Orijinalini görmek için tıklayınız : Paranoya mı Abazanlık mı
nimet
10-07-2016, 05:00 PM
Biraz önce balkona çıktım. Mahallenin adamları okey oynuyordu çardakta. Bir ses yükseldi "teker teker alma toptan al" Bana laf çarptırdığını düşündüm. toplu seks yap diyor dedim kesin. Sizce paranoya mı abazanlık mı?
yorum
10-07-2016, 05:05 PM
Sizin balkon kahveye mi bakıyor.sanmıyorum laf atma olsun.oynadıklari oyun belki içinde geçen bir cümle.
nimet
10-07-2016, 05:15 PM
Biraz ötede sitenin çardağı var, genelde orda oluyor, oyun içinde konuşmuşlardır muhtemelen. Ben bazen yoldayken yanımdan geçenlerin kendi aralarındaki konuşmalardan duyduğum bir cümle veya sözcüğü kendime alınabiliyorum. çoğu zamanda olumsuzluk içeriyor. Belki sizin böyle bir paranoya eğiliminiz olmadığı için anlamakta zorlandınız.
nimet
10-07-2016, 05:31 PM
Arkadaşlarımın çoğu erkek çok eski dostane ilişkiler. Evime geldikleri oluyor. Yalnız oturduğum için arkadaşlarımı sevgili sanma olasılıkları var.
Dvrmchrkt
10-07-2016, 05:32 PM
Teker teker alma toptan al derken konu cinsellige nasil geldi ki...
Yani hepimizle aynı anda seviş...
Tabi nimet haklı da olabilir. Yani, duyduğu bazı zamanlardaki sözler laf atmadır, bazıları değildir. Hangisinin laf atma olduğunu anlamak mümkün değil. Bariz bir işaret olmadıkça.
yorum
10-07-2016, 05:35 PM
O halde demiş olmaları, cok yüksek ihtimal,çünkü bu ayrıntıları da bilmek gerekiyordu.
nimet
10-07-2016, 05:39 PM
Malesef yalnız yaşamak zor. Bazı kadınlardan duyduğum, başımda bir adam olsun, sözüne hayret etmişimdir de öyle işin kolayına kaçmak daha normaldir belki de.
nimet
10-07-2016, 05:42 PM
Tamam o zaman yorum, bundan sonra grup seks yapıyım balkonda da görsünler. Hayatımı hiç kimsenin yönlendirmesine izin veremem!
yorum
10-07-2016, 05:44 PM
Elit bir kesimde değilsen yanlız yaşamak bayan için zor gerçekten.
yorum
10-07-2016, 05:58 PM
Tamam o zaman yorum, bundan sonra grup seks yapıyım balkonda da görsünler. Hayatımı hiç kimsenin yönlendirmesine izin veremem!
Osho yu okuduysanız bilmeniz gereken birsey var.siz balkonda onu yaparsanız gene onların etkisinde kalmış olursunuz.gene onlar seni yönlendirmıs olur.
nimet
10-07-2016, 06:01 PM
Sanırım benim de bazı saplantılarım var. Mahalle baskısı paranoyası oluyor ister istemez.
nimet
10-07-2016, 06:06 PM
Osho yu okuduysanız bilmeniz gereken birsey var.siz balkonda onu yaparsanız gene onların etkisinde kalmış olursunuz.gene onlar seni yönlendirmıs olur.
Tepkisel bir şakaydı. Özel hayatın dokunulmazlığı var sonuçta. Dava bile açabilirim laf atıldığında. Tek eşlilikten yanayım, sevgilim olursa istediği zaman gelebilir, kimseyi takacak değilim.
yorum
10-07-2016, 06:29 PM
Kesinlikle tavsiyem de bu yönde
SeLf_ConTRoL
10-07-2016, 06:32 PM
Yazacak çok şey varda... Yazamıyorum.
nimet
10-07-2016, 06:47 PM
Yazın bence.
SeLf_ConTRoL
10-07-2016, 08:27 PM
Kaldığın ikilemin cevabı sende.duyduklarından alınıyor musun yoksa gerçekten cinsel aclik mi çekiyorsun ?
nimet
10-07-2016, 08:49 PM
Cinsel içerikli değil de örneğin, şiddet içerikli de algılanabilirdi. Zaten bu nedenle size soru öyle gelmişti. Sorgularım kendimi sık sık nedir, nedendir, düşünürüm kendi tepkilerimi ve algılarımı.
Cinsel açlık olabilir, fakat okey oynayanlara ilgi anlamında değil asla. Onlar bizim komşular, aram da iyidir, resmiyiz, laf atmaya kalkışacak düzeyde değiller, ben de hiç birini fantezilerimde düşünmem ki kafa adamlar da değil. beni tanırlar saygılıdırlar. muhtemelen her zaman ki paranoyaya yakın alınganlık. cinsel anlam yükleme, düzenli cinsel yaşam olmamasından kaynaklı. uzunca bir süredir sevgilim olmadı, kullandığım ilaçlar cinsel dürtüleri yok ediyor, çok derdim de değil cinsellik.
SeLf_ConTRoL
10-07-2016, 09:25 PM
Abazanlik diyince bende bu sebeple sordum. Kastım elbette komşuların ile fantezi kurman değil sadece o konuda etkilenip etkilenmemen yönünde idi.ayrıca bir partnere de ihtiyacın yok kendı kendine yetebilirsin.
nimet
10-07-2016, 09:41 PM
Haklısınız.Partnersiz daha doyurucu hatta.
mondiego
18-01-2017, 10:07 PM
Biraz önce balkona çıktım. Mahallenin adamları okey oynuyordu çardakta. Bir ses yükseldi "teker teker alma toptan al" Bana laf çarptırdığını düşündüm. toplu seks yap diyor dedim kesin. Sizce paranoya mı abazanlık mı?
ikisi de olabilir ama yüzde 75 olasılıkla paranoyadır.
dreamer8
19-01-2017, 09:53 AM
Bir dakika neler oluyor burada ya? %75 paranoya, 25 abazanlık ne. Nimet abla erkek mi, cinsel açlığı nimet abla mı, okey ahalisi mi çekiyor? Yani bir bayan oluyor yorumlarda nimet, bir erkek. Bir yıldır kayıp nimet abla. Evlendi mi, taşındı mı, yoksa darbeden bir hafta önce açılan bu konudan sonra darbe sırasında vefat mı etti? Bizim insanımız laf çarpmayı bol bol yapar, kahvedeki o sığır sürüsü, oradan bir bayan geçerken, seslerini yükselterek, onun duyacağı şekilde üstü örtülü tabirlerle laf sokarak, abazanlıklarını tatmin ederler. Ne rezil, ne aşalık, ne sürüngen bir durumdur o. Ben paranoya olduğunu sanmıyorum yaşadıklarının. Çünkü seni direk taciz edemedikleri için, bu şekilde tatmin oluyor olabilirler. Bunu az çok hissedersin sen söyleme şekillerinden ve kurulan cümlelerden.
SeLf_ConTRoL
19-01-2017, 11:29 AM
Bir dakika neler oluyor burada ya? %75 paranoya, 25 abazanlık ne. Nimet abla erkek mi, cinsel açlığı nimet abla mı, okey ahalisi mi çekiyor? Yani bir bayan oluyor yorumlarda nimet, bir erkek. Bir yıldır kayıp nimet abla. Evlendi mi, taşındı mı, yoksa darbeden bir hafta önce açılan bu konudan sonra darbe sırasında vefat mı etti? Bizim insanımız laf çarpmayı bol bol yapar, kahvedeki o sığır sürüsü, oradan bir bayan geçerken, seslerini yükselterek, onun duyacağı şekilde üstü örtülü tabirlerle laf sokarak, abazanlıklarını tatmin ederler. Ne rezil, ne aşalık, ne sürüngen bir durumdur o. Ben paranoya olduğunu sanmıyorum yaşadıklarının. Çünkü seni direk taciz edemedikleri için, bu şekilde tatmin oluyor olabilirler. Bunu az çok hissedersin sen söyleme şekillerinden ve kurulan cümlelerden.
Dreamer şaka gibisin.sen nimet ablan daha birkaç güne kadar geray olarak buradaydı. Sağolsun her ay birkaç üyelikle geri geliyor sonra haddini aşıp banlanmak zorunda kalıyor.
osmangazi
19-01-2017, 11:33 AM
Wifi yi dağıtıyorum ben komşulara o yüzden banlanmış olabilir miyim çoklu üyelikten. Onlar da bu siteye girdiyse? Kesinlikle başka üyelik almadım çünkü yemin ederim.
Dvrmchrkt
19-01-2017, 11:52 AM
Wifi yi dağıtıyorum ben komşulara o yüzden banlanmış olabilir miyim çoklu üyelikten. Onlar da bu siteye girdiyse? Kesinlikle başka üyelik almadım çünkü yemin ederim.
O sen değilsin. Panik yapma:)
SeLf_ConTRoL
19-01-2017, 12:40 PM
Bsnlansaydin nasıl cep yazabilirdin? Evet senin ip üzerinden birkaç üyelikle var uzun zamandır foruma girmemiş.bunu bi ara konuşalım.
osmangazi
19-01-2017, 01:42 PM
Bsnlansaydin nasıl cep yazabilirdin?
Bu yazdınızı anlamadım. Özel mesaj attım.
Dvrmchrkt
19-01-2017, 01:45 PM
Bu yazdınızı anlamadım. Özel mesaj attım.
Banlansaydın nasıl cevap yazabilirdin, demek istemiş.
osmangazi
19-01-2017, 01:50 PM
Banlansaydın nasıl cevap yazabilirdin, demek istemiş.
Yok şimdi değil 4-5 ay önce banlanmış buldum hesabı uzun süredir girmiyordum. Bir gireyim dedim çoklu hesap yazıyor. Site kurucusu ile irtibata geçtim Allahtan anlayışlı biriymiş, açtı banı.
mondiego
19-01-2017, 10:19 PM
evet.........
dreamer8
20-01-2017, 10:33 AM
Dreamer şaka gibisin.sen nimet ablan daha birkaç güne kadar geray olarak buradaydı. Sağolsun her ay birkaç üyelikle geri geliyor sonra haddini aşıp banlanmak zorunda kalıyor.
Hmm gerayı hatırladım evet, haberim yoktu o olduğundan. Bu şekilde rumuzu değiştikten sonra kim olduğu belli olan kişilerden haberimiz olursa iyi olur aslında. Nimet abla büfesinden dolayı dilime dolandı, konu da enteresan.
SeLf_ConTRoL
20-01-2017, 11:23 AM
Hmm gerayı hatırladım evet, haberim yoktu o olduğundan. Bu şekilde rumuzu değiştikten sonra kim olduğu belli olan kişilerden haberimiz olursa iyi olur aslında. Nimet abla büfesinden dolayı dilime dolandı, konu da enteresan.
Onun bütün konuları enteresan zaten.farketmek zor değil. Açılan konulara mesaj yazma stiline bakınca anlayabilirsin .sadece geray değil nimet optik zisan72 ve daha sayamadığım birçok üyelikleri oldu.