Orijinalini görmek için tıklayınız : offff yineeee
BeYaZ_KeLeBeK
29-10-2007, 07:20 PM
arkadaşlar moralim çok bozuk şuan...sizinde bildiğiniz gibi gerçi burdaki bütün arkadaşlar bilmez konuyu ama şöyle özetliyim...3 yıllık bir ilişkim vardı...ciddi...son 5 aydır sallantıda...bir ayrılıpı bir barışıyoruz...nedeni ise benden kaynaklanıyor...daha doğrusu kafama takılan konular vardı...ve ayrılmak istedim...ama o istemedi...zamana bırakalım dedik onada izin vermedi...önce verdi sonra dayanamıyorum deyip aradı...ve ben bir türlü sağlıklı düşünemedim....
en son yine zamana bırakalım demiştik...ama az önce yine ben yapamıyorum dayanamıyorum beklemekten sıkıldım dedi....bende o zaman bitirelim dedim...sinirlendim...istemedi...ama sonra ben dedim ki şuan itibariyle söylemem gerekirse bir gelecek göremiyorum dedim...ailemde olumsuz bakıyor dedim...ama tam karar vermiş değilim dedim...sen şimdi bir gelecek görmüyorsan bir daha hiç görmessin dedi...bitsin o zaman dedi...bir dahada ararsam şerefsizim dedi...:(
o hep bir an önce eskisi gibi olmayı istedi ama ben bildiğiniz gibi daha yeni kendimi toplamaya başladım...ilaç kullanıyorum ve bu konuda çok çıkmaza girmiştim...karar veremiyordum bir türlü...
sebeb ise ailesiyle ailemin uyumsuzluğu...bana daha önce el kaldırmış olması....vurmamıştı ama yeltenmişti...sağlıkla ilgili konuları pek ciddiye almaması gibi sebelerdi...bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum bunları tekrar...
sonuçta az önce tammaen bitti gibi görünüyor...ben şuan aptal gibiyim..şoktayım...
aslında bitirmek istemiyordum...dedim ya karar vermiş değildim...olumsuz şeyler ailem ve çevrem tarafından o kadar kafama kakıldıki artık olumlu bakamaz oldum ilişkiye...:(
sizce ne yapıyım ben yaa..yardım edin...:(
Gümüş
29-10-2007, 07:42 PM
ben diğer sitede okumuş ve çok üzülüyordum.genelde bu tarz forumlara yazmaya dayanamıyorum.şuan yazdıklarına bakılırsada ne erkek arkadaaşında,nede sende tam olarak bitmiş değil.sevgili kelebek aileler ne kadar karışmaya hakkı olsada ben bu konuda karışılmasını (gereken uyarıları tabiki yapıcaklar)pek doğru bulmuyorum.çünkü bu çok iyi ve net düşünülmesi gereken konu.başkalarının yorumları olumlu veya olumsuz insanı kararsızlığa sürükler.özelliklede olumsuz olunca.daha çok karışıyor insanın aklı ve belki yapmaması gereken hayatını etkileyecek kararlar alarak hataya sürükleniyor.ve niye böyle yapmadım veya yapsaydım diyor.bu benim düşüncem tabi.ancak şuda varki erkek arkadaşının tutumuda bana çok yanlış geldi.neden acele ediyor.emin olmadığın kararlar almana neden oluyor???
babyrose
29-10-2007, 07:56 PM
canım bence şu anda yapman gereken ayrılık acısı çekmek yerine ilişkini gözden geçirip sağlıklı bir karar alma zamanı olarak değerlendirmen ne istediğine karar vermelisin sevgilin sana ne söylemiş olursa olsun sen onu tekrar geri dönmesini istersen gelecektir.ama önce sen ne istediğine karar ver.istediğin zaman değilmiydi şimdi zamanı ve aklını kullanma zamanı bana neden bunu dedi niye böyle yaptı diye üzülerek boşa geçirme.ilişkinizi sakin kafayla gözden geçir bakalım ne sonuca varıcaksın.sakin sakin düşün ve bir sonuca var.sen ne istediğine karar ver gerisi kolay;)
BeYaZ_KeLeBeK
29-10-2007, 07:59 PM
canım ilgin için çok teşekkür ederim..
işte sorunda burda şuan zaten...ben 5 aydır düşünüyorum düşünmeye çalışıyorum ve bir türlü karar veremiyorum:( ayrılmakta istemiyorum devam etmekte...yani devam etsem bir sonu yok gibi geliyor...bitirsem bitirmekte istemiyorum tam olarak...
çok yoruldum ve o da sıkıldı...offf nasıl çözülecek bu iş bilmiyorum....:(
BeYaZ_KeLeBeK
29-10-2007, 08:01 PM
ben diğer sitede okumuş ve çok üzülüyordum.genelde bu tarz forumlara yazmaya dayanamıyorum.şuan yazdıklarına bakılırsada ne erkek arkadaaşında,nede sende tam olarak bitmiş değil.sevgili kelebek aileler ne kadar karışmaya hakkı olsada ben bu konuda karışılmasını (gereken uyarıları tabiki yapıcaklar)pek doğru bulmuyorum.çünkü bu çok iyi ve net düşünülmesi gereken konu.başkalarının yorumları olumlu veya olumsuz insanı kararsızlığa sürükler.özelliklede olumsuz olunca.daha çok karışıyor insanın aklı ve belki yapmaması gereken hayatını etkileyecek kararlar alarak hataya sürükleniyor.ve niye böyle yapmadım veya yapsaydım diyor.bu benim düşüncem tabi.ancak şuda varki erkek arkadaşının tutumuda bana çok yanlış geldi.neden acele ediyor.emin olmadığın kararlar almana neden oluyor???
haklsın canım...evet bende doğru bulmuyorum karışılmasını...ama işte oldu bir kere..özellikle annem başından beri istemiyor zaten...ama bu el kaldırma olayları falanda olunca iyice soğudu...aslında bende ...
evet onunda beni böyle sıkıştırması yani erkek arkadaımın sıkıştırması çok bunalttı beni..şimdi bittide iyimi oldu sanki:(
Gümüş
29-10-2007, 08:46 PM
bana öyle geliyorki pişman olup yine arıyacak'dır seni.bana tam bitti gibi gelmedi açıkçası.aramzsa'da emin olki senin için hayırlısı budur mutlaka.açıkçası şiddete yönelmesi bebide ürküttü-ki siz sadece arkadaşken bunu yapmış.tabi konu nedir ne değildir bilemesemde şiddetin hiçbir haklı tarafı olamaz.şunuda vurgulamak isterim!bir kere kişi kırılınca artık tekrar başlansa bile eski tadı vermiyor.ne sevgi nede saygı ve nede güven eski haline geliyor.bunlar sarsılmaya görsün.yinede senin için dua edicem.ikiniz içinde hayırlısı olsun.sabır sabır sabır.
birmelek
29-10-2007, 09:23 PM
Ya kelebekcimmm...ne desem ki. Aslında yazacaklarım hiç iyi şeyler değil, yazıp yazmamakta da kararsızım. Dışardan bakıyorum olaya ve sanırım burdan gerçekleri daha iyi görüyorum. Sizin ilişki biteli aslında çok olmuş, son dakkaları oynuyorsunuz. Belki de en baştan yanlış başladınız oyuna. Yada şöyle düşün;ilişkinizin beyin ölümü gerçekleşeli çok olmuş, şuan sadece makinaya bağlı, bitkisel hayata girmiş ve fişin çekileceği an bekleniyor. O fişi çekmek de sana düşmüş. Kolay değil belki ama o fişi bir an önce çek ve bitsin bu iş. düzelir diye bekleme..kim çıkabilmişki bitkisel hayattan. Hadi bi mucize oldu çıktı diyelim; tekrardan herşey eskisi gibi olacak mı; tabi ki hayır. Fişi çek ve kurtul artık. Biraz acı çekersin, sonra geçer gider. İlişkiniz çok sarsılmış. Zorlamayın artık. Gerçekten çok seviyor olsan; 5 ay düşündükten sonra mutlaka bi karara varırdın. Sende sadece, yanımda olsun, çok sevmesemde hep hazırda bulunsun,beni secdiğini bileyim, bunlar bana iyi geliyor düşüncesi var sanırım. Neyse yine de kararı verecek olan sensin. Çokta sert yazdıysam kusura bakma canım. Dediğim gibi burdan herşey bana daha net görünüyor. Dilerim herşey en iyi nasıl olması gerekiyorsa, öyle olsun.
9 ŞUBAT
30-10-2007, 10:01 AM
kelebek otur iyice duşun diyecegim ama rahatsızlıgın nedeniylede sagliklı duşunmen biraz zor , ama genede kendini toplayıp duşunmeye çalış duygularını bir tarafa bırakıp mantıksal duşunmeye çalış beraber olur ve evlilige giderse kazanımların ne olur , ayrılırsanız neler kaybedersin ama her şeyi duşun tart ve ona gore bir karar almaya çalış .
BeYaZ_KeLeBeK
30-10-2007, 01:16 PM
sevdecim...çok teşekkürler ilgine....bu sabah uyandığımda mesaj vardı telefonumda...seni kırdıysam kusura bakma sinirlerim çok bozukbazı durumlarda kendimi tutamıyorum sabırsız davranıyorumama seni aramıycam çünkü büyük laf ettim şeklinde bir mesaj atmış gece....aramaz yani biliyorum...bende cevap yazdım..önemli değil seni anlıyorum..ben büyük laf etmedim ama bir süre bende aramıycam çünkü olmuyor konuşunca dedim..konuşunca hep aynı noktaya geliniyor bu nedenle uzunsüre aramasam iyi olur senin buaraya gelmene kadar bana izin ver dedim...o zamana kadar biraz daha düşüneceğim...:o
birmelekcim o kadar güzel anlatmışsınki aslında.....doğru söylüyorsun bitkisel hayata girdi bu ilişki...bense toparlamaya çalışıyorum...annemlede konuştuk...o da dediki eğer kısmet olsaydı çok iyi olacak olsaydı içine bu kadar kuşu girmezdi dedi...çok doğru aslında...ama ayrılamaya hazır hissetmediğim için belki uzatıyorum....bilmiyorum bakalım biraz daha düşüneceğim...sağol canım düşüncelerin için...
megan çok sağol...evet dediğin gibi biraz daha düşüneceğim iyice...zorlıycam beynimi...ama sonunda bitecek gibi geliyor:( çünkü ben kendime şunu soruyorum ...çok mu aşığım çok seviyormuyum...herşeye rağmen evlenicem diyebiliyorum diye...cevabım hayır oluyor galiba...yani sanki daha olumlu şartların olduğu başka biri olsa onunlada evlenebilirim gibi hisssediyorum:o
BeYaZ_KeLeBeK
30-10-2007, 08:26 PM
şuanda çok kötüyüm ellerim titriyor yazarken...kusura bakmayın eğer yanlışım olursa...
erkek arkadışm bu akşam mesaj yazdı yine...ben seninle bu ilişkiyi normal evlilik konuşmadanda devam ettirmeye hazırım diye...sonra beni ararmısın dedi bende aradım..konuştuk anlaştık bir daha evlilik konuşmıycaz normal bir ilişki gibi götürecez diye...sonra konuşurken nasıl olduysa laf yine ailelere falan geldi...bende daha öncede söylediğim gibi ailelerimizin denk omamasından anlaşamamalarından koktuğumdan bahsettim...annesinin cahil olduğunu kendisi söylemişti daha önce...bende artık lafları cımbızla çekerek kullanmaktan nasıl anlatacağımı şaşırdım bazı şeyleri ve bunu asla aşağlamak rencide etmek için söylemiyorum bunu altını çizerek söyliyim diyerek annesinin cahil olmasından ve nasıl anlaşabileceğimizden bashettim...sinirlendi...sen benim anneme cahil diyorsun falan diye...abimden girdin annemden çıktın biz neyiz çöpçümüyüz falan dedi...bende öyle demek istemediğimi o niyetle söylemediğimi anlattım ama anlamak istemedi....bana bencil olduğumu ve insanları küçümsediğimi söyledi...şok oldum...sinirlendim...sen beni hiç tanımamaşısın dedim...ben asla öyle bir insan değilim olmadım....kimseyi küçümsemedim...sadece bazı şeyleri anlatmaya çalıştım....bana bencil demesi bunları söylemesi çok dokundu...ben bencil olsam 5 aydır böyle düşünürmüydüm...kestirir atardım hemen...
anlamadığım şey evlilikten konuşmayacağına söz verip yine konuyu oraya getirmesi....çileden çıkardı beni...bende bağırdım çağırdım sen bana böyle diyemessin benim için böyle düşünen biriyle artık zaten olmaz dedim...kapattım telefonu..
ama çok bağırdım...elllerim uyuştu bacaklarım titremeye başladı...çok kötü oldum....şuandada çok kötüyüm...sinirlerim bozuldu çok...ama artık o da aramaz bende aramıycam asla....:(:(
çok kötüğyüm arkadaşlar....çok üzgünüm...bu nedir böyle anlayamıyorum....
Gümüş
30-10-2007, 09:16 PM
bana göre bu ilişkide büyük anlaşmazlıklar var ve bu evlendiğinizi farzedersek ileride çok daha büyük sorunlara neden olabilirdi.eminim ikiniz içinde ayrılık en hayırlısı olmuş.aranızda çok üzülerek söylüyorumki saygı yok.birde açıkçası annesi için öyle söylemeniz bana pek doğru gelmedi.haksız bile olsa,ve kendi bile zaman zaman öyle söylemiş olsa annesi hakkında,kız arkadaşının böyle söylemesini kabul etmez.tabi olayları bilmiyorum canım,yazılanlara göre ve tarfsz olarak yazmaya çalışıyorum.
üzme kendini dicem ama bir süre üzüleceksin.ancak önceki üzüldüklerin kadar üzüntünün uzun süreceğini düşünmüyorum.çünkü birmeleğin de söylemiş olduğu gibi sen bu ilişkiyi çokdan bitirmişsin kalbinde;)
mavigece
31-10-2007, 12:15 AM
canım sen bu ilişkide mantıklı karar vermek istiyorsun ama duyguların engel oluyor sanırım...bu şekilde devam eden ve bu duruma gelmiş bir ilişki artık düzelse bile hep birşeyler eksik olacaktır...kırılan parçalar eski haline dönmez artık...ileride ayrılmak çok daha zor olacaktır ve senden çok daha fazla şeyler götürecektir...
el kaldırma olayı da önemli ve şimdi böyle yapan daha sonra bunun devamını getirecektir ve aranızdaki saygıyı bitirir...saygı bitince zaten sevgi de biter...
üç yıl uzun bir süre ve bu sürede oluşan alışkanlıklar da ayrılmanı zorlaştırır...şuan sevgi sandığın alışkanlık olmasın...bunları iyi düşün...
şimdi üzüleceksin belki ama ya sonra...
BeYaZ_KeLeBeK
31-10-2007, 12:56 PM
canım sonuna kadar katılıyorum sanada sevdeyede...bende bunları düşünüyorum ve bitmesi gerek diyorum ama uygulamaya gelince olmuyor bir türlü...belki buda söylediğin gibi alışkanlıktan dolayı oluyor...
bana bitip bitmemesine sen karar ver dedi...ama ben karar veremiyorum...tek bildiğim sonunda evlilik olmayacağı...bundan eminim...ama şu an ayrılamıyorum o zaten istemiyor ayrılmayı...yani sanki bu ilişki bitecek ama zamanı şimdi değil gibi bir durum..:confused:
hepinize teşekkür ederim yine beni yalnız bırakmadığınız için...şuan ne yapmam gerektiğini bir türlü bulamıyorum ve çok yoruldum gerildim..:(
ahhhh kelebeğim yhaaaa :(
keşke şu an sana birşeyler diyebilseydim! Ama ne yazık ki kelimelerim tükendi :(
canımsın sen ya dilerim ki en hayırlısı ne ise o olsun ;)
birmelek
31-10-2007, 06:24 PM
Sen bilmiyorsun belki ama ben biliyorum ne yapman gerektiğini..burdaki tüm herkeste biliyor kelebek. Artık bitmeli. Evliliği düşünmediğin bir insanla neden birlikte olasın ki..onun için neden daha fazla kendini tüketesin. Biz bayanlar bi kere sevdikten sonra şartlar ne kadar da kötü olursa olsun,sevdiğimiz kişiyle evlenebilmek için elimizden gelen herşeyi yaparız. Yani şunu anlatmaya çalışıyorum, sen onu sevmiyorsun ki, hem sevmiyorsun hem evlenmek istemiyorsun, o zaman bu ilişkiyi sürdürmenin amacı nedir? Yollarınızı bir an önce ayırın ki, herkes kendi yoluna gidip, kendi hayatını kursun bir an önce. Ne biliyorsun karşına daha iyilerinin çıkmayacağını. O kabus ilişkiden bi kurtulabilsen belki bakacaksın etrafına, göreceksin belki bazı şeyleri ama kurtulamıyorsun işte. Dahası seni uyandırmaya çalışanlara da tepkisizsin. Senin için başka ne yapabiliriz diye düşünüyorum ama bende bunu bulamıyorum işte.
BeYaZ_KeLeBeK
01-11-2007, 03:32 PM
canım çok güzel yazmışsın...her zamanki gibi düşüncelerin beni etkiledi...çünkü çok doğru şeyler yazıyorsun...duygularımı benden daha güzel ifade ediyorsun...
açıkçası ben sevip sevmediğimide bilemiyorum...sizide sıktığımın farkındayım ama işte yinede yardım dileniyorum sizden...çaresizlikten sizinle paylaşıyorum ne yapayım...sürekli aynı şeyleri anlatmam sizi sıkıyor biliyorum...söyliycek birşey bulamıyorsunuz...tıpkı ateşciğimin dediği gibi...
bundan sonra yazmıycam bu konuyla ilgili ama sırf sizi sıkmamak adına....yoksa ben hala çaresizim:o
içim bir evlen diyor bu kadar büyütme herşeyi olumlu düşün diyor...bir olmaz diyor...ve bu 5 aydır sürüp gidiyor...sanırım yine en iyisi zamana bırakmak...çünkü zaten evlenme kararı alsam bile bunun gerçekleşmesine 2,5yıl var...o süre içinde kimbilir neler değişir...madem şimdi karar veremiyorum sıkılıyorum düşünmekten o zaman en iyisi bu sanırım...umarım hakkımızda hayırlısı olur:o