Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben kendimi anlatayim...
karamsar
22-08-2016, 12:39 AM
fdghdfghdfdf dfghdfghdfh
bayraktaroglu.b
22-08-2016, 12:44 AM
Aslinda bunlarin hepsi hepimizde var yalniz degilsin
karamsar
22-08-2016, 12:52 AM
dfgh dfgfghfdgh fgh
nickname
22-08-2016, 01:02 AM
burdan teşhis bekleme bi problemin oldugunu düşünüyosan psikyatrıya git
duygu değişimi varsa bipolar olabilirsin ben sadece tahmin etmeye çalışıyorum öylesin diyemem
ayrıca crybrokengirlinde dedigi gibi bunları hepimiz yaşıyoruz az çok sende çoksa eğer kaldıramicagın kadarsa bi uzman dan yardım iste o daha net bişey söyler
bayraktaroglu.b
22-08-2016, 01:22 AM
Evet aslinda bir doktora gitsen iyi olur buradan biz sana yardimci oluruz ama bir cozum bulamayiz yinede anlatcak seylerin varsa anlat tabii
karamsar
22-08-2016, 01:39 AM
df ghfgfghfgh
serhat_
22-08-2016, 01:49 PM
Aynılarını yaşıyoruz. Doktora ne kadar gerek var tabi sen bilirsin. Anlatmak iyi gelebiliyor bazen onu dene yaşıyamadığın şeylerin hayalini kurmayı çok iyi bilirim. Anlık mutlu olabilirsin ama sonrasındaki gerçekler hayallerini bile kurmana engel olabilir.
devhis
22-08-2016, 03:53 PM
Bipolar ve takintili düsuncelere benzettim.herkesin mizaci farklidir komedyen degilsin milleti gulduresin. Prensip sahibi ve kendin ol yeterli.
karamsar
22-08-2016, 06:21 PM
dfgh dgfhdfg fgh
miskin oğlan
22-08-2016, 07:10 PM
Siz benim ne oldugumu soyleyin.
1 icimden istemsiz surekli bir sarki tekrar ediyorum. Sirf bu yuzden bir cok sarkinin butun sozlerini ezbere bilirim.
2 ani duygu degisiklikleri yasiyorum. Genelde karamsar ruh halindeyim
Ama bir sey hakkinda sabit bir hissim yok. Bir seyin benim olmasini isterkem sonradan hemen vazgecebiliyorum.
3 ruh halim hep dengesiz. Insanlarla iletisimim cok guclu degil. Insanlari guldurup eglendiren birisi olmak istiyorum ama asla basaramiyorum
4 sinirli ve gerginim. Kizdigimda gozum hic bisey kormez.
5 bazi seylere cok asiri duskunum
Engel olamiyorum.
6 hayal kurup bu hayalle keyif aliyorum. yapamadigim seylerin hayalini kuriyorum
7 buyuk hatalar yapiyorum
Sevdigim insana haksizlik yapmak gibi. Bazen asiri kirici oluyorum...
8 kendimi ezdiren birisiyim. Hakkimi savunamiyorum. Bazi yerlerde asiri ezildim. Askerlik is vs
9 ne istedigimi bilmiyorum...
9 madde ve hepsini sanki ben yazmışım.hepsi hayatı çekilmez hale getirip bir bipoları bitiren şeyler
Arayan Adam
23-08-2016, 11:19 AM
karamsar sen buz gibi bi bipolarsın...üzgünüm ama böle...biz de öleyiz...