PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : selam millet

moneypo
27-01-2016, 01:16 AM
ben 23 yaşındayım 2008 de teşhis kondu bi atak geçirmiştim.hastanede 9 gün kaldım.o günden beri ilaç kullanıyorum.olanzapin ve lithuril.askerlıkten muaf oldum.tanı bır hecmeden fazla tekrarlayan bıpolar bozukluktu.hala ara ara atak geçiriyorum uyku düzenimi bozduğumda veya nedensizce.bu geçmiyor ve geçmeyecek ilaçlar tam olarak engelleyemiyor.ve en kötüsüde bunu bilmem yani asla geçmeyecek.ölüm tek kurtuluş.ben önlısans mezunuyum.şuan hazır giyim sektöründe çalışıyorum.
bazen sevıyorum bu hastalığı beni özel kıldığını düşünüyorum.bazense lanet ediyorum ve ölümü dört gözle bekliyorum.sanırım buda hastalığın manı ve depresyon kısımları yüzünden.diyceklerim bu kadar saygılar

dreamer8
27-01-2016, 09:28 AM
Senin seçilmende, bu sıkıntı ile imtihan edilmende bir hikmet olmadığını mı sanıyorsun. Yani haşa, Allah seni az seviyor da seni kronik problemlerle mi yaşatıyor. Hastalık, acı, insanın ruhunu temizler, algılarını açar, görüşünü keskinleştirir, olgunlaştırır,bilgeleştirir, baki alemine şimdiden sevap çeşmeleri akmaya başlar, zaman dostudur hastalık sahibinin, zaman hiç durmaz, zaman hep kurtuluşa, hep huzura gider. Allah sana, bana, hiçkimseye hiçbirşey vermek zorunda değil. ama bak ikimize de nimetlerin en kıymetlisi olan göz nimetini vermiş. Yetmez mi?

bipolarım_tepemde
27-01-2016, 12:15 PM
.bu geçmiyor ve geçmeyecek

Orasını Allah bilir. Sen kontrol altında tutmak için elinden geleni yap. İlaçlarını al, uykuna dikkat et. Dua et. "Ya Sabûr" çek.

moneypo
28-01-2016, 11:41 AM
Teşekkürler arkadaşlar yanıtlarınız için.

9 ŞUBAT
28-01-2016, 07:18 PM
Aramıza hoş geldin ,geçmiş olsun .Eger hastalığını kabullenir ve onla yaşamayı öğrenebilirsen hayat çok daha kolaylaşır .

moneypo
30-01-2016, 12:07 AM
Aramıza hoş geldin ,geçmiş olsun .Eger hastalığını kabullenir ve onla yaşamayı öğrenebilirsen hayat çok daha kolaylaşır .

hoş buldum sağolun burası gerçekten çok iyi, insan duygularını rahatça ifade edebiliyor.Sizlerde çok iyisiniz.Hastalığımı kabullendim çok oldu ama bu iniş çıkışlar problem, buda her zaman olucak gibi.Herşey Allahtan biliyorum ve sabretmek zorundayım.