gebzeli
17-12-2017, 12:34 AM
Merhaba saygı değer forum arkadaşları öncelikle majör depresyona 1 yıl 8 ay oldu gireli ilk 6 ay ilaç kullanmadım 6 aydan sonra cipralex 20 mg kullanmaya başladım 8 ay boyunca intihar düşüncelerinde biraz azalma oldu Fakat dikkat eksikliği (ailese var)çok şiddetli geçmiyor aile hekimçne danıştım dozu fazla gelmiştir dedi 10 mg a indirdim ilk bi kaç gün odaklanmam arttı tekrar başa döndüm ki çocukluktan beri var aynı zamanda çocukluğum kavgacı kimseyle geçinemeyen hiçbirşeyden memnun olmayan takıntılı alıngan yerinde duramayan arkadaşlarımın hepsiyle kavga eden bir kişiliğim vardı liseye geldim sıkıntılarım aynı devam etti halada aynıyım ve çalışamıyorum feci bi unutkanlık ve odaklanma sorunum var öyleki sabahları kalktığımda her tarafım kad katı kesilmiş surat asık mutsuz odun gibi yaşıyorum gelecekle ilgili çok karamsarım kafamın içinde hayata geç kaldın bu saatten sonra bi bok olamazsın üniversite mezunuyum 24 yaşındayım yaklaşık 3 senedir çalışamıyorum kafam çalışmıyor kafam bişe almıyor sabah çıkar akşam gelirim bi kaç samimi arkadaşım var onlarla takılırım ama hiç bile iyi gelmez bana dışarı çıksam sıkılırım evde dursam sıkılırım hayatım b o k a döndü resmen aynı zamanda sosyal fobi var kimseyi dinleyemem göz temasında bulunamam çekingenlik var doktora gitsem 1 şey aöylesem 3 şey söyleyemem unuturum kendimi gerizekalı gibi hissediyorum ne olcak böyle intihar etsem aileme yazık boktan bir hayatın içindeyim artık dayanıyorum insanların cahilce konuşmalarından içimde yaşadığım karamsarlıktan bıktım bıktım saman gibi yaşamaktan ne olur bi öneride bulunun artık dayanamıyorum.....