PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : gel de paranoyak olma !!!!!!!!!!!!!!?!!!

mondiego
11-01-2017, 12:20 AM
sildim fobiliyim.

mondiego
11-01-2017, 12:21 AM
bak şimdi belki birileri bana saldıracak? yine mi paranoya yaptım?

u2222
11-01-2017, 12:22 AM
Ailenden ayrıl, kendi paranı kazan sonra tekrar konuşalım

mondiego
11-01-2017, 12:30 AM
anlamadım ? pardon?

mondiego
11-01-2017, 12:32 AM
anladım senin işin de zormuş.

mondiego
11-01-2017, 12:37 AM
senin de herkes üzerine gelsin herkesten tekme ye herkes ezsin sonra konuşalım.

mondiego
11-01-2017, 12:40 AM
ailemden zaten ayrı kaldım 9 yıl..kendi paramı kazandım.ömrüm gurbetlerde geçti bana anlatma onları.

geray
11-01-2017, 12:50 AM
vayy kan kardeşim hoşgeldin nasıl gidiyor? kimseye sırlarını verme kimseye güvenme.

karamsar
11-01-2017, 01:39 AM
Ateist olmak yasalara göre suç değil. Lakin resmini caps yapıp internette paylaşmak suç.

Bak arkadaşım. Iyi insan kötü insan diye bir şey yoktur. Kötüluk yapan kötü insan vardır ve kötüluk yapmayan kötü insan vardır.

Yapman gerekeni söylüyorum. Sana zarar verenlerı yasalar doğrultusunda tespit edip mahkemeye veriyorsun. Psikolojik şiddet denilen olaylar var. Yasal haklarını öğren ve sana karşı suç işleyenlerin canına oku.

Lakin bundan daha etkili bir şey var. Her yerde düşüncelerini dile getirme. Gerek yok. :)

dreamer8
11-01-2017, 10:44 AM
Güvenmeme ve şüphecilik bir yere kadar iyidir, insanı güvende tutar, fakat belli bir aşamadan sonra paranoya seviyesine gelir ve hayatı zehir eder, insanı hasta eder. Bu güven seviyesi dozajı, malum günümüz hayatında her gün güncelleniyor artık. Birbirimize çok daha az güveniyoruz ve az güvenmekte de haksız sayılmayız. Hatasız bir hayata hiç kimse erişemez, muhakkak birileri tarafından üzüleceğiz. Güven konusunda da bize çok zararı olmayacak kazıkları yemekten çekinmemek lazım diye düşnüyorum, hem bunları engellemeye güç yetiremeyiz hem de bu bizi kendimize getirir diye düşünüyorum. İnsanlara çok güvenmek bir saflık, aptallık alametiyse, insanlara hiç güvenmemek de bir hastalık alametidir. Kontrollü güveni öneriyorum. İnsanlara zerre kadar güvenmem ama onların güveniyor olduğumu düşünmelerini sağlarım.

mondiego
11-01-2017, 07:16 PM
dreamer biliyorum kardeş anlatmana gerek yok.ben dersimi aldım.bu arada ben bana çok zararı dokunan kazıklar yedim.

asmina
12-01-2017, 01:11 AM
siyasi olarak ezmek nedir yaw?

dreamer8
12-01-2017, 10:03 AM
dreamer biliyorum kardeş anlatmana gerek yok.ben dersimi aldım.bu arada ben bana çok zararı dokunan kazıklar yedim.

Pardon dostum, konun hakkındaki fikirlerimi söylemek amacıyla yazmıştım. Anlatmama gerek olmadığını bilsem yazmazdım. Kusura bakma.

mondiego
12-01-2017, 07:12 PM
siyasi olarak ezmek nedir yaw?

aptal mısın diyecem de adminler atacak beni forumdan o yüzden demiyorum.siyasi olarak ezmek ne olacak işte farklı görüş gruptan olduğum için.

mondiego
12-01-2017, 07:14 PM
Pardon dostum, konun hakkındaki fikirlerimi söylemek amacıyla yazmıştım. Anlatmama gerek olmadığını bilsem yazmazdım. Kusura bakma.

konu hakkındaki fikirlerini elbette yazabilirsin haklısın belki bilmeyenler vardır.sen kusura bakma kardeş.

asmina
12-01-2017, 09:54 PM
aptal mısın diyecem de adminler atacak beni forumdan o yüzden demiyorum.siyasi olarak ezmek ne olacak işte farklı görüş gruptan olduğum için.

Ne yani, şimdi seni forumdan atacaklar diye bana aptal demekten vaz mı geçeceksin?
Korkma korkma , bunun için atmazlar.

Yahu sen bana aptal dedin aptal aptal, egoma zarar verdin.
Gel de paranoyak olma !!!!!?!!!

Neyse dua et kadınsın!
(hayır hayır! yanlış oldu, dua et sorunun var, laf etmiyorum.)

Üstte yazdığım yorumun sonuna soru işareti yerine nokta koysaydım sorun olmayacaktı.
Hep benim suçum hep hepp.

mondiego
14-01-2017, 03:11 PM
Ne yani, şimdi seni forumdan atacaklar diye bana aptal demekten vaz mı geçeceksin?
Korkma korkma , bunun için atmazlar.

Yahu sen bana aptal dedin aptal aptal, egoma zarar verdin.
Gel de paranoyak olma !!!!!?!!!

Neyse dua et kadınsın!
(hayır hayır! yanlış oldu, dua et sorunun var, laf etmiyorum.)

Üstte yazdığım yorumun sonuna soru işareti yerine nokta koysaydım sorun olmayacaktı.
Hep benim suçum hep hepp.
tamam tamam kızma.aptal demedim sana demiyorum.sorunlusun benim gibi.üzerine gelmiyorum.yazıksın.kırdıysam kusura bakma.bu arada kadın değilim profil resmime bak kadına benziyor mu.sevgiler ve saygılarımla kardeşim.

asmina
14-01-2017, 05:40 PM
tamam tamam kızma.aptal demedim sana demiyorum.sorunlusun benim gibi.üzerine gelmiyorum.yazıksın.kırdıysam kusura bakma.bu arada kadın değilim profil resmime bak kadına benziyor mu.sevgiler ve saygılarımla kardeşim.

profilindeki kişi kim?

mondiego
14-01-2017, 06:13 PM
profilindeki kişi kim?

eski çağlarda yaşamış alman yazar heinrich von kleist.sevgilisiyle birlikte genç yaşta intihar etti.ölüm notunda "bu gezegende bana hiçbir zaman yardım eli uzanmadı" yazar.

asmina
14-01-2017, 08:03 PM
eski çağlarda yaşamış alman yazar heinrich von kleist.sevgilisiyle birlikte genç yaşta intihar etti.ölüm notunda "bu gezegende bana hiçbir zaman yardım eli uzanmadı" yazar.

yazık olmuş adama.
Ama bana daha yazık, bi de edebiyat seviyorum diye ortalıklar da geziniyorum .
Adamı hatırlayamadım, demek ki bilmiyormuşum.
iyice araştırayım bi insAllah..

Bilgi için de teşk.

basic concepts
15-01-2017, 12:28 AM

:D çoktan dedin bile.. ama haklısın, öyle o, sana katılıyorm.

basic concepts
15-01-2017, 12:56 AM
hermetes yeterince cezalandığına göre artık forumdan ayrılıp biraz kafa molası mı versem acaba.. bipolarım_tepemde asayişi berkemal ettiğimi düşünüyorum, artık sana dokunamazlar..

asmina
15-01-2017, 12:58 AM
"Rahman'ın kulları; O kimseler ki, yeryüzünde vakar ve tevazu ile yürürler
ve cahiller kendilerine laf attıkları zaman «Selametle!» der geçerler."

(Kuran:25.63)