha doğru.
sevgi fedakarlık istediğine göre büyük bir sevgi için büyük bir fedakarlık yapmak gerekmez mi?
ben kaçırma olayını diğer formda başka birine de önermiştim.
başının belaya girmesi konusuna gelince.
kaçırma, kanuni işlem gerektiriyor. yani kız kaçırmak şuanki medeni yasalar çerçevesinde illegaldir. bunların yanısıra kızın ailesinin tepkisini de iyi tartmak gerekecek.
kaçırmayı ben son çare olarak önerdim.
dikkatini çektiyse kaçırmanın önüne de bir şart koydum "deliler gibi seviyorsan ve onsuz yaşayamam diyorsan..."
bunun dışında başka çözümler de var tabii. yani ayrılan kişi zamanla fikrini değiştirip geri gelebilir. veya kızdan vazgeçme durumu da mümkün...
bu kişinin tercihine kalmış...
atomcekirdegi
16-02-2008, 09:10 PM
Metecim,geleceğini geçmişinin ipoteği altına almamanı öneririm..Evet;belki hayatında bir ilk o.Ve onun yeri ve hissettirdikleri başka olacak hayatında..Yalnız daha yaşanacak ne çok zaman ve görülecek ne çok şey var Allah nasip ederse..Sen hiç bir zaman taviz verme çünkü taviz tavizi doğurur..Sen de sevecek ve sevileceksin,önce bir üniversitenin kapılarından geç..Hayatının güzellikleri belki orada başlayacak..sakın inancını kaybetme,dua et ve bekle..dedikleri gibi "ZAMAN HERŞEYİ ÇÖZER,ŞU BEKLEMEK OLMASA...
mete_
17-02-2008, 01:19 PM
o yaşadıklarımızdan sora o beni böle sevmiyom diyebiliyosa gerçekten sevmiyosa ben niye öle yapamıyorum ben nie onu sevmeyi bırakamıyorum.benim yaşadıklarımı hissettiklerimi oda yaşadı oda hissetti bukadr zamandan sonra şimdi hiçbişey yaşanmamış gibi davranabiliyosa sevmiyorum diyebiliyosa ben neden yapamıyorum :(:(
9 ŞUBAT
17-02-2008, 01:32 PM
ne yazıkki bu tur olaylar her zaman olabiliyor , hani bir laf var zorla guzellik olmaz diye,elinden geldigince unutmaya çalış daha gençsın ve bunlar zamanla unutulup gidicek , öncelikle kendine başka ugraş bul gerek onlar gerekse derslerinle ilgilen , derslerin her şeyden onemli sen ne kadar başarılı bir ogrenci olursan o kadar aranan brii olursun ,
sen koşacagına bırak onlar koşsun arkandan .
kamiloglu
17-02-2008, 01:43 PM
arkadaşım bu kadar üzme kendini...
yeni birini bulursun kafaya o kadar çok takılacak bir konu değil bu bence.. üstelik önünde daha uzun yıllar var. yaşın genç yani... her insanın bu yaşlarda başına gelebilecek şeyleri yaşıyorsun.
rahatla biraz :)
mete_
17-02-2008, 01:57 PM
ya deniyorum ama olmuyo işte oturup ders çalışim diyorum iki dakka sora gene o gelio aklıma çıkmıyo bi türlü aklımdan unutamıyorm sora hergün okulda zaten onu görüyorum.düşününce değmezmiş diyorum boşwer diyorum derslerine bak geleceğini düşün diyorum ama öle olmuyo işte çıkmıo bitürlü aklımdan her gördüğümde içim acıo aklıma her geldiğinde canım yanıyo :(
kamiloglu
17-02-2008, 02:10 PM
ders çalışacağım diye zorlama kendini... içinden gelmiyorsa bırak kitabı defteri bir kenara.. böylesi bir ruh halini bilirim ne kadar masa başında oturursan otur girmez kafaya çalıştığın konular...
daha önce hiç yapmadığıın veya çok ender yaptığın şeyler yapmayı dene... mesela şu an kar yağıyordur muhtemelen çık bahçeye bir kardan adam yap :)
veya bilgisayarına knight online'yi kur. biraz sağa sola savaş aç:)
farklı aktiviteler sana iyi gelecektir...
mete_
17-02-2008, 07:34 PM
dayanamadım aradım neden böle oldu neden böyle davranıyosun dedim çünkü ii davrandıkça beni çok sıkıyosun gıck ediyosun beni ii davrandığıma pişman ediyosun dedi ama ben onu sadece sevdim üzmemek için elimden geleni yaptım karşılığı bu mu olcaktıı :(
bi şans daha ver dedim bana yok benden bukadr dedi dayanamıyorum ya napim ben onu istiyorum sadece :(:(:(
BeYaZ_KeLeBeK
17-02-2008, 08:04 PM
boşa kürek çekiyorsun mete....
ne diyebilirimki artık...o çoktan bitirmiş bazı şeyleri...
umarım sende en kısa zamanda kendini toplar önüne bakmaya başlarsın:confused:
birmelek
17-02-2008, 09:32 PM
Meteeee..unut canım yaa..unutmanın erkekler için çok kolay olduğunu sanırdım. Beni şaşırtıyorsun doğrusu. Arama bi daha onu. Ne zaman eline telefonu alıp aramak istesen..kendine bi dur de. Onun sana söylediği kötü sözleri hatırla. En acısı seni sevmiyorum dediğini hatırla..ve kendi kendine heceleyerek tekrarla se-ni sev-mi-yo-rum..sev-mi-yo-rum..evet evet bana bunu dedi de..hem de hiç acı duymadan..gayet rahat bir şekilde. Demekki aklı başkasına kaydı gitti bir kere..Bunu engellemek mümkün değil.
Ayrıca seni kıskandırmak için yaptığını da sanmıyorum. Resmen bitmiş herşey.
Kamiloğlunun dediği bişey var kaçır diye..karşılıklı sevgi olur..aileler onay vermez yaparsın bunu..Ama bu durumda seni sevmeyen bir insanı kaçırsan neye yarar. Onu sadece beden olarak tutarsın yanında..ama aklı ve ruhu hep başka yerlerde olur..ki bu daha acı bir durum.
Şuan tek aşk acısı yaşayan kişinin sen olduğunu düşünme..burda neredeyse hepimizin başından geçti böyle şeyler..ama gördüğün gibi dimdik ayaktayız. Asla vazgeçemeyiz dediğimiz kişilerden kopalı vazgeli yılları bulmuş. Yani bu duruma bu kadar imkansız bakma. Bizlerden güç al yaa..biz vazgeçebilmişsek nice sevdalardan..sen neden vazgeçemeyesin. Bizden neyin eksik. Hadi birlik olalım..sana destek verelim ve kurtul sende artık bu ızdıraptan..Hayat uzun yaşamana bak. Geleceğine bak.. 9 şubatın da dediği gibi sen kendine güzel bir gelecek kur ve ondan sonra gör olanları..herkes sana gelir kendiliğinden..hatta yıllar sonra belki o bile..Tamam mı meteceğim?
mete_
18-02-2008, 10:14 AM
tamam sizin dediğiniz olsun unutmaya çalışıcam sadece kendime güzel bi gelecek kurmak için çalışıcam.yıllar sora karşılaşırsak bigün beni gördüğünde pişman olucak yaptıklarına.ama örenmek istediğim tek bişey war benden bi başkası içinmi vazgeçti yoksa başka bişeymi.bana herşeyi sölüyo ama nedenini sorduğumda söylemiyo bilmiyorum. böle olmak zorunda diyo.sizce neden olabilir?
keşiş
18-02-2008, 10:32 AM
Seni bırakmış. Sen de bırak. Olmayacak olan zaten olmaz. Kanırtmanın ne anlamı var!
hercaii
18-02-2008, 01:27 PM
Senin biletini coktan kesmiş yıpratma kendini..Arkanı dön ve yoluna devam et bence üstelememek lazım..
atomcekirdegi
18-02-2008, 01:31 PM
Bak metecim ben de yaptım aynısını..Onu öyle yalnızlığıyla başbaşa bıraktım ve gittim..Zor oluyor ama imkansız değil..Sen de sıyrıl duygularından..Ve bunu geç olmadan yap..Bırak en büyük kaybı sen olasın..Bi daha sen gibisini bulamayacak nasıl ola..Bırak yaşasın ve görsün..
9 ŞUBAT
18-02-2008, 01:52 PM
dayanamadım aradım neden böle oldu neden böyle davranıyosun dedim çünkü ii davrandıkça beni çok sıkıyosun gıck ediyosun beni ii davrandığıma pişman ediyosun dedi ama ben onu sadece sevdim üzmemek için elimden geleni yaptım karşılığı bu mu olcaktıı :(
bi şans daha ver dedim bana yok benden bukadr dedi dayanamıyorum ya napim ben onu istiyorum sadece :(:(:(
bak delikanlı sen farkında olmadan bir çok kişinin yaptıgı hatayı yapmışsın , sitedeki diger arkadaşlar bilirler buna benzer çok yazılar yazıldı , ister senin gibi genç olsun ister biraz daha buyuk , ister sizin gibi bekar ister evli olsun ,
onu seviyorum diye uzerine aşırı duşuyor , sevdiginizi merkez yapıp onun etrafında bir dunya yaratıyorsunuz ,bunu kotu bir amaçla degil sadece sevdiginizi mutlu etmek için yapıyorsunuz ,
sende aynı hatayı yaptın ve farkında olmadan sevginle ilginle onu bogdun bunalttın , en sonundada her zamanki kaçınılmaz son çıktı ortaya , zaten başka turlusununde olma imkanı yok ,
bu şekilde davranılan her sevgide ne yazıkki bu oluyor , bunu önlemenin en iyi yolu her iki kişininde bir hayatı oldugunu sadece ikiniz olmadıgını kabullenmek ve ona gore karşındakininide yaşamına hak tanımak onunda ozeli olmasına fırsat vermek ,
şimdi senin yapacagın en iyi iş dedigimiz gibi onu kafandan silip atmaya çalışman tamam bir anda olamaz ve epey acı çekicen ama bunlarda bir gun geride kalıcak ve sana tecrube olacak , sen şu ana kadar hep onda gormek istediklerini gordun ama senin canını sıkan huylarını , fikirlerini hiç duşunmedin bile gozu kapalı yaşadın , gerçekten onun seni mutlu edecegine inanıyormusun hiçmi sevmedigin antipatik huyları yok , hiç oturup onları duşundunmu bir kere bellilki hayır ,
o zaman birde o pencereden bakmanı tavsiye ederim , acaba o zaman gene aynı şeyleri duşunecekmisin acaba ?
mete_
18-02-2008, 09:02 PM
olaya o açıdanda baktım.sevmediğim bi çok huyu vardı üstelik bu son yaptıklarıda bana çok koydu doruyu sölemek gerekirse.her onun kötü yanını düşünmeye kalktığımda hep o haketmedi bunları dediğimde o yaşadımız güzel anlarda aklıma geliyo uçup gidio o kızgınlık ondan sonra.bu sitede bi kaç yazı okudum sanırım onu hala unutamamam ona bukadr bağlanmam uğraşıcak başka bişeyimin olmaması.tüm dünyamı onun üstüne kurmam.sora o gidincede sudan çıkmış balık gibi kalakaldım işte
birmelek
18-02-2008, 09:37 PM
Merak ettiğin sorunun cevabını biliyorum sanki mete. Seni başkası için terk etti..Biz ona ne kadar merhametsiz bir kızmış gözüyle baktıksa da yine de kalbi varmış ve acı olan bu gerçeği sana söylemektense nedenini boşver deyip geçiştirmiş. Yani bu boşver sözü..aslında evet başkası var demek oluyor. Ama sen yine de güzel bir karar vermişsin. Unutmak konusunda. Ve senin de dediğin gibi kendine güzel bi gelecek kur ve ondan sonra gör onun ne hale geldiğini. Ve elinden geldiğince de yaşadığınız güzel günleri hatırmamakta gayret göster.
benjaminfranklin
18-02-2008, 10:00 PM
bence bosver gitsin
mete_
19-02-2008, 07:34 PM
keşke dediğin kadar kolay olabilse
benjaminfranklin
19-02-2008, 10:26 PM
bence bu aski sana gusel gosteren sensin senin ic dunyan.baska denilcek bisi yok.sanirim kendini baya sartlandirdin hatta sartlandirmadan da ote olms onsuz olmas yapamam gibi seler konusmami bir siirle sonlandirayim ama ne kadar konuyla ilgili bilemem.
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de
korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait
olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem
de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...
mete_
20-02-2008, 09:11 PM
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
..
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
..
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
şiirin hoşuma gitti güzelmiş teşekkür ederim paylaştığın için :)
haklısın aslında ben sadece kendimi şartlandırmışım onsuz yaşayamam onsuz yapamam fln.seviyomuyum seviyorum ama kendimi aşırı kaptırmışım sanırsam.o yok diye hayattan vazgeçicek değilimya.gitmek isteyen gider.giden kaybedendir.kaybeden o oldu.ben onu sevmekten başka hiçbişey yapmamıştım
ben ondan öncede yaşıyodum.o gitti ama ben hala nefes alabiliyorum
onu her gün gördüğümde içim sızlıcak belki ama hayat devam ediyo ve yaşamaya değer..
BeYaZ_KeLeBeK
20-02-2008, 09:54 PM
ha şöyleeee.....:)
daha çook gençsin inan hayatta çok daha aşklar sevdalar yaşayacaksın...bir gün evleneceğin insan karşına çıkıncada eskiye dönüp güleceksin sadece....;)
mete_
21-02-2008, 12:16 AM
eminim öle olcağına.oturup adam akıllı bi düşününce zaten okadar üzülünce arkasından ağlayınca geri getirebilcekmiyim onu hayır.boşu boşuna kendimi kahrediyodum sadece.ama artık anladım işte zamanla ona dair hiçbişey kalmıycak bende eminim hayat devam ediyo yani.tabi sayenizde anladım.hepinize çok çok teşekkür ediyorum
birmelek
21-02-2008, 12:23 AM
eminim öle olcağına.oturup adam akıllı bi düşününce zaten okadar üzülünce arkasından ağlayınca geri getirebilcekmiyim onu hayır.boşu boşuna kendimi kahrediyodum sadece.ama artık anladım işte zamanla ona dair hiçbişey kalmıycak bende eminim hayat devam ediyo yani.tabi sayenizde anladım.hepinize çok çok teşekkür ediyorum
Eğer bunları yürekten söylüyorsan o kadar çok mutlu olurum ki mete.. Ve ben şunu farkettim..kendine sürekli onu sevmediğini söyle..olumsuz yanlarını düşün ve hayret be nasıl onunla birlikte olabilmişim de..o zaman insan kendini daha güçlü hissediyor..sevmek insanı zayıf ve ezik hissettiriyor ama sevmiyorum demek anında güçlü konuma geçiriyor. Bunu da denesene lütfen..belki işe yarar..ve bizleri hiç bırakma tamam mı? Anlat hergün..biz dinleriz seni..yeterki içindekileri biriktirip ona anlatmayı deneme. İçini bize boşalt ki ona gerek kalmasın..tamam? ;)
Merhaba, Mete! Hoş gelmişsin! Senin adına çok üzüldüm...Ben de yakın zamanlaradek bi aşk problemi yaşadım...Canım çok yandı hem de nasıl anlatamam...O yüzden seni çok iyi anlaya biliyorum...Ne hiss etdiyini iyi biliyorum...
Biri vardı bi süre beraber olduk...Tamam bana aşık değildi amma aşık değilsen ayrılalım diyordum..Onu da yapmıyordu....Ben de belki kafası karışık zamana ihiyacı var deye üzerine gitmiyordum. Anlıycağınız ona zaman tanıyıb kendimi kandırıyordum. Sonunda bi gün biliyomusun başından beri hayatımda başka birisi var dedi...O anda dünya başıma yıkıldı...Neden şimdiye kadar söylemedin dedim Benimle oynamak hoşuna mı gitdi? Seni kırmayı istemedim...ben seni bi dost gibi çok seviyorum falan filan söyledi...Yüzünü bile görmek istemediyimi söyleyib ondan ayrıldım...3 ay boyunca durmadan agladım...Hayatımda çok iyi iş fırsatları var dı hemen dönemde elimden kaçırdım...Ruhum o kadar acıyordu ki...işlerle ilgilenmek bile istemiyordum...Tahsilimde master şansımı kaçırdım...kafa bırakmamışdı kı ben de... 3 aydan sonra hiç bi şey olmamış gibi beni aradı neden arkadaş kalamıyoruz dedi....Ya güleyim mi ağlayayım mı o anda şaşırdım...Onu çok sevmeme ragmen onu görmek istemediğim kararından dönmeğeceğimi bildirdim....Ya yazık değil mi, bana...? Tamam kaçırdığım fırsatlar aşkıma kurban olsun diyiyim ama 3 ay boyunca geçirdiğim o sıkıntıların hesabını kim verecek di bana...ben aglayayım kendimle savaşa gireyim sonra yorulub kendime bi yeni sayfa daha açayım o da hiç bi şey olmamış gibi gelib neden arkadaş kalamıyoruz desin...Beni kayb etmek ona agır geliyormuş falan....Ben onu çok sevdim ve kayb etdim üzüldüm ama ölmedim...Hayatda yaşamak istersen tutunacak çok dalın olduğunu gördüm...Vicdanım çok rahat Başından beri ilişkim yüzündün bütün zorluklara katlandım kurtarmak üçün elimden geleni yaptım...Sevmeseydi anlardım hatta arkadaş bile kala bilirdim...Ama yalan söylemesi her şeyi berbad etdi...Bu hayatda hiç kimse benim duygularımla oynayamaz...Buna asla izin vermem....
Ya aff edersin... kendi derdime kapıldım...Ne bileyim paylaşmak istedim sadece....
Sana tavsiyem elimden çıkan fırsatlar için çok üzülüyorum şimdi...Kendini bi şekilde topla derslerine yoğunlaş...mesela buna en çok nefret etdigin fenne savaş açıb neden bu fende bu kadar zorlanıyorum ki...Ben bunun üstesinden gele bilirim diyerek başlaya bilirsin...ya da kendinle kalbinle aklınla konuşmayı dene Onlara de ki Tamam anlıyorum sizi çok acı çekiyorsunuz amma şimdi üniversite savaşımız var bana yardımcı olun...Bu savaşı kazanalım sonra hep birlikde bol-bol üzülürüz de :) Eminim seni anlıycaklar, çünki onlar bi ömür boyunca senin en yakın arkadaşların...
Kendini kısa zamanda toplaman dilegi ile
benjaminfranklin
21-02-2008, 05:23 PM
[QUOTE=mete_;18092]şiirin hoşuma gitti güzelmiş teşekkür ederim paylaştığın için :)
rica ederim
mete_
21-02-2008, 10:56 PM
Eğer bunları yürekten söylüyorsan o kadar çok mutlu olurum ki mete.. Ve ben şunu farkettim..kendine sürekli onu sevmediğini söyle..olumsuz yanlarını düşün ve hayret be nasıl onunla birlikte olabilmişim de..o zaman insan kendini daha güçlü hissediyor..sevmek insanı zayıf ve ezik hissettiriyor ama sevmiyorum demek anında güçlü konuma geçiriyor. Bunu da denesene lütfen..belki işe yarar..ve bizleri hiç bırakma tamam mı? Anlat hergün..biz dinleriz seni..yeterki içindekileri biriktirip ona anlatmayı deneme. İçini bize boşalt ki ona gerek kalmasın..tamam? ;)
hep öle yapıyorum zaten artık onu her gördüğümde bana çektirdiklerini düşünüyorum ve izin vermiyorum artık yumuşamama tekrar ona gitmeme.her seferinde ona karşı kızgınlıkla dolduruyorum içimi yaptıklarını hatırlayarak.
her fırsatta gelip duygularımı sizle paylaşıcağıma emin olabilirsin.siz benim en zor anımda yanımdaydınız.çoğu arkadaşım tkma deyip geçiyodu yada bana kızıyodu değmez olum bırak diye ama beni anlamaya çalışan yoktu.
mesela bugün bi önceki günden daha iyiyim.artık tenefüslerde onunla uğraşmak yerine ders çalışıyorum :)
hatta benim fizik dersim baya kötüdür ama bu aralar onu taktım kafama ve yapabiliyorum artık az çok zamanla fizikle hiçbi sorunum kalmıycak..
sanada teşekkür ederim seva benimle paylaştığın için yaşadıklarını.cidden ben bişeyi anladım terkedilen değil terkeden kaybediyo.tamam üzülüyo insan ama seni bırakıp giden içinde kendini mahvetmeye hiç ama hiç değmiyo ben bunu anladım
Mete, böyle bir karara gelmen beni çok sevindirdi...Böyle devam et bence...Fizikle de savaşmayı bırakma... Eminim sonunda sen kazanıcaksın...İnsan oğlu isterse her şeyi yapa bilir....Çok haklısın terk eden için üzülmeye deymez...Biliyomusun ayrildigimizdan beri tam 7 ay gecdi...bu yedi ayın 3 ayını ağladım üzüldüm...son 4 ayda ise kendimi toplayıb işimle ilgilendim...tamam şimdi de ara sıra hatırlayınca üzülüyorum ama içimdeki aşkı güce dönüşdürmeyi başardım...Seninn fizikden de bildigin gibi tabiatda yaranan hiç bi şey yok olmuyor sadece olarak bir haldan başka bir hala çevrilir...Ben Azeriyim o yüzden bazı kelimeleri doğru yazmadıysam kusuruma bakma...Benn de içimdeki aşkı güce çevirdim...aşkım bana güç veriyor....sana da güç verir İnşaallah....
mete_
22-02-2008, 07:51 PM
benim daha 7 ay olmadı ama şu öss olmasaydı bukadr kolay toplayabilirmiydim bilmiyorum çünkü kendimi birazda ona çalışarak oyalıyorum ve kafama koydum üniv. kazanıp gitcem. hayat o zmn başlıcak benim için..
azerilerin konuşması çok hoşuma gidio biliomusun örenmek istiom zaten men çok bi farkta yok ama, belki o yüzden istiorumdr kolay die :) ay balam ne demek tvde bi dizide vardı azeri adam hep öle dioduda :S
Mehaba Mete, Eminim ki çalışırsan başarırsın...Üniversiteyi kazanmak çok hoş bi duygu...İnşallah sen de tadarsın...Azericeyi öğrenmek istemene de çok sevindim çok kolay zaten...Türkiye türkcesine çok yakın ikisi de aynı kökden geldiklerinden çok da büyük fark yok aralarında...Balam sözü bala sözünden yaranıb yavru çocuk manasında işlenir...Anne -babalar çocuklarına çok sık bu kelimeyi söylerler "menim gözel balam" anlamı benim güzel yavrum demekdir...Ama biz yetişkinler de ara sıra kullanırız bu kelimeyi Mesela ben sıkca kıramadığım insanlar üzerime çok gelince söylerim "Ay balam, ne isteyirsiz menden?" yani "Ya benden ne istiyorsunuz?" gibi :)
BeYaZ_KeLeBeK
25-02-2008, 06:10 PM
benim daha 7 ay olmadı ama şu öss olmasaydı bukadr kolay toplayabilirmiydim bilmiyorum çünkü kendimi birazda ona çalışarak oyalıyorum ve kafama koydum üniv. kazanıp gitcem. hayat o zmn başlıcak benim için..
azerilerin konuşması çok hoşuma gidio biliomusun örenmek istiom zaten men çok bi farkta yok ama, belki o yüzden istiorumdr kolay die :) ay balam ne demek tvde bi dizide vardı azeri adam hep öle dioduda :S
harikasın mete..işte bu...üniversiteye gidince hayat o zaman başlayacak evet...bende bunu demiştim sana işte...daha o kadar gençsinki..hayatta yaşayacağın tadacağın çok şey var...böyle ufak tefek şeylere takılıp zamanını harcama...zaman senin için çok önemli şuanda...zamanını iyi değerlendir...geri gelmiyor giden günler...sonra benim gibi ne zaman geldim 27ye dersin...:p
ah keşke ben şimdi senin yaşında olsam...daha farklı yaşardım...kıymetli zamanımı boş insanlarla harcayıp göz yaşı dökmezdim...
buarada azericeyi bende çok severim....:)
mete_
25-02-2008, 10:03 PM
evet haklısın geri gelmiyor geçen günler o yüzden değmiycek şeler için ağlanıp sızlanmayada hiç değmiyo.bi söz duydum çok hoşuma gitmişti
üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen seni iki kuruşa satar...
benimkide böle bişi oldu:) ama kaybeden o oldu.bende kazanmaya ilk önce össden başlıycam ay balalarım :)
bide bugün 120 die bi film warya onu izledik arkadaşlarla çok kötü oldum filmden sonra eskiden ufacık çocuklar askere mermi taşımak için vatanlarını kurtarmak için sonunda ölüm olduğunu göze alarak geride annelerini babalarını gözü yaşlı bırakarak hiç düşünmeden gidiolar.kendimden utandım filmden sonra.insanlar neler yaşıyolar ama hiç yılmıyolar dimdik ayakta duruyolar ama ben hiç değmicek bi insan uğruna nerdese hayatımdan vazgeçmiştim....
seva bea böle mümkün oldukça az biras bişiler öretirmisin bana azerice zaten türkçeye çok yakın çok bi farkı yok onu biliom da :$
birmelek
25-02-2008, 10:15 PM
Mete bu çok güzel bir sözmüş gerçekten.. üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen seni iki kuruşa satar... bu sözü unutmayacağım hiç. Ayrıca ben seni çok sevdim yaa...neden bilmiyorum ama kanım ısındı sana..seni görünce hemen aaa mete gelmiş diyorum. Ve sana bazı gerçekleri eninde sonunda gösterip kabul ettirmek..beni ve diğer arkadaşlarımızı çok mutlu ediyor..inan!! Artık bizler varız senin yanında..gerisini boşver sen. Sırtın yere gelmez.
Mete bu çok güzel bir sözmüş gerçekten.. üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen seni iki kuruşa satar... bu sözü unutmayacağım hiç. Ayrıca ben seni çok sevdim yaa...neden bilmiyorum ama kanım ısındı sana..seni görünce hemen aaa mete gelmiş diyorum. Ve sana bazı gerçekleri eninde sonunda gösterip kabul ettirmek..beni ve diğer arkadaşlarımızı çok mutlu ediyor..inan!! Artık bizler varız senin yanında..gerisini boşver sen. Sırtın yere gelmez.
Ya Birmelek inanmazsin ama, Metenin yazdiklarini okudukdan sonra ben de ayni seyleri dusunuyordum....Duygularima tercuman oldun cok yaşa....
Mete, gerçekten de güzel sözmüş....Kim söylemişse çok güzel söylemiş....üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen seni iki kuruşa satar...Şimdiden nerdeyse beynime kazındı....
Mete, biliyomusun benim de sana kanım ısındı....Tabii öğretirim Azericeyi ...Yeter ki sen Azericeyi öğrenmek iste....:)
Helelik (Görüşürüz )
Özüne yaxşı bax...(Kendine iyi bak):)
mete_
26-02-2008, 08:46 PM
benimde sizlere kanım ısındı gerçekten.zaten samimiyetinize inanmasam burda olmasdım öle beni başınısdan atmak için uraşmadınıs bana gerçekten yardımcı olmaya çalıştınıs hepinize çok teşekkür ediyorum onun için..
bugün yıllıklar için fotoğraf çekinmeye gittik arkadaşlarımla çok yoruldum ama değdi çok güsel bi gündü yorgun ama mutluyum :)
"seva"cım çok teşekkür ediyorum sayende azericeyi örencem şimdiden örendim bikaç bişi mesela
helelik bide özüne yaxşı bax :)
birmelek
26-02-2008, 08:51 PM
Gününün güzel geçmesi güzel bir haber mete..dilerim bundan sonra hergünün birbirinden güzel geçer.
Gününün güzel geçmesine ben de sevindim. İnşallah böyle devam eder....:)
mete_
28-02-2008, 12:11 AM
artık dert etmiyorum zaten üzülmüyomda hergünüm biras daha ii.alıştım artık.varlığına zamanında nasıl alıştıysam şimdide yokluğuna öle alışıyorum..
arkadaşlar şimdi bi sorunum war ama.bu sene son senemiz olduğu için böle yıllık falan hazırlıolar.bende ona ayrıldığım sevgilime bişeyler yazmak istiyorum.böle şiir olabilir mesela ama ayrılık ve sevgi bi arada olan hani biras benim durumumu çağrıştıran öle bişiler işte.tavsiye edebilceğiniz bi şiir fln varmı acaba ?
bide kızmayın sakın bana kız sana neler yaptı sn hala ne yapıon fln diye ben sadece zaten okul bitiyo sora herkes kendi yoluna sadece o eski günlerin hatrına ufacık bi anı daha kalsın istedim.ilerde bakıp hatırladıımda gülümsemek için sadece.sadece istediğim şu lise yıllarından güzel bi hatıra daha kalması.yanlışmı düşünüyorum yoksa sizin düşüncelerinizide örenebilirmiym?? hem artık onu bitirdim kafamda çoktan.eskisi kadarda canım acımıyo.her günüm bi öncekinden biraz daha güzel geçiyo.zamanında varlığına alıştığım gibi yokluğunada alıştım şimdi.hayat onsuzda güzel ve yaşamaya değer biliyorum ve dediğim gibi istediğim yıllar sonra dönüp arkama baktığımda nefret ettiğim lise yılları değilde güzel yanlarını hatırlamak istiyorum
birmelek
28-02-2008, 09:56 AM
Tükeniyor artık cümlelerim..
Gidişinden beri yazdığım onca kelime beni terk ediyor.
Tıpkı senin gibi...
Oysa hece hece,
harf harf seni anlatmak vardı...
Yeni sevdalılara, yeni aşıklara...
Örnek olmalıydın sen,
yol göstermeliydin.
Senin gibi birini anlatmak olmalıydı benim görevim...
Ama bak bitiyor dedim ya artık cümlelerim.
Tukenıyor kelimeler ve tüm heceler...
Senin gibi onlarda beni terk ediyor birer birer....
Korkma Sevgim bitmiyor ve bitmeyecekte asla...
Hoş keşke senin umrunda olsa...
Mutlu olmalısın sen...
En büyük düşün bu..
Mutlu olmalısın ve mutluluğunu engelleyecek
hiç bir set olmamalı önünde...
İzin vermemelisin ve vermeyeceksinde...
Senin mutluluğun aydınlatacak benim dünyamı...
Gülüşlerin güneşim olacak,
Sıcak tebessümün Ay Işığım olacak..
Ve Gözlerin Yakamozu olacak Dünyamın..
Sonra bir gün bir yerde göreceğim seni...
Elinde küçük bir elolacak...
Hep istediğin bir küçük bir çocuğun eli olacak..
Gözlerine bakıcam sadece ve ben
gözlerinde Mutluluğunu görmek isteyeceğim..
Öyle mutlu olmalısın ki...
Bu hayata ve bu hayatın getirdiği onca kötülüğe rağmen,
gözlerinin içi mutlulukla ışıl ışıl olmalı...
Biliyorum Sen Mutlu Olacaksın...
Çünkü ben sadece bunun için dua ediyorum.
Ben... Ben mi?
Beni Boşver....
Senin Mutluluğun Benim
Yaşama Sebebim Olacak
Bunu Bil Bu Yeter.....
ve unutmaki
Bitmek,
tükenmek ve beklemek...
Sevdalara özne olmuştur,
yüklem olmuştur,
sıfat olmuştur çoğu zaman.
Bitmek için başlar bazen sevdalar.
Kaderler anlaşma imzalar,
daha masaya oturur oturmaz.
Son durağına bilet alamazsın.
Ya hiç binmeyeceksindir
sevda trenine ya da
bir ara istasyonda
bırakıp gideceğini kabul edeceksindir...
Gözlerinde kaybolurken umutların,
doyasıya bakmak istersin
bir gün hasretiyle yanıp tutuşsanda
bakamayacağın o gözlere.
Lanet edersin zamana,
tutmak istersin akıp gitmesin diye avuçlarından.
En dipsiz kuyulara hapsetmek istersin ayrılığı, gelip yerleşmesin diye yüreğine acısı...
Olmayacaktır
bir gün avucunda o sıcak elleri.
Bunu bilerek daha sıkı tutarsın ellerini...
Acıtır içini her saniye.
Bilirsin az zaman kaldığını...
Yalancı gülüşler aşina olmuştur
acıyla ısırdığın dudaklarına.
Gülen gözlerinde yalancıdır,
içinin nasıl yandığını söylemeyen yüreğin gibi...
Her bakış her dokunuş yakar kavurur acılardan yorulmuş kalbini.
Tükenirsin yavaş yavaş...
İsyan edersin ayrılıklara.
Öleceği günü bekleyen bir hasta gibi beklersin ayrılığı...
Umutların kar misali erir gider avuçlarından... Kuramadığın hayallerin küser birer birer.
Sevgiler azar azar yitip gider.
Esen her rüzgar yanaklarında kurutur göz yaşlarını...
Sevmek bu kadar zormudur?
Acıtmakmıdır yüreğini amansızca aşkın kuralı? Beklemekmidir yaşamak yerine en güzel masalları? Her sevda bir ayrılık hikayesimi olmalı?
Bitmek için başlayan hikayeler vardır alır
seni hayatın köşesinden ansızın.
Yüreğindeki acılara kendinden de ekler bir kaç hançer yarası.
Savurur ayrılığın kokusunu sardığı bedenini gökyüzünde.
Yıldızlar ortak olur göz yaşlarına ve getirir bırakır usulca hayatın başka bir köşesinde...
Usulca çıkar gider hayatından düşünmeden arkasında bıraktığı acıları...
Sevdalar bitmek için başlar,
tükenir yavaş yavaş yüreğin,
bekler sessizce batan kabullendiği vedayı...
Dilin lanetlemese de yüreğin lanetler her soluk alışında bitmek için başlayan sevdaları....
Öyle mutlu olmalısın ki...
Bu hayata ve bu hayatın getirdiği onca kötülüğe rağmen,
gözlerinin içi mutlulukla ışıl ışıl olmalı...
Biliyorum Sen Mutlu Olacaksın...
Çünkü ben sadece bunun için dua ediyorum.
Ben... Ben mi?
Beni Boşver....
Senin Mutluluğun Benim
Yaşama Sebebim Olacak
Bunu Bil Bu Yeter.....
mete_
28-02-2008, 11:59 PM
çok güzeldi bir melek çok teşekkür ederim çok beendim tam aradığım gibi bişidi.
......
Ben... Ben mi?
Beni Boşver....
Senin Mutluluğun Benim
Yaşama Sebebim Olacak
Bunu Bil Bu Yeter.....
Ne olursa olsun terkedilmiş olsamda hatta belkide aldatılmış olsamda sonuçta yaşanmış şeyler var ve ne olursa olsun bana arkasından beddua etmek yerine mutlu olmasını istemek daha çok yakışır diye düşünüyorum.sevmek sürekli onla beraber olmak gezmek tozmakmıdır yoksa sevdiğinin mutlu olduğunu gördüğünde mutlu olmakmıdır?
9 ŞUBAT
29-02-2008, 09:40 AM
çok güzeldi bir melek çok teşekkür ederim çok beendim tam aradığım gibi bişidi.
Ne olursa olsun terkedilmiş olsamda hatta belkide aldatılmış olsamda sonuçta yaşanmış şeyler var ve ne olursa olsun bana arkasından beddua etmek yerine mutlu olmasını istemek daha çok yakışır diye düşünüyorum.sevmek sürekli onla beraber olmak gezmek tozmakmıdır yoksa sevdiğinin mutlu olduğunu gördüğünde mutlu olmakmıdır?
geçmiş olsun arkadaşım , bu olayda seni oldukça olgunlaştırmış bundan kaybederek degil kazanarak çıkmışsın ne mutlu sana .
evet sevmek ;sevdiginin mutlu oldugunu gordugunde mutlu olabilmektir .
birmelek
29-02-2008, 01:08 PM
Beğenmene çok sevindim metecim..inan bana o kadar çok şiir karıştırdım ki..sana uygun bişeyler bulabilmek için ve en son tamam budur dedim ve yazdım..cevabını da merakla bekliyordum;aceba istediği gibi bişey çıkarabildim mi ortaya diye ve müsbet cevabın beni çok mutlu etti. Bak sen mutlu olasın diye uğraşıyoruz hepimiz..yeter ki kendini yanlız hissedip bunalımlara girme. Asla yalnız değilsin.
şenay
29-02-2008, 02:02 PM
Bu arkadaşın senden vazgeçmiş,oyalıyor seni...sende ondan vazgeçmeye başla bence...
mete_
29-02-2008, 08:30 PM
bida çok teşekkür ederim birmelek şiir için tam aradığımdı gibidi yani.zamanında o kız için çoğu arkadaşımla aram bozulmuştu ilk zamanlar çok yalnızdım kimseyle paylaşamıyodum anlatcak kimsem kalmamıştı ama sora sizi buldum bi şekilde.şimdi yalnız değilim sizler varsınız.iiyiki varsınız..
ben hiçbizaman olsun pişman olmadım utanmadım sevgimden sevdiğimi söylemekten.çünkü sevgi ne utanılıcak ne pişman duyulacak bişey diye düşünüyorum.burda pişman olup utanması gereken üzülmesi gereken biri varsa odur bence
bide ben ondan vazgeçtim çoktan zaten alıştım yokluğuna benim ondan istediğim hiçbişey yokki artık.sadece mutlu olsun bu bana yeter.
ama şimdi öle dedinde şenay sölermisin bi insan vazgeçtiği birini neden oyalar?
mete_
04-03-2008, 06:26 PM
Hergün, unuttum diyorum artık bitti
Bugün yepyeni bir gün
Sonra küçük bir bakışın senin
Küçücük bir gülüşün alevlendiriyor külleri
Soranlara unuttum diyorum
Adı neydi hatırlamıyorum
Ben artık sevmiyorum
Yalan
Ama öyle demiyor içim
Susmuyor susmuyor kalbim
Hala deli divaneyim
Nereye gitsem ne yapsam herşeyde sen
Güzelde ve çirkinde
Güzelde sevgin var insafsız
Çirkinde koyup gidişin
Sevmiyorum deyişin...
9 ŞUBAT
04-03-2008, 06:31 PM
zaman en guzel ilaç , ancak zaman dindirir acıları ama şunu unutma bundada bir hayır var , belkide boylesi senin için daha hayırlı olacak kimbilir .
mete_
05-03-2008, 08:58 PM
haklısın her işte bir hayır wardır bundada wardır bi hayır ya.
zaman herşeyi çözer ama şu beklemek olmasa..
hergün biraz daha iyi hissediyorum kendimi hergün biraz daha kurtuluyorum ondan yada sadece kendimi kandırıyorum ama artık eskisi kadar çok canımın yanmadığını biliyorum