Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : psikolojik sorunu olup iş hayatına devam edenler neler yapıyorsunuz?

coşku
03-05-2016, 02:30 PM
psikolojik sorunuyla iş hayatı ile ayrı savaşanlar yazsın nelere yapıyorsunuz.

coşku
04-05-2016, 07:52 AM
ay herkes hayattan kopuk mu yani hasta olunca ?

montevo
04-05-2016, 08:05 AM
ben söyleyeyim.14 yaşında aklı çüklünde olan herkes sadece tarz değiştirip yine aklı çükünde devam ediyor.ergenken daha çok mıçıyorum çok şekilim kafasında olanlar aynen devam.bizde doktor mühendis dedin mi akan sular durur.uzmanlığı hangi daldır gerek yok.yeterki olsun.ben işim gereği mühendislerle daha çok haşır neşirim.kimisi yüksek lisans yapmış fizik kimya biyoloji bilgisi var ama hiç üzerinde göstermiyor kimisi alanı olmayan mühendisliği bile ben mühendisim bilirm kafasında.bu tabiki insanın moralini bozuyor.bel altı muhabbet erkekelr arasıdna asla bitmez.daha da ileri gidip b... çıkarırlar.büyük çoğunluk bu yönde.insnaalrın ne olduğu belli oluyor zaten.teknik olarak ne yaptığınız zeere önemli değil.üst yönetime hitap şekliniz önemli.yoksa yansın dünya.bi kaç kez sinir krizi geçirdim.40 yaşında adamın ,ben 28, bana dışarı gel halledelim demesi süperdi.üstleik bu adam yönetici.hesap edin artık.

coşku
04-05-2016, 09:57 AM
ben söyleyeyim.14 yaşında aklı çüklünde olan herkes sadece tarz değiştirip yine aklı çükünde devam ediyor.ergenken daha çok mıçıyorum çok şekilim kafasında olanlar aynen devam.bizde doktor mühendis dedin mi akan sular durur.uzmanlığı hangi daldır gerek yok.yeterki olsun.ben işim gereği mühendislerle daha çok haşır neşirim.kimisi yüksek lisans yapmış fizik kimya biyoloji bilgisi var ama hiç üzerinde göstermiyor kimisi alanı olmayan mühendisliği bile ben mühendisim bilirm kafasında.bu tabiki insanın moralini bozuyor.bel altı muhabbet erkekelr arasıdna asla bitmez.daha da ileri gidip b... çıkarırlar.büyük çoğunluk bu yönde.insnaalrın ne olduğu belli oluyor zaten.teknik olarak ne yaptığınız zeere önemli değil.üst yönetime hitap şekliniz önemli.yoksa yansın dünya.bi kaç kez sinir krizi geçirdim.40 yaşında adamın ,ben 28, bana dışarı gel halledelim demesi süperdi.üstleik bu adam yönetici.hesap edin artık.

bende kendimden şüpheliyim. uçan tekme ,le dalış yapıcam.

nida67
14-07-2016, 10:04 AM
psikolojik sorunun olduğunu hatırlattıklarında kötü oluyor.

diğer insanlardan farklı olduğumu hissederek çalışmıyorum.

dreamer8
14-07-2016, 11:19 AM
Güzel bir konu açmışsın. Hem psikolojik sorunlar, hem insanlarla uğraşmak, iş ve iş yeri stresi. Hayata zaten 3-0 yenik başlıyoruz. Hayatın kendi stresi yetmiyormuş gibi bir de hastalıklarla mücadele etmek çok çok zor. Kolumuz kanadımız kırık, yaralı vaziyette çırpınıyoruz. Çok ağır ve zor. Anlatamam

nida67
14-07-2016, 05:56 PM
konu stigma ile de ilgili.

damgalanmamak için uzun zaman ilaçlarımı kendim tedarik ettim.

devletin stigmaya karşı önlem alması şart.

aids olan kişiler için de aynı durum geçerli.

hastalığın çalışılan kurumdan haberdar olmaması için önlemler alınabilir fakat böyle bir incelikli yasa yok sanırım.

mondiego
11-01-2017, 07:22 PM
...............

asmina
12-01-2017, 01:05 AM
bazıları (özellikle kadınlar) dışlıyor ben de onları dışlıyorum sorun yok kafaya çok takmıyorum o kadar da umrumda değil.ben kendimi biliyorum yeterlidir.beni seven de var sevmeyen de..normaldir.uln hem psikolojimizi bozuyorlar hem de neden psikolojin bozuk deyip damgalıyorlar.nedir bu insanoğlundan çektiğimiz.

üzme kendini ya.
kimsenin ahı kimseye kalmaz.

Bazı sözler teselli eder. Bak bi söz vardır:
"Belki yarına kalır ama yanına kalmaz"

öyle işte.

hartemes
12-01-2017, 06:10 AM
İş yerimize yeni bir çalışan gelmişti.
Kız iş konusunda tam bir dahiydi.
Bizim bir hafta zor bela çözdüğümüz aksaklıkları sadece bir saatten kısa bir sürede kolaylıkla çözecek yeteneğe sahipti.
Ne var ki tam anlamıyla sosyal fobi sahibi biriydi.
Bizimle konuşmaz, yemeğe gelmez, göz teması bile kuramazdı.
Sorunu nasıl çözdüğünü anlatmayı beceremiyordu.
Kedini ifade etmeyi bile başaramıyordu.
Bir noktadan sonra kızın yeteneğini kullanamayacağımızı düşündük ve çıkışının verilmesini istedik.
Kısadan hisse iş yerinize artı değer (iletişim, uyum, takım çalışması, vb vb) kattığınız sürece kimse size takılmaz ama bunu yapamazsanız yetenek, bilgi vb vb ile kurtulamazsınız.

osmangazi
12-01-2017, 08:57 AM
psikolojik sorunuyla iş hayatı ile ayrı savaşanlar yazsın nelere yapıyorsunuz.

HAstalandığımda hastanede geçiriyorum o da en on 3 sene önce hastalandım. Onun dışında ufak tefek şeyler hariç bir fark yok diğerlerinden. 3 sene önce arkadaşım da benle doktorun yanına gelmiş biz onun hasta olduğunu unutmuştuk dedi.

dreamer8
12-01-2017, 09:57 AM
Psikolojik sorunlarının yanı sıra iş hayatıyla savaşanlar, işte yükün en ağırı onların omzunda. Gündelik yaşam dilini kullanacağım bu konu için kusura bakmayın. Etrafın her günkü saçmalıkları, her halta gülen tiyatrocu şapşal tipler, sevgi arsızları, balayından çıkamayan aşk delileri, giyimiyle insanı delirten-bi boka benzediklerini sanan şempanzeler, topuklu ayakkabı sesleri, iğrenç kahkahalar, durmadan kaynayan dedikodu kazanları, üstünden fırça yiyip altındakine kayan amirler, nefretle bakan gözleri, zoraki günaydınlar....Siz sorunlarınızla, hastalığınızla uğraşırken, hayatın aynen böyle acımasızca ve kendi saçmalığında devam etmesi nasıl dokunuyor insana. Bunu yaşamayan bilemez. Her gün geri geri giden ayaklar....

mondiego
14-01-2017, 06:30 PM
İş yerimize yeni bir çalışan gelmişti.
Kız iş konusunda tam bir dahiydi.
Bizim bir hafta zor bela çözdüğümüz aksaklıkları sadece bir saatten kısa bir sürede kolaylıkla çözecek yeteneğe sahipti.
Ne var ki tam anlamıyla sosyal fobi sahibi biriydi.
Bizimle konuşmaz, yemeğe gelmez, göz teması bile kuramazdı.
Sorunu nasıl çözdüğünü anlatmayı beceremiyordu.
Kedini ifade etmeyi bile başaramıyordu.
Bir noktadan sonra kızın yeteneğini kullanamayacağımızı düşündük ve çıkışının verilmesini istedik.

iyi halt etmişsiniz.

basic concepts
14-01-2017, 06:33 PM
iyi halt etmişsiniz.

katılıyorum.. daha bi de marifet gibi söylüyor, hermetescik. egosunu tatmin ediyor işte garibim napsın.

hartemes
14-01-2017, 08:05 PM
katılıyorum.. daha bi de marifet gibi söylüyor, hermetescik. egosunu tatmin ediyor işte garibim napsın.

Bipolarım tepemde, basic concepts veya hangi ismi kullanacaksan artık. En azından okuduğun bir ismi doğru yazmayı becer.
Sayfada ceza aldığında kafana göre birden çok profil oluşturamazsın.
Bu yaptığında forum kurallarına aykırı.

geray
14-01-2017, 08:14 PM
Yıllar önce bir dershanede çalışıyordum müdürün en gözde elemaniydim müdürün kızı psikiyatri kliniğine yatmıştı aynı hastaneye ertesi gün yatısim yapıldı derhâl işime son verildi. Kızcağız uzun zaman hastanede babasının ajanı olduğumu sandı hasta olduğuma iyileşmeye yakın ikna oldu.ozel sektör acımaz. Hartemes TE işverenden yana galiba. Hartemes sıkıntılarından bahsettiğini hiç görmedim. Biraz bahseder mısın OKB mı?

hartemes
14-01-2017, 09:38 PM
Yıllar önce bir dershanede çalışıyordum müdürün en gözde elemaniydim müdürün kızı psikiyatri kliniğine yatmıştı aynı hastaneye ertesi gün yatısim yapıldı derhâl işime son verildi. Kızcağız uzun zaman hastanede babasının ajanı olduğumu sandı hasta olduğuma iyileşmeye yakın ikna oldu.ozel sektör acımaz. Hartemes TE işverenden yana galiba. Hartemes sıkıntılarından bahsettiğini hiç görmedim. Biraz bahseder mısın OKB mı?

Sıkıntım yok.
Bundan 5-6 sene önce şizoid kişilik bozukluğu teşhisi konmuştu.
Duygusuzluğun bir hastalık değil bir şans olduğunu, tedavi olmamanın daha mantıklı olduğunu düşünüp terapi ve ilacı reddetmiştim.
Sonra özel bir insanla tanıştım.
Zamanla bütün sorunlarım bitti.
Şuan tam anlamıyla sağlıklı bir insanım.

geray
14-01-2017, 10:08 PM
ben de sizoidim karşıma özel bir insan çıktı ve şizofreni yecevrildim geçmişte.sonra işin içinden çıkamayıp sizoaffektif.oysa tek sorunum mutsuzluk.insanlar beni rahat bıraksa kendilerine huzur içinde yasiycam aslında.

basic concepts
14-01-2017, 10:12 PM
Bipolarım tepemde, basic concepts veya hangi ismi kullanacaksan artık. En azından okuduğun bir ismi doğru yazmayı becer.
Sayfada ceza aldığında kafana göre birden çok profil oluşturamazsın.
Bu yaptığında forum kurallarına aykırı.

ben bipolarım_tepemde değilim diyorum, anlamamakta ısrar ediyorsun ama. bayanım diyorum ona da inanmak istemiyorsun. sanırım biraz fazla polyannacı ve hayalcisin sen. gerçek dünyaya in artık. Bipolarım_tepemdeye yaptığın haksızlığın bedelini ödetiyorum sana elbette. onun bundan haberi bile yok. günahkar. onun daha fazla günahını alma da cehennemin dibini görme bence.

basic concepts
14-01-2017, 10:14 PM
Sıkıntım yok.
Duygusuzluğun bir hastalık değil bir şans olduğunu, tedavi olmamanın daha mantıklı olduğunu düşünüp terapi ve ilacı reddetmiştim.

bu arada resmini değiştirmen iyi olmuş, sıfatını görmek bana rahatsızlık veriyordu, kusura bakma açık sözlü olduğum için.

geray
14-01-2017, 10:15 PM
ben bipolarım_tepemde değilim diyorum, anlamamakta ısrar ediyorsun ama. bayanım diyorum ona da inanmak istemiyorsun. sanırım biraz fazla polyannacı ve hayalcisin sen. gerçek dünyaya in artık. Bipolarım_tepemdeye yaptığın haksızlığın bedelini ödetiyorum sana elbette. onun bundan haberi bile yok. günahkar. onun daha fazla günahını alma da cehennemin dibini görme bence.

Bayandan bana aşkım meskim DIE özel mesaj atıyorsun

basic concepts
14-01-2017, 10:17 PM
Bayandan bana aşkım meskim DIE özel mesaj atıyorsun

bi sen eksiktin, araya girmesen şaşardım.

merak etme sen, sana erkeğim ben :)

geray
14-01-2017, 10:21 PM
Ama ben de lez eğilimler var heyecanlandım öyle yapma güzelim.

basic concepts
14-01-2017, 10:22 PM

neler duyuyorum böyle..

geray
14-01-2017, 10:24 PM
Bi de turbanli isen ben dayanamam hiç simdi

basic concepts
14-01-2017, 10:24 PM

peki bişi sorucam.. güzel oluyor mu peki.. o işi lezce yapıyorum dedin ya.. çok mu seviyorsun :D

basic concepts
14-01-2017, 10:26 PM
Bi de turbanli isen ben dayanamam hiç simdi

sen iste ben türban da takarım, takke de. istersen türbanın üstüne takke takiym ne dersin ;)

geray
14-01-2017, 10:26 PM
Bence sözcüklerle anlayamazsın deneyelim kendin karar ve ����

basic concepts
14-01-2017, 10:29 PM
Bence sözcüklerle anlayamazsın deneyelim kendin karar ve ����

erkeksin sen... midem kalktı bak şimdi.

osmangazi
14-01-2017, 10:32 PM
Sıkıntım yok.

Teşhis yanlış olmalı kişilik bozuklukları öyle kolay geçmez.

geray
14-01-2017, 10:32 PM
Ereksiyon dayım valla fena oldum askimm

basic concepts
14-01-2017, 10:35 PM
asmina özelden ben türbanlı güzel bir hatunum diye mesaj attı..

napiym asmina, yolunu mu şaşırdın..
erkek değilim ki seni alıym..

basic concepts
14-01-2017, 10:36 PM
Ereksiyon dayım valla fena oldum askimm

şaka bi tarafa da şimdi bu mesajları okuyanlar ereksiyon olacaklar.. :D

geray
14-01-2017, 10:38 PM
Erkekler her zaman daha saygılı ve ilkelidir ben her zaman bunu derim.

asmina
14-01-2017, 10:39 PM
asmina özelden ben türbanlı güzel bir hatunum diye mesaj attı..

napiym asmina, yolunu mu şaşırdın..
erkek değilim ki seni alıym..

SubhanAllah.
Admin konuşmalarımızı yayınlasın, öyle mi demişim?

Seni Allah için uyardığım için mi öfkelendin?

basic concepts
14-01-2017, 10:41 PM

ben her zaman sana erkeğim dedim ya.. o yüzden sana karşı saygılı ve ilkeliyim..

geray
14-01-2017, 10:43 PM
İki aptal ve terbiyesiz in olduğu yerde işim olmaz siz devam edin.

basic concepts
14-01-2017, 10:45 PM

hoş geldin üçüncü aptaliye.. sen gidersen buraların hali duman duman..

asmina
14-01-2017, 10:51 PM

O kişiyi uyardım diye beni burda rezil etmeye çalışıyor.
Allah'a iman etmesem çok üzülücem yani.

senin yaptığın ise ben yorum yaptığım için, beni araya atıp kendini aklatmak!
Öyle mi? Sen öyle san.

Benden yana sıkıntı yok, ben kimle yazışmışım ne demişim açsınlar yayınlasınlar.
Üstte ahlaksızca konuşan sensin, şimdi bana çamur atıyorsun öyle mi?
Ne kadar seviyesiz muhabbetler.
İlk defa bi sitede böylesine denk geldim.
Bilsem hiç girmezdim siteye.
Admin beni banlasa benim için en iyisi.
Bu nedir ya?

basic concepts
14-01-2017, 10:58 PM

Simone de Beauvoir oku.. küçük beyinli.. erkeklerin yağcılığını yapıp onları yücelteceğine hemcinsini yücelt.. gerçi şizofrenlerin beyni küçük olur. ne isteyebilirsin ki.. gerçi seni döve döve adam ederim ben.. de forumda tüketecek zamanım yok.

hartemes
14-01-2017, 11:04 PM
basic önce dindar bir kişilikle kabul görmeye çalıştın olmadı, kimse seni tınlamadı ve uzaklaştırıldın.
Şimdi bunun zıttıyla insanlara saldırıp ilgi görmeyi bekliyorsun.
Ağır derecede tedaviye ihtiyacın var.
IP adresini gören moderatörler bipolar mısın? değil misin? nesin anlar gereken önlemi alırlar.
İnsanları rahatsız ederek bir şey kazanamazsın.
Tek yapman gereken kabul görmediğini anlayıp gitmek bunu neden yapamıyorsun?

basic concepts
14-01-2017, 11:07 PM
basic önce dindar bir kişilikle kabul görmeye çalıştın olmadı, kimse seni tınlamadı ve uzaklaştırıldın.
Şimdi bunun zıttıyla insanlara saldırıp ilgi görmeyi bekliyorsun.
Ağır derecede tedaviye ihtiyacın var.
IP adresini gören moderatörler bipolar mısın? değil misin? nesin anlar gereken önlemi alırlar.
İnsanları rahatsız ederek bir şey kazanamazsın.
Tek yapman gereken kabul görmediğini anlayıp gitmek bunu neden yapamıyorsun?

yine kabak tadı vermeye başladın hermetes. korkumdan titriyorum.. sarsana beni..