PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : stres..stres..

kırmızıpabuçlar
01-02-2008, 06:00 PM
hangi doktora gitsem "stresten bunlar" diyor..

nitekim az önce doktordan geldim,stresten vücudum ne yapacağını şaşmış,hiç ummayacağım bir şikayetim bile stresten çıktı.."eh artık yuh yani" dedim içimden..

herkes "stres yapma,boşver,kafana takma,görmezden gel" türünden şeyler söylüyor,yahu diyorum "kolay olsa takmazdım,ben meraklı mıyım canımın sıkılmasına"....değilim,değilim de yine ister istemez stres denen canavar peşimde..

salı günü psikiyatra gidiyorum.."doktor,bana öyle bir ilaç ver ki,stresten eser kalmasın," diyeceğim...ilaçsız mücadele filan dedim ama boş,bir yerden sonra ilaç takviyesi şart..

siz siz olun,"hah tamam iyileştim ben!" deyip,ilaçlarınızı kafanıza göre bırakmayın..

önce şu stresi halledeyim,ardından sosyal fobi,depresyon,okb ve diğer hastalıklarıma bakacağım.. ne de olsa "herşey strestenmiş ya!"

kamiloglu
01-02-2008, 06:16 PM
geçmiş olsun kırmızı...
bence bu sıkıntıların hepsinin kaynağı bir. yani hepsi birbirini tekikliyor ve birbirlerine bağlı. sf stres yapıyor insanda, streste okb'yi körüklüyor.
o kaynağı bulup kurutabilmek çok önemli. psikaytristle bu konuyu da konuşunsan belki faydalı olur gibime geliyor.

kırmızıpabuçlar
01-02-2008, 06:27 PM
aynen öyle,hepsi birbirine bağlı bu meretlerin..

kaynağı da buldum ben: kaynak benim hassas yapıda bir insan oluşum ve olaylara duyarsız kalamayışım,elalemin "amann,ehhh!" deyip geçtikleri olaylar, benim için büyük sorunlar olabiliyor..sorun kendimim desem daha yeridir aslında ..

kendimi yok etsem stres kaybolur belki :)

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bu arada..

9 ŞUBAT
01-02-2008, 09:24 PM
geçmiş olsun ,
evet tum hastalıkların baş nedeni sterss , hem fiziksel hem ruhsal etkisi çok buyuk o yuzden sterssden mumkun oldugunca kaçınmak lazım ama ne yazıkki modern dunyamızda bunu yapabilmek çok zor ,