PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 9 yıldır depresyondayım

gebzeli
03-10-2016, 09:07 PM
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi tamı tamına 9 yıl olmuş merak ediyorum sizde bu kadar uzun bir süre depresyonda olan var mıı ayrıca sosyal fobi

serhat_
03-10-2016, 09:08 PM
7 yıldır var bende de. gebzenin neresindesin

gebzeli
04-10-2016, 09:28 AM
Darıca sen

dreamer8
04-10-2016, 10:54 AM
Dostum 35 yaşındayım. 13-14 yaşından beri depresyondayım. 20 yılı aştı. Yaşam tarzı haline geldi, iz bıraktı elbette. İnsan kendi içine gömülüyor. Kabullenene kadar inanılmaz acılar çekiyor, değişimler geçiriyor, kabuk bağlıyor, iletişime kapatıyor kendini. Resmen mayam değişti. Ama hayat hep şu prensip üzerine işler. Ne kadar şikayet edersen et, daha kötü bir şey başına geldiğinde, daha zoru ile karşılaştığında; o beğenmediğin halleri, günleri aratıyor hayat.

serhat_
04-10-2016, 02:23 PM
Dostum 35 yaşındayım. 13-14 yaşından beri depresyondayım. 20 yılı aştı. Yaşam tarzı haline geldi, iz bıraktı elbette. İnsan kendi içine gömülüyor. Kabullenene kadar inanılmaz acılar çekiyor, değişimler geçiriyor, kabuk bağlıyor, iletişime kapatıyor kendini. Resmen mayam değişti. Ama hayat hep şu prensip üzerine işler. Ne kadar şikayet edersen et, daha kötü bir şey başına geldiğinde, daha zoru ile karşılaştığında; o beğenmediğin halleri, günleri aratıyor hayat.
Hep bundan daha ne kötü olabilir derken dahada kötüsü gelince o şikayet ettigin zamanın geri gelmesini istiyorsun. gebze merkezdeydimde taşındık 3 yıl oldu. darıca da güzeldir.

dreamer8
04-10-2016, 03:22 PM
Gebzede Tübitakın Tüsside tesislerine gelmiştim eğitime. Yeşillik, güzel ama havada gerçekten gaz kokusu var. Sanayi, havanın kokusunu değiştirmiş adeta. Ama yeşilliği, manzarası 10 numaraydı gebzenin.

crippling
04-10-2016, 09:28 PM
Başta sosyal fobim hayatımı sabote ettiği için kaygı bozukluğu tedavisi gördüm ben. Dediğiniz gibi daha kötü şeyler yaşayınca basit fobik bir durumu veya melankoliyi özleyebiliyor insan, komik ama öyle. Antidepresanla büyüyenlerdenim ben de, hiç yoksa 5-6 yıl oluyor.