Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar fikir çatışmasındayım
blackbook
14-01-2016, 06:04 PM
Dostlar tekrardan selamlar hepinize...Arkadaşlar şu günlerde bir fikir çatışması yaşamaktayım.Bir yanım diyor ki aşık ol bu duyguyu biriyle paylaş diyor,bir yanım boşver bu dünyada gerçek aşk diye bir şey kalmamış sen kimseye aşk teklif etme diyor dostlar bu neden kaynaklanmaktadır ve ne yapmalıyım ? Ve ben hep ikinci seçeneği tercih ediyorum. Bu durum bazen beni aşırı derece rahatsız ediyor. Hepinize şimdiden bu konudaki tavsiyeler için teşekkürler :)
bipolarım_tepemde
14-01-2016, 06:31 PM
Duygusal açlık ve (bazen de) hormonlardan kaynaklanıyor kardeşim
E Life
14-01-2016, 07:46 PM
..............
Dvrmchrkt
14-01-2016, 09:39 PM
Bu iş gönül işidir. Aşık olman gerekiyorsa, ol.
Sadece kendini küçültmeden, dik dur :)
lodos
15-01-2016, 12:08 AM
aşık ol deyince aşık olunuyor mu? aşk bir şimşektir durduramazsın.
blackbook
15-01-2016, 09:03 AM
aşık ol deyince aşık olunuyor mu? aşk bir şimşektir durduramazsın.
Dostum hoşlandığımız kişiler oluyor ama işte kabul eder mi etmez mi diye insan düşünüyor bir de aynı mekanda olunca insan daha çok düşünüyor çünkü kabul etmezse onu her zaman göreceksin ve bu da insana olumsuz duygular yaşatabilir
Dvrmchrkt
15-01-2016, 12:35 PM
Dostum hoşlandığımız kişiler oluyor ama işte kabul eder mi etmez mi diye insan düşünüyor bir de aynı mekanda olunca insan daha çok düşünüyor çünkü kabul etmezse onu her zaman göreceksin ve bu da insana olumsuz duygular yaşatabilir
Teklif etmek zorunda değilsin ki.
Ben aynı mekanda bir bayana aşıksam, ona yaklaşırım. Mesela öğlen yemeğe çıkmaya çalışırım.Arayı iyi yapınca, şaka ile karışık söylerim. Eğer niyeti varsa, yani benimle zaman geçirmek istiyorsa, muhtemelen kabul edecektir. Ağır ağır hissettiririm sevdiğimi zamanla... Kadınların alıcıları kuvvetlidir. :)
Niyetimi anladığında, ya araya mesafe koyacak ya da benimle takılacaktır.
Her iki durumda da, doğrudan teklif edip reddedilme durumu olmayacaktır.
Ama gidip senden hoşlanıyorum, benimle çıkar mısın dersem, reddettiğinde elbette her gün yüz yüze gelmek sıkıntı olur.
Kullanacağın metod önemli.
dreamer8
15-01-2016, 03:32 PM
Bedenin ve ruhun aşkı isterken, beynin aşka başlayabilmek ve onu sürdürebilmek için göstereceğin çabalardan, vereceğin tavizlerden korkuyor. Sipariş üzerine sevemezsin, planlı ya da ısmarlama aşk olmaz. Ya seversin ya da bizim gibi etrafına bakarsın.
blackbook
15-01-2016, 04:07 PM
Anladım arkadaşlar aynı dediğiniz durumlar geçerli doğru tespitler yapmışınız gerçekten bu ikilem bazen beni o kadar zorluyor ki...
miskin oğlan
16-01-2016, 12:45 AM
Duygusal açlık ve (bazen de) hormonlardan kaynaklanıyor kardeşim
+1.........