Orijinalini görmek için tıklayınız : İsyan ediyorum artık....
dert_babası
14-05-2017, 11:38 PM
işsizliğime parasızlığıma herşeye isyan ediyorum artık dayanacak gücüm sabrım kalmadı ... :(
benden kat kat kötü adamlar devlet memuru olup bolluk bereket içinde yaşarken ben 3 kuruşa talim ediyorum günlük 25 tl için işkurun açtığı saçma sapan kurslara gidip ordaki dengesiz ayarsız insanlara katlanıyorum. Allahtan revamıdır bu ?
Ne iş hayatında ne okul hayatında başarılı olabildim hayatta hiç yüzüm gülmedi isyan ediyorum artık..
hayata yaşamaya dair bir umudum kalmadı intihar etmek istiyorum .... :( :( :(
https://www.youtube.com/watch?v=KjHK6POj_pY
serhat_
15-05-2017, 02:06 AM
ahmet kayadan dinle bu sarkiyi. intihari dusunme isyan etsende birsey degismiyor. senden daha akilsiz insanlar ne mevkilere geldi..bilsen kac kez yasadim ayni durumu. millete katlanmak zorunda degilsin madem duzenli isin yok lnt.den kazanmayi ogren ama pes etme sabrinin sonunda istedigini alirsin. bos konusuyosun da diyebilirsin 1 yilda insanin hayati nasil degisir bizzat yasadim. guzel gunler uzakta elbet bi gun varicaksin.
dert_babası
15-05-2017, 11:48 AM
internetten nasıl para kazanılıyor ????
Merhaba
15-05-2017, 11:52 AM
Dert babası böyle şeyler yaşamasan yaşamasak olmaz sıkıntılar insanı doğru yola çekmek için gelebiliyor deneme amaçlı gelebiliyor örnek olarak her elçi gelen kavme sıkıntı da gelmiş niyaza düşsünler diye gerçekten Amerika'da filan kasırga gibi şeyler olunca insanlar evlerinin içinde sürekli dua ettiklerini söylüyordu örneğin Eyüp peygamber çocukları ölür malları gider sağlığını da kaybeder ama şeytana tabii olmaz yine şükretmeye sabretmeye devam eder sonunda kaybettiklerine kavuşur sınavı da geçmiş olur. İnsanları boş ver durumu iyidir çok zengindir bunları boş ver belki onlar için bu hayırsızdır zengin olup parasını iyi işlerde kullanmayan kötü işler yapan çok. Ayrıca bu da denemedir imkan verince ne yapacak diye bir deneme...
Merhaba
15-05-2017, 11:58 AM
Suizan çok kötüdür günahtır bir de Allah'a suizan edersek hiç olmaz Allah'a dua et Allah bütün dualara karşılık verir kabul etmez yardım etmez diye suizan etme sakın.
Merhaba
15-05-2017, 12:06 PM
internetten nasıl para kazanılıyor ????
Kodlamayı iyi ögrenirsen bir uygulama yapabilirsin google playa koyabilirsin 75 usd yıllık istiyor google play çok değil ama kazanmak için tutan bir şey yapmak lazım adam ya da kadın bilmiyorum alarm uygulaması yapmış matematik sorusu çözünce kapanıyor tuvaletin fotoğrafını çekince kapanıyor vs ücretsiz ücretli iki sürüm vermiş o kadar hoşuma gitti li benim bile ücretlisini merak edip alasım geldi böyle bir şey kazandırabilir
serhat_
15-05-2017, 03:41 PM
internetten nasıl para kazanılıyor ???? biraz araştırırsan bulabilirsin önce az kazanırsın ama sonra durumun daha iyiye gider.
yorum
15-05-2017, 04:45 PM
Web tasarımla ilgilen.php öğren mesela yaptığın arayüzler i satabilirsin. İcratürk gibi sitelerde editörlük yapabilirsin. Daha önce yaptığım şeyler. İsyan etmeyle bir yere varamazsin.
dert_babası
15-05-2017, 05:09 PM
yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim....
eskiden bende yazılım işiyle uğraşırdım masa üstü programları ticari uygulamalar web tasarım v.s işler yapardım.ama işler pek istediğim gibi gitmedi + küçük bir yerd eyaşadığım için fazla talep gelmedi.
şu anda elektronik işiyle uraşıyorum onunlada ancak cep harçlığı diyebileceğimiz paralar kazanıyoruz..
dert_babası
15-05-2017, 05:25 PM
https://www.youtube.com/watch?v=mjntCXF5ehA&index=7&list=LLMpQ-unnIzuss736XRjsxnA
beterden de beter oldum....
serhat_
16-05-2017, 01:29 AM
https://www.youtube.com/watch?v=mjntCXF5ehA&index=7&list=LLMpQ-unnIzuss736XRjsxnA
beterden de beter oldum.... atilla kaya.. bu sarkilar iyice depresif yapar arada dinle.
dreamer8
16-05-2017, 10:58 AM
Evet tam da ben diyecektim. Atilla Kaya "Beterden de beter oldum" ne şarkı ama.
dert_babası
16-05-2017, 01:22 PM
batsın bu dünya bitsin bu rüya ulann ağlatıp da gülene yazılar olsun ulannn.....
dert_babası
16-05-2017, 01:23 PM
batsın bu dünya o zaman....