Orijinalini görmek için tıklayınız : Artik dayanamiyorum..
taygunn
20-07-2016, 09:40 AM
Askerim hava degisimi aldim. Memlekete evime dondum. Fakat annem huzur vermiyor. Her gun hakaretler ve defol git kelimesini duymak ruhumu incitiyor. Cumartesi gunu daha fazla dayanamayarak cektim gittim. Cebimde 5 kurus para olmadan. Sag olsun kiz arkadasim bi yerden 500 lira bulup ev tuttu bana. Bu benim icimi iyice ezdi. Ondan baska kimsem yoktu artik. 3 gundur hic arayip sormayan annem dun aradi. Askerden once yaptigim 1500 lira kalan bi borcum vardi. İcra kagidi gelmis eve. Odemezsem tum akrabalarima herkese rezil edecekmis beni. Psikolojim alt ust oldu. Artik yasamak istemiyorum..
YTONG
20-07-2016, 10:54 AM
kardeşim 1500 tl birşey değilmiş ki yakın bir dostun, abin yok mu? al ondan borç sonra 1 ay çalışır ona ödersin. babamın 100bin borcu var her gün köpek gibi hamballık yapıyor sırf bizi okutabilmek için. herneyse dostum herkesin derdi kendine büyüktür kendi dertlerimi anlatıp seninde canını sıkmak istemiyorum. 1500 çok bir rakam değil ödenir dert etme. sevgilinin kıymetini bil bak ne güzel zor zamanında yanında olmuş. bu arada annene laf edemeden geçemeyeceğim yanlış anlamazsan. hiç mi ana yüreği yok, o kadında hiç mi içi acımıyor sana dostum. neden böyle davranıyor ki?
dreamer8
20-07-2016, 10:57 AM
O nasıl anne ya. İnsan, evladına sahip çıkmaz mı, defol git mi der? Sağlık sorunların nedeniyle çürük verdiler, keyfi bir durum değil bu. Annenin de kesinlikle tedavi görmesi gerekiyor. Şimdilik hayatta kalmaya çalış, en kısa zamanda bir işe gir ve hayatta kalacak kadar para olsun cebinde. En azından birkaç ay eve uğrama. Ortalık biraz durulunca annene git, aynıysa ve değişmemişse birkaç ay bir daha uzaklaş. Kolaylıklar dilerim.